ahhh ahh özlemekten kuruduk be gizemm
maş
baya olmş canım ya gerçi biimde haftaya 2 ay olucak artvine gideli vay be...
antalyayla ankara çok uzak değil aslnda gidebilme ihtimalin varmı hani ne blm 1 kerede olsa...2-3 ayda bir falan
napıyosunuz kızlarr
gizemcim yazda geliyor bizim için cok zorlu bi yaz olacak sanırım insan sevgilisyle el ele dısarda gezmek istiyor degilmi
vallahi kuruduk dahada kurucaz bu gidişlee
2 ay geçmiş demek aslında hızlı geçiyoda özlemeye engel değilki 15 ay sonuçta ne kadar hızlı olsada çok
ya evet uzak değil otobüsle 9 -10 saat faln uçakla 1 saat ama gel gelelim ki cihan istemiyorki. bide şu var oda haklı ben gitsem özlemimiz 1 günlük geçmiş olcak o ayrılık travmasını yine yaşıcaz..özlemde kaldığı yerden devam edicek ..:26:
napıyosunuz kızlarr
gizemcim yazda geliyor bizim için cok zorlu bi yaz olacak sanırım insan sevgilisyle el ele dısarda gezmek istiyor degilmi
canım ya aslında gidebilirsin hani ne blm..Tabiki istemez yolda bişey olur falan diye ama nblm.şöyle otobüsle 1-2 saat olsaydı dayanamaz giderdin valla bnmki 17 saathöhhhhh
neyse dayanıcaz şekerim bırakma kendinii sakına
İyidir canım sendennn
mutlusundur aradı seninki inadı kırıp tabi
umarım düzelirsiniz canım bnm
yeşilçayımı aldım oturyorum aynı sekil canm,selam cerencimm aynı ya okuldan geldim takılıyorum pc başında sen napıyosun
çokk zor olcak zaten günler de uzamaya başladı geçmez yani vakituyucaz paso
Valla mutlu degilim normalim suan sabah cok mutlu oldum ilk defa ona ulasamadım acemilikten sonra gece içim içimi yemiştii cok sükürki sabahh ses verdi :44: ins düzeliriz canm bi heyecanım yok suan geldiğinde napıp edip yine gönlümü alıcak biliyorum seytan tüyü var cocuktaİyidir canım sendennn
mutlusundur aradı seninki inadı kırıp tabi
umarım düzelirsiniz canım bnm
öyle cnm zaten o kadar saat otobüs yolculuğnu tek başına yapmamı istemez oda var zaten gitcek olsam bende uçakla giderim ya:26:ama ahh keşke 1-2 saat olsaydı giderdim ki 2-3 haftada bir.. ayrılmakta koymazdı yine geleceğimi bildiğim için ama değil yani malesef kaderimiz buymuş..
dayanıcaz tatlım napalım cihana hiç yansıtmıyorum zaten bi burda bazen yakınıyorum o kadar..
yeşilçayımı aldım oturyorum aynı sekil canm,
kızlar yaa yazın ben hic evde durmam cok aktifimdir her aksam yürüyüşe cıkarım bizimkilerle yada cenkle sabahda dısarda olurum napıcam hic bilmiyorum yaa burnumdan getirecekk evdede paso oturulmazki
Valla mutlu degilim normalim suan sabah cok mutlu oldum ilk defa ona ulasamadım acemilikten sonra gece içim içimi yemiştii cok sükürki sabahh ses verdi :44: ins düzeliriz canm bi heyecanım yok suan geldiğinde napıp edip yine gönlümü alıcak biliyorum seytan tüyü var cocukta
Valla ben 1 2 aya gitmeye baslıycam cenkin yanına 1saatlik yol ya gerci otobüsle 1bucuk 2 saat falan ama olsun bide sivası birlikte fet edelim bakalıım
benm annemde babamı bekledi 2 yıl hemde bizde vardık kardesim yeni dogmustu ben 4 yasındaydım hatırlıyorum babamla annem aglıyorlardı ayrılık vakti geldiğinde 3 4 ayda bi normal erler gibi babam 1 haftalıgına izne geliyodu cok zor olsa gerek annem için 2 cocukla bi basınayani canım bnm uçakta sıkıntı artvine uçak yok gürcistana gidiceksin ordan geçiceksin veya trabzona uçakla ordan otob üsle bile 4 saat mi ne yani İMKANSIZ
neyse kader bu çekicez
annemede diyorum dün diyoki böylesi daha güzel özlüyosunuz birbirinizi hee dedm bide bana sor
annemde babamı beklemiş 18 ay bide o zaman gerçi son 2-3 hafta kala çıkmaya başlamışlar arkadaşlarmış önceden
dayanıcaz tabii...
