92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam yavrucuklarım,
topiğmi canlı ve diri tutan alt devrelerim benim seviyorum sizi..
ne güzel konuşuyosunuz bıırr bıırr ... imreniyorum sizlere....bizim topik ölmüşş

:119: kırklareli 39 :119:

darısı başınıza kızlar

selam canımm
aynen aynen biz çok iyiyiz maş topikcene kanka olduk
sende uğra gerçi 39 günün kalmış maşşş

kızlar facebook kullanıyor musunuz? yoksa sizde kendinizi gizleyenlerden misiniz

ayy gizem haklısın canım yaa normalde tartışınca bi kötü oluyor insan ama şimdi daha bi fena oluyor insan..

sinemmm kusura bakma canım yaa karıştırdım..ayy tam benim kafamdansın ama bende ailecek aynı giyinmeyi istiyorum..ben komık bulmuyorum yaa çok şirin oluyor bence..bu arada face kullanıyorum canım hatta daha dün bunun yüzünden tartıştık ömer beyle..

senide bekleriz canım her zaman.gerçi az kalmış şafak maşallah :) ama her zamn gel yalnız bırakma

canım halletmenize çokk sevindim
sildin mi sil dediklerini

canım halletmenize çokk sevindim
sildin mi sil dediklerini

hayır
biz daha çok bana sesini yükseltmesi konusunda konuştuk canım onun muhabbeti hiç açılmadı bile..beni o çok üzdü çünkü..birde şöyle bir şey var şu kişiyi silicem demiyor ki o benim face girip üniden olanları kendi silicekmiş..çok bekler (en azından şimdilik)

Hımm anladım cnm da fazla diretme bence sildir gitsin bir daha böyle bir muhabbet olursaa

Son düzenleme:
Hımm anladım cnm da fazla diretme bence sildir gitsin bir daha böyle bir muhabbet olursaa

umarım olmaz bende öyle düşünüyorumda işte biri bana onu yapıcam bunu yapıcam dedimi delleniyorum inadına tersini yapasım geliyor canım yaa huyum kurusun yaniiiii

umarım olmaz bende öyle düşünüyorumda işte biri bana onu yapıcam bunu yapıcam dedimi delleniyorum inadına tersini yapasım geliyor canım yaa huyum kurusun yaniiiii

Ay canım hiç diretme bence eğer karşımdakinin kötü bir niyeti yoksa ve değer veriyorsam arkadaşm seviglim ailem hiç farketmez yaparım dediğini ve banada fayda sağlıycaksa.
bende çok inatçıydımda kırıldı inadım
uzun ilişkilerde sanırım iki tarafta çözüyor artık birbiirni üstte kızlarda konuşmuş..Kişiliğin oturuo yani

zaten en son isteyeceğim şey ömeri üzmek canım onu üzdüğümü bilince kendimi daha çok kızıyorum..evet yaa üzmiycem artık o da orda kahroluyor..kıyamam yaa sesini yükseltti yaa nasıl pişman olmuş kendine kızıyor..
bazı konularda bende kendimi aştım canım kırdım inadımı ama işte biraz daha zaman gerek sanırım daha bizim için
evet yaa maşallah zaten herkesin ilişkisi en az 3-4 yıllık sizin yanınızda biz daha çömez kalıyoruz tabi

Tabiii ki canım üzmek istemessin kim isterki hele onlar ordaykenn...
evet cnm herkeisn ilişkisi baya uzun.Ayrıca saçmalama ne çömezi aramızda 1-2 senenin lafı olmaz

Tabiii ki canım üzmek istemessin kim isterki hele onlar ordaykenn...
evet cnm herkeisn ilişkisi baya uzun.Ayrıca saçmalama ne çömezi aramızda 1-2 senenin lafı olmaz

olmaz dimi canım
inşallah hepimiz upuzunnnnn bir ömrü paylaşırız sevdiklerimizle

olmaz dimi canım
inşallah hepimiz upuzunnnnn bir ömrü paylaşırız sevdiklerimizle

Aminnn aminn

hoşbuldumm.. fine thanks and youu baby
ahh konuşturduuk yine ingilizcemizi kahretsin yaa

hahaha aynen ayrıca bende iyiyim canım very fine istersen franszca almanca veya ispanyolca devam edelim ahahha

ayrıca kızlar sizin sınavlarınız yokmu ne arıyorsunuz burda Haftaya göremezsiniz beni buralardaaa

Son düzenleme:

ahh evet hem sohbet hem kültürel gelişim topikce ingilizce konuşuyoruz bundan sonra

sınavlar varda ben yarında gitmicem okula evde ineklicem gündüz benim şöyle bir sorunum var 8 den sonra falan akşam çalışamıyorum

ahhaha olur google translatein o iğrenç çevirisi yardımıyla konuşuruz artık
Hımm anladm cnm ne güzel yarn sınavn yoksa benm hergün 2 tane 5 güne yaymış salaklar yani fena zorlanıcam çalışmaya başlarım bugün yarın birde...
bende gündüz çalışamıyorum ya anca gündüz okulda kütüphanede veya en ykn arkadşmla kafelerde falan çalışıyoruz
akşam da nerdeyse 1-2 ye kadar çalışıorum akşam daha iyi oluyo bence sınava girmedende tekrarrr tabi poff yazarken yoruldum ben napııcımmm neyse son dönemim

aynı soruyu kendime sordum şimdi kızımmm kamile git dersini çalış sınavın sabahın köründe ssabahda çalışamıycaksın dedimmmm veeee çıkmaya karar vrdim sadece merhabe deyip çıkıcaktım zaten ben
hadi kızlar çıkıyorum ben iyi gecelr size bol sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…