92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hımm anladım cnm :26: Bekle sen mesaj atma telefonun kapalıysada aç ama o arar zaten o zaman söylersin söyliceğini aama mutlaka cevap ver haklıyken haksız drumuna düşme

eda yaa hıç bişi hıssetmıom walla ne uzuntu ne sınır hiç bi duygu yok ıcımde mesaj atsa aramasada umrumda degıl suan yanı sınırle soluyo gıbı degılım bılmıyorum garıp bı duygu

bende sabahları yuruyus yapmaya karar verdım kacta cıkıon yuruyuse tatlım

7 de kalkıyorum tatlım 8 e dogru cıkıyorum 1bucuk 2saat yürüyorum stadda sendemi stadda yürüyceksin?
başak canım :):) huyları benzıoya senınkının kı ne

ayy benimkide basak illallah ettim artık anladımki bütün başaklar aynı cenk'ime suç atmıycam sen sorunlusun diger insanlar gibi degilsin diye yaa kardesimin erkek arkadası var oda basak aynı cenkk bütün başak erkekleri aynı ben onu anladım basakla bas etmek cok zor umursamaz, seni bile inandırır sucsuzken suclu olduguna yılanın bası bunlar ha

Son düzenleme:
eda yaa hıç bişi hıssetmıom walla ne uzuntu ne sınır hiç bi duygu yok ıcımde mesaj atsa aramasada umrumda degıl suan yanı sınırle soluyo gıbı degılım bılmıyorum garıp bı duygu

Gerçekten mi cnm yaa çok sıkmış seni koyvermişsin artık o zaman umarım geçici bir duygudur canım:26:

ilaç iç şekerim sende yürü yürü bir hal oldun tabii geçmiştir ya :26:
Ondandır benmde dün otobüs beklerken geçmişti midem bulanıo benmde güneş çarpınca

ay yürümeyince cıldırcak gibi oluyorum kız napıyım evde bos bos zaman gecmiyo ya.. son 4 5 gündür benimde devamlı midem bulanıyo hafifte bi yanma giriyo mideme cok rahatsz oluyorum sabh uyanbıyorum kahvaltı yapamıyorum düsün gastrit baslangıcı faln degldr umarm yaa

demekki aynıymıs canım zaten bızımkılerın huylarıda benzıo demekkı burçlarındanmıs ay bu arada cantacının onunden her gecmemde geneldede haftada en az 3 kere gecıom hıc kız yok cıkmıs galıba kız ordan
Gerçekten mi cnm yaa çok sıkmış seni koyvermişsin artık o zaman umarım geçici bir duygudur canım:26:
umarım canım :)

haklısın cnm stres atıyorsundurrr
doktora git bence canm ihmal etme ya

inşallah canım yedıklerıne dıkkat et dıcemde zaten edıyosun acaba cok mu bıtkı cayı ıcıonda ondan oluyo

Ben kaçıyorum kızlarrr
gülşahcım üzme kendini hatasını anlarr eminim
Cerenn cnm sende kesinlikle bir doktora görün bencee

haydi notlar beni bekler çavvvv

dur bakıyıım sana bi resim atıcam o cantacımı mekan anlayabilirmisin facede kurcalarken bi kız buldum bi cantacıda mı ne calısıyo belliki arma cantanın sayfasını begenmis belkide o kızdır tanırmısın mekanı sekerim.
Valla gülşah cok zor cokk simdi seni daha iyi anladım iliski tamamen onların kontrolunde ister istemez bas edemiyosunkii karıdanda beter ceneleri var kuyruklarına bi bas tamam cenk hic susmaz bende akrebim liderliği cok severim ilk zamanlar cok catısmamz oldu yeni yeni duruldum artık o kendini geri çekti sıkmamaya basladı beni sorunlar azaldı :44:

atta bakıyım canım bende aslan burcuyum bende asırı lıder ruhluyum 6 yıl oldu her seferınde ben suclu cıkıom nasıl oluyo anlamıyorum olanlar sıze yazdıgım gıbı sımdı kesın benı suclu cıkarır yıne

Ben kaçıyorum kızlarrr
gülşahcım üzme kendini hatasını anlarr eminim
Cerenn cnm sende kesinlikle bir doktora görün bencee

haydi notlar beni bekler çavvvv

düsünüyorum balım biraz daha devam ederse gidicem grs

bulamadım yaa kac ay önce bakmıstım kızın adını cismini unutmusum canım basak erkeklerinden kesinlkle uzak durulmalı cok yıpratıyolar insanı cokkk yazmıssın ya renkli cantalarıma kızdı diye benmde topuklularıma kızıyo haki renginde cok güzel bi platform giyiyodum onu yasakladı neyms cok göze carpıyomus yeni bitane alalım sana dedi he git o karıdan al kamil dedim bende

Son düzenleme:

orayada topuklular gelmış ay normalde cantacıda marjınal felaket topuklu ayakkabılarda koymuslar ay bı ayakkabı alldım ınternetten dolgu topuk 15 cm ondan acıldı konu sonra cantalara taktı takmıcan dıo bende bu zamana kadar ne dedıyse yaptım ama daha bu yasıma gelıp nerde gıyıcem onları ıcımde mı kalsın

ay evet gördüm az önce ayakkabıda getirmisler. al yavrum alda giy bende cenke o tepkiyi vericem artık vucudmuz el veriyo durumumuz musait niye giyemiyoruz ya coluga cocuga karıstıgımızdamı giyicez.. hic anlayıs yok yaa hersey içimizde kalıcak sonra üzülücez yapım gereği hic sıkıya gelemem daralırım ama cenke nasl katlandım onca zaman bilmiyorum Allahta beni onla sınadı heralde.. neyseki suan iyiyiz sıkmıyo fazla

ınsallah hep boyle gıder canım kendı sarı gıyıo turuncu kırmızı herseyı gıyıo ben gıyınce suc oluyo benım canım yok mu bende kırmızıyı cok sewıyorum bu yasıma kadar herseyden odun verdım ne sokak ne arkadas yuzu gordum yıllarca makyaj yapmadım kıymetlımı oldum sankı suanda makyajsız gezmıyorum

Aynen canım sen gene universiteyi okudun bi sekilde is bulma ihtimalin yüksek umarım evlenince calıstırır benm o ihtimalimde yok okumamı istemedi ve ben okumadım liseden sonra pismanım ama onsuz daha pisman daha mutsuz olucam o olmayınca hicbirseye gücüm yok istegim yok onunla basarabiliyorum herseyi

benımkı calıstırıyo canım annesıde calısıo kız kardesıde karıyer sahıbı turkıye 67.liğiyle kazandı unıversıteyı yurtdısında felan okudu o yuzden çalışmayla ılgılı sorunumuz yok

eger imkanımız olursa cenkte bana kozmetik dükkanı yada magaza acıcakms bayanlar üzerine, bilmiyorum evlenince nolur kac yıla acılır o dükkan ama cok direndim gülsah ya calıssak okusam fenamı dedim senin maasınla nasıl gecinicez dedim erkeklik damarı tuttu olayı nerelere bagladı ben karıma bakamıycakmıyım o kadar gücsüzmüyüm ne görüyon sen beni bilmem ne nerden nereye getirdi ya tartısılmıyoki konusulmuyo ya..

benimkide bana kuyumcu dukkani accakmis oyle diyor hep bakalim insallah gonlumuze gore olur hersey kizlar..

aılen ne dedı pekı tatlım benım aılem kesınlıkle ızın vermezdı okumamama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…