Allah bozmasın canmhemen kanma şekerim sende biraz süründür de yani tartışmaktan yoruldum şu egonu törpüle de...Törpülemek kolay emin ol
bunu ona inandır bence.Bende 2 sene önce egonun tavanı vardı beni bir silkeledi benimkiŞimdii çok daha mutlu ve huzurluyuzzzz
yeşilçayımı aldım oturyorum aynı sekil canm,
kızlar yaa yazın ben hic evde durmam cok aktifimdir her aksam yürüyüşe cıkarım bizimkilerle yada cenkle sabahda dısarda olurum napıcam hic bilmiyorum yaa burnumdan getirecekk evdede paso oturulmazki
Valla mutlu degilim normalim suan sabah cok mutlu oldum ilk defa ona ulasamadım acemilikten sonra gece içim içimi yemiştii cok sükürki sabahh ses verdi :44: ins düzeliriz canm bi heyecanım yok suan geldiğinde napıp edip yine gönlümü alıcak biliyorum seytan tüyü var cocukta
yani canım bnm uçakta sıkıntı artvine uçak yok gürcistana gidiceksin ordan geçiceksin veya trabzona uçakla ordan otob üsle bile 4 saat mi ne yani İMKANSIZ
neyse kader bu çekicez
annemede diyorum dün diyoki böylesi daha güzel özlüyosunuz birbirinizi hee dedm bide bana sor
annemde babamı beklemiş 18 ay bide o zaman gerçi son 2-3 hafta kala çıkmaya başlamışlar arkadaşlarmış önceden
dayanıcaz tabii...
benm annemde babamı bekledi 2 yıl hemde bizde vardık kardesim yeni dogmustu ben 4 yasındaydım hatırlıyorum babamla annem aglıyorlardı ayrılık vakti geldiğinde 3 4 ayda bi normal erler gibi babam 1 haftalıgına izne geliyodu cok zor olsa gerek annem için 2 cocukla bi basına
ya canım valla zaten durmucaz evde ..sen yine devam edrsin yürüyüslerine.. antalya çok sıcak gerçi insanın burnunu çıkarası gelmiyo mecbur olmadıkçada akşamları hep buluşurduk bizde sahile inerdik yürüyüş yapardık denize giderdik.. bu yaz yürüyüşleri annemle yapcam artık..denize de yanlız gitmeme mırın kırın eder onunda bir yolunu bulmam lazım
ya yok tatlımm seninki gerçekten imkansız ihtimal bile değil malesef ya ama güzel falanda değil tabikiiiannenin tuzu kuruymuş bizim kaç 3 hafta oldu o değilde ya son 3 hafta nasıl sevgili olmaya başlamışlar askerdeykenn:26:
Valla ben 1 2 aya gitmeye baslıycam cenkin yanına 1saatlik yol ya gerci otobüsle 1bucuk 2 saat falan ama olsun bide sivası birlikte fet edelim bakalıım
zor yaa cok zor annem hep der kızlarımı bi askere yada polise asla vermem diye o kadar sıkıntı cekti ki kadın anlatamam..canım senin babanın mesleği askerlik ama o çok fazla zor hele annen için düzen yok il il geziosun falan baban içinde zordur tabiiki ailesinden ayrılmak.
haha ay ne güzel ya bzde aynen böyle saklıcaz işte yazdıklarımızı ilerde çücuklarımız okuyacakkcanım annem lisedeyken bir arkadaş grubu varmış kızlı erkekli babamda ordan birinin arkadaşıymış işte evde partiler falan filan komedi bir durum yabildiğin arkadaşlarmış babam askere gitmiş mektuğlaşıyolarmış arkadaş gbi yine telefon yok tabi babam kırklarelinde askermiş komutan postası paso izin alıp geliomuş istanbula çok yakın çünkü 1-2 saat görüşüolarmış zaten ama arkadaşca sonra babam dayanamamış işte sevgili olmuşlar 1 sene sonrada evlenmişler sanırım
babamın anneme yazdığı şeyler hala duruo dün okudum şafak :3 falan yazmış ay çok komik ne laflar ne laflar
işte bitanem insanoğlu hep böyle elindeninin kıymetini bilmiyor hicbizaman ama ben kendi adıma konusmam gerekrse kıymet biliyorum yaa sükrediyorum yatıp kalkıpcerennn valla bu mesafe konusunda yerinde olmak için nelerimi vermezdimmmmmm
kızz benmde babamın sırnakta askerlik yaparken anneme gönderdiği mektuplar duruyo hala okurken ben agladım öyle duygu dolu ki tarkanın sabret inci tanem sarkısının sözlerini yazms cok duygulandım agladım oturup cenk erzincandaydı ozamanlarcanım annem lisedeyken bir arkadaş grubu varmış kızlı erkekli babamda ordan birinin arkadaşıymış işte evde partiler falan filan komedi bir durum yabildiğin arkadaşlarmış babam askere gitmiş mektuğlaşıyolarmış arkadaş gbi yine telefon yok tabi babam kırklarelinde askermiş komutan postası paso izin alıp geliomuş istanbula çok yakın çünkü 1-2 saat görüşüolarmış zaten ama arkadaşca sonra babam dayanamamış işte sevgili olmuşlar 1 sene sonrada evlenmişler sanırım
babamın anneme yazdığı şeyler hala duruo dün okudum şafak :3 falan yazmış ay çok komik ne laflar ne laflar
haha ay ne güzel ya bzde aynen böyle saklıcaz işte yazdıklarımızı ilerde çücuklarımız okuyacakk
ya aslında gittiğinden beri varmış bişeylerde adının konması son 3 haftaya gelmiş yinede beklemiş sayılır annende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?