evet artık geçio yani yine zor ama...
cnm ya ama seni çok mu kısıtlıyor? çaLşmıomusun ? okul falan?
O kadr kısıtlamakta kötü yan sana güveiosa sorun yok gideceğin yer vardır gidemeyeceğin yer vardır o ayrıdaaaa...
yok cnm ya evdeyim paso biyere gttğmde yok ztn gitsemde yne ailemleym. aslında çok kısıtlamıyor sürekli gitmemi istemiyor bir yere.mesela haftada 2 kez fln çıkayım en çok 3 olsun (yaz için) kışın ztn evden eve gidiyorum pek bişi demio o yüzden. aslnda onada hak veriyorum.bana güveniyor tatlım o konuda sıkıntı yok. ama yaşadğmz yer bir 20.000 nüfusluk bir ilçe ve herkes birbrni tanıyor burda.bizim sevgili oldğmuzuda yıllardır herkes biliyor bde asker şmdi benimki bu yzden düşmanlarada gün yüzü doğar.pek laf vermek istemiyorum çok dikkat ediyorum kendime bize zarar vercek bişi yapmam. şu var yalnz dediğim gibi yaşadğmz yer küçük ve mekan olarakta gidilecek yerler sayılı. bana teklif edenler olmuştu (saçma sapan ayrılıklarımız oldğnda ve duyuldğnda) o yüzden kıskanıyor o beni görmüo ya başkası ndn görcekmiş
canım ailenle cıkmanıda kıskanmaz heralde ben arkadaslarla cıkmaktan bahsetmistim bende yazın her aksam ailemle cıkarım normalde kıskanmaz kıskansada bisey diyemez babam yanımda cünkü ama askerde oldugu için mumkun oldugunca az cıkıcam canım ortala sende benm gibi
hıı o zaman durum farklı cnm haklı o zaman küçük bir yerse
haklı canımda benim günahım ne
birazcık azıcık anlayışlı olması lazıııımmm
kızlarrrrr düğünler konuşulmaya b aşlanmış ne güzellllll
gelsinler artıkda sizde yapın sözleri nişanları bizim yolumuz var daha
ben iyiyim kızlar sizde iyisinizdir umarım..
sınavlarım bitsin gelicem aranıza hemen
evet tatlım sohbeti başlamış. gelsin hele bi 2014 ne düğünler olacaksizde fazla uzatmayın canım en yakın zamanda evliler kervanına bekleriz bu arada ben iyiyim cnm çok şükür :)
kızlarrrrr düğünler konuşulmaya b aşlanmış ne güzellllll
gelsinler artıkda sizde yapın sözleri nişanları bizim yolumuz var daha
ben iyiyim kızlar sizde iyisinizdir umarım..
sınavlarım bitsin gelicem aranıza hemen
ooo daha çok canım bizim daha benim okulum var
en az 3-4 yıl daha bizim önümüzde siz varsınız biz sıramızı biliriz
Kızlarrrrr sohbetlerden geri kalıyorum ya ahh nasıl içim gidiyoooo...:)
Beni biliyosunuz staj bi yandan stajdaki form lari doldurmayla geciyo staj günlerim . Vizelerde bastrdi yarin hatta cumaya kadar ikişer tane hergün.. Nefret ediyorum sinav haftalarındann..:)
Sınavlar bitsin yine aranizdayimmm . .
bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)
Hayatım aynı hayatları yasıyoruz sen benim ruh ikizimmisin acabayok cnm ya evdeyim paso biyere gttğmde yok ztn gitsemde yne ailemleym. aslında çok kısıtlamıyor sürekli gitmemi istemiyor bir yere.mesela haftada 2 kez fln çıkayım en çok 3 olsun (yaz için) kışın ztn evden eve gidiyorum pek bişi demio o yüzden. aslnda onada hak veriyorum.bana güveniyor tatlım o konuda sıkıntı yok. ama yaşadğmz yer bir 20.000 nüfusluk bir ilçe ve herkes birbrni tanıyor burda.bizim sevgili oldğmuzuda yıllardır herkes biliyor bde asker şmdi benimki bu yzden düşmanlarada gün yüzü doğar.pek laf vermek istemiyorum çok dikkat ediyorum kendime bize zarar vercek bişi yapmam. şu var yalnz dediğim gibi yaşadğmz yer küçük ve mekan olarakta gidilecek yerler sayılı. bana teklif edenler olmuştu (saçma sapan ayrılıklarımız oldğnda ve duyuldğnda) o yüzden kıskanıyor o beni görmüo ya başkası ndn görcekmiş
naberr canım nasıl geçiyor sınavlarr
kıyamaaamkaç yaşındasınız canım? okul varsa evet mecbur biraz daha bekliceksiniz bu sefer o seni beklesin bakalım
kız bizim o zamana kadar bebişlerimiz olur
Hayatım aynı hayatları yasıyoruz sen benim ruh ikizimmisin acaba
Şimdi benm olayımda şöyle bende cok fazla kısıtlanmıyorum ama hani devamlı olarak cıkarsam hergün hergün gözüne batıyo söylenmeye baslıyo böyle alttan alttan ailem oldugu için kısıtlamıyo ama burnumdan geliyo benm bi şeklde yaptgm hicbiseyden zevk almıyorum(bu askerdeki psikolojisi, askerden önce hergün sbh aksam cıkardım bisey demezdi) bende bisey diyemiyorum askerde oldugu için vicdanım sızlıyo bi noktada. Benimde yasadıgım sehir cok kücük yazın tüm sehir dısarda carsıda, herkes herkesin yüzünü görüyo gecmiste bana teklif edenn sorun cıkaran begenen eden, dost düsman kim varsa yüz yüze geliyoruz cenkte bunu bildiği için kendiside uzakta oldugu için kıskanıyo istemiyo.. Seni cok iyi anlayabiliyorum şehrin küçük olması öyle kötü biseykii ne yapsan duyuluyo görülüyo anında vasat bi durumbende yoklugunda kimsenin diline dedikodu olmak istemiyorum. Dar insanlar görüsleri düsünceleri dapdar, helede sözlüysen nişanlı bi kızsan küçük şehirde attığın her adıma dikkat etmek zorundasın,aksam vakti bi arkadasınla yürüyüşe çıktığında bile garip karşılanırsın sevdiğinde askerde konusur dururlarr.. insanların agzı torba degilki büzesin..Öyle yani hayatım oturup dertleselim senle bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?