92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anaaaa kız bu harika bişeeeeyyy
tebrik ediyorum valla cihanı
bayıldımmmm

canım tabi hem sen üzülme diye hemde dinlenir diye herşeyi söylemiyordur sana.. tabi aklın kalıyo seninde normal:26:
ben her gün yazabiliyorum tatlım hani duygusal bişey gelmezse aklma bu kezde gün içinde yaptığım şeylerden yada onun yaptıkarından bahsediyorum bugün nöbetn vardı şöyle yaptn böyle yaptın yoruldun uyudun tarzında.. ierde okumak çok güzel olucak tüm bunları yaşanıyo bitiyo ama yazılı olunca herşey daha kalıcı olucak.. yoksa unutuluyor.. söz uçarr yazı kalırr
mektup aynen okunuyor diye canım böyle yapmamız en mantıklısı..
senin ayzdığın mektubu götrmediği iyi olmuş başına birşey gelse çok üzülürdünüz... bizdede var tatlım birbirimizin hatıraları benim bilekliğim var onda fotom var o da fazla götürmek istemedi bişey olursa diye.. ama onun bende çok şeyi var.. tişört eşofman falan koklayıp duruyorum ama kokusu gitti kalmadı artık giysilerinde
bizim mehtap 12 gndü sinemcim bende her gün için birey buldum sıraladım ve hepsinide yaptık çok gzel bir mehtap geçrdik onun gazıyla şu 1 ay nasıl geçti anlamadım.. sizde planlayın ve yapın çok güzel oluyo.. yapmayı özlediğiniiz her ne varsa yapınnn

Son düzenleme:

Gizem harika bişey bu maşşallh canım cnm benimki normal bir ajandaya yazıyor
valla harikaymış

Gizem harika bişey bu maşşallh canım cnm benimki normal bir ajandaya yazıyor
valla harikaymış

sağol tatlımmm

seninkide kaplasın üzerini tatlım bu şeklde varsa malzeme bulabilecekse yapıştrmak için..

ya şu uç kısmında olan metali bile ayarlamış çıkartıp yeniden üstten yapmış.. canım benimm

bu bende olduğu için cihanda şuan benm ona verdiğim ajandaya yazıyor oda güzelde bunun kadar değil tabi..

Son düzenleme:

evet canım söz uçar yazı kalır o yüzden bende kaleme döktüm ama benim uyuz günlük falan tutmuyor hani keşke tutsa bana süpriz yapsa gelince hediye etse ne güzel olur ama sanmıyorum vaktide hiç yok çnkü hem yazıcılık hem şoförlük bde sabah aydınlanmadan kalkıyor.olsn o tutmasada ben tutcam..
bende manevi değeri çok büyük bir altın kolyem var 18 yaşımda hediye edilmişti 5 yıldır hiç boynumdan çıkarmıyorum facetede fotolarda görünüyor olabilir onu vermek istedim onu kabul etmedi bişey olursa çok üzülürdü çnkü bende ısrar etmedim benden çok o üzülürdü çnkü.kıyafetimide alamazdı.tokamı istedi bende toka verdim mecburen başkada vercek bişi bulamadım ve şöyle bişi var fotomuza bikaç oldu aynı anda bakıyoruz bu kadar kalbimiz bir olur mu ya. ona demiştim bugün fotomuza baktım die oda bende baktm dedi kaç gibi dedim 2-3 gibi dedi ve vallahi bende o saatte bakmıştım bikaç kez böyle oldu ve çok şaşırdım :26:
oda bana kasımda ilk gidişinde vermişti giysisini hala missss gibi kokuyorrr dolabım o kokuyor içinde yatcam bi gece uyycam
şimdiden planlarımı yapmam lazım aklımda var bişilerde daha başka ne olabilir acaba.sizde yardımcı olun ayol

haha canım benimki beceremez aslında beceriklidir elinden her iş gelir tatlılar elektrik işleri tamir falan ama bilemem
yazması bile bişey bana oda yetiyor daha fazlaısnı istemem
söylemiştin cnm ne güzell

Son düzenleme:
kızlar ben kızçelerimle (annem ablam) yürüyüşe gidiyorum gelince görüşürüz kocaman kocaman mucccuuukkk

canım oda muhafaza etmesi zor olur diye küçük şeyler alması daha doğru yani çalan bile oluyor türlü türlü insan var..o yazmasada sen yaz bence tatlım ilerde pişman olmazsın..
kalp kalbe karşı işte tatlım
yap planları tatlım fikir veririz bizde...sinemaya gidin mutlaka onla film izlemeyi özlemişsindirr

haha canım benimki beceremez aslında beceriklidir elinden her iş gelir tatlılar elektrik işleri tamir falan ama bilemem
yazması bile bişey bana oda yetiyor daha fazlaısnı istemem
söylemiştin cnm ne güzell

tabi canım yazmasına da şükür orası ayrııı sen ama yinede bir çıtlat aklında bulunsun onun

Kızlar merhaba..Sınavlar bitti uğramaya anca fırsatım oldu.Kamilecm canım kusura bakma 13.nde giremedim geçiş doğum günün kutlu olsun güzelim.

Bende durumlar karışık en son geçen hafta pazar günü 3 dk konuşmuştuk,çarşmba doğum günümdü biliyorsunz,ailema rkdaşlarım o kadr güzel sürprizler yaptılar ki çok mutlu oldum ama o aramadı bile.Çok bekledim ama aramadı.Gece bi telefon geldi nber naslsın diye ve unutmuş doğum gunumu,bende biraz sitem ettim tabi.Sonra ben kafamı toplaynca arıcam seni dedi ama hala ses seda yokk.Bilmiyorum kızlar askerlk psikolohjsi bile olsa bu kadar mı zor. bazı şeyler anlam veremiyorum ve ben artık yoruldum.Yarın kocaelye gidiyoru uzun bi sure olamıcam buralarda donunce gelirm aranıza yine çok öpüyrum hepinzi gemş konuları okuyamadm hepnzi seviyorum dikkat edın kendze..

Günaydın Şafak 222 oldu
Mehtaba: 47 falan
Çok özledim çooook

İyi yürüyüşlerrr görüşürz canımm

tabi yavrum ozlemem miii.onunla herseyi ozledim ben.aslinda bsy yapmayip hep yaninda olsam bile yeter bana ama onun icin kafasinin dagilmasi icin bsyler yapmamiz sart.bide yaz olmasi iyi.istanbulda aquadolphin e gideriz daha oncede gidiyorduk ozledik hem orayi..daha cok zaman var ya hepiniz fikir verirsiniz bana artik o zamann..

Mervemmm canım ya özlettin kendini zaten
off neden öyle yapmış neden unutmuş ki ama belkiçok yoğun bir gündür bebeğim ya yine insan kırılır ama ne bileyim sıkma canını diyecek bişeym yok
kafanı dinle kocaelindede güzelce arar merak etme canım
ve haklısın askerlik psikolojisi yetti artık seninkinin ama sıkma canını güzelce tatilini yap öpüyorum canım benim

canım üzüldüm neden böyle davranıyo onuda bilmiyoruz belki snaa anlatmadıgı bi derdi sıkıntısı var fazla kafana takmamaya cals git güzelce tatilini yap dönüste bizede özet gec olanları öpüyorum canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…