92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ne güzel canım, herkes farklı tabi her iliskide face yüzünden kavga oluyoda kaldıramayan cok bizim gibi tahammulumuz yok bizim o konulara gercekten acıcaz cenki bi kız ekliycek ben sinir krizine girerim askerde cocuga patlarım ki kuzeniyle bile görüstürmüyorum düsün..
Aman herseyime burnunu sokuyo zaten ne giyceğime bari karısmasın karıstırmam makyajımı agır yaparım kıyafetimi istediğim gibi giyerim birsey demez zaten tokatın sartlarına göre giyiniyorum kiloluyken gecen yıl karısıyodu arkanı ört diye kilo verdim ya bisey diyemiyo zayıf olmayı bu yönden seviyorum
Nelerr var yaa sen cihana kıskancmı diyosun bu daha anlattıgımın 4te 1i, ben babasıyla samimi oluyorum gelip gidip öpüyorum krizlere giriyo ya bildiğin kendi babasını kıskanıyo yaa düsün olamaz ya böyle bi insan daha yok hayatım kıymetini bil bakk

ne güzell hemşeriyiz demek :)uzakmıs seninkisi de.adın neydi zanım ?

cnm bizde aynı almştık bişiler çok güzel hoş biz pek giyemedik ama :26: polodan almıştık biz tatlım..tavsiye ederim biraz spor ama

kızlarr konuştuk hallettik ömerle bu sabah 2 kere aradı soğuk konuştum biraz..az öncede aradı karşılıklı özür dileştik ve konu kapandı ömer askerde skılıyor tabi bende 3 gündür evden çıkmadın sınvalrın stresyle sana patladım falan dedim o da bende sana patladım hayatım özür dilerim dedi böylece kapanmış oldu
kızlarrr size inanmıyorum yaaa anlattıkalrınızı okudumda..nasıl bir kıskançlıktır onlar..ben ömere kıskanç diyordum ama vazgeçtim yaa..düşünün benim liseden arkadaş grubum vardı içinde erkede vardı ilk zamanlar bulaşmamı çok kızrdı ama artık yavaş yavaş alıştı tamam bizde her gün değil 5-6 ayda bir anca görüşrüyoruz..
bu arada bugün okulda sıkkkın skkın oturup sınava çalışıyodum ki ömerden mesaj geldi değişi değişik harflerle bi şeyler yazmış çözmeye çalışıyorum ve yeni mesaj boşuna uğraşma telefono ters çevir aşkım yazıyodu bende haliyle ters çevirdim tabiii seni seviyorum yemin ederim yazmış orda eridim bitiim zaten

askeri hakkaride olan arkadaşım özgemiydi okudum ama unuttum adı :26:edanın bahsettiği kamile benim..benimde askerim göreve gidiyordu hatta bir keresinde 5 saat boyunca pusuda kalmışlar ne yemek ne içmek ne de tuvalet ihtiyacı düşün yaniiiiiii..sadece gözetim yapmışlar bende o dönemde çok kötüydüm çok korkuyordum haliyle konuşamıyorduk ama şükür ki bi şey olmadı güzelim sende korkma bol bol dua et biliyorum çok zor can korkusu var ama elimizden bir şey gelmiyor..sen içini ferah tut

nesliii bende kamile canım memnun oldum

selincim belki bizde çok giyemeyiz ama ben çok istiyorum canım yaa içimde kalacağını alıp kurtulayım dimi ama orayada bakıyım teşekkürler canım

Son düzenleme:

canimm duzelmenize cokk sewindimm benimki bu yaptiklarina ragmen ben kiskanc diilim dio ama uzun sureli iliskilerde her turlu asama yasaniyo ister istemez

canimm duzelmenize cokk sewindimm benimki bu yaptiklarina ragmen ben kiskanc diilim dio ama uzun sureli iliskilerde her turlu asama yasaniyo ister istemez

şükür canım arada böyle actionlar oluyor işte bizde ee size göre daha yeniyiz tabi
valla iyi dayanmışsın canım
kıskanç değilmiymiş

kamilecim sevindim canm düzelmenize
gülşah sen kabul ediyomusun peki kıskanç oldugunu onu söyle bakalım

şükür canım yaa öyle olunca içim rahat etmiyor yanii..
ee ceren cenk'de sende az kıskanç degilmişsiniz kız kuzeniyle görüşmesine niye istemiyorsun?kuzeni kızzzz :44:

tatlım evet ben zaten böyle gördkçe gördükçe kıymetini fazlasıyla bilmeye başladım
ya zaten bana kalırsa ilişkide kıskançlık olucak yani ne bileym mesela hiç karışmasa bana ben o zamanda içten içe kızarrım kıskanılmak bilmiyorum çoğu kişinin hoşuna gider bencede abartısı yorar tabi bi süre sonrada ben şuanki dozundan memnunum
. hadi yaa babasını da mı kıskanıyo sonuçta sen ne kadar çok samimi olabilirsin ki kıskanıyohoşuna gitceği yere cerencim yani ama sen alışmışsındır tabi artık ta yorucu olur bi süre sonra ya.. sende ona aynsının beterini yap yani madem o vazgeçmiyosa:26:

zayıflık avantaj evet dar giysen bile aşırı göze batmıyo mesela kilolu olup tayt giyenleri anlayamıyorum yani nasıl bir zevkama antalyada yazın kısa şort etek vs giyme sendromlarımız olabiliyor bizim

selam kızlarrr......
kamilecimmm uzatmadan çözmüşsünüz tatlım çok sevndim zatenn biliyordum hallediceğinizi

şükür canım yaa öyle olunca içim rahat etmiyor yanii..
ee ceren cenk'de sende az kıskanç degilmişsiniz kız kuzeniyle görüşmesine niye istemiyorsun?kuzeni kızzzz :44:
dimi canım askerdeyken küs kalmak olmuyo tavır yapamıyosun için sızlıyo biliyorum..
ya canım fitne fesat bunun 2 tane kız kuzeni var bizim yaşlarımızda eskiden can cigerlermis ben yokken sonra araları acılmıs iyikide acılmıs, sevmiyorum yaa kızlar cok gıcık geliyo bana samimi degiller anlıyomusun samimi yaklasmadıkları sahte oldukları o kadar belliki. niye görüstürüyüm ki görüsmesin noluyo görüsünce şunu gördüm geçen çarsıda senden konustuk eski günleri hatrladınmı bilmem ne de bi ara yanında o kız vardı harbi ne günlerdi ya falan oluyo olabiliyo yani bende bunlara katlanamıyorum

selam kızlarrr......
kamilecimmm uzatmadan çözmüşsünüz tatlım çok sevndim zatenn biliyordum hallediceğinizi

selam gizemcim nasılsın..evet tatlım yaa tatlıya bağlandı şükür.. ayy bende ne kadar tartişrsak tarşılaım düzeliceğimizi biliyorum ama olmasa daha iyi tabi böyle şeyler.ikimizde üzülüyoruz bilyorum Ama Allahtan uzatmadan sorun bitti..

cerencim evet yaa tavır yapınca vicdan yapıyorum resmen..bi gelsinler askerden görücek o
anladım canım samimi olmamaları kötü tabi ee sende rahat değilsen..öyle insanlardanda hiç hoşlanmıyorum boğazını sıkıveresim geliyor yaa çok mu agresif oldum ne

Hangi birinin sıkıcan bogazını güzelim milyonlarca var o insanlardan
Gizem hosgeldin canımmm ben cıkmak zorundaym öpüyorum sizi

Son düzenleme:

iyiyim canım bende okula gitmedem çarşamba günü önemli bir sınav var ona çalışmaktan beynim şişti yaa

aynen öyle bebeğim insan her ne kadar barışcağnı bilsede o aranın bozuk olduğu süreç konu nolursa olsun insanı yiyiyp bitiriyo iğrenç bir duygu ya ben o askerde değilkende öyle her ne yaşadıysak hemen konuşup halledelm isterdm sırf süreç uzamasın uzadıkça üzülüyorz diye hele ki şimdi uzakta ya çok daha kötü oluyo .. uzatmamak en iyisi tatlım.. şuan bişey olurda tartışırız diye diken üstünde olyo insan resmen

tabi cnm bak derim tavsiye ediyorum benim hoşuma gidiyor aynı giyinen çiftler hele birde çocuklarımız oldğnda onlarlada aynı olcaz ne şirin ya aynı zmnda biraz komik sanki bu arada bebişim benim adım sinem nadir girdiğim için karıştırmakta haklısın

kızlar facebook kullanıyor musunuz? yoksa sizde kendinizi gizleyenlerden misiniz

kamilecim sevindim canm düzelmenize
gülşah sen kabul ediyomusun peki kıskanç oldugunu onu söyle bakalım
ben kiskancim kabul ediyorum canim ama o etmio conversin tam moda oldugu siralar 120 liraya kirmizi convers aldim cok dikkat cekiomus ben burdayim die bagiriomus hic giyemeden arkadasima vermistim bide hala kiskanc diilim diooo
kızlar facebook kullanıyor musunuz? yoksa sizde kendinizi gizleyenlerden misiniz

yok canim ben kullanmiyorum anlastik sevdicekle kullanmiyoruz

hahaha kız ne çatlak seninki kırmızı converse e takıo. bu kadar fazlasıda iyi değil tatlım ya yola getirmeye çalışsana evlendiğin zaman bezdirmesin seni

hahaha kız ne çatlak seninki kırmızı converse e takıo. bu kadar fazlasıda iyi değil tatlım ya yola getirmeye çalışsana evlendiğin zaman bezdirmesin seni

suan daha iyi tatlim askim bitanem die alttan giriom ustten cikiom halledioz durumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…