aynen aynen doyumsuzuz.. ama haziran baya rahatlatcak yarısından çoğu bitmiş olcak hatta edaların bile yarılanmak üzere olcakkk
ama biz haziran geldiğindede burda edayla ağustos gelsn artık sevgililerimizi görelm mehtap yapalım diye tepinmeye başlamış oluruzzz
evet cnm sizin super olucakkk
aynen sonraa biticek hayırlısıyla inşallah ya
haklısın canım hepimiz öyleyiz sabır azalıyor...
evet oda zor olucak o kadar gün alış sonra hoppp tekrar yolla ama gizemin dediği gibi son yollayışlarımız olucak sonra temelli geliceklerrrrrrrrrrrr
evet gizemcim yaa yarıyı çoktan geçmiş olcaz hatta 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz sanırımahh ahh bir gelsede sizinde mehtabı sayarız canım
tek tesellim o biliyor musun son kez bu kadar ayrı olacağız tamam yine ayrı şehirlerde olacağız ama en fazla 1,5 ay ayrı kalıcaz 2 yıl sonrada inş o bile olmıycak
evet gizemcim yaa yarıyı çoktan geçmiş olcaz hatta 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz sanırımahh ahh bir gelsede sizinde mehtabı sayarız canım
tek tesellim o biliyor musun son kez bu kadar ayrı olacağız tamam yine ayrı şehirlerde olacağız ama en fazla 1,5 ay ayrı kalıcaz 2 yıl sonrada inş o bile olmıycak
Kızlarrrr ben çıkıyorumm biraz mekik çekicemmm öpüyorum siziiii
haydi bayanlar sporaaöpüyorum tatlımm bende çekcem bugün
Canım ama istediği zaman gelicek o zaman ankaraya gelir yanına sen gidersin falan filan böyle olmaz ki sürekli hiç değilse askerde olmıycaklar sonrada tamamen kavuşucksnzzz
Kızlarrrr ben çıkıyorumm biraz mekik çekicemmm öpüyorum siziiii
9 gün sonra yarılıyoruz kamileeeeee
evet senin mehtabından sonra bizimkini sayıcazzzzz
ya canım evetbide askerlik dışında bu kadar zor olmaz ayrılım rahatca ararsın konuşursunuz camerada görürsün istediğinde özgürce mesajlaşırsın yakalnma korkusu olmadan..gidersin manisaya sen sıksık zaten.. inan bu askerliğin üzerine hiç koymaz size..
bizimse zaten son ayrılık ilk ve sonn
zapzayıfsın nereye çekiosun kızımmmm
Hadi kaçtım bennnn
bir yandan izdivaç izliyorum esra erol bir yandan mekik çekcemm çavvvv
haklısınız kızlar böyle olmıycak tabiiiömede diyor zaten bir daha bu kadar asla ayrı kalamm sende ben gitmesem bile koşa koşa gelir
9 gün müüü ben 1 hafta diye düşünüyordum ama olsun gizem yaa sonunda yarılycaz Allh ın izniyleevet evet sizin son ayrılık olur sonra hep yanı başında ne güzell
güle güle edacım öpüldün çok
sevdiceğim geldiğinde bırkatığı gibi bulsunn.. bu gelişinde dediği gibi aynısın hatunum taş süpersin desiin hepppizdivaç onları bile kıskanır oldum nişan vs olunca orda öpyom tatlım tekrar
gelmezmii hiçç yaa kaç saatti cnm ankara manisa? 460ın yarısı 230 yani 9 gün tatlım ya keşke 1 hafta olsaydı
Sıkıntıdan patlıcammm üşenmesem tek tek isminizi yazıcam kızlarr hepinize ayrı fırça bir Allahın kulu olmaz mı beeee
Gunaydın kızlarr kalkar kalkmaz kuaföre gittim kaş bıyık ne warsa aldırdım eve geldiim tırnaklarımı cilaladım simdi banyoya giricem ardından saclarımı örücem kıvırcık olsuun kadın olmak ne zorr bee
ay canımm :26:
ben dün bi ara girdim çıktım kimse yoktu valla
Günaydınnn canım.Yap tabiii sevgilin gelio grçi alışmışındır sen
Canımm gördüm online olduğunuda yazmadın bende çıktım m sonra zaten nasılsınn
evet nette mühim işlerim vardı
iyiyim canım sen nasılsın
Mühim işlerr gelinlik bakmak olabilir miiii ??
İyiyim bnde cnm okula gitmedm bende takılıyorum öyle...
ay yok canım keşke öyle olsa daha az zorlanırdım
malum kızlarla ilgili meseleler özel hani anlarsın ya
kıl tüy
hahah anladım canım ay ömrüm gidio o işlere zatenn ya hele yazın çile!!
evlenince ekstra çile olucak
işte bende onu arastırıyordum neyle yapsam nasıl yapsam diye şuan ki yöntemden memnun deilim
sen nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?