92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ya zamanında lisedeyken tabi vardı arkadas grubum hepsiyle iliskimi kesti bitirdi kac kere hattımı degistirdi sırf görüsmiyim onlarla diye benimde görüstüğüm yalnızca 1 tane o kızda cenkin en yakın arkadasının sevgilisi yani o kızda bizden ona ragmenn izin vermez gidip dısarda takılmama cafelere falan gitmem zaten mumkun olamaz ailem olmadann canıma okur öyle ortamlara girmem ama kızla bi carsıda yürümeme bile izin vermez. Seni cok iyi anlıyorumm bizde kızla bitek evde görüsürz haftada bi iki haftada bi yanıma ugrar evde otururuz ona bile bzen surat yapar kıskanıır niye geliyo devamlı daha gecen gelmemismiydi gönder gitsin falann saka gibi yaa cenkten bitane daha varmıs yasıyomus ben ihtimal vermiyodum ama aynı seklde yalnızca ona muhtac olıyım istiyo arkadasım dostum olmak istiyo yanii bana her seklde yaklasıyo sagolsunda bende arkadasa ihtiyac duyuyorum mecbur kendi cinsimdenn dedikodu yapmak istiyorum cinsimle cenki alıp karsıma dedikodumu yapcam hergün Kız neler nelerrr.. şu benim face olayı vardı ya hatırlıyon mu taaa kac ay önce cenkin yakın arkadası hamza diye bi cocuk resmini koymus askere giderken askeriim falan yazms hep kaldırttım o resimleri cocuk 3 4 ay oldu cenkin resmini koymadı cok sükür uyarımı ciddiye almıss sacıma beyaz düsecek varya kalpten gidicem bigün bu face ve cenk yüzünden

iyi uzun birini bulmussun kız valla türkiye sartlarında kızların boyu ortalama 1.63 1.65 falan biliyosun sen baya uzun kalıyosun ortalamaya göre ondan sordum bebeğim senin fazla bi kilon yok ama 2 3 kilo oda 1 haftana bakar disini sıkarsan hemen verirsin ama düzenli beslenmeyi alıskanlık haline getir yada düzenli olarak günde yarım saat bi saat yürü yaza fit gir hayatım

canim carsisi ne zamanki yaptirsa yada icerden telefon bulamazmi acaba
valla daha dün cıktı carsıya 5 6 gün var carsıya kadar ohoo bekle ceren bekle askerlik su saatten sonra banada zorlastı gülşah hep el bebek gül bebek yapıyoduk telefon altımızda istedigimzde görüsüyoruz falan kimse aldım babayı

neysee :) ben uyuyorum canım öptüm kendine iyi bakk iyi geceler

cnm bizde aynı almştık bişiler çok güzel hoş biz pek giyemedik ama :26: polodan almıştık biz tatlım..tavsiye ederim biraz spor ama

cerencim ya face davalarını aştık biz gercekten başta çok çektim de sonra aştık büyüdü mü benimki nolduysa hata varyaa o askere gitmeden 5-6 ay öncee açtım oda aç demişti ben yokken sıkılcaksın arkadaşlarınla konuşup vakit geçirirsin demişti
ha ama hala erkek eklemem kolay kolay vede arkadaşlarımın çok foto etiketlemesine izin vermem öyle olunca askerimde skıntı yapmıyo

ay okudumda gülşahla konuşmalarınızı allah size valla sabır veriyormuş kızlar ben cihana kıskanç derdim de hakkını mı yemişim nedir... giyinmeme karışmaz aşırı kısa giymediğim sürece makyaja karışmaz ki zaten abartmam arkadaşlarımla çıkmama karışmaz eve geç dönmediğim sürece ve arkadaşsız yapamazdım zaten tabiki cihanın yeri farklı ama insanın arkadaşlarla dertleşmeye ihtiyacı mutlaka oluyor.. anladımki dozunda yani cihanınkiler

ama o kendine göre değiştirme olayına kesinlikle katılıyorum bu zaten uzun süreli ve küçük yaşta başlayan ilişkilerin hepsinde oluo bizde 4 senedir birbirimize göre şekillendik onun huyuna neye kızcağna alışınca o demeden zaten sen bliyosun yapmıyosun yııl geçtikçe tartışma sebepleri ortadan kalkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…