Ne güzel canım, herkes farklı tabi her iliskide face yüzünden kavga oluyoda kaldıramayan cok bizim gibi tahammulumuz yok bizim o konulara gercekten acıcaz cenki bi kız ekliycek ben sinir krizine girerim askerde cocuga patlarım ki kuzeniyle bile görüstürmüyorum düsün..cerencim ya face davalarını aştık biz gercekten başta çok çektim de sonra aştık büyüdü mü benimki nolduysa hata varyaa o askere gitmeden 5-6 ay öncee açtım oda aç demişti ben yokken sıkılcaksın arkadaşlarınla konuşup vakit geçirirsin demişti
ha ama hala erkek eklemem kolay kolay vede arkadaşlarımın çok foto etiketlemesine izin vermem öyle olunca askerimde skıntı yapmıyo
ay okudumda gülşahla konuşmalarınızı allah size valla sabır veriyormuş kızlar ben cihana kıskanç derdim de hakkını mı yemişim nedir... giyinmeme karışmaz aşırı kısa giymediğim sürece makyaja karışmaz ki zaten abartmam arkadaşlarımla çıkmama karışmaz eve geç dönmediğim sürece ve arkadaşsız yapamazdım zaten tabiki cihanın yeri farklı ama insanın arkadaşlarla dertleşmeye ihtiyacı mutlaka oluyor.. anladımki dozunda yani cihanınkiler
ama o kendine göre değiştirme olayına kesinlikle katılıyorum bu zaten uzun süreli ve küçük yaşta başlayan ilişkilerin hepsinde oluo bizde 4 senedir birbirimize göre şekillendik onun huyuna neye kızcağna alışınca o demeden zaten sen bliyosun yapmıyosun yııl geçtikçe tartışma sebepleri ortadan kalkıyor..
Bak benimkinin liseden bir arkadaşı vardı kız kız buna yazdı bzim çıktığımızı orda fotolarımızı gördüğü halde..Tabii benmki pas vermedi doğal olarak ben ona güvenmediğimden silmedim mesela sonuçta istemiyordum sildim...Yani bu hayatta ne olacağı belli olmuyo kuzum ve emin ol şu devirde kızlar daha fena
eminim ömer sana güveniyordur güvenmese seni arkasında bırakıp askere gidermi kamile mantıklı düşünsene ? Güvenmese orda kafayı yer..Tabiki sonsuz güvenio bence burda sevgilisine güvenmeyen adam yok sanmıyorum hepimizin ilişkileri sapasağlam şükür !
Öyle düşünme o orda ve çevreye güvenmio senin gelicek şeylere karşı tavrını bilio senin karşılık vermiyceğini, bilio ama erkeklere güvenemio bu konuda hak veriorum ona.. Sil bence canım ya bu yüzden tartışmayın.Çok gereksiz bir şey
Ha bir de klişe olucak ama 'Seven adam kıskanır! Abartısı zarar tabiiki ama dozunda kıskanır ki seninkininkide abartı değil bence cnm
İyi akşamlar kızlar. benim sözlümde hakkaride yapıyor askerliğini.her gün mesajlaşıyorduk dün hiç atmadı mesaj benimkilerde gitmeddi korktum bende bu sabah aradı ben iyiyim görevdeyim bikaç gün görüşemeyiz belki dedi konuşamadık daha fazla
ya kızlar çok korkuyorum ya bu aralar hiç iyi değil türkiyenin hali yok çözüm süreci falan ama ben çok korkuyorummmm
Ah kamilecm . . Hangimiz yasamadik ki face kavgasını . .bnde cok bunalp 2011 gibi kapatmıştm eda gibu bnde onun facesinde faln takılıyordum ama sonra açtım yeniden iste ama bebeğim kimse kim hani hic biri ömerden daha değerli degil ki senin icin tmm yani tanimadigin yoktur mutlka ama asiri.kıskançlar ve ben hak veriyorum. .millet elindeki yüzüğü bilsede iste insan oglu ya bn sınıfta bile herkes biliyo ama yani bakışlar yakalıyorm ustumde cogu zamn eminim sanada oluyo ha onu geçitm cihan yanımda yken bile oluyo hep der bn yanındaykem bile boyle bakıyolar yokken düşünmek istemiyorum yani kızlarda oyle sevgilisi var demiyo bakıyo bogasm geliyo bazen . Sonuç olarak kıskanması cok normal tatlim bn de onu çarşıda bile kiskanan biri olarak hak veriyorum yani bubdurumlarina...üstüne gitme uzatmayin tatlım guvensizlik olarak düşünme . .
ne güzell hemşeriyiz demek :)uzakmıs seninkisi de.adın neydi zanım ?
