ohh oh iyi canım sevindim:)napımm cerenim ya evdeym gtmedm okulaa birazdan spor yapcam ohooo
İyiyim aynı her şey
hastalığım geçti canım şükür atlattım hemen
nasilsin bitanemmGünaydıınn şekerimmmm
yok balım dün sabah msj attı cuma günü aksama seni evden alıcam hazır ol 2 gün boyunca telefonum yok ulasamam yazms bugün aksam arar o beni geldiğinde o zaman knscaz
insallah balım bakalım düzelir ondan eminim yüzyüzeykenn beni baya el üstünde tutup gönlümü hemen alabiliyonasilsin bitanemm
aman iyi tatlim guzelce konusunda duzelin insallahh
ohh oh iyi canım sevindim:)
mekik cekiyosun dimi devamlı günde kac tane cekiyosun ve etkili oldumu söyle bakıyım
nasilsin bitanemm
aman iyi tatlim guzelce konusunda duzelin insallahh
2 kilo azmı kız vermissin iste:)evet canım mekik artı diper hareketlerde saymadım pek ama çekiorm baya acıyana kadar
valla 2 kg verdim ama bilmiorm etkili oldumu sevgilim olsa o anlardıı sarıldığında hahah
iyiyim bebeğimm sen nasLSnn
edacimmm napiosun gribin gecti mi
BiziiiimdeeeeYarın çarşımızzz varrrr
Yarın çarşımızzz varrrr
Biziiiimdeeee
ohh ne güzel imrendim resmen kızlarrrr
5ayı geçti canım görmeyeli ilaç gibi gelicek heralde:26: inşallah sen de en kısa zamanda göreceksn
nasıl heycanlısındır şimdi canım sen yaa ben bile heycanlandım bakne güzel
66 gün sonra sanırım canım en kısa zaman
Evet güzelm çok heyecanlıym gerçi o duyguyu bile unuttum he ne zamandr görmeynceerken yat dedi 7 buçkta çıkcaklarmış bakalım atık sbaha kadar uyku yok bana.66 gün kaldı demekk ayy hadi bakalımmm çoğu gitti azı kaldıı
mervee kız düşün bak çarşı izninde böyle oluyorsak teskee gününde napıcaz
eee erkenden uyandırcam diye düşünüyordur kıyamamış bak
evet evet son 66 inşallah bi engel çıkmaz
Kamileee canım hiç imreme seninmehtaba ne kadar az kalmış maşbizde sen mehtaptayken imreniriz yoksa bakkk
Merveee canım çok sevindimmm
Bizimmmmdddeeeeeeeeeeee :)
Kamileee canım hiç imreme seninmehtaba ne kadar az kalmış maşbizde sen mehtaptayken imreniriz yoksa bakkk
Merveee canım çok sevindimmm
Bizimmmmdddeeeeeeeeeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?