92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyiyim canım sen nasılsın?
Ne var ne yok?

İyiyim cnm bende çok yoğunum her dersten projeler bitirme projesi 2 hafta sonra vizeler çıldırıcam
Nolsnn aynı cnm bu ara bir action var hayatımızda tel sokucaz sanrm her n kdr istemesemde ama nöbetlerde çok boğuluyor konuşuruz hiç değilse diye arkadşndan aldı hattını taktı bir kaç kere bugünde güzel oluyo yani bakalım kısmet

Son düzenleme:

Telefon canım çok büyük bir rahatlık bencede sokun.:81::102:

Telefon canım çok büyük bir rahatlık bencede sokun.:81::102:

Sorma canım ya nöbetlerde konuşuyoruz her ne kdr kamera olsada kulelerde hoparlörden dağ başı olduğundan kimse yok
onun içinde zaman geçio hiç ddeğilse kolay değil ya 3 saat aynı yerde dikilip pembe bir duvara (hapishanenin duvarı mahkumlar kaçmasın diye surekli gözü orda ) bakmak...

Tabiki canım hiç kolay değil

Tabiki canım hiç kolay değil

Tek sorunumuz bu zatn gülşencim günde 4 bilemedin 5 saat uykuyla duruo 6 saat nöbet...gece sıcak yatağından kalkıp nöbete git gel ...Zor çok zor...
seninki nasıl canım ? Nbeti yok artık dimi ? Özlem tavandır tabiii bizimde öyleeeeeee

Karakol çavuşu izne gitti şuan onun yerine geçmek zorunda kaldı çok yogun sürekli uğraşığp duruyor canım oda.
bu arada bende iş değiştirdim
Özlem tavan canım bunalım olduk ikimizde gelsin diye gün sayıyoruz

nöbetleri mi yazıyor canım ?
aaa hiç girmiosun çoktandır konuşamıyoruz ne işine geçtin canım ?
aynen aynen bizdeeeee

nöbetleri mi yazıyor canım ?
aaa hiç girmiosun çoktandır konuşamıyoruz ne işine geçtin canım ?
aynen aynen bizdeeeee

Nöbet yazıyor sorun çıkıyor uğraşıyor falan filan hala ayakta mesela sabah erken kalkıyor öyle canım yine internet sadece iş yerni deiştirdim

Nöbet yazıyor sorun çıkıyor uğraşıyor falan filan hala ayakta mesela sabah erken kalkıyor öyle canım yine internet sadece iş yerni deiştirdim

Anladım cnm askerlik heryerde her koşulda askerlik sonuçta.Allah onlara bin kat sabır versin...
Anladım canımm maş hemen bulabilmişsin

Canım deneyim kazandıktan sonra iş bulman kolaylaşıyor
Amin canım :26:

dİ Mİ ? canım yaaa
bende kararsızın örgünmü lisans tamamlasam açıköğretimden mi diye..Ama tecrübe daha önemli bu devirde...
İçimden geçen AÖF ama kısmet benimde bakalım

dİ Mİ ? canım yaaa
bende kararsızın örgünmü lisans tamamlasam açıköğretimden mi diye..Ama tecrübe daha önemli bu devirde...
İçimden geçen AÖF ama kısmet benimde bakalım

Canım ben meseleğimi yapmadım için sana fikir veremiyorum.
Ama tecrübe çok önemli erken çalışmaya başladım için yol kat ettim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…