günaydınn kızlar hepinizee
Neden kimsecikler yok azcuk dertleşmek istemiştim(
Birkac saat sonra gene ellerimle bindiriyorum otobüse hersey o kadar zorki yaz geldi insan sevdiğini hic bırakmak istemiyor kızlarr yaa cıkıp bir kere gezmedik bile dısarda doyasıya içimde kaldı. gelse acı gelmese acı biteydi bi su askerlik yaa
dogru söylüyosun canım vallacanım neden çıkıp gezemedinizki.. ama olsun her koşulda gördün cerencim öyle teselli et kendini şimdi bindirceksin ama bikaç haftaya gelicek yine öyle düşünn..emin ol gelememesi ve gelemeyeceğini bilmek çok daha acı tatlım
dogru söylüyosun canım valla
Tokattada hava harika cok özlemisim kızlarr böyle yaz havasını yaa bugün cıktıkda gezdik biraz Allahtan
Allahın gücüne gitmesin ama yazın gelmesini hic istemiyorum kış bir sekilde geciyordu sanki onsuz yazın insan sevdiğini yanında arıyo bee ne bileyim :100:sevindim tatlım çıkabilmenizee
havalar hep böyle güzel olucak artıkk...ama günler uzadı ben ona sinir oluyorumm okul olunca yani öğlene kadar uyuma şansı da olmayınca dolu dolu yaşıyosun dk ları saatleri..geçmiyo.
tünaydınnnnn tatlım saatlerde alındı zaten uyku hiç yetmeyecek yaaa
hayırdır tatlım birşey mi oldu yoksaaa:26:
canım neden çıkıp gezemedinizki.. ama olsun her koşulda gördün cerencim öyle teselli et kendini şimdi bindirceksin ama bikaç haftaya gelicek yine öyle düşünn..emin ol gelememesi ve gelemeyeceğini bilmek çok daha acı tatlım
İstanbulda'da hava müthiş kızlarrr.
Gülşencim noldu bir sorun mu var
Sorun yokda kızlar kendimi tuhaf hissediyorum.
Rızalar taşındı.Hiç ben onsuz bir mahallede yaşamadım ki.
İlk önce askere gitti şimdi temelli kendimi kötü hissediyorum doğrusu
edacaann naber
iyiyim bebeğim bende çikolata almaya inicem simdiiyiyim cerencim hazırlandım okula gidicem şimdi
sen nasılsınnn
iyiyim bebeğim bende çikolata almaya inicem simdi
niye aglıyon seker havada süperr bak
Valla az öncede 1 kase cilek receli bitirdim adet zamanım ondan böyle sekere saldırıyorumhahha az yeee
Yok ya uzak okulum 1.bçk saat falan sürüo 3 ders için gidicem birde ondan ağlıyorum
rüyamdada tokata gelmiştim diyodum ceren nerde oturuo acaba cenaze için geliodum ama daha önce ölmüş birinin cenazesi yani öldü o kişi ama rüyamda yeni öLmüş enteresan ya :26:
Neyse şekerim ben kaçıyorummm metrobüss otobüss beni beklerr hadi
İyiyim canım barıstıkCerencim nasilsinn tatlimm nasil baristinizzz kizz anlatsana :)
İyiyim canım barıstıkgüzel bi haftasonuydu valla..
Sivas nasıll ısındımı canm yaaa
gercektenmi cok sevindim canımm ısınsın artık nöbet tutuyo garibim yaa hep hasta bi iyilesemedi havalar yüzünden:44:hava muthis canim ben dun kisa kolluyla ciktik
gercektenmi cok sevindim canımm ısınsın artık nöbet tutuyo garibim yaa hep hasta bi iyilesemedi havalar yüzünden:44:
eski hattının aynısını cıkardı bende sevinmistim yeni hat alıcakk diye gecmis zamanlarda o numarasına saran bikac kasar olmustu o yüzden canım. sen napıyosun bakıyım askerin nasıl arkadasına veriyomu gene telefonunu sorun oldumu canım hicee hat felan aldimi canim
eski hattının aynısını cıkardı bende sevinmistim yeni hat alıcakk diye gecmis zamanlarda o numarasına saran bikac kasar olmustu o yüzden canım. sen napıyosun bakıyım askerin nasıl arkadasına veriyomu gene telefonunu sorun oldumu canım hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?