92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım rızayla aramız iyi
Zaman geçiyor valla nerden nereye 100 ler yaklaşıyor.Sizinde 200 ler
evet canım Allah bozmasın
300ler cok canımı sıkmaya basladı artık biran önce bitsin istiyorum ya:18:

oo gel sen bana sor o cekememezlikleri o kadar cok ayırmak için ugrastılar bize öyle tuzaklar kurdularki, ama yok akıllandım ben kimsenin gevsek agzına laf vermiycem bu saatten sonra dost dediklerim nasıl düsman oldugunu gösterdiler ay ben böyle bi memleket daha görmedim cenke kötülüyorum da zoruna gidiyo nasılda kasarlanmıs burdaki kızların hepsi kudurmuslar Allahın belaları sütten agzım cok yandı sinemcim yaa..
Bende tokat merkezde oturyorum küçücük bi sehir burasıda sizin ilçeden biraz büyüktür tahminimce
Çalısmıyorum canm evde oturyorum bos bos yasın kactı senin?

iyyim canim dizi izliyorum bu dizilerde insani strese sokuyo

Bu ay canım kurtuluyorsunuz 300 lerden
Bende valla otrunca evde sıkılıyrum gülşahcım

23 yaşındayım cerencim sen kaç yaşındasın? ah be yavrum burdaki kızlarda öyle aslında bu devirde kızlar erkeklerden daha fena daha kötü daha art niyetli!!!
ban küçük bi örnek vereyim sana her gün yüzünü gördüğüm konuştuğum komşu (benim yaşımda bi kız) benimkinde varmış gözü ve yıllardır çıktğmızı bilio ilişkinin nasl gttğni fln sorardı bana görünce öper beni lafa tutardı ama oldum olası o kızdan hiç hoşlanmazdım ben evine gitmezdim sevmezdim hiç.ve benim hislerim ÇOOOK kuvvetlidir birinden elektrk alamayınca onun olayı bitmiştir mutlaka bana bir yanlışı çıkar!!! o kızda öyle oldu.bizim bi ayrılığımızı kollamış (ufak tefek küslüklerimiz ayrılık adında olurdu ama fazla uzun sürmezdi) o arada benimkinin nosunu bulmuş (geçen kış oluyor) msjlar atıyor "ben sana ne kadar aşıksam sende bana o kadar aşık olacaksın bikez olsun buluş benimle çok istiyorum seni" vs.vs. neler neler canım ya tam bir rezil kız!!! :99:

Kızlarr çok kötüyüm ben...
Benimki sevke gidiyo mahkum götürüyo mahkemeye hemde BİNGÖL'E aptal komutan 4 kişi seçmiş biriside benimki düzgün efendi diye of!!!!!
Muş üzerinden gidiceklermiş sivil...1-2 gün kalıcaklar orda lanet olsn ya

Artvindeki adamı ne diye bingöle gönderiolar ya....

Son düzenleme:

bitanem uzulme canim ya sag salim gidip gelicek Allahin izniyle Allahima emanet butun askerlerimiz

gözün aydın canım...yok belli olmamış ya cumaya kadar ya da diğer hafta demişler heralde son gün süpriz yapcaklar anlamadım valla

sağol bebeğim ama doğu olması çok korkutuyor brde orda kalıcak of ya....

benimki doğununda doğusunda yapıyo canım biraz sakin olur musun sen tek başına mı gıdecegını sanıyorsun
onlar 4-5 araba konvoy olarak gıderler tek basına gıdecek halı yok hem terör yok su an lanet okuyorsun bide yani lütfen sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…