iş ama tatlım bu senin elinde olan birşey değil ki alışıcak oda zamanla .:26:
çok mu yoğun oluyor diğerine göre.. diğer işle aynı sektör müydü gülşencim bu arada ..
biz iyiyiz tatlım sıkıntı yok allaha şükür
bence şimdide değil başta olcaktı o sorular..şimdi sorsanda o cevabını hazırlamıştır zatençok karamsar ve gaddar görüyorsun beni dimi :18: ama valla değilim beni tanıdıkça görceksin sadece senin kıymetini anlamasını istiyorum :44:
Sektör farklı iş aynı ama diğer yerde hiç iş yoktu burası çok yoğun canım evet anlasın diye bekliyorum sabırla ben gadarımdır bayaLafı çakarım susarım sonra
Anlar elbet canım çok yalnızım senle mesajlaşamıyorum falan diyor akşam mesajlşmamızı sabh mesajlaşmamızı saymıyor
anladım tatlımama anlar anlatırsın sen yani anlamazsada
yani evet yalnız ona birşey demiyoruzda zaten işten arta kalan kısımların da var.. hem işte sizin geleceğiniz ve senin burda huzurun için sıkıntıdan patlamamn için
sinemcim o mesajı gülşen atmış .. ama ya yinede bu soruların cevaplanıp ona göre hareket edilmesi lazım:26: ne biliyim ya bunları knuşmadan biryere varamazlar ki:26:
nasılsın canım bu arada
Aynen öyle canım ben 3 senedir çalışıyorum.
Çok alıştım çalışmaya tek bir sebeple çalışmam belki çocugum olursa kendim büyütmek istiyorum
yok tatlim ben yazmadim cagatay bana yazmis
yok bebeğim senin atmadığını biliyorum . önce soruları bir yanıtlayın yıpratmadan kendinizi demiş ya gülşen . gülşen dedi dedim ben o yazdığı yorumu yani..
sinemcim o mesajı gülşen atmış .. ama ya yinede bu soruların cevaplanıp ona göre hareket edilmesi lazım:26: ne biliyim ya bunları knuşmadan biryere varamazlar ki:26:
nasılsın canım bu arada
yok cnm çağatay gülşene yazmış onu. valla halledilmesi lazım hayatı boyunca hep gülşen mi alttan alcak :26:
iyiyim bebeğim arkadaş aradı şimdi kardeşiyle bana geliyorlarmış kahveye bu saatte şaşırdım bende hayrdr bakalım :26:
sen nasılsın canım? ay askerim bugün beni 22:15 te aradı çatladım aramıcak die çok merak ettim onu normalde 8-9 buçuk arası arardı.10dan snra nadir.yatıyorlar çnkü.ben başladım ankesörleri aramaya hep meşgul sonunda o aradı çok şükür.meğer paşamın nöbeti varmış 8-10günde bi kez konuşuyoruz ztn oda gecikince ölüyorum meraktan
o yazdigindan sonra benim mesaj yazmam yine alttan almak olur bence ilk defa boyle bisey yasiyoruz hep alttan aldim hep yapici oldum ilk defa alttan almadim ya zoruna gitti bole yapmisken ben mesaj yazarsam yine ben alttan almis olucam
GRGR gülşen oluyo canım ..:)yok cnm çağatay gülşene yazmış onu. valla halledilmesi lazım hayatı boyunca hep gülşen mi alttan alcak :26:
iyiyim bebeğim arkadaş aradı şimdi kardeşiyle bana geliyorlarmış kahveye bu saatte şaşırdım bende hayrdr bakalım :26:
sen nasılsın canım? ay askerim bugün beni 22:15 te aradı çatladım aramıcak die çok merak ettim onu normalde 8-9 buçuk arası arardı.10dan snra nadir.yatıyorlar çnkü.ben başladım ankesörleri aramaya hep meşgul sonunda o aradı çok şükür.meğer paşamın nöbeti varmış 8-10günde bi kez konuşuyoruz ztn oda gecikince ölüyorum meraktan
dedim ya işte o alışmış sen böyle yapınca alışık değil böyle tepki vermene tabi.. ama canım zaten o mesajının üzerine o hani görüşürmüyüz bakarız tarzındaki mesajından sonra doğru şuan beklemen en iyisi..:26:
GRGR gülşen oluyo canım ..:)
hayırdır ki önemli bir durum var heralde yoksa bu saatte neden gelsinler:26:
standart saati değiştirince tabi insan merak ediyor neden dememiş önceden nöbet saatini..
kamileeeemmm doğum günün kutlu olsun bebişiiimmmRabbim seni sevdiğinden hiç ayırmasın ömür boyu sağlıklı mutlu yaşayınnn herşey gönlünce olur inşallah canımmm
Kamileeee canımmm doğum günün kutlu olsun bak ailenin yanındasın şanslısın..Ömerinede kavuşuyosun haziranda inşallah seneye daha güzel geçsin yeni yaşın öpüyorum
kamilecimm bebeğim iyiki doğdunn.. ben dünyaya gelince sende bekleyemedin daha fazla bir gün arayla geldin arkamdan dimiiii
yeni yaşın sağlık mutluluk bol gülücük getrsin... askerinsiz de son doğum günün olsun canım benim çok öpyorum senii
kamilecimmm tatlımmm doğum günün kutlu olsun nice yıllaraaa
kızlarrrrr çok çok çok teşekkür ederim güzel dileklerinizi için
inşallah Allah'ım bizi sevdiklerimizi bağışlar
bu arada kızlar ben ömerimin hakkını yemişim ya..bugün çok ii anladım.. son günlerde çok yoğundu (tarih konularında hiç iyi değildir ömer ayrıca) ben kesin unutur dedim ama bitanem benim unutmamış sabah çok güzel mesaj atmış..bugünde ailesini dükkanına gittim gelmemi istediler aradılar falan bende gittim haliyle onlarda bi şeyler almışlar ben utana sıkıla onları alırken caner (ömerin erkek kardeşi) elinde çiçekle girdi bana verdi abim yönderdi dedine diyceğimi ne yapıcağı şaşırdım tabi...
bir de ağzından bir şey daha kaçırdı bir tane daha süpriz var sanırım ama salıya kadar beklemem gerek galiba :44:
Günaydın kızlarr
Bıktım bıktım bu cocugun bana gec cvp vermesine 4 yıldır gec hep gec cvpler yeter yaa yaptıgım tavırdann usanmadı da bıkmadıda ay ben tavır yapmaktan bıktım muhabbetlere bakın kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz
yürüyüşe cıkmstım eve geldiğimi haber verdim sonra msjın devamına yazdımki sen naptın nerdesin dedim. 15 dk cvp yok cnm telefonuna bak yazdım 1 dk sonra ''TAMAM CANIM'' yazmıs bende dedimki nerdesin diyorum tamam diyon cenk bilerek mi yapıyon yazdım. Oda sey yazmıs telefona bak dedin baktım carsıdayım nerde olcam. Ya iyi tamam sormadık bisey dedim bende birliğe teslim olana kadar msj atmıycam cok ama cok gerginim kavga cıkarabilirim her an gec cvp verdiği yetmiyomuş gibi birde benmle dalga geciyo sanki
haksızlık degilmi ya bu ben neden attıgım her adımı santimi santimine haber vermek zorundayım bu ne rahatlık bu ne gevseklik bu cocuktaki anlamıyorum yaaBence canım tepkisizlik bazen en büyük tepkidir
Hiç mesaj atma o tutuşun bırak hiçde gerilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?