oh oh ne güzel canım çok sevindiiim askerlik yaramış demesenedarısı başıma artık 3 mayısta
bekle kız bakalım nolcak bizede hemen bildir tabi.seneye inşallah kat kat daha fazla mutluluk yaşarsın daha büyük süprizleri olur inşallah
ben açıkçası benimkinden hiç böyle şeyler beklemiyorum..benimki tarihleri unutmaz özel günleri falan ama 3yıl önce falan daha önemserdi son 3 yıldır pek önemsemiyor buda çok gücüme gidiyorinsan beklio be karşı taraftan bişeyler.. sivildeyken bişey yapmıyor (bi gidip yemek yioruz o kdr.hediye yada özel bşka bşy yok çiçek bile olsa) askerdeyken gene hiç yapmaz.. o öyle değildi hiç nazar mı değdi ne..tabi yine nazar diyerek avutalım kendimizi
kızlar günlük tutan var mı aranızda? ve askerlerinizde tutuyor mu günlük?
Kızlar merhaba..Sınavlar bitti uğramaya anca fırsatım oldu.Kamilecm canım kusura bakma 13.nde giremedim geçiş doğum günün kutlu olsun güzelim.
Bende durumlar karışık en son geçen hafta pazar günü 3 dk konuşmuştuk,çarşmba doğum günümdü biliyorsunz,ailema rkdaşlarım o kadr güzel sürprizler yaptılar ki çok mutlu oldum ama o aramadı bile.Çok bekledim ama aramadı.Gece bi telefon geldi nber naslsın diye ve unutmuş doğum gunumu,bende biraz sitem ettim tabi.Sonra ben kafamı toplaynca arıcam seni dedi ama hala ses seda yokk.Bilmiyorum kızlar askerlk psikolohjsi bile olsa bu kadar mı zor. bazı şeyler anlam veremiyorum ve ben artık yoruldum.Yarın kocaelye gidiyoru uzun bi sure olamıcam buralarda donunce gelirm aranıza yine çok öpüyrum hepinzi gemş konuları okuyamadm hepnzi seviyorum dikkat edın kendze..
Gülşah Ceren Kamileee
Nasılsınız
sinemcimmmm haber veririm canım açıkcası ne yalan söyliyeyim ben hiç beklemiyordum dedim yaa unutur diye düşünüyordum ama çok farklı şeyle karşılaştım şimdi salıyı bekliyorum bakalımevet evet asskerlik yaradı daha bi romantık oldu..canım biz daha yeni sayılırız yaa belki ondandır ama inşallah değişmez
ayrıca bende günlük tutuyorum ama öyle her gün yazamıyorum bende :44: bende güzel anılarımızı yazıyorum tartışmaları falanda yazıyorum ben siniri ondan çıkartıyorum
ömer yazmıyordu ama ben ızrar edince bi şeyler karalıyormuş bakalım haziranı bekliyorum okumak için
mervecim teşekkür ederim..canım belki çok yoğundır (tabi ne kadar yopun olursa olsun insan hatırlanmak istiyor) o yüzden unutmuştur kafasında bir sürü şey vardırne yalan söyliyeyim bende unutur diye düşünüyordum çünkü son günler çok yoğun biliyorum doğru düzgün konuşamıyorduk bile
ama güzelim sen sıkma canını git güzelce tatilini yap kafanı dağıt
gülşencimmm iyiyim sen nasılsıngeçmişi okuyordumda
Gülşahcımm aranız düzeldi mi?
canim dun o mesajindan sonra bugun 3 e kadar hic haberlesmedik 3te seni ozledim yazmis cevap vermedim onun ustune beni suclayici bi suru mesaj yazmis cevap vermedim en sonunda yazdim ama hala duzelmedik karsilikli suclamalardayiz
İyiyim canım bende
Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun
Ömerede mahşallah ne gzl sni mtlu etmiş
gülşahcımmm nasılsın güzelim?
İyiyim cerencim bende
Canım seni tanımıyorum adını bilmiyorum ondan yazmadım
Gel tanışalım
Benim adım gülşen yarim muşta asker 92/3 yareniyim
iyiyim tatlim sen nasilsin :)
iyiyim canım bende cumaya yetişmesi gereken ödevim var onunla uğraşıyorum
canim dun o mesajindan sonra bugun 3 e kadar hic haberlesmedik 3te seni ozledim yazmis cevap vermedim onun ustune beni suclayici bi suru mesaj yazmis cevap vermedim en sonunda yazdim ama hala duzelmedik karsilikli suclamalardayiz
ciddi misin cnm.ama bak sana soliim aynen şöyle olcak..sen tepkini koymaya devam edersen canim cicim yapmadan, o alisik olmadgi icn senin bu davranislarina ve ne kdr kabul etmesede suclu oldgnu biliyor kendi icinde.bi sure seni suclamaya devam edecek belkide baska yerlere saptircak konuyu ama sen sukoyu vermeyince acikca hatali oldgnu dile getirecek senle arasinin daha fazla bozuk olmasini istemeyecegi icin.ve kazanan sen olacaksinbence tabi..sen icinden geceni yap tatlim burda yorum yapiyoruz sadece yasayan iyi taniyan sensin yoksa sevgilini..
canim bu arada suprizlerinede cok sewindim bende sali gununu cok merak ediom walla hemen bizede yaz
ay benim.kizcelerim burdalar miymisne o kizlar uyku mu tutmadi.cepten girdigim icin acik oldgnuzu goremiyorum
gülşencimmm yaa bekliyorum ama bir şey olmazsa kala kalıcam sanırımyazarım tabii tatlım yaa ömerden beklenmeyen davranışlar şaşırdım tabi biraz bende iki gündür şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalıklarda
bu arada canım sizde sorun en kısa zamanda çözersiniz inşallah..
sinemcimmmm nasılsın canım ben gündüz uyudumda şimdide uyku tutmuyor
bana vicdan azabi cektirmeye calisiyo askerdeki adama yapilicak sey degil bu hata yaptin Allah hesabini sorar felan dio duyanda ben bisi yapmisim sanicak sacmaliyo resmen canim
gülşencimmm yaa bekliyorum ama bir şey olmazsa kala kalıcam sanırımyazarım tabii tatlım yaa ömerden beklenmeyen davranışlar şaşırdım tabi biraz bende iki gündür şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalıklarda
bu arada canım sizde sorun en kısa zamanda çözersiniz inşallah..
sinemcimmmm nasılsın canım ben gündüz uyudumda şimdide uyku tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?