kızlar açtı telefonu ben yatıcam demısımde yatarsan kapatırım demıs bende yatmısım sozunde durmus kapatmıs bugun mesaj hakkı bıtıomus dahada yapmıcakmıs kullanmıcakmıs telefon laflara bak bende kullanma zaten bende kullanmıcam bu çarsıda telefon kapandı ya o an bıttın sen benım ıcın dedım mesaj atıp duruo cevap vermıyorum vermıcemde
bak gordun mu ole ole yola gelcek basta sinirle yazar msjlari snra hatasini anlayip yawas yawas alttan almaya baslar.koy kiz tepkini yumusama hemen biraz farkina varsin bizim kafamizi bozmasin hehhe :111: hem suclu hem guclu suna bak be
gizemcim yaa ben senin kadar iyimser olamıyorum bu konuda malesef :)
Walla bilmiyorum gulsencim oladabilir uste cikmayi ole iyi becerioki
gizem tatlim yatarsan kapatirim die bisi demedi ben uyucam diince bende telefonu kapatirim canim ne zaman isterse o zaman gorusuruz yazmisti son olarakta o mesaji yazdi ben yine bisey yazmadim
anladım yani neden öyle bişey yapma gereği duydu gerçekten ilginç.. hem geri internet kafeye gelmedi hemde sen uyuyunca suçlu oldun
çarşıya çıksalar bir dert çıkmasalar ayrı bir dert ya
anladım yani neden öyle bişey yapma gereği duydu gerçekten ilginç.. hem geri internet kafeye gelmedi hemde sen uyuyunca suçlu oldun
çarşıya çıksalar bir dert çıkmasalar ayrı bir dert ya
telefonu kapatir kapatmaz askeriyeye gitmis gezmemis bende cevap vermedim en son
Bu saatden sonra sana mesajda atmiyorum seni aramiyorumda hic biseyinle ilgilenmiyorumda beklersen gelince bakariz gorusup gorusmeyecegimize kapatiyorum benteli
o kadar yilin hatirina cok cirkin bi mesaj
telefonu kapatir kapatmaz askeriyeye gitmis gezmemis bende cevap vermedim en son
Bu saatden sonra sana mesajda atmiyorum seni aramiyorumda hic biseyinle ilgilenmiyorumda beklersen gelince bakariz gorusup gorusmeyecegimize kapatiyorum benteli
o kadar yilin hatrina cok cirkin bi mesaj
Bu saatden sonra sana mesajda atmiyorum seni aramiyorumda hic biseyinle ilgilenmiyorumda beklersen gelince bakariz gorusup gorusmeyecegimize kapatiyorum ben teli die mesaj yazmis bende hic cevap vermedim aramadimda artik kendi bilir
bende iyiyim canım nasıl yeni işin.. rızayla nasıl aranız bayadır konuşamıyoruz seninle rast gelmedik epeydir..
Canım bence brbrnizi prtyrsnz açk açk sor bgn nye arkadaşn öle dedi sen sus dedin dye doğruyu söle de
Rıza yeni işimi sevmedi burda çok yogunum işte ona mesaj atamıyrum diye triplerde canım sizin aranız nasıl giremiyorum fazla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?