edacım şimdilik güzel gidiyor 2 tane sınavımı atlattım kaldı 5inş onlarıda sorunsuz atlatırım.sen naslsın?
ben 93 lüyüm ömer (asker bey) 92 li canım..daha küçüğüz eee bizde sizin çocuklarınızı severiz artık
aynen aynen bende diyorum sen gel artık sen şafak sayıcaksın benim okulum için diyorum birazda o beklesin dimi amaben beklerim seni deyip duruyor zaten o dünden hazır..
çok heycanlıyım bugün belki ustalar açıklancakmış kesin değil ama olabilirmiş
çok heycanlıyım bugün belki ustalar açıklancakmış kesin değil ama olabilirmiş
Hadi hayırlısı haber ver bize deee
Kılaarr nasıl mtluyum nasıl mutluyum anlatmakta güçlük çekiyorum yeminlee.Bziim askerlik uzamıştı ya hanikomutan çağırmışş seni beklyenlerne bağışlıyorum ama bidaha böyle bişi görürsem (telefn olayını diyor) elimden çekeceğn var demiş ve silmiş cezasını yihuuu hayatt bana güzel oldu bugüüünn
oooo süperrr canııım çok sevindiiimmm gözünüzaydııınnn
nerde yapıyordu canım askerliğini?ve ne olarak yapıyor?
Sağol güzelim ya valla gözümde büyümüştü o ceza neyseki geçti ittiBenmki iskenderunda canım hava savunma mı n oyle bişeymş bunlar o askerlk terimleryle pek aram iyi değil de seninki nerdeydi ben de unuttum
slm cnm.bak sende çizelge yapmışsın banada yardımcı olur musun rica etsem nasıl yaptın? :44:
dertleşelim valla canım daha önce nadir giriyordum foruma ama artık sık giriyorumbde mail kullanmıyorum ben tek tek sayfalara bakmak zorunda kalıyorum öyle yazdığınızı görüyorum.. nasılsın bugün canım? valla küçük yerde yaşamanın avantajlarıda dezavantajlarıda çok.biz nişanlı değiliz ama uzun süreli birlikteliğimiz olduğu için 7 den 70 e herkes biliyor burada bizi ve dediğin gibi çok göz önündeyiz bide şmdi asker oldğu için düşmanlar ayaklanır diye çıkamıyorum dışarıda kimseye laf vermek istemiyorum
diyorum ona bak çok şükür sorunsuz 5. aya girdik diye.oda diyor kıştı tabi yaz önemli olan..
bu bana karşı güvensizliği değil aslında onu anlıyorum hakta veriyorum bende diyorum sayılı gün ailemleyim artık bu yaz son yazım onlarla belkide (seneye yaza nişan düşünüyoruz cnm olursa belkide düğün bile olur) ve babam ailece olmayı çok sever yazın der hep hadi hep beraber çıkalım diye.benimkide diyor arada olur ama her akşam her akşam olmaz diyor (haklı bence) ama ona süreklide haklısın canım haklısın hayatım falan demiyorum tüm ipleri ona vermemeye çalışıyorum ynede ailemle olunca biraz anlayış göstermesi lazım
ama şunu hep diyorum "ben bize zarar verecek bir şey yapmam canım sen hiç merak etme" diye..
mervecim cok mutlu oldum senin adınaHadi hayırlısı haber ver bize deee
Kılaarr nasıl mtluyum nasıl mutluyum anlatmakta güçlük çekiyorum yeminlee.Bziim askerlik uzamıştı ya hanikomutan çağırmışş seni beklyenlerne bağışlıyorum ama bidaha böyle bişi görürsem (telefn olayını diyor) elimden çekeceğn var demiş ve silmiş cezasını yihuuu hayatt bana güzel oldu bugüüünn
canım benim iyiyim sen nasılsın calısmıyomusun bugünCeren nasılsın canım?
canımmmm çooook teşekkür ederim yordum seniiyaptım olmuştur inşallah
canım benim iyiyim sen nasılsın calısmıyomusun bugün
Anladım canım rızayla aranız nasıl safak masallah aldı basını gidiyo daha dün siz 320 lerdeydiniz ne cabuk geciyo zaman yaaİyiyim canım bende
İş değişikli yaptım yeni işe pazartesi başlıycam ondan burada tatil yapıyorum
Gel canım devamlı burdayız biz benimde kullandıgım mail yokk sosyal paylasm sitesi olarak bi buraya bide alısveris sitelerine üyeyimiyiyim heralde yeni uyandım sersem gibiyim hala
yani hayatım 7 yıllık bi mazi olunca sehirde kücük olunca herkes biliyo görüyo dogru dikkat edilmesi lazım canım yaa, yarın birgün biri cıkar patavatsız bi laf eder cenk'e senin nisanlın aksamın bu vakti arkadasyla dsarda geziyodu sende askerdeydin falan der cenk kaldıramaz insanlar öyle fesatki anlatamam.Yani en azından bizim burda böyle.. Nisanlı olunca sevdiğinde askerde olunca bu gibi seylere cok dikkat etmen gerekiyor. Sen nerde oturuyodun canım?
Haftada bi iki cıkarsın canım ailenle onlarada bi bahane uydurursun artık sevgilini biliyolarsa durumu izah edersin annene, anlayısla karsılar heralde. Adın sinemdi degilmi canım gene unuttum ya gecen sormustum aklımdan cıkmıs:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?