işte bitanem insanoğlu hep böyle elindeninin kıymetini bilmiyor hicbizaman ama ben kendi adıma konusmam gerekrse kıymet biliyorum yaa sükrediyorum yatıp kalkıp
kızz benmde babamın sırnakta askerlik yaparken anneme gönderdiği mektuplar duruyo hala okurken ben agladım öyle duygu dolu ki tarkanın sabret inci tanem sarkısının sözlerini yazms cok duygulandım agladım oturup cenk erzincandaydı ozamanlar
işte bitanem insanoğlu hep böyle elindeninin kıymetini bilmiyor hicbizaman ama ben kendi adıma konusmam gerekrse kıymet biliyorum yaa sükrediyorum yatıp kalkıp
kızz benmde babamın sırnakta askerlik yaparken anneme gönderdiği mektuplar duruyo hala okurken ben agladım öyle duygu dolu ki tarkanın sabret inci tanem sarkısının sözlerini yazms cok duygulandım agladım oturup cenk erzincandaydı ozamanlar
bende yazdm günlüğüme bebeğim gercekten sözleri bize hitap ediyor tamamenaynen öyle cerencim ya kıymet bilmiyo insanoğlu çoğu zaman ama evet bende biliyorum ve sende biliyorsunda cenk bilmiyo uzakta olsa nolcaktı farkında değil..
aa ama o sabret inci tanemi bende yazdım defterime sözleri çok güzel hitap ediyo bizlere..
aynen balım :26:sizinkiii çok daha zor anneninki yani canımm neyse Allah sabrını verio işte
evet derler ya kızlar annelerinin kaderlerini yaşarlarmış bazen tutuyo her ne kadar bizde durum o olmasadaaynen canım aynı kaderi paylaşıoruz annemle gibi bişey550 gün onlarınki ama sanırım 550ydi
evet derler ya kızlar annelerinin kaderlerini yaşarlarmış bazen tutuyo her ne kadar bizde durum o olmasada
ama eda kızın olursa yaşamasın valla zor iş yani hesaplayınca evet 550 oluyo senin kzında 350 de olsa beklemesin
Hoşgeldin canım senin mehtaba az kaldııı sabret canım bak 2 ay kalmışşşkızlarrrr siz özlem mi dediniz aaa o ne ki kalbim taşladıda şu aralar...aklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa olacak gibi değilllllll..görmeyeli 150. gün mehtabada kaldı 67..
cerencimmm konumuşsunuz sizde çok sevindim canımtüm sorunları hallerdersiniz inş
kızlarrrr siz özlem mi dediniz aaa o ne ki kalbim taşladıda şu aralar...aklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa olacak gibi değilllllll..görmeyeli 150. gün mehtabada kaldı 67..
cerencimmm konumuşsunuz sizde çok sevindim canımtüm sorunları hallerdersiniz inş
bende yazdm günlüğüme bebeğim gercekten sözleri bize hitap ediyor tamamen
aynen balım :26:
ay yok ben istemiyorum annemin kaderini yaşamak kendi kaderim olsun
aynen aynen çok zormuşşşş...
Hoşgeldin canım senin mehtaba az kaldııı sabret canım bak 2 ay kalmışşş
ahahahhh bende istemiyorum aynen biz kendimiz yazar çizer yaşarızyollarından gitmeye gerek yok
aynen öyle şekerimm
sizin mehtapta ağustosta mıı gizemcim? Temmuz sonumu düşünüonszzz
ağustos ortası tatlım muhtemelen .. ağustosun başında bayram işte bayramdan sonra gibi düşünüyoruz.. siz canım?
ay yok ben istemiyorum annemin kaderini yaşamak kendi kaderim olsun
aynen aynen çok zormuşşşş...
Hoşgeldin canım senin mehtaba az kaldııı sabret canım bak 2 ay kalmışşş
ahh ahh kamilecim benmde 150di de sıfırlandı mehtap yapınca 67 olmuş bak çok azaldı tatlım şu 67 gün biran önce geçsinde sabret bebeğim.. en iyisini yapıyosun ama düşünmemek . düşününce yani olmuyo benmde felsefem oda işte arada bir patlak veriyo..
ya zaten her şarkıdan bir pay buluyorum özlemekle ve hasretle ilgili ne çok şarkı varmış insan farkında olmuyo normlade..
