ay olamaz cenkin telefonu bozulmus acılmıyomus kaldıkmı telefonsuz aman allahım 2gün ulasamadıgımda cıldırıcaktım geçen simdi naparım ben 2 hafta boyunca Allahım sabır verr:26:
Ya zamanında lisedeyken tabi vardı arkadas grubum hepsiyle iliskimi kesti bitirdi kac kere hattımı degistirdi sırf görüsmiyim onlarla diye benimde görüstüğüm yalnızca 1 tane o kızda cenkin en yakın arkadasının sevgilisi yani o kızda bizden ona ragmenn izin vermez gidip dısarda takılmama cafelere falan gitmem zaten mumkun olamaz ailem olmadann canıma okur öyle ortamlara girmem ama kızla bi carsıda yürümeme bile izin vermez. Seni cok iyi anlıyorumm bizde kızla bitek evde görüsürz haftada bi iki haftada bi yanıma ugrar evde otururuz ona bile bzen surat yapar kıskanıır niye geliyo devamlı daha gecen gelmemismiydi gönder gitsin falannAyyy ceren o arkadas olayi bizdede var herkes mi kotu ya sunla gorusuyum mu o kotu o soyle boyle zaten gorustugum bi kisi var bide disari bile cikmiyoruz evde gorusuyoruz bi suru surat yapio bitek ona muhtac oluyum istiyo bendee kardesimin facesinden butun arkadaslarini aarastiriom walla benden gizli acmismi resmini koymuslarmi felan dieama ceren ben hic sozunden cikmadim yapma dedigi hic biseyi yapmadim kuzenim bana hep sen allahin bi lutfusun keske erkek olsaydimda senle evlenseydim der :) simdide ikna yontemiyle istediklerimi yapmaya calisiyorum
iyi uzun birini bulmussun kız valla türkiye sartlarında kızların boyu ortalama 1.63 1.65 falan biliyosun sen baya uzun kalıyosun ortalamaya göre ondan sordum bebeğimvalla bebeğim nerdeyse 3 yasıma kadar annem sütten kesmemiş.. ve ondan sonrada süt alışkanlığım devam etti hep. hergün içtim hala içerim zamanında okul valeybol takımına girdim basketbol oynadım . şuan çok hamlaştım ama..gecen 73 e kadar çıktım ama verdim 1.5 hafta içinde
ali 1.89 boyunda ama o benden zayıf duruyo sanki 70 kilo oda
valla daha dün cıktı carsıya 5 6 gün var carsıya kadar ohoo bekle ceren bekle askerlik su saatten sonra banada zorlastı gülşah hep el bebek gül bebek yapıyoduk telefon altımızda istedigimzde görüsüyoruz falan kimse aldım babayıcanim carsisi ne zamanki yaptirsa yada icerden telefon bulamazmi acaba
iyi uzun birini bulmussun kız valla türkiye sartlarında kızların boyu ortalama 1.63 1.65 falan biliyosun sen baya uzun kalıyosun ortalamaya göre ondan sordum bebeğimsenin fazla bi kilon yok ama 2 3 kilo oda 1 haftana bakar disini sıkarsan hemen verirsin ama düzenli beslenmeyi alıskanlık haline getir yada düzenli olarak günde yarım saat bi saat yürü yaza fit gir hayatım
iyi geceler canım yarın grsrzneysee :) ben uyuyorum canım öptüm kendine iyi bakk iyi geceler
Günaydınn kızlar okula gitmeden bir günaydın diyim dedim öpüyorumm
kızlarrr bi şey sorucam size..
ben ömere gömlek almak istiyorum ama aynı gömlekten bende almak istiyorum çift olarak giymek istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama nerden bulabilirm bi fikriniz var mı..birde sizce nasıl olur böyle bir şey?:44:
Günaydın Canım
Nasılsın?
selan kızçelerimmmnassınız bakalımmm
Selam kızlar iyidir özgecim senden naber, edacımm nasılsın
hosgeldin gülsahcım bi anda 4ledikk konuyu masallah
uyuyo canım suan aksam msj atar uyandıktan sonra bi süre böyle idare edicez napalım onun bunun tlfnyla günde 3 4 msjla yetincezhosbulduk canimm telefonu naaptiniz
uyuyo canım suan aksam msj atar uyandıktan sonra bi süre böyle idare edicez napalım onun bunun tlfnyla günde 3 4 msjla yetincez
İnsallah canım yaa bi iki haftayı gözden cıkardım ben sıkıntı cekicez bellikiinsallah hemen halledilir tatlim ya
Canım bu kadar uzatmanıza üzülmenize degermi bi face yüzünden inatlasma sen tatlım benim o inat varya cok pis bisey askerde bide biraz onun hassaslıgı da var üzerinde anlayıs göster kızlar haklı yaa onlar benim arkadaslarım nolcak deme sevgilin oldugunu bile bile yavsayan binlerce insan var canlı canlı sahit oldum insanlar cok kansız yavrum büyütmenize degmez bırak onun gönlü olsun rahat uyusun demekki bunları kafasına cok takıyo bak ilk defa sana böyle bi tepki vermis kafasında birikti demekki kaldıramadı hak ver biraz böyle konular yüzünden kırmayın birbirinizi. Aradıgında soguk konusma tamam balım..
Özgecim endiselenme asker o malum her zaman musait olmayabilir bulundugu ortam rahat degil demekki komutanlar falan cok göz önünde tahmin ettiğim kadarıyla görevdeyimde demis sıkma canını rahatlasın sana döner canım benim..
Valla en iyisi hepten kapatmak faceyi biz cenkle 3.4. aylarımızda hepten dondurduk iki faceyide varya cok rahatız zerre eksiklik hissetmiyoruz tam tersi her zaman sükrederiz facemiz olsaydı canımız cok yanardı ikimizde cok kıskancız cünkü asla kabul edemeyiz bir kız eklese kıyameti koparırım oda aynı sekilde tabi.. o ates ben barut iliskimize kötü gelicek bizi bitiricek seylerden uzak duruyoruz patlamamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?