yani bitanem gec cvp yazması telefonuna bakmaması beni huzursuz ediyo benm yanımdayken arkadaslarının attıgı msjlarada öyle yapıyo farkedebiliyorum önemsemiyo bakmıyo telefona en bastan yontulması lazımmıs demek simdi olmuyo ugrasmıycam artık smdide birsürü msj atıyo üst üste carsıdayken 1 tane bile atmadı birlkteyim melegm yazms tmm dedim seni seviyorum yanıyorum askından ölürüm sana falan dