92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet gizemcim yaa yarıyı çoktan geçmiş olcaz hatta 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz sanırım ahh ahh bir gelsede sizinde mehtabı sayarız canım

tek tesellim o biliyor musun son kez bu kadar ayrı olacağız tamam yine ayrı şehirlerde olacağız ama en fazla 1,5 ay ayrı kalıcaz 2 yıl sonrada inş o bile olmıycak

Canım ama istediği zaman gelicek o zaman ankaraya gelir yanına sen gidersin falan filan böyle olmaz ki sürekli hiç değilse askerde olmıycaklar sonrada tamamen kavuşucksnzzz

9 gün sonra yarılıyoruz kamileeeeee
evet senin mehtabından sonra bizimkini sayıcazzzzz

ya canım evetbide askerlik dışında bu kadar zor olmaz ayrılım rahatca ararsın konuşursunuz camerada görürsün istediğinde özgürce mesajlaşırsın yakalnma korkusu olmadan..gidersin manisaya sen sıksık zaten.. inan bu askerliğin üzerine hiç koymaz size..
bizimse zaten son ayrılık ilk ve sonn

Canım ama istediği zaman gelicek o zaman ankaraya gelir yanına sen gidersin falan filan böyle olmaz ki sürekli hiç değilse askerde olmıycaklar sonrada tamamen kavuşucksnzzz

Kızlarrrr ben çıkıyorumm biraz mekik çekicemmm öpüyorum siziiii

haklısınız kızlar böyle olmıycak tabiii ömede diyor zaten bir daha bu kadar asla ayrı kalamm sende ben gitmesem bile koşa koşa gelir
9 gün müüü ben 1 hafta diye düşünüyordum ama olsun gizem yaa sonunda yarılycaz Allh ın izniyle evet evet sizin son ayrılık olur sonra hep yanı başında ne güzell
güle güle edacım öpüldün çok

zapzayıfsın nereye çekiosun kızımmmm
Hadi kaçtım bennnn
bir yandan izdivaç izliyorum esra erol bir yandan mekik çekcemm çavvvv

sevdiceğim geldiğinde bırkatığı gibi bulsunn.. bu gelişinde dediği gibi aynısın hatunum taş süpersin desiin heppp izdivaç onları bile kıskanır oldum nişan vs olunca ordaöpyom tatlım tekrar

gelmezmii hiçç yaa kaç saatti cnm ankara manisa? 460ın yarısı 230 yani 9 gün tatlım ya keşke 1 hafta olsaydı

gizemmmm sanırım 11 gün var daha çükü 457 gün üzerinden hesaplıyoruz ayyy git gide artıyor yaa tamam tamam hesaplamıyorum artıkkkk..
7-7:30 saat canım ama sonunda ömer olsunda her hafta gitmeye razıyım

Sıkıntıdan patlıcammm üşenmesem tek tek isminizi yazıcam kızlarr hepinize ayrı fırça bir Allahın kulu olmaz mı beeee

Gunaydın kızlarr kalkar kalkmaz kuaföre gittim kaş bıyık ne warsa aldırdım eve geldiim tırnaklarımı cilaladım simdi banyoya giricem ardından saclarımı örücem kıvırcık olsuun kadın olmak ne zorr bee

Günaydınnn canım.Yap tabiii sevgilin gelio grçi alışmışındır sen

ay canımm :26:
ben dün bi ara girdim çıktım kimse yoktu valla

Canımm gördüm online olduğunuda yazmadın bende çıktım m sonra zaten nasılsınn

işte bende onu arastırıyordum neyle yapsam nasıl yapsam diye şuan ki yöntemden memnun deilim
sen nasıl yapıyorsun

ayy canım şimdi burda bunu açııklamıyım bennn şöyle diyim çok acılı bir yöntemle yapıorum ben kollarımıda alıyorum bide beyaz tenliyim ve hiç sevmiorm hoş durmuo yanii komplenin komplesi
ama kuaföre gitmeyi düğşünüormm yazın ya utanmıcam valla gidenler çok memnun 2 dkkada yaptr çık
yada eve ağdacı çağırıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…