aa saka gibi suna bakuzulme cnm sabret..sen kendini biliyorsun sonucta.sanki sen telini kapattn sanki sen ona gorusmeyelm bi sure ben ararm snra dedin sanki sen arkadasini susturdun..allah sabir versin yavrum sana.en ihtiyacin olan sey sabir..benimkide sivilde bi hata yapinca bana saptiriyordu bide konuyu nasil beceriyordu hayret dogrusu.ama ben senin gbi yapmadm hcbsy atmadim kestim bikac gun oda aramiodu snra yne o ariyordu.ee ben hakliyim biliyorda ondan.uyuz iste
walla canim icimde hic sorun çözme hevesi yok fazlasiyla sacmaliyo cunku :)
hani benim bole cevap atmamama felan aliskin diilya cok garibine gitti galiba sacmaladi ben onu takmamisim cevap vermemisim suclu oldugunu kabul etmiyo benim tek sucum var oda asiri yuz vermem konuyu oldugu gibi anlattim sizede ben kendimi hic suclu gormuyorum o bole sacmaladikcada hic barisasim gelmiyo walla canim
hani benim bole cevap atmamama felan aliskin diilya cok garibine gitti galiba sacmaladi ben onu takmamisim cevap vermemisim suclu oldugunu kabul etmiyo benim tek sucum var oda asiri yuz vermem konuyu oldugu gibi anlattim sizede ben kendimi hic suclu gormuyorum o bole sacmaladikcada hic barisasim gelmiyo walla canim
iyiyim tatlim nolsn film izledim az once the notebook diye..simdide yatarim artik herkes uyudu evde bende skldmsen nasilsin?
canlarim ben uyuyorum kocaman kocaman opuyorum hepinize allah rahatlik versin..bi gun daha bitti cok sukur rabbimize..beni unutmayin saglicakla kalin hoscakaliiin
iyi yapmışsın canım..bende işte tüm güm uyuyup gezince ödev yapması geceye kaldı
iyi geceler canımmmmmrüyanda sevdicegini görmen diileğyle
GÜNAYDINNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
DERTLER TASALAR ALMIŞ YİNE GİDİYO SEL GİBİHEPSİ GEÇER İNŞALLAHHH:18::18:
BU ARADAAAAAAAAAAAAATLETİMİ YIRTMANIZ İÇİN BEKLİYORUMMMMMMMM
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ BEN 200 DEN DÜŞTÜMMMM 199 OLDU ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKK
ATARSA 199 BAŞKADA YOOOOOOOK OLSADA ZAMANIMIZZZ YOKKKKKKKK21:
gunaydin kizoh oh ne guzel yemissiniz siz askerligi yaw
kaca kacsiniz cnm ve nerede askerin?
92/3 canım balıkesir/bandırmada :)
ooh ne guzel yerde ve rahattir o orda.cok ballisiniz canim :) tekirdagliyim bende.yakin sayilir bana orasi.hatta bu pazar balikesir güreye gidicem
ooh ne guzel yerde ve rahattir o orda.cok ballisiniz canim :) tekirdagliyim bende.yakin sayilir bana orasi.hatta bu pazar balikesir güreye gidicem
92/3 canım balıkesir/bandırmada :)
ballı canım ballı onbaşı bi de benimki ondan çok rahat
senin askerin nerde canım şafak kaç
tunceli-ovacik ta canim benimki.safakta 322 :/
gunaydın kızlarr
olsun canım sağsalim gelir inşallah şafakta azalıyor zaten emin ol sadece kafaya takma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?