mutluyken insan şarkının melodisine hüzünlüyken de sözlerine odaklanırmış.. biz şu an tamamen söz odaklıyızzz
anammm bizdeeeaynı anda mehtap yapcaz aynı anda mehtap sayıcaz hehehe
12-13 olmadı 15 ağustos o aralar20 gün falan kalıcak her ne kadar ben istemesemde hepsini kullanmayı kullanıcazzzz
hoşbulduk edacım az mııı kızlar gözümde büyüyor resmen ama benim 67 gün..
aynen gizem bende arada patlak veriyorum da bünye kaldırmıyor işte bazen
ee siz nasılsınız kızlar bakalım?
hoşbulduk edacım az mııı kızlar gözümde büyüyor resmen ama benim 67 gün..
aynen gizem bende arada patlak veriyorum da bünye kaldırmıyor işte bazen
ee siz nasılsınız kızlar bakalım?
evettt aynı anlarda sayıcaz aynen işte 12-15 falan olur zaten daha geç olursada anlamı olmaz gelmesine ne kalıyo zaten tabi bizim 10 güncük kaldı iznimizsizin iki katıııı vaaoww ama edacım en mantıklısı toplu kullanmak olucak ya:26:yakında başlarız mehtap saymayada bi nisan mayıs bitsinde
evettt aynı anlarda sayıcaz aynen işte 12-15 falan olur zaten daha geç olursada anlamı olmaz gelmesine ne kalıyo zaten tabi bizim 10 güncük kaldı iznimizsizin iki katıııı vaaoww ama edacım en mantıklısı toplu kullanmak olucak ya:26:yakında başlarız mehtap saymayada bi nisan mayıs bitsinde
canım az değil tabide ben senin 100 kusur dediğni hatrlıyorum benm mehtap yaklaştığı zamanalrda.. ama tabi az değillgeçse ne güzel bizim hemen hemen mehtaba 67 kalmış olur
aynı tas aynı hamam devam ediyorum bende..
AA büyümesin gözünde canım ya
iyidir aynı senden naberr
evet cnm sizin tabii kasımda teskere 3 ayınız kalıcak
ya mecbur toplu kullancaz hem uzak hem asker az diye toplu izin veriolar doğudaki gibi sistem.
hemde zor olur diye tek kullancaz işte onra bzm 150 gün falan kalıcak bitmesine sizin 90 falan maş
AA büyümesin gözünde canım ya
iyidir aynı senden naberr
evet cnm sizin tabii kasımda teskere 3 ayınız kalıcak
ya mecbur toplu kullancaz hem uzak hem asker az diye toplu izin veriolar doğudaki gibi sistem.
hemde zor olur diye tek kullancaz işte onra bzm 150 gün falan kalıcak bitmesine sizin 90 falan maş
aynen gizemcim aslında bende 150 kusur dediğim günü hatırlıyorum şimdi ona göre 67 daha az tabi ama doyumsusuz iştehaziran bi gelsede rahatlasak hepimiz
evett kasım zaten eda ona göre ayarladık son izin sonrası plakalara gelmiş olalım en azından dedik yoksa hiç geçmez o son gnler..
ama şu ana topikteki 50-60 -30 olan şafakları gördükçe çim gidiyo yaaa bizimde o günlerimiz gelcek mi diye..
mecbur tatlım sizin zaten asker az evet ve yolda izninizin bi kısmı gitmiş olcaktı bölünce ister istemez aktarmalar faln yaparken:26: böyle olcak malesef tek kötü yanı 150 gün kalcak geriye ama bide şu var gönderirken sende bende buu seni son uğurlayışım diye göndericezz
haklısın canım hepimiz öyleyiz sabır azalıyor...günler geçtikce daya çok sabısız oluyorum sanırım canım..
eda bizde toplu kullanıcaz ya şimdi 24 gün alışıcam sonra nasıl geri göndericem diye düşünüyorum yaa..haziranı getirdim geri gitmesini hesaplıyorum düşün yaniiiii..haziranı birlikte geçiricez diye de mutlu oluyorum ama
ben mesela bu izinde dedim daha bir kez daha ayrılık yaşıcaz falan ama kamilecim gönderişi evet zor oluyo olmuyo değilde son olduğunu düşününce rahatlıcaksın. bide o geçirdiğin mükemmel24 günü düşününce değdi diyeceksin . herşeye rağmen ben mehtabı iyiki yapmışım diyorum şuanevet cnm sizin super olucakkk
aynen sonraa biticek hayırlısıyla inşallah ya
haklısın canım hepimiz öyleyiz sabır azalıyor...
evet oda zor olucak o kadar gün alış sonra hoppp tekrar yolla ama gizemin dediği gibi son yollayışlarımız olucak sonra temelli geliceklerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?