cnm bizde aynı almştık bişiler çok güzel hoş biz pek giyemedik ama :26: polodan almıştık biz tatlım..tavsiye ederim biraz spor ama
kızlarr konuştuk hallettik ömerlebu sabah 2 kere aradı soğuk konuştum biraz..az öncede aradı karşılıklı özür dileştik ve konu kapandı ömer askerde skılıyor tabi bende 3 gündür evden çıkmadın sınvalrın stresyle sana patladım falan dedim o da bende sana patladım hayatım özür dilerim dedi böylece kapanmış oldu
kızlarrr size inanmıyorum yaaa anlattıkalrınızı okudumda..nasıl bir kıskançlıktır onlar..ben ömere kıskanç diyordum ama vazgeçtim yaa..düşünün benim liseden arkadaş grubum vardı içinde erkede vardı ilk zamanlar bulaşmamı çok kızrdı ama artık yavaş yavaş alıştı tamam bizde her gün değil 5-6 ayda bir anca görüşrüyoruz..
bu arada bugün okulda sıkkkın skkın oturup sınava çalışıyodum ki ömerden mesaj geldi değişi değişik harflerle bi şeyler yazmış çözmeye çalışıyorum ve yeni mesaj boşuna uğraşma telefono ters çevir aşkım yazıyodu bende haliyle ters çevirdim tabiii seni seviyorum yemin ederim yazmışorda eridim bitiim zaten
askeri hakkaride olan arkadaşım özgemiydi okudum ama unuttum adı :26:edanın bahsettiği kamile benim..benimde askerim göreve gidiyordu hatta bir keresinde 5 saat boyunca pusuda kalmışlar ne yemek ne içmek ne de tuvalet ihtiyacı düşün yaniiiiiii..sadece gözetim yapmışlar bende o dönemde çok kötüydüm çok korkuyordum haliyle konuşamıyorduk ama şükür ki bi şey olmadı güzelim sende korkma bol bol dua et biliyorum çok zor can korkusu var ama elimizden bir şey gelmiyor..sen içini ferah tut
nesliii bende kamile canım memnun oldum
selincim belki bizde çok giyemeyiz ama ben çok istiyorum canım yaa içimde kalacağını alıp kurtulayım dimi amaorayada bakıyım teşekkürler canım
canimm duzelmenize cokk sewindimm benimki bu yaptiklarina ragmen ben kiskanc diilim dioama uzun sureli iliskilerde her turlu asama yasaniyo ister istemez
kamilecim sevindim canm düzelmenize
gülşah sen kabul ediyomusun peki kıskanç oldugunu onu söyle bakalım
Ne güzel canım, herkes farklı tabi her iliskide face yüzünden kavga oluyoda kaldıramayan cok bizim gibi tahammulumuz yok bizim o konulara gercekten acıcaz cenki bi kız ekliycek ben sinir krizine girerim askerde cocuga patlarım ki kuzeniyle bile görüstürmüyorum düsün..
Aman herseyime burnunu sokuyo zaten ne giyceğime bari karısmasın karıstırmam makyajımı agır yaparım kıyafetimi istediğim gibi giyerim birsey demez zaten tokatın sartlarına göre giyiniyorum kiloluyken gecen yıl karısıyodu arkanı ört diye kilo verdim ya bisey diyemiyozayıf olmayı bu yönden seviyorum
Nelerr var yaa sen cihana kıskancmı diyosun bu daha anlattıgımın 4te 1i, ben babasıyla samimi oluyorum gelip gidip öpüyorum krizlere giriyo ya bildiğin kendi babasını kıskanıyo yaa düsün olamaz ya böyle bi insan daha yokhayatım kıymetini bil bakk
dimi canım askerdeyken küs kalmak olmuyo tavır yapamıyosun için sızlıyo biliyorum..şükür canım yaa öyle olunca içim rahat etmiyor yanii..
ee ceren cenk'de sende az kıskanç degilmişsiniz kız kuzeniyle görüşmesine niye istemiyorsun?kuzeni kızzzz :44:
selam kızlarrr......
kamilecimmm uzatmadan çözmüşsünüz tatlım çok sevndim zatenn biliyordum hallediceğinizi
dimi canım askerdeyken küs kalmak olmuyo tavır yapamıyosun için sızlıyo biliyorum..
ya canım fitne fesat bunun 2 tane kız kuzeni var bizim yaşlarımızda eskiden can cigerlermis ben yokken sonra araları acılmıs iyikide acılmıs, sevmiyorum yaa kızlar cok gıcık geliyo bana samimi degiller anlıyomusun samimi yaklasmadıkları sahte oldukları o kadar belliki. niye görüstürüyüm ki görüsmesin noluyo görüsünce şunu gördüm geçen çarsıda senden konustuk eski günleri hatrladınmı bilmem ne de bi ara yanında o kız vardı harbi ne günlerdi ya falan oluyo olabiliyo yani bende bunlara katlanamıyorum
Hangi birinin sıkıcan bogazını güzelim milyonlarca var o insanlardanselam gizemcim nasılsın..evet tatlım yaa tatlıya bağlandı şükür..ayy bende ne kadar tartişrsak tarşılaım düzeliceğimizi biliyorum ama olmasa daha iyi tabi böyle şeyler.ikimizde üzülüyoruz bilyorum Ama Allahtan uzatmadan sorun bitti..
