nesillll hoşgeldin canımbi manisalıyla karşılaştırmak sevindirdi açıkcası beni bende manisalıyım gerçi şu an ankarada yaşıyorum orası ayrı tabi
benşmde askerim mardinde canım evet evet katlanıcaz bak bir bir geçip gidiyor günler..sonunda her şey güzel olacak inş
Aynen canım gercekten en iyisini biz yapıyoruz gülsahcım kafamız rahat degilmi..Walla bi kiskancliklar yuzunden biz face alemine adimimizi bile atmadik :) kafamizda rahat o yuzden..
Cerennn resminize bayildimm ya ne guzell poz vermissiniz ole
hoşgeldin canım aramıza..
tanışmamaıştık bende gizem , antalyada yaşıyorum askerimde ankarada.
zor ama geçicek canım sabretmekten ve beklemekten başka yok çaremiz..
nesilcim naber bebeğim nasılsın
Gülşahcım bizim iliskilerimiz cok benziyo seninkiyle huylarımız falan aynı cenk biraz agrasif seninkini bilemiyorum ama benziyoruz yaa biz, senin bi yazını okumstum zamanında hilale yazmstın galibA 6yıl içinde beni istediği gibi biri yaptı tuvalete giderken bile unversite içinde msj atıyodum izin istiyodum falan yazmıssın bizimkiside aynı o misall 4 yıl içinde beni istediği bi insan haline getirdi ikimizde cok kıskancız 1 gram tahammülümüz yok o konulara ben hele panik atak oldum artık devamlı kardesimin facesinden bu cenkin arkadaslarını kontrol ediyorum cenkin resmini koydularmı cenk arkadaslarının facesnde dolanıyomu falan kıyameti koparyorum yok yaa bizden uzakk Allaha yakın olsun inann katlanılcak bisey degil... Seninkide cok kıskancmı canım nasıl anlasıyosunuzCanim walla ben kendimi biliyorum bi kiz eklese cinnetin esigine gelirim oda ayni sekilde en iyisi hic acmamak resmen facebooka karsi alerji oldu bende yaa
yani bitanem bu aralar gec yatmaya alıstırıyorum kendimi o yüzden zaman gecmiyo bos buldugumda oturuyorum hemen bilgisayaraiyiyimm şekerim sen nasılsın görüşmeyeli.. bakk ayağım uğurlu geldi geceleri girmeye başladın sankii
yani bitanem bu aralar gec yatmaya alıstırıyorum kendimi o yüzden zaman gecmiyo bos buldugumda oturuyorum hemen bilgisayaraiyiyim balım bende sabah yürüyüşe kalkıcam 6 da alarmı kurdum yarım saat bi saate yatar uyurum heralde uykuluyuum suan tek düsündüğüm bu
diyet yapma canım yediklerine dikkat et zaten verirsin sekeri azalt tuzu ekstra kullanma hamur işi yag olsun.. bide gec saatlerde yemek yeme.. 1günde yarım saat 1 saatte sporunu yap tamamdırr etkisini bi haftada görmeye baslarsın inan bu seklde yapahh bende baslasam bi diyete keske baya kilo aldımm yaaama hiç irade yok bendee :) ali yüzünden hep kilo verme hiç sevmiyorum yüzün bi tuhaf oluyo diyoo
diyet yapma canım yediklerine dikkat et zaten verirsin sekeri azalt tuzu ekstra kullanma hamur işi yag olsun.. bide gec saatlerde yemek yeme.. 1günde yarım saat 1 saatte sporunu yap tamamdırr etkisini bi haftada görmeye baslarsın inan bu seklde yap
Aynen canım zamanında bende cok direndim hep karsı cıktım birbirimze girdik ama zamanla naptı etti beni uysallastırdı istediği gibi yaptı ama iyide oldu ya ben hayatı cok hareketli yasıyodum ondan önce cok cocuksuydum agırlastım ortamlardan elimi ayagımı cektim yani cenk bana cok sey kattı yaa hanım hanımcık oldum yasıtlarımdan kat kat cocuksuydum, suan yasıtlarımdan daha agır ve daha olgunum. Ya benmki makyaja falan giydiklerime karsmazdı hicbi zaman o fırsatı vermedim o konuda rahattım ama topuklu giydirmezdii sacımı boyattırmazdı dinlemez gider kuaföre sapsarı yapardım 3 gün 5 gün ayrı kalır gene barısırdı benimle cokk karsı geldim diklestim ama sonra bıraktım ya sıkıldım artık baktımki artıkk kavga etmiyoruz karakterim yerine oturmus ne istediğimi biliyorum herseyden hevesimi aldım cünkü. Ben tek basıma cıkabiliyorum dısarı bi problem yokk hatta şöyle bisey bizdeki ben arkadaslarımla cıkamıyorum zaten arkadasım yokda görüstüğüm 1tane war onla cıkmama izin vermez eminim tek cıkarım yada kardesimle.. ona bisey demez ama cıkmıyorum canım istemiyo.. eski ceren olcaktı ki gülşahh ahh eve girmezdiim simdi kendi istegimle oturyorum bi agırlık var üzerimdeCok kiskanc canim eve kamera bile koydugundan supheleniyorum kamera yoksa bile ses dinleme yada telefonuma bisey yapmistir die kesin gozuyle bakmaya basladim tek basima disari cikarsam topuklarimi sıkarmis gicik .. Canim walla zamaninda cok savasiyodumda simdi hilalede anlattigim gibi biraktim savasmayi onceden goz kalemi bile surdurmezdi makyaj felan kesinlikle yaptirtmazdi nisandan sonra makyaj konusunda biraz rahatladim simdide hic makyajsiz gezmiom ilk zaman aman ne derse yapim diosun ama sonrada gecen zaman omrunden gidio gencken en guzel zamanlarinda istedigini yapmicanda daha ne zaman yapicazki
biz seninle bi ara diyete falan baslıycaktık yılbası zamanı hatrladın mıöyle valla boy olmasa top gibi yuvarlancam da allahtan ordan yırtıyorum az bucuk ama dikkat etmem lazım gelince büyük nişan yapıcazz
biz seninle bi ara diyete falan baslıycaktık yılbası zamanı hatrladın mı
boyun ve kilon kac senin cnm suan
Yavrum naptın yaaa 180 boy masallaahh yanii ne yedin kückken sennnn sevgilinin boyu kac senin yaaevett onun üzerine ben bide 3 kilo falan aldımm. 1.78 boyum 70 kiloyum
Yavrum naptın yaaa 180 boy masallaahh yanii ne yedin kückken sennnn sevgilinin boyu kac senin yaakilon gayet normal hayatım 2 3 kilo fazlan vardır varsa boyun uzun pek belli etmezsin fazlalıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?