aynı soruyu kendime sordum şimdikızımmm kamile git dersini çalış sınavın sabahın köründe ssabahda çalışamıycaksın dedimmmm veeee çıkmaya karar vrdim sadece merhabe deyip çıkıcaktım zaten ben
hadi kızlar çıkıyorum ben iyi gecelr size bol sohbetler
haha aynennahhaha olur google translatein o iğrenç çevirisi yardımıyla konuşuruz artık
Hımm anladm cnm ne güzel yarn sınavn yoksa benm hergün 2 tane 5 güne yaymış salaklar yani fena zorlanıcam çalışmaya başlarım bugün yarın birde...
bende gündüz çalışamıyorum ya anca gündüz okulda kütüphanede veya en ykn arkadşmla kafelerde falan çalışıyoruz
akşam da nerdeyse 1-2 ye kadar çalışıorum akşam daha iyi oluyo bence sınava girmedende tekrarrr tabi poff yazarken yoruldum ben napııcımmmneyse son dönemim
aynı soruyu kendime sordum şimdikızımmm kamile git dersini çalış sınavın sabahın köründe ssabahda çalışamıycaksın dedimmmm veeee çıkmaya karar vrdim sadece merhabe deyip çıkıcaktım zaten ben
hadi kızlar çıkıyorum ben iyi gecelr size bol sohbetler
haha aynenn
canım bizimde ikişerdi de işte üstten ders aldım diye oldu birazda.. ama gerçekten zor olucak tatlım senin içinde ama bi haftada kurtulcaksın öyle düşün..
ya akşam çalışırken uykum geliyo ya özellkle bu sene hiç gece çalışamadım..benmde esra diye arkdşm var hem yakınız hemde çalışkandır onla çalışmayı bende severm önce bi kez kendmz çalışıp sınav öncesi onla üstünden bir tekrar geçnce süper oluyo kim nereyi anladıysa anlatıyo yada göznden kaçan yeri görüyosun falan iyi oluyo
ah edacım ne güzel ya son dönemin...bende sıkıldım okuldannn
bizde öyle yapıyoruz birbirimize anlatıyoruz üstünden geçiyoruz verimli oluyo canım aynen
ben kahveyi dayıyorum bünyeye valla yapcak bişey yokta bu taşınma işi olduğundan valla bilemiyorum nasıl olucak projelerim çok yoğun offf...off...
aynen canım bende seviniyorum valla 2 senede sıkılmadım aslında ama para kazanmak istiyorum konuşmuştuk senle zaten bunu.olsn 2 sene var sizinde sonra sizde mezun üstelik lisans mezunu olucaksınız...bende aöften devam edicem ya vizeler finaller peşimi bırakmıyor yani
ya canım evet taşınmak gerçekten zor iş yakın yerdede olsa ev komple değişcek yani fena rast gelmiş ya..sen önceden çalışmaya başla bencede. zaten pekte vakit kalmadıki..olur bi şeklde ama ya sen dert etme kendine halledersin sen..
ya evet gerçi senin içinde vize sınav hep devam etcekte bi yandanda paranı kazancaksnn
ama şu var benimde hemşireliği 2 yıllık okumamın bi mantığı olmcaktı okumuşken lisans olmalıydı buymuş hayırlısı napalım sabretcem..üstten ala ala bir dönem erken biter belki..
ahh ne çektik be edaaaa
aynn cnm taşınmak çok sıkıntı şuan pek bişey götürmedik yavaş yavaş takılıyoruz
aynen paraaaa
2 yıllık hemşireik varmı canım ? 4 yıllıkla farkı ne memur falan mı olamıyorlar ??
sen bu azimle bitirirsin valla gizemcim erkenn
aynen ne çekti şu vizelerden finallerden ASKERLİKTEN be gizemmm
nasılsa gideceğiniz evde sizin olunca tabi kafanıza göre pek aceleye gerek olmuyobizde öyleydide ama yaz tatiline rast getrmiştik beni etkilememişti. lise 4 te mi neydim..
2 yıllık şöyle var canım sağlık meslek lisesinden 2 yıllık bölüme geçiş var ama hemşirelk olarak değilde diyaliz teknikeri ftr falan şeklinde onlarda memur oluyor ama atamaları çok az ve maaşta ve emeklilikte de lisans daha avantajlı.. hani 2 yıllık okucağına liseden sonra direk atansanda değişen birşey pek olmuyo..
bitiricem inş eda azimle bu yaz hazır cihanda yokken inş. yaz okulu açılırda alırım üstten birşeyler..
en çok ta askerlikten çektikkk çekmekteyiz dahada çekicezzzz
aynen öyle cnm sende anlatmıştın zor taşı taşı pofff
hımm onlar daha çok vasıfsız gibi oluyorlar tabişki lisans her türlü önde boşver rahat etcen ilerde
bitircen valla bence
aynen aynen ne çekiyoruzzz yaa..Ama şükür özlemek haricinde çokta problemli geçmio kavga falan olarak allah çektirmesin askerlikten sonraaa.
yani evet hani istedikten sonra lisans sonrası diyaliz sertifikası alırsın çk daha anlamlı olur. her türlü lisans yani avantajı oluyo mutlaka.. işte her sene açılmıyo ddi hoca yaz okulu için açılrsa biticek erken 15 kredilik bir ders alcam
tatlım evet bunada şükür özlem dışında sıkıntılrımız olsa birde nolurdu halimiz ya düşünmek bile istemyorum bu ara ağzımızıda sıkı tutyoruz heralde sende bende patavatsızlık üzerine bir tartışma olmuyo bu aralarr nazar değmesinn
bu son çekişimiz olsunnn askerlik son olsunnn.......
canım benm uykum geldi ya çıkayımda yatayım yarın çok geç kalkmamam lazım çalışcam tüm gün , 300 sayfadan sorumluyuz finalde 600 ü geçcekk :26:.. çok öpüyorum seni görüşürüzz...
suan daha iyi tatlim askim bitanem die alttan giriom ustten cikiom halledioz durumlari
ayy gizem haklısın canım yaa normalde tartışınca bi kötü oluyor insan ama şimdi daha bi fena oluyor insan..
sinemmm kusura bakma canım yaa karıştırdım..ayy tam benim kafamdansın ama bende ailecek aynı giyinmeyi istiyorum..ben komık bulmuyorum yaa çok şirin oluyor bence..bu arada face kullanıyorum canım hatta daha dün bunun yüzünden tartıştık ömer beyle..
senide bekleriz canım her zaman.gerçi az kalmış şafak maşallah :) ama her zamn gel yalnız bırakma
ben kiskancim kabul ediyorum canim ama o etmio conversin tam moda oldugu siralar 120 liraya kirmizi convers aldim cok dikkat cekiomus ben burdayim die bagiriomus hic giyemeden arkadasima vermistim bide hala kiskanc diilim diooo
yok canim ben kullanmiyorum anlastik sevdicekle kullanmiyoruz
yok hayatım kendimi gizlesem resmimi niye koyıyım ahanda kabak gibi yüzüm ortadakızlar facebook kullanıyor musunuz? yoksa sizde kendinizi gizleyenlerden misiniz
Önemli olan kabul etmek cenkte kabul etmiyodu da son zamanlarda alttan girip üstten cıktıgım için kabul ettiriyorum huyuna suyuna gidiyorum kıskandın dimi itiraf et falan yapıyorum ben kıskanc adamım evet kıskanıyorum diyokabul etmediği zaman krizlere girerdim olması gerekenler bunlar derdi kıskanıyorum demezdi uyuz olurdum ama suan yapma cicekten böcekten soludugun havadan kıskanıyorum senii falan diyo icim sızlıyo ayyyy
ya geçen geldiğinde yeşil haki renginde topuklu ayakkabım wardı platform topuk onu giymistim laf etti bida bunu giyme istemiyrumda bilmem ne de digerini giy diyo digeri dediği de ondan daha yüksek topukyeni bi topuklu alalım sana diyo cins yaa. Sen topuklu giyebiliyomusun canım seninki ne diyo bu duruma
yok hayatım kendimi gizlesem resmimi niye koyıyım ahanda kabak gibi yüzüm ortadafacebook, twitter kullanmıyorum aslında twitterım varda bi aralar acmıstım cenkten gizli sifresini hatrlamıyorum yalan oldu o
ya kızlar gercekten yaklasık 5 aydır iç içeyiz ama sizi yolda görsem tanımam ha hicbirinizin suratını görmedim niye saklıyonuz yavrularım kendinizi, gülşeni gördüm bitek
ya kızlar gercekten yaklasık 5 aydır iç içeyiz ama sizi yolda görsem tanımam ha hicbirinizin suratını görmedim niye saklıyonuz yavrularım kendinizi, gülşeni gördüm bitek
kiiz yakalanirsanda sakat olcan o zamanbence bir an once hatirla ve sil derim.yada benim adima acilmis cakma dersin baska yapcak bsy yok olmadi durust olup gercegi soyle :))
Ay yok bisey olmaz bi tane resim koymusttum ondada yüzüm görünmüyo manzara resmi arkam dönük, cenkten ayrıyken acmıstım 1bucuk yıl önce twitter yeni yeni ünleniyodu o zaman merakımdan bi acıyım dedim takipçimde bi kardesim zatenkiiz yakalanirsanda sakat olcan o zamanbence bir an once hatirla ve sil derim.yada benim adima acilmis cakma dersin baska yapcak bsy yok olmadi durust olup gercegi soyle :))
Benimkide balkona cıkarmıyo pencereye cıkamıyorum sözde o öyle sanıyoda gayette cıkıyorum yanii daraldıgımda hava alma maksatlı balkona cıktıgım oluyo yaz günleri o kadarda degil yaniiiihahah kizlar alem sizinkiler dicem ama benimki gene balkona cikarmiyor yabde her ciktgmda ne giydin? sorusu.tayt giymeme cok karsi benimkide.benimde en sevdigim ve rahat oldgm giysidir tayt.neyse kot giyyorm napalm bde simdi ispanyol moda oldu iyi bari ayakkabida da dikkat cekilio topuklu evet ee kizlar bunuda kabul etmeliyiz ki topuklu ayakkabida ister istemez kiviriyoruz buda ölüm sebebimiz olabilir
bende cok merak ediyorum ama facem yokkheee bende onu demek istioommekleyelim kiz faceten o yuzden diorm mrk ediyorum siziii
Ay yok bisey olmaz bi tane resim koymusttum ondada yüzüm görünmüyo manzara resmi arkam dönük, cenkten ayrıyken acmıstım 1bucuk yıl önce twitter yeni yeni ünleniyodu o zaman merakımdan bi acıyım dedim takipçimde bi kardesim zatenöyle kullanmadım hic yani..
Benimkide balkona cıkarmıyo pencereye cıkamıyorum sözde o öyle sanıyoda gayette cıkıyorum yanii daraldıgımda hava alma maksatlı balkona cıktıgım oluyo yaz günleri o kadarda degil yaniiiitayt meselesi bizdede war banada giydirmez malesef canım herkesde war o yaaa gözlemlediğim kadaryla hicbi erkek sevgilisinin tayt gymesini istemiyo.. benm normal yürüyüsüm öyle kıvırıyorum valla napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?