92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım benimki de acılı :18: bende gitmek istiyorum ama özel bölge olmaz bakalım
arastırıyorum bişiler

anladım benimki de acılı :18: bende gitmek istiyorum ama özel bölge olmaz bakalım
arastırıyorum bişiler

canım asıl en önemlisi o ya bence evlenince ben çok beceriksizim yapamam öyle giderim mecbur kuaföre veya lazer...valla bir de çalışan bir insan olucam nasıl yetiştiricem ayyy düşünmek istemiorummmmm Çileeee

çok zor cidden ben özel bölgeyi de yapıyorum ama epilatörle
oda batık yapıyor yara oluyor küçük küçük ağda yapmak istiyorum becerebilirsem
ayy istenmeyen tüyler topiği gibi oldu

çok zor cidden ben özel bölgeyi de yapıyorum ama epilatörle
oda batık yapıyor yara oluyor küçük küçük ağda yapmak istiyorum becerebilirsem
ayy istenmeyen tüyler topiği gibi oldu

ayy o daha acılı bence epilasyon aletiii
evet o topiklere bende bakmıştım bir ara ahh ahhh kızlarda hiç çıkmasaydı şu tüyler nolurduuu Allahımmmm

neyse kapatalm bu konuyu ipekcim ya

gunaydın kızlar internetten bi siparis verdim 1 saattir arıyo gerizkealıı elemann evi la bimin yanı diyoom bu mahallede dolanıp duruyo daha hala getirecekk kargomu mal yaa

kendine miydi canımm? Netten mi verdin siparişi böyle sıkıntılar olabilio iştee
evet canm kendime verdim yaa bu siteden ilk siparisimdi ben hep internetten yapıyorum alısverisimi kapıda ödemeli uygun oluyo bildiğim devamlı alsveris yaptıgım siteden vazgecersem daha nolıyım siyah 10 tane gömleğim var yaaa gerizkealılarr 40 yılda bi kırmızı gömlegim olacaktı onuda bana cok gördünüz

canımmm sinirlenme evet gıcık bir durum ama neyse artık bir dahaki siparişinde belirtirsin verirsenn tabi bu ne yaa dersn başlarına yıkarsın siteyiii

Son düzenleme:
canımmm sinirlenme evet gıcık bir durum ama neyse artık bir dahaki siparişinde belirtirsin verirsenn tabi bu ne yaa dersn başlarına yıkarsın siteyiii
mail olrk attım zaten dikkat edin biraz degistirme sansımda yok ürün elimde kaldı diye sitem ettim msjları falan okudumda degisimde cok sorun oluyomus dandik site yaa poff neyse bugün askım geliyo moral bozmuyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…