92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yok cnm ya evdeyim paso biyere gttğmde yok ztn gitsemde yne ailemleym. aslında çok kısıtlamıyor sürekli gitmemi istemiyor bir yere.mesela haftada 2 kez fln çıkayım en çok 3 olsun (yaz için) kışın ztn evden eve gidiyorum pek bişi demio o yüzden. aslnda onada hak veriyorum.bana güveniyor tatlım o konuda sıkıntı yok. ama yaşadğmz yer bir 20.000 nüfusluk bir ilçe ve herkes birbrni tanıyor burda.bizim sevgili oldğmuzuda yıllardır herkes biliyor bde asker şmdi benimki bu yzden düşmanlarada gün yüzü doğar.pek laf vermek istemiyorum çok dikkat ediyorum kendime bize zarar vercek bişi yapmam. şu var yalnz dediğim gibi yaşadğmz yer küçük ve mekan olarakta gidilecek yerler sayılı. bana teklif edenler olmuştu (saçma sapan ayrılıklarımız oldğnda ve duyuldğnda) o yüzden kıskanıyor o beni görmüo ya başkası ndn görcekmiş

hıı o zaman durum farklı cnm haklı o zaman küçük bir yerse

yavrum ben zaten yıllardır hep ailemleyim çünkü 16 yaşımda tanıdım askerimi ve 7 yıldır sevgilim yani nerdeyse hayatım boyunca hep ailemle çıkıyorum.gençliğimi yaşayamadım ayol :84:
ailemlede olsam babamda olsa ynede kimsenin beni görmesinden kıskanıyor (daha önce bana teklif edenlerle karşılaşabiliyorum çnkü ister istemez yaşadğm yerin küçük olmasından dolayı) bide şimdi asker ya o yzden biraz kıskançlık yaratıyor..onu anlıyorum ama ailemle olmama biraz anlayış göstersin! ve ailemle artık sayılı gün birlikteyim snra gelcek evlencez gitcem bidaha bu kdr beraber olamıcam ki

kızlarrrrr düğünler konuşulmaya b aşlanmış ne güzellllll
gelsinler artıkda sizde yapın sözleri nişanları bizim yolumuz var daha
ben iyiyim kızlar sizde iyisinizdir umarım..
sınavlarım bitsin gelicem aranıza hemen

evet tatlım sohbeti başlamış. gelsin hele bi 2014 ne düğünler olacak sizde fazla uzatmayın canım en yakın zamanda evliler kervanına bekleriz bu arada ben iyiyim cnm çok şükür :)

evet tatlım sohbeti başlamış. gelsin hele bi 2014 ne düğünler olacak sizde fazla uzatmayın canım en yakın zamanda evliler kervanına bekleriz bu arada ben iyiyim cnm çok şükür :)

ooo daha çok canım bizim daha benim okulum var
en az 3-4 yıl daha bizim önümüzde siz varsınız biz sıramızı biliriz

naberr canım nasıl geçiyor sınavlarr

ooo daha çok canım bizim daha benim okulum var
en az 3-4 yıl daha bizim önümüzde siz varsınız biz sıramızı biliriz

kıyamaaam kaç yaşındasınız canım? okul varsa evet mecbur biraz daha bekliceksiniz bu sefer o seni beklesin bakalım
kız bizim o zamana kadar bebişlerimiz olur

Kızlarrrrr sohbetlerden geri kalıyorum ya ahh nasıl içim gidiyoooo...:)
Beni biliyosunuz staj bi yandan stajdaki form lari doldurmayla geciyo staj günlerim . Vizelerde bastrdi yarin hatta cumaya kadar ikişer tane hergün.. Nefret ediyorum sinav haftalarındann..:)
Sınavlar bitsin yine aranizdayimmm . .

Oyy yavrumm benimm yoğunsun tabiii
bnmde haftaya değil ondan sonraki hafta sınavlarım poffff..bende 1 hafta olamıcam projeler birde taşınma işiii ...
güzelce çalış sen sınavlarına canımmm sonra yne gelirsin aramızaa
nasılsın

bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)

bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)

Hahahah süper ya evet bunu biliyorum bizimki de öğrenmiş 3-5 asker repliği söyleyp duruyor artizz

Kızlarr aynen benmde sınav haftam o yzden çok uğrayamıyorum telden girince de yazamıyorum saçma sapan bişii ayrıca kim milyoner olmak istere başvurmuştum 2 dir ordan arayp çağırıyorlar ama sınavlr oldğu için gidemyorumm bakarsnz giderm bidha ararlarsaa

