92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

:) bende hep rüyamda kız cocugum oldugunu görüyorum insallah bir kız bebeğim olacak Allah izin verirse cok istiyorum hic erkek cocuk görmedim hep kız gördüm

insallah canim.. aksam ben gormedim ama arkadas gormus.o hep goruo beni ruyasinda bakalim hayir olsun.. benim icin farketmez erkekte istiyorum ama benim kizim olacak hissediyorum goreceksiniz bak..

insallah canim.. aksam ben gormedim ama arkadas gormus.o hep goruo beni ruyasinda bakalim hayir olsun.. benim icin farketmez erkekte istiyorum ama benim kizim olacak hissediyorum goreceksiniz bak..

bende kız hissediyorum ve kız istiyorum cenk erkek istiyo bakalım nolucak saglıklı olsunda tek isteğim o benim
kızlar ben cıkıyorum yemek yicem gülsah bi gelsme olursa yaz tmm cnm okurum girdiğimde öpüyorum sizi

tamam canim bende kapatiyorum bugun cepten actim hep sarjim bitio bende optm.evet gulsahcim bildir bizede..hayirli saglikli evlatlar olsun yeterki kuzum..

tamam canim bende kapatiyorum bugun cepten actim hep sarjim bitio bende optm.evet gulsahcim bildir bizede..hayirli saglikli evlatlar olsun yeterki kuzum..

tamam kızlarrr afıyet olsun cerencımm

kızlarr... napıyosunuz bakalım...

gülşahcım canım bence boşuna büyütmeyin ortada birşey yok bence ama telefonunu neden kapattı analmadım bide sana açıklama yapması lazım o kameradaki tepkisiyle ilgli..:26nu öğren bence belkide gereksiz bişey ve kafanda boşa kuruyorsunn bilmediğin için aslını.. telefonun şarjı bitmiş olabilirmi bu arada:26:

ha giysi olayındada bebeğim her aldığını söyleme bence şuan gözüne batıyo bende tutamıyorum kendmi devamlı alıyorum başta söylüyodum ama dediki alma artık yada alıyosanda bana söyleme dedi bende gizli iş çeviriyor gibi hissederim kendii dediğimdede şu askerlik süresince söyleme aşkım kızmıcam ben söyledikçe sinir oluyorum dedi . sende söyleme bbence gelnce görsün yani..

geçmişi tam okumadım eğer sorun çözüldüysede oumadım çok birikmişti

kamilecimm bebeğim iyiki doğdunn.. ben dünyaya gelince sende bekleyemedin daha fazla bir gün arayla geldin arkamdan dimiiii

yeni yaşın sağlık mutluluk bol gülücük getrsin... askerinsiz de son doğum günün olsun canım benim çok öpyorum senii

hahha aynen öyle ablacım
Ohh iyi yapmışsın cnm bende sabahtan beri ders çalışıyorum arada benimkiyle konuşuyoruz nöbetteydi öyle bunaldım girim dedim deminde telefon pat kapandı tam konuşurken ödüm koptuda şarjı bitmiş
yarında çarşımız varrr benden mutlusu yok yani
Vizeler bile gölgeleyemez

çalış tatlım yarına bırakmada görüşürsünüz rahatça vizede neymiş sevdiğinin yanındageldiğinde biliyosun tek bir derse girmedim hiçte pişman olmadım ..
ayy korkar tabi insan noldu biri mi geldide kapatmak zorunda kaldı basıldık mı diye

aynen cnm çalıştım baya da yarında akşam bakarım p.teside evdeym salı sınav bakalım salıda çarşamba dkilere çalışcam off off

tabii canım ne pişman olucaksınn yanii
ay aynen de tahmin ettim tam konuşurken kapatınca çnkü deminde kapattık komutan gelio dedi

ee seninki nasıl cnm hala gecede mi?

iyi tatlım yine baya zamanın olucak pazarteside çalışmak iyi olur hemen öncesinde..

