Sevindim canım anam yazık kızın ailesi bilmiyomuymus kıyametler kopmustur o gün evdeyok tatlim daha vermedi ben arkadasiyla sorun yasarmi acaba die korktumda bisi olmadi cunku sayemde kizin aileside duymus oldu ama bisi olmadi iyiyiz yanisadece izine geliyim dio ben gelme diyorum simdi gelirse daha 230 gun napicazz cok zor olur
canım iyiyim sen nasılsın sende hersey yolundamıkızlarrr giremiyorum bi kaç gündür sınavlarım başladıonlarla uğraşıyorum..
siz nasılsınız bakalım her şey yolunda mı?
İpekcim gecmis olsun kayınpederinin basına gelenleri okudum durumu nasıl cok hırpalanmamıstır umarım?Mart da bitti nihayethadi bakalım devam
canım iyiyim sen nasılsın sende hersey yolundamı
İpekcim gecmis olsun kayınpederinin basına gelenleri okudum durumu nasıl cok hırpalanmamıstır umarım?
Hadi yaa yazık yaa hic utanmanızda yokk nasl insanlar bunlar böyle, sikayetci oldumu canım?sağol canım valla hırpalamışlar baya öyle böyle değil yani bir gözü açılmıyor zaten başa gelen çekiliyor allahından bulsun yapan pislik
şuan iyi dün pogaca yaptım götürdüm ziyarete gittim iyiydi yani
tek sıkıntı askerlik
o orda ben burda zor oluyormuş çokkk ama geçiyor işte bir şekilde geçmeyen gün yok çok şükür
okurdum hep burda yinede çok şükür halimize
Hadi yaa yazık yaa hic utanmanızda yokk nasl insanlar bunlar böyle, sikayetci oldumu canım?
2 3 ay hapis cezasından para cezasna dönüşür türkiye işte adalet yok malesef bu ülkede..oldu tabiki 6 ay sonra mahkemesi var ama 6 ay dışarıda gezecek pislik
6 ay sonra da bişi olacagını sanmıyorum ben
kızlarrr giremiyorum bi kaç gündür sınavlarım başladıonlarla uğraşıyorum..
siz nasılsınız bakalım her şey yolunda mı?
herkese iyi akşamlar kızlar ,,sizi çok özledim aslında anlatcak da şeyler birikti ama pek giremiyorum şu sıra ...
caım bnm hoşgeldin bağımlılık yapıyor burası
hastanız nasıl oldu ?
iyimisin herşey yoLunda mı?
usta birliğiniz belli olmadı di miii
yok canım olmadı henüz bişiler var da yazılı bi açıklama yok henüz onbaşı oldu gittiği yerde de çavuş olcak =)
özel mesaj yerinden atabiiyosun 5 dakikada bir canımm
hayırlısı umarım güzel bir yere çıkarrr
msj atamadım canım çıkmam gerekiyoda 5 dk olmadı :) kısacası her şeyy yolunda inşallah hep böyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?