Anladım canım rızayla aranız nasıl safak masallah aldı basını gidiyo daha dün siz 320 lerdeydiniz ne cabuk geciyo zaman yaa
evet canım Allah bozmasınCanım rızayla aramız iyi
Zaman geçiyor valla nerden nereye 100 ler yaklaşıyor.Sizinde 200 ler
oo gel sen bana sor o cekememezlikleri o kadar cok ayırmak için ugrastılar bize öyle tuzaklar kurdularki, ama yok akıllandım ben kimsenin gevsek agzına laf vermiycem bu saatten sonra dost dediklerim nasıl düsman oldugunu gösterdiler ay ben böyle bi memleket daha görmedim cenke kötülüyorum da zoruna gidiyo nasılda kasarlanmıs burdaki kızların hepsi kudurmuslar Allahın belaları sütten agzım cok yandı sinemcim yaa..evet hayatım sinemevet tatlım burda da aynen öyle millette bi çekememezlik hele bizim ilişkimize ayrı bi ilgi duyuyorlar valla ayırmak için çok uğraştılar bizi gerek bana gerek askerime zarar vermeye çalıştılar.. neyseki ÇOOOOOOK ŞÜKÜÜÜÜRR hala birlikteyiz ne olursa olsun ayıramadılar bugüne kadar İNŞALLAH ALLAHIMMM korur bundan sonrada
bundan sonrası daha önemli çünkü..bizim uzun zamandır birlikteliğimiz var ama biz askerden gelmeden nişan söz vs. istemedik gelsin öyle hepsi olur bide biz çok uzatma taraftarı değiliz ilişki yeteri kadar uzadı zatenben Tekirdağın bir ilçesinde oturuyorum canım..aileme o şekilde onun izin vermediğini söyleyemem cnm çnkü babam bana çok güvenir bu hayatta o beni hiç kısıtlamadı başka birinin kısıtlamasına hele ailemle çıkmama laf ettiğini bile duyarlarsa bu hiç iyi olmaz o yüzden kendi kararım gelmemek diyorum onlara..sen nerede oturuyordun canım?çalışıyor musun?
iyiyim tatlım sen nasılsınkizlar nasilsinizzz
evet canım Allah bozmasın
300ler cok canımı sıkmaya basladı artık biran önce bitsin istiyorum ya:18:
oo gel sen bana sor o cekememezlikleri o kadar cok ayırmak için ugrastılar bize öyle tuzaklar kurdularki, ama yok akıllandım ben kimsenin gevsek agzına laf vermiycem bu saatten sonra dost dediklerim nasıl düsman oldugunu gösterdiler ay ben böyle bi memleket daha görmedim cenke kötülüyorum da zoruna gidiyo nasılda kasarlanmıs burdaki kızların hepsi kudurmuslar Allahın belaları sütten agzım cok yandı sinemcim yaa..
Bende tokat merkezde oturyorum küçücük bi sehir burasıda sizin ilçeden biraz büyüktür tahminimce
Çalısmıyorum canm evde oturyorum bos bos yasın kactı senin?
iyyim canim dizi izliyorum bu dizilerde insani strese sokuyo
iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim bebegim stardaki beni affeti izliyorum
iyiyiz canım sen nasılsın?
evet canım Allah bozmasın
300ler cok canımı sıkmaya basladı artık biran önce bitsin istiyorum ya:18:
oo gel sen bana sor o cekememezlikleri o kadar cok ayırmak için ugrastılar bize öyle tuzaklar kurdularki, ama yok akıllandım ben kimsenin gevsek agzına laf vermiycem bu saatten sonra dost dediklerim nasıl düsman oldugunu gösterdiler ay ben böyle bi memleket daha görmedim cenke kötülüyorum da zoruna gidiyo nasılda kasarlanmıs burdaki kızların hepsi kudurmuslar Allahın belaları sütten agzım cok yandı sinemcim yaa..
Bende tokat merkezde oturyorum küçücük bi sehir burasıda sizin ilçeden biraz büyüktür tahminimce
Çalısmıyorum canm evde oturyorum bos bos yasın kactı senin?
Kızlarr çok kötüyüm ben...
Benimki sevke gidiyo mahkum götürüyo mahkemeye hemde BİNGÖL'E aptal komutan 4 kişi seçmiş biriside benimki düzgün efendi diye of!!!!!
Muş üzerinden gidiceklermiş sivil...1-2 gün kalıcaklar orda lanet olsn ya
Artvindeki adamı ne diye bingöle gönderiolar ya....
sağol bebeğim ama doğu olması çok korkutuyor brde orda kalıcak of ya....bitanem uzulme canim ya sag salim gidip gelicek Allahin izniyle Allahima emanet butun askerlerimiz
Hadi hayırlısı haber ver bize deee
Kılaarr nasıl mtluyum nasıl mutluyum anlatmakta güçlük çekiyorum yeminlee.Bziim askerlik uzamıştı ya hanikomutan çağırmışş seni beklyenlerne bağışlıyorum ama bidaha böyle bişi görürsem (telefn olayını diyor) elimden çekeceğn var demiş ve silmiş cezasını yihuuu hayatt bana güzel oldu bugüüünn
sağol bebeğim ama doğu olması çok korkutuyor brde orda kalıcak of ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?