Hayatım aynı hayatları yasıyoruz sen benim ruh ikizimmisin acaba
Şimdi benm olayımda şöyle bende cok fazla kısıtlanmıyorum ama hani devamlı olarak cıkarsam hergün hergün gözüne batıyo söylenmeye baslıyo böyle alttan alttan ailem oldugu için kısıtlamıyo ama burnumdan geliyo benm bi şeklde yaptgm hicbiseyden zevk almıyorum(bu askerdeki psikolojisi, askerden önce hergün sbh aksam cıkardım bisey demezdi) bende bisey diyemiyorum askerde oldugu için vicdanım sızlıyo bi noktada. Benimde yasadıgım sehir cok kücük yazın tüm sehir dısarda carsıda, herkes herkesin yüzünü görüyo gecmiste bana teklif edenn sorun cıkaran begenen eden, dost düsman kim varsa yüz yüze geliyoruz cenkte bunu bildiği için kendiside uzakta oldugu için kıskanıyo istemiyo.. Seni cok iyi anlayabiliyorum şehrin küçük olması öyle kötü biseykii ne yapsan duyuluyo görülüyo anında vasat bi durum bende yoklugunda kimsenin diline dedikodu olmak istemiyorum. Dar insanlar görüsleri düsünceleri dapdar, helede sözlüysen nişanlı bi kızsan küçük şehirde attığın her adıma dikkat etmek zorundasın,aksam vakti bi arkadasınla yürüyüşe çıktığında bile garip karşılanırsın sevdiğinde askerde konusur dururlarr.. insanların agzı torba degilki büzesin..Öyle yani hayatım oturup dertleselim senle bi ara

Son düzenleme:
naberr canım nasıl geçiyor sınavlarr

kıyamaaam kaç yaşındasınız canım? okul varsa evet mecbur biraz daha bekliceksiniz bu sefer o seni beklesin bakalım
kız bizim o zamana kadar bebişlerimiz olur

edacım şimdilik güzel gidiyor 2 tane sınavımı atlattım kaldı 5 inş onlarıda sorunsuz atlatırım.sen naslsın?

ben 93 lüyüm ömer (asker bey ) 92 li canım..daha küçüğüz eee bizde sizin çocuklarınızı severiz artık
aynen aynen bende diyorum sen gel artık sen şafak sayıcaksın benim okulum için diyorum birazda o beklesin dimi ama ben beklerim seni deyip duruyor zaten o dünden hazır..

Kızlar o bu degilde safakk bu aralar beni fazla zorlamaya basladı 300lerden kurtulmak istiyorum son 10 gündürr yapıstı yakama heran aklımda lanet bi türlü gecmek bilmiyor sanki safaga bakı bakıp duruyorum umutsuzca bi kurtulaydık 300lerdenn

dertleşelim valla canım daha önce nadir giriyordum foruma ama artık sık giriyorum bde mail kullanmıyorum ben tek tek sayfalara bakmak zorunda kalıyorum öyle yazdığınızı görüyorum.. nasılsın bugün canım? valla küçük yerde yaşamanın avantajlarıda dezavantajlarıda çok.biz nişanlı değiliz ama uzun süreli birlikteliğimiz olduğu için 7 den 70 e herkes biliyor burada bizi ve dediğin gibi çok göz önündeyiz bide şmdi asker oldğu için düşmanlar ayaklanır diye çıkamıyorum dışarıda kimseye laf vermek istemiyorum
diyorum ona bak çok şükür sorunsuz 5. aya girdik diye.oda diyor kıştı tabi yaz önemli olan..
bu bana karşı güvensizliği değil aslında onu anlıyorum hakta veriyorum bende diyorum sayılı gün ailemleyim artık bu yaz son yazım onlarla belkide (seneye yaza nişan düşünüyoruz cnm olursa belkide düğün bile olur) ve babam ailece olmayı çok sever yazın der hep hadi hep beraber çıkalım diye.benimkide diyor arada olur ama her akşam her akşam olmaz diyor (haklı bence) ama ona süreklide haklısın canım haklısın hayatım falan demiyorum tüm ipleri ona vermemeye çalışıyorum ynede ailemle olunca biraz anlayış göstermesi lazım
ama şunu hep diyorum "ben bize zarar verecek bir şey yapmam canım sen hiç merak etme" diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…