92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yok tatlim daha vermedi ben arkadasiyla sorun yasarmi acaba die korktumda bisi olmadi cunku sayemde kizin aileside duymus oldu ama bisi olmadi iyiyiz yani sadece izine geliyim dio ben gelme diyorum simdi gelirse daha 230 gun napicazz cok zor olur
Sevindim canım anam yazık kızın ailesi bilmiyomuymus kıyametler kopmustur o gün evde
Kac gün izin hakkınız kaldı gülsahcım

kızlarrr giremiyorum bi kaç gündür sınavlarım başladı onlarla uğraşıyorum..

siz nasılsınız bakalım her şey yolunda mı?

kızlarrr giremiyorum bi kaç gündür sınavlarım başladı onlarla uğraşıyorum..

siz nasılsınız bakalım her şey yolunda mı?
canım iyiyim sen nasılsın sende hersey yolundamı
Mart da bitti nihayet hadi bakalım devam
İpekcim gecmis olsun kayınpederinin basına gelenleri okudum durumu nasıl cok hırpalanmamıstır umarım?

canım iyiyim sen nasılsın sende hersey yolundamı

İpekcim gecmis olsun kayınpederinin basına gelenleri okudum durumu nasıl cok hırpalanmamıstır umarım?

sağol canım valla hırpalamışlar baya öyle böyle değil yani bir gözü açılmıyor zaten başa gelen çekiliyor allahından bulsun yapan pislik
şuan iyi dün pogaca yaptım götürdüm ziyarete gittim iyiydi yani
tek sıkıntı askerlik
o orda ben burda zor oluyormuş çokkk ama geçiyor işte bir şekilde geçmeyen gün yok çok şükür
okurdum hep burda yinede çok şükür halimize

Hadi yaa yazık yaa hic utanmanızda yokk nasl insanlar bunlar böyle, sikayetci oldumu canım?

Kızlar bugün arkadaş ortamında fal baktırdım öyle bir arkadaşa ve bakan kız değil yani neysee öyle hani makarasına baktırıyordu herkes beni tanımıyo çocuk pek şaşırdımm ondan
bana dediki dağların arkasında biri var dedi artvin hep dağ biliyosunuz benimkinin olduğu yerde hep dağ..neyse sonra biri var eli kolu bağlı hiç bir şey yapamıyo dedi
sen bulutların üzerindesin her şey çok güzel dediii
şokkk oldumm!
ve arkadaşlarında bir kaç bişeyini bildi

Son düzenleme:
Bu telefon resmen nimetttt yakında sokucaz inşallahh nöbetin 1 saati telde konuştuk şimdide faceden mesajlaşıyoruz

herkese iyi akşamlar kızlar ,,sizi çok özledim aslında anlatcak da şeyler birikti ama pek giremiyorum şu sıra ...

herkese iyi akşamlar kızlar ,,sizi çok özledim aslında anlatcak da şeyler birikti ama pek giremiyorum şu sıra ...

caım bnm hoşgeldin bağımlılık yapıyor burası
hastanız nasıl oldu ?
iyimisin herşey yoLunda mı?
usta birliğiniz belli olmadı di miii

caım bnm hoşgeldin bağımlılık yapıyor burası
hastanız nasıl oldu ?
iyimisin herşey yoLunda mı?
usta birliğiniz belli olmadı di miii

yok canım olmadı henüz bişiler var da yazılı bi açıklama yok henüz onbaşı oldu gittiği yerde de çavuş olcak =)

msj atamadım canım çıkmam gerekiyoda 5 dk olmadı :) kısacası her şeyy yolunda inşallah hep böyle olur :)

evet cnm dk dolmadan atamıosn gıcık bişey
ohh canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına usta birliklerinizde belli olsun her şey daha güzel olur inş

Action'un Allahını yaşıyoruz şuann dk 1 gol 1 ya hahahha komutan yanındaymış inş yakalanmaz bir de başkasının teliiii

he gitti komutan benimki aşkm k.bkma dio ya sanki tatilde de kusura bakıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…