92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar günlük tutan var mı aranızda? ve askerlerinizde tutuyor mu günlük?

Gülşah Ceren Kamileee
Nasılsınız

sinemcimmmm haber veririm canım açıkcası ne yalan söyliyeyim ben hiç beklemiyordum dedim yaa unutur diye düşünüyordum ama çok farklı şeyle karşılaştım şimdi salıyı bekliyorum bakalım evet evet asskerlik yaradı daha bi romantık oldu..canım biz daha yeni sayılırız yaa belki ondandır ama inşallah değişmez
ayrıca bende günlük tutuyorum ama öyle her gün yazamıyorum bende :44: bende güzel anılarımızı yazıyorum tartışmaları falanda yazıyorum ben siniri ondan çıkartıyorum
ömer yazmıyordu ama ben ızrar edince bi şeyler karalıyormuş bakalım haziranı bekliyorum okumak için

mervecim teşekkür ederim..canım belki çok yoğundır (tabi ne kadar yopun olursa olsun insan hatırlanmak istiyor) o yüzden unutmuştur kafasında bir sürü şey vardır ne yalan söyliyeyim bende unutur diye düşünüyordum çünkü son günler çok yoğun biliyorum doğru düzgün konuşamıyorduk bile
ama güzelim sen sıkma canını git güzelce tatilini yap kafanı dağıt
gülşencimmm iyiyim sen nasılsın geçmişi okuyordumda

İyiyim canım bende
Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun
Ömerede mahşallah ne gzl sni mtlu etmiş

Gülşahcımm aranız düzeldi mi?

canim dun o mesajindan sonra bugun 3 e kadar hic haberlesmedik 3te seni ozledim yazmis cevap vermedim onun ustune beni suclayici bi suru mesaj yazmis cevap vermedim en sonunda yazdim ama hala duzelmedik karsilikli suclamalardayiz

canim dun o mesajindan sonra bugun 3 e kadar hic haberlesmedik 3te seni ozledim yazmis cevap vermedim onun ustune beni suclayici bi suru mesaj yazmis cevap vermedim en sonunda yazdim ama hala duzelmedik karsilikli suclamalardayiz

Canım bence en kısa sürede aranız düzelicek

İyiyim cerencim bende
Canım seni tanımıyorum adını bilmiyorum ondan yazmadım
Gel tanışalım
Benim adım gülşen yarim muşta asker 92/3 yareniyim

aa olmaz ki nasil tanismadan kalmisiz mrb cnm bende sinem.90 dogumluyum t.dagliyim.askerimde 88 dogumlu 92/4 tunceli-ovacikta gorev yapiyor.tanistigima memnun oldum..yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim :111:

ciddi misin cnm.ama bak sana soliim aynen şöyle olcak..sen tepkini koymaya devam edersen canim cicim yapmadan, o alisik olmadgi icn senin bu davranislarina ve ne kdr kabul etmesede suclu oldgnu biliyor kendi icinde.bi sure seni suclamaya devam edecek belkide baska yerlere saptircak konuyu ama sen sukoyu vermeyince acikca hatali oldgnu dile getirecek senle arasinin daha fazla bozuk olmasini istemeyecegi icin.ve kazanan sen olacaksin bence tabi..sen icinden geceni yap tatlim burda yorum yapiyoruz sadece yasayan iyi taniyan sensin yoksa sevgilini..

ay benim.kizcelerim burdalar miymis ne o kizlar uyku mu tutmadi.cepten girdigim icin acik oldgnuzu goremiyorum

bana vicdan azabi cektirmeye calisiyo askerdeki adama yapilicak sey degil bu hata yaptin Allah hesabini sorar felan dio duyanda ben bisi yapmisim sanicak sacmaliyo resmen canim

canim bu arada suprizlerinede cok sewindim bende sali gununu cok merak ediom walla hemen bizede yaz

ay benim.kizcelerim burdalar miymis ne o kizlar uyku mu tutmadi.cepten girdigim icin acik oldgnuzu goremiyorum

gülşencimmm yaa bekliyorum ama bir şey olmazsa kala kalıcam sanırım yazarım tabii tatlım yaa ömerden beklenmeyen davranışlar şaşırdım tabi biraz bende iki gündür şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalıklarda
bu arada canım sizde sorun en kısa zamanda çözersiniz inşallah..

sinemcimmmm nasılsın canım ben gündüz uyudumda şimdide uyku tutmuyor

walla canim icimde hic sorun çözme hevesi yok fazlasiyla sacmaliyo cunku :)

bana vicdan azabi cektirmeye calisiyo askerdeki adama yapilicak sey degil bu hata yaptin Allah hesabini sorar felan dio duyanda ben bisi yapmisim sanicak sacmaliyo resmen canim

aa saka gibi suna bak uzulme cnm sabret..sen kendini biliyorsun sonucta.sanki sen telini kapattn sanki sen ona gorusmeyelm bi sure ben ararm snra dedin sanki sen arkadasini susturdun..allah sabir versin yavrum sana.en ihtiyacin olan sey sabir..benimkide sivilde bi hata yapinca bana saptiriyordu bide konuyu nasil beceriyordu hayret dogrusu.ama ben senin gbi yapmadm hcbsy atmadim kestim bikac gun oda aramiodu snra yne o ariyordu.ee ben hakliyim biliyorda ondan.uyuz iste

iyiyim tatlim nolsn film izledim az once the notebook diye..simdide yatarim artik herkes uyudu evde bende skldm sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…