92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sektör farklı iş aynı ama diğer yerde hiç iş yoktu burası çok yoğun canım evet anlasın diye bekliyorum sabırla ben gadarımdır bayaLafı çakarım susarım sonra
Anlar elbet canım çok yalnızım senle mesajlaşamıyorum falan diyor akşam mesajlşmamızı sabh mesajlaşmamızı saymıyor

sinemcim o mesajı gülşen atmış .. ama ya yinede bu soruların cevaplanıp ona göre hareket edilmesi lazım:26: ne biliyim ya bunları knuşmadan biryere varamazlar ki:26:

nasılsın canım bu arada

anladım tatlımama anlar anlatırsın sen yani anlamazsada

yani evet yalnız ona birşey demiyoruzda zaten işten arta kalan kısımların da var.. hem işte sizin geleceğiniz ve senin burda huzurun için sıkıntıdan patlamamn için

Aynen öyle canım ben 3 senedir çalışıyorum.
Çok alıştım çalışmaya tek bir sebeple çalışmam belki çocugum olursa kendim büyütmek istiyorum

Aynen öyle canım ben 3 senedir çalışıyorum.
Çok alıştım çalışmaya tek bir sebeple çalışmam belki çocugum olursa kendim büyütmek istiyorum

alışıyor tabi tatlım insan .. ekonomik özgürlük başka birşey bende çalışmayı düşünüyorum hatta kesin çalışıcam.. ama bende ileride yani çocuklarım için bırakırım ancak dediğin gibi..bide durumumuz çok rahat olursa..yani benim sigortam yatıcak çalışmasam da onu garantiye alırım işi bıralmadan önce

yok bebeğim senin atmadığını biliyorum . önce soruları bir yanıtlayın yıpratmadan kendinizi demiş ya gülşen . gülşen dedi dedim ben o yazdığı yorumu yani..

o yazdigindan sonra benim mesaj yazmam yine alttan almak olur bence ilk defa boyle bisey yasiyoruz hep alttan aldim hep yapici oldum ilk defa alttan almadim ya zoruna gitti bole yapmisken ben mesaj yazarsam yine ben alttan almis olucam

sinemcim o mesajı gülşen atmış .. ama ya yinede bu soruların cevaplanıp ona göre hareket edilmesi lazım:26: ne biliyim ya bunları knuşmadan biryere varamazlar ki:26:

nasılsın canım bu arada

yok cnm çağatay gülşene yazmış onu. valla halledilmesi lazım hayatı boyunca hep gülşen mi alttan alcak :26:
iyiyim bebeğim arkadaş aradı şimdi kardeşiyle bana geliyorlarmış kahveye bu saatte şaşırdım bende hayrdr bakalım :26:
sen nasılsın canım? ay askerim bugün beni 22:15 te aradı çatladım aramıcak die çok merak ettim onu normalde 8-9 buçuk arası arardı.10dan snra nadir.yatıyorlar çnkü.ben başladım ankesörleri aramaya hep meşgul sonunda o aradı çok şükür.meğer paşamın nöbeti varmış 8-10 günde bi kez konuşuyoruz ztn oda gecikince ölüyorum meraktan

tatlim GRGR gülşen ben gülşah

o yazdigindan sonra benim mesaj yazmam yine alttan almak olur bence ilk defa boyle bisey yasiyoruz hep alttan aldim hep yapici oldum ilk defa alttan almadim ya zoruna gitti bole yapmisken ben mesaj yazarsam yine ben alttan almis olucam

dedim ya işte o alışmış sen böyle yapınca alışık değil böyle tepki vermene tabi.. ama canım zaten o mesajının üzerine o hani görüşürmüyüz bakarız tarzındaki mesajından sonra doğru şuan beklemen en iyisi..:26:
GRGR gülşen oluyo canım ..:)
hayırdır ki önemli bir durum var heralde yoksa bu saatte neden gelsinler:26:

standart saati değiştirince tabi insan merak ediyor neden dememiş önceden nöbet saatini..

Son düzenleme:

aman ya iyice karıştı gülşah dicektim tatlım gülşen olmuş
yok ya önemli bi durum yokmuş düğünden çıkmışlar uğrayayım demiş kız kardeşiyle
aynen yavrum merak ediyor insan ama gündüz arayamadığı için haberde veremedi.ee bizim cebimiz yok canım

kamileeeemmm doğum günün kutlu olsun bebişiiimmm Rabbim seni sevdiğinden hiç ayırmasın ömür boyu sağlıklı mutlu yaşayınnn herşey gönlünce olur inşallah canımmm

Kamileeee canımmm doğum günün kutlu olsun bak ailenin yanındasın şanslısın..Ömerinede kavuşuyosun haziranda inşallah seneye daha güzel geçsin yeni yaşın öpüyorum

kamilecimmm tatlımmm doğum günün kutlu olsun nice yıllaraaa

kızlarrrrr çok çok çok teşekkür ederim güzel dileklerinizi için
inşallah Allah'ım bizi sevdiklerimizi bağışlar

bu arada kızlar ben ömerimin hakkını yemişim ya..bugün çok ii anladım.. son günlerde çok yoğundu (tarih konularında hiç iyi değildir ömer ayrıca) ben kesin unutur dedim ama bitanem benim unutmamış sabah çok güzel mesaj atmış..bugünde ailesini dükkanına gittim gelmemi istediler aradılar falan bende gittim haliyle onlarda bi şeyler almışlar ben utana sıkıla onları alırken caner (ömerin erkek kardeşi) elinde çiçekle girdi bana verdi abim yönderdi dedi ne diyceğimi ne yapıcağı şaşırdım tabi...
bir de ağzından bir şey daha kaçırdı bir tane daha süpriz var sanırım ama salıya kadar beklemem gerek galiba :44:

gülşahcım canım nolmuş size bu arada yaa nazar değdi kesin..tüm erkekler gibi işte hem suçlu hem güçlü..
canım biraz burnu sürtsün bakalım yine böyle konuşabilecek mii..
bir gelişme var mı bilmiyorum ama olurda yazarsın canım..sende üzmemeye çalış kendini

oh oh ne güzel canım çok sevindiiim askerlik yaramış demesene darısı başıma artık 3 mayısta
bekle kız bakalım nolcak bizede hemen bildir tabi.seneye inşallah kat kat daha fazla mutluluk yaşarsın daha büyük süprizleri olur inşallah
ben açıkçası benimkinden hiç böyle şeyler beklemiyorum..benimki tarihleri unutmaz özel günleri falan ama 3yıl önce falan daha önemserdi son 3 yıldır pek önemsemiyor buda çok gücüme gidiyor insan beklio be karşı taraftan bişeyler.. sivildeyken bişey yapmıyor (bi gidip yemek yioruz o kdr.hediye yada özel bşka bşy yok çiçek bile olsa) askerdeyken gene hiç yapmaz.. o öyle değildi hiç nazar mı değdi ne..tabi yine nazar diyerek avutalım kendimizi

Günaydın kızlarr
Bıktım bıktım bu cocugun bana gec cvp vermesine 4 yıldır gec hep gec cvpler yeter yaa yaptıgım tavırdann usanmadı da bıkmadıda ay ben tavır yapmaktan bıktım muhabbetlere bakın kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz
yürüyüşe cıkmstım eve geldiğimi haber verdim sonra msjın devamına yazdımki sen naptın nerdesin dedim. 15 dk cvp yok cnm telefonuna bak yazdım 1 dk sonra ''TAMAM CANIM'' yazmıs bende dedimki nerdesin diyorum tamam diyon cenk bilerek mi yapıyon yazdım. Oda sey yazmıs telefona bak dedin baktım carsıdayım nerde olcam. Ya iyi tamam sormadık bisey dedim bende birliğe teslim olana kadar msj atmıycam cok ama cok gerginim kavga cıkarabilirim her an gec cvp verdiği yetmiyomuş gibi birde benmle dalga geciyo sanki

Bence canım tepkisizlik bazen en büyük tepkidir
Hiç mesaj atma o tutuşun bırak hiçde gerilme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…