92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ooo inşallah beklerse aferin ona öğrenci beklemek zordur bilirim (ben 3-4 yıl bekledim)
bizde yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladık

çok heycanlıyım bugün belki ustalar açıklancakmış kesin değil ama olabilirmiş

çok heycanlıyım bugün belki ustalar açıklancakmış kesin değil ama olabilirmiş

Hadi hayırlısı haber ver bize deee

Kılaarr nasıl mtluyum nasıl mutluyum anlatmakta güçlük çekiyorum yeminlee.Bziim askerlik uzamıştı ya hanikomutan çağırmışş seni beklyenlerne bağışlıyorum ama bidaha böyle bişi görürsem (telefn olayını diyor) elimden çekeceğn var demiş ve silmiş cezasını yihuuu hayatt bana güzel oldu bugüüünn

oooo süperrr canııım çok sevindiiimmm gözünüzaydııınnn
nerde yapıyordu canım askerliğini?ve ne olarak yapıyor?

oooo süperrr canııım çok sevindiiimmm gözünüzaydııınnn
nerde yapıyordu canım askerliğini?ve ne olarak yapıyor?

Sağol güzelim ya valla gözümde büyümüştü o ceza neyseki geçti itti Benmki iskenderunda canım hava savunma mı n oyle bişeymş bunlar o askerlk terimleryle pek aram iyi değil de seninki nerdeydi ben de unuttum

ben pek sık girmediğim için unutabilir hatta beni hatırlamayabilirsiniz bile
benimki tunceli ovacıkta canım hem yazıcı hemde şoför çok yoğun.çarşısı yok günde bikez telde görüşüyoruz ankesörlüden.cep tel kullanamıyor.hatta tabur dışına çıkamıyorlar.yasak.tehlikeli bölge ya o yüzden tatlım.ama olsun buna şükür yeterki sağ salim yapsın bitirsin gelsin

kızlaaar ben çizelge oluşturmak istiyorum ama nasııııl? bana yardımcı olur musunuuuuzzz? :44:

Gel canım devamlı burdayız biz benimde kullandıgım mail yokk sosyal paylasm sitesi olarak bi buraya bide alısveris sitelerine üyeyim iyiyim heralde yeni uyandım sersem gibiyim hala
yani hayatım 7 yıllık bi mazi olunca sehirde kücük olunca herkes biliyo görüyo dogru dikkat edilmesi lazım canım yaa, yarın birgün biri cıkar patavatsız bi laf eder cenk'e senin nisanlın aksamın bu vakti arkadasyla dsarda geziyodu sende askerdeydin falan der cenk kaldıramaz insanlar öyle fesatki anlatamam.Yani en azından bizim burda böyle.. Nisanlı olunca sevdiğinde askerde olunca bu gibi seylere cok dikkat etmen gerekiyor. Sen nerde oturuyodun canım?
Haftada bi iki cıkarsın canım ailenle onlarada bi bahane uydurursun artık sevgilini biliyolarsa durumu izah edersin annene, anlayısla karsılar heralde. Adın sinemdi degilmi canım gene unuttum ya gecen sormustum aklımdan cıkmıs:44:

mervecim cok mutlu oldum senin adına

evet hayatım sinem evet tatlım burda da aynen öyle millette bi çekememezlik hele bizim ilişkimize ayrı bi ilgi duyuyorlar valla ayırmak için çok uğraştılar bizi gerek bana gerek askerime zarar vermeye çalıştılar.. neyseki ÇOOOOOOK ŞÜKÜÜÜÜRR hala birlikteyiz ne olursa olsun ayıramadılar bugüne kadar İNŞALLAH ALLAHIMMM korur bundan sonrada
bundan sonrası daha önemli çünkü..bizim uzun zamandır birlikteliğimiz var ama biz askerden gelmeden nişan söz vs. istemedik gelsin öyle hepsi olur bide biz çok uzatma taraftarı değiliz ilişki yeteri kadar uzadı zaten ben Tekirdağın bir ilçesinde oturuyorum canım..aileme o şekilde onun izin vermediğini söyleyemem cnm çnkü babam bana çok güvenir bu hayatta o beni hiç kısıtlamadı başka birinin kısıtlamasına hele ailemle çıkmama laf ettiğini bile duyarlarsa bu hiç iyi olmaz o yüzden kendi kararım gelmemek diyorum onlara..sen nerede oturuyordun canım?çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…