cerencim evet yaa tavır yapınca vicdan yapıyorum resmen..bi gelsinler askerden görücek o
anladım canım samimi olmamaları kötü tabi ee sende rahat değilsen..öyle insanlardanda hiç hoşlanmıyorum boğazını sıkıveresim geliyor yaaçok mu agresif oldum ne
selam gizemcim nasılsın..evet tatlım yaa tatlıya bağlandı şükür..ayy bende ne kadar tartişrsak tarşılaım düzeliceğimizi biliyorum ama olmasa daha iyi tabi böyle şeyler.ikimizde üzülüyoruz bilyorum Ama Allahtan uzatmadan sorun bitti..
cerencim evet yaa tavır yapınca vicdan yapıyorum resmen..bi gelsinler askerden görücek o
anladım canım samimi olmamaları kötü tabi ee sende rahat değilsen..öyle insanlardanda hiç hoşlanmıyorum boğazını sıkıveresim geliyor yaaçok mu agresif oldum ne
Hangi birinin sıkıcan bogazını güzelim milyonlarca var o insanlardan
Gizem hosgeldin canımmm ben cıkmak zorundaym öpüyorum sizi
kızlarrr benim çıkmam çıkmam lazım iyi bakın kendinize
kızlarr konuştuk hallettik ömerlebu sabah 2 kere aradı soğuk konuştum biraz..az öncede aradı karşılıklı özür dileştik ve konu kapandı ömer askerde skılıyor tabi bende 3 gündür evden çıkmadın sınvalrın stresyle sana patladım falan dedim o da bende sana patladım hayatım özür dilerim dedi böylece kapanmış oldu
kızlarrr size inanmıyorum yaaa anlattıkalrınızı okudumda..nasıl bir kıskançlıktır onlar..ben ömere kıskanç diyordum ama vazgeçtim yaa..düşünün benim liseden arkadaş grubum vardı içinde erkede vardı ilk zamanlar bulaşmamı çok kızrdı ama artık yavaş yavaş alıştı tamam bizde her gün değil 5-6 ayda bir anca görüşrüyoruz..
bu arada bugün okulda sıkkkın skkın oturup sınava çalışıyodum ki ömerden mesaj geldi değişi değişik harflerle bi şeyler yazmış çözmeye çalışıyorum ve yeni mesaj boşuna uğraşma telefono ters çevir aşkım yazıyodu bende haliyle ters çevirdim tabiii seni seviyorum yemin ederim yazmışorda eridim bitiim zaten
askeri hakkaride olan arkadaşım özgemiydi okudum ama unuttum adı :26:edanın bahsettiği kamile benim..benimde askerim göreve gidiyordu hatta bir keresinde 5 saat boyunca pusuda kalmışlar ne yemek ne içmek ne de tuvalet ihtiyacı düşün yaniiiiiii..sadece gözetim yapmışlar bende o dönemde çok kötüydüm çok korkuyordum haliyle konuşamıyorduk ama şükür ki bi şey olmadı güzelim sende korkma bol bol dua et biliyorum çok zor can korkusu var ama elimizden bir şey gelmiyor..sen içini ferah tut
nesliii bende kamile canım memnun oldum
selincim belki bizde çok giyemeyiz ama ben çok istiyorum canım yaa içimde kalacağını alıp kurtulayım dimi amaorayada bakıyım teşekkürler canım
ben kiskancim kabul ediyorum canim ama o etmio conversin tam moda oldugu siralar 120 liraya kirmizi convers aldim cok dikkat cekiomus ben burdayim die bagiriomus hic giyemeden arkadasima vermistim bide hala kiskanc diilim dioookamilecim sevindim canm düzelmenize
gülşah sen kabul ediyomusun peki kıskanç oldugunu onu söyle bakalım
kızlar facebook kullanıyor musunuz? yoksa sizde kendinizi gizleyenlerden misiniz
ben kiskancim kabul ediyorum canim ama o etmio conversin tam moda oldugu siralar 120 liraya kirmizi convers aldim cok dikkat cekiomus ben burdayim die bagiriomus hic giyemeden arkadasima vermistim bide hala kiskanc diilim diooo
yok canim ben kullanmiyorum anlastik sevdicekle kullanmiyoruz
hahaha kız ne çatlak seninkikırmızı converse e takıo. bu kadar fazlasıda iyi değil tatlım ya yola getirmeye çalışsana evlendiğin zaman bezdirmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?