92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benimkide bana kuyumcu dukkani accakmis oyle diyor hep bakalim insallah gonlumuze gore olur hersey kizlar..

kuyumcumu kız hahaha magaza actır kız basında durursunn kendinde fıstık gibi giyinirsiin ben öyle düsünüyorum Allah yüzüme gülerde o imkanı sunar bana insallahh

aılen ne dedı pekı tatlım benım aılem kesınlıkle ızın vermezdı okumamama

ailemi ilk zamanlar gecistirdim hep seneye dersneye gidip toparlancam falan anladılar bi süre sonra söyledim bende okumakta gözüm yoktu zaten yalan konusmıyım ama geleceğimi güvene almam lazımdı okumak istedim olmadı en sonunda ailemi karsma aldım okumak istemiyorum dedim. Bi ara bu senenin baslarında sıkı calsmaya basladım 1 2 ay düzenli ders basından kalkmadan calısıyodum beceriyodumda tek basıma dersneyi istemiyodum cenkte izin vermiyodu zaten sonra bigün aksadı bıraktım calsmayı bırakıs o bırakıs daha toparlayamadım kendimi elime almadım kagıt kalemi açıktan okuycaktım gevsedim iyice bıraktım calsmayı falan

kuyumcumu kız hahaha magaza actır kız basında durursunn kendinde fıstık gibi giyinirsiin ben öyle düsünüyorum Allah yüzüme gülerde o imkanı sunar bana insallahh

kuyumcu olsun kiz daha ii hem kari daha cok hemde ben takar takistirir giyinir suslenir mankenlik yaparim uzerimde gorunce daha cok alirlar :111:
bde giyim biraz keyfi biraz ihtiyac.ama altin isi tamamen ihtiyac kuzum millet almak zorunda yani

kuyumcu olsun kiz daha ii hem kari daha cok hemde ben takar takistirir giyinir suslenir mankenlik yaparim uzerimde gorunce daha cok alirlar :111:
bde giyim biraz keyfi biraz ihtiyac.ama altin isi tamamen ihtiyac kuzum millet almak zorunda yani

kıyafetide almak zorundalar sinemcim cıplakmı gezsin insanlar bence magaza daha iyi ben kuyumculuk yapamam kuzum insalllah carsıda musait biyerde Allah yüzümüze gülerde acarız su dükkanı cenk cok umutlu disimi tırnagıma takar gerekrse senin ugruna gece gündüz calsırım diyo

ohh ne guzell bırınız kuyumcu olun bırınız magaza acındaa gelıp sızden alısverıs yapalım yabancıya gıtmesınn

ama sadce ihtiyac icn alinmio kiyafetler kusum hepimizin bi kiyafeti mi war sanki dugun dernek olunca bulcam parayi :111: benimkide oyle tatlim ya cok sukur kimseye muhtac etmez.o konuda cok guvenirim askerime..insallah goruruz o gunleri hepimiz burdan yayinlariz.is yerlerimizden nete girer yazariz yne birbrmze

gel canım 1 saatlik mesafe bak bahanende kalmaz beklerim muhakkak
inşallahhhh :):) benımkı hala acmadı telefonu galıba aramıyorumda mesaj atmıstım ya ıletısı gelmedı hala güyaa bıtek carsıda kapatmıom efektı vermeye calısıo galıba

insallah canım ya ayrılmayalım yaa dagılırız diye endiselerim var..

kizlaaar sabah bi arkadasim aradi beni aksam ruyasinda gormus.oglum olmus askerimden beyaz tombik cok guzelmis o kdr guzel bebek gormedim dio kendisininde oglu var ustelik gercekte.emziriyormusum fln cok sutum geliyormus.cok guzel bi ruya yani hayir olsun.ruyada olsa mutlu oldum yaw

evet canim ya kopmayalim..bu topikten konusmasakta yeni bitane acalim yada faceten fln hic koparmayalim iletisimi..bakalim ilk kimin dugunu olcak,ilk kimden bebis haberini alcaz.ay heycanlandim birden

canım bizim hesaplar yok ya cenke dedimde askerden gelince ikimizin adına acalım falan diye hatta kayınvalidemde onayladı bencede açın nişanlı çiftler hep açıyolar cok güzel falan dedi yok dedi yaa uf cok kıskanc abi ikimizin adına acıcaz nolucakki ayrı ayrı acmıycazki yaa

evlenince acarsiniz belki canim..insallah tabi

:) bende hep rüyamda kız cocugum oldugunu görüyorum insallah bir kız bebeğim olacak Allah izin verirse cok istiyorum hic erkek cocuk görmedim hep kız gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…