ayy canım şimdi burda bunu açııklamıyım bennnşöyle diyim çok acılı bir yöntemle yapıorum ben kollarımıda alıyorum bide beyaz tenliyim ve hiç sevmiorm hoş durmuo yanii komplenin komplesi
ama kuaföre gitmeyi düğşünüormm yazın ya utanmıcam valla gidenler çok memnun 2 dkkada yaptr çık
yada eve ağdacı çağırıcam valla
anladımbenimki de acılı :18: bende gitmek istiyorum ama özel bölge olmaz bakalım
arastırıyorum bişiler
canım asıl en önemlisi o ya bence evlenince ben çok beceriksizim yapamam öyle giderim mecbur kuaföre veya lazer...valla bir de çalışan bir insan olucam nasıl yetiştiricem ayyy düşünmek istemiorummmmmÇileeee
çok zor cidden ben özel bölgeyi de yapıyorum ama epilatörle
oda batık yapıyor yara oluyor küçük küçük ağda yapmak istiyorum becerebilirsem
ayy istenmeyen tüyler topiği gibi oldu
ayy o daha acılı bence epilasyon aletiii
evet o topiklere bende bakmıştım bir ara ahh ahhh kızlarda hiç çıkmasaydı şu tüyler nolurduuu Allahımmmm
neyse kapatalm bu konuyu ipekcim ya
gunaydın kızlar internetten bi siparis verdim 1 saattir arıyo gerizkealıı elemann evi la bimin yanı diyoom bu mahallede dolanıp duruyo daha hala getirecekk kargomu mal yaa
gunaydın kızlar internetten bi siparis verdim 1 saattir arıyo gerizkealıı elemann evi la bimin yanı diyoom bu mahallede dolanıp duruyo daha hala getirecekk kargomu mal yaa
ne siparişi verdnn baby
pantolon ve gömlek kızlarr kırmızı rengi siparis verdim siyahını göndermisler Allahım ben napııyyyım yaaa
evet canm kendime verdim yaa bu siteden ilk siparisimdi ben hep internetten yapıyorum alısverisimi kapıda ödemeli uygun oluyo bildiğim devamlı alsveris yaptıgım siteden vazgecersem daha nolıyım siyah 10 tane gömleğim var yaaa gerizkealılarr 40 yılda bi kırmızı gömlegim olacaktı onuda bana cok gördünüzkendine miydi canımm? Netten mi verdin siparişi böyle sıkıntılar olabilio iştee
evet canm kendime verdim yaa bu siteden ilk siparisimdi ben hep internetten yapıyorum alısverisimi kapıda ödemeli uygun oluyo bildiğim devamlı alsveris yaptıgım siteden vazgecersem daha nolıyım siyah 10 tane gömleğim var yaaa gerizkealılarr 40 yılda bi kırmızı gömlegim olacaktı onuda bana cok gördünüz
mail olrk attım zaten dikkat edin biraz degistirme sansımda yok ürün elimde kaldı diye sitem ettim msjları falan okudumda degisimde cok sorun oluyomus dandik site yaa poff neyse bugün askım geliyo moral bozmuyorum :26:canımmm sinirlenme evet gıcık bir durum ama neyse artık bir dahaki siparişinde belirtirsin verirsenn tabibu ne yaa dersn başlarına yıkarsın siteyiii
mail olrk attım zaten dikkat edin biraz degistirme sansımda yok ürün elimde kaldı diye sitem ettim msjları falan okudumda degisimde cok sorun oluyomus dandik site yaa poff neyse bugün askım geliyo moral bozmuyorum :26:
sen napıyon bebeğim ne war ne yok hastalıgın ne durumdayani moral bozmaa canımm
sen napıyon bebeğim ne war ne yok hastalıgın ne durumda
Gunaydin kizlarrr ceren duzelttinimiz tatlimmm daha aradimii :)
yok balım dün sabah msj attı cuma günü aksama seni evden alıcam hazır ol 2 gün boyunca telefonum yok ulasamam yazms bugün aksam arar o beni geldiğinde o zaman knscazGunaydin kizlarrr ceren duzelttinimiz tatlimmm daha aradimii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?