evet artık direk korkma vardr bi sebebi

gecede hala canım ama alıştık ve böyle sanki daha güzel.. sabah konuşamıyoruz ama hani derste stajda telefon çaldı çalacak derdm olmuyo.. akşam 5 gibi geliyo kafamıza göre sınırsın konuşuyoruz belki 5 belki 10 kez estikçe arıyorum ben uyuyana kadar..sabahta uyumaya gitmeden önce 8 gibi arıyo.. komutanlar vs de olmadığından rahat oluyo. iştimalara vs de girmiyo devam etcez böyle

iyimiş canımm ya evet kötü gbi gözüküo ama konuşabiliosanız sorun yok
benimkide komutan seviyomuş çavuş terhis olcakmış snaırım buda ben olurum belki diyo gece uyumuyomuşsun gündüz uyuyomuşsun ama nöbet yok en azından 6 saat dikilmicek hastahane adliye yok illerarası yok mıntıka yok relaxxx inş olur yaniii

senin sınavlar açıklandımı nasıl notlar ? Bombadır kesinn

evet canım mesela cihan çavuş olsa şuan farkeden birşey olmucak o muhabbet dönüyordu bi ara ama sizde çok farkeder valla sevkleere vs de gitmiyosa süpermiş. ayrıca düzensiz nöbeti olmuccak çok iyi olur tatlım sizin için ya. cihan gibi tüm gündüz uyurzaten gündüz uykusunu aldıktan sonra gece uyumayınca etkilenmez pek..inş olur tatlım..

benim notlar çoğu açıklandı geneli 70 -80 lerde yüksek değil amma ve lakin ortalamalar 40-50 lerde hep sınıfın haliyle AA düşmesi çok yüksek bir ihtimal olucak bu sistemi o açıdan sevyorum ya

aynen cnm bize çok fark ediyor inş olurr
çan mı var sizdede bizdede var bir yandan yi bir yandan kötü bence çan

ayrıca tebriklerr şekerim
gizemm telefon sokun bunu ben diyorum şaka gbi bir olay bu ya şmdi mesaj attı yemek yiyip ya valla ne lüksmüş yanımızdayken bilmiomuşuz cep telefonunun değerini :!:

Son düzenleme:

var tatlım çan bizdede genelde avantaj tatlım ya..

inş olur tatlım çavuş işiniz..haberdar et bizide..

canım ya bizde biliyosun sokmasına sokarız zaten var telefonumuz ama ya bize gerçekten gerek yok . ha bak bide şu var cihanın kısmı -2 de . orda telefon çekmiyo sadece bir yer var pencere kenarı orda çekiyo oda devamlı orda telefon soktuğumzdada iletlmiyodu faln sıkınto oluyodu.. koğuşla kısmı aynı binada değil karagah binasında duruyo yani asıl bekledi ksmı orda koğuş ayrı binada. koğuşa gideceğinde yada karargaha gireceğinde tüm üstü aranıyo yani yanındada taşıyamaz:26: stres olcak boşuna yani..hani aynı binada olsa yine pek riskli olmazdıda değil..

şartlar böyle olmasa bende isterdim canım ya avantaj tabi çnkü olmaz mı.. lüks yani burdaykende bilememişz kıymetini aynen..

Son düzenleme:

evet tembeller sayesinde çan avantaj
ssanırım mayısta terhis olucakmış o zaman da olur inş tabi haber veririm cnm
biliyorum cnm haklısın ankara sıkıntı rütbeliler falan ve çekmiosa hiç gerek yok strese
biliosun bende hiç istemiyordum aama oldu bir kere...Nöbetlerde zaman geçio ona işte birde hafta sonu diye bu kadar rahat denk geldi hafta içi adliye hastahane zaten yanında taşıyamıycak anca gece uyurken işte birde hafta sonarı böyle güzel...
dediğin gbi riske gerek yok sen zaten her daim arıyorsunnn

Son düzenleme:

gizemcim yaa ben senin kadar iyimser olamıyorum bu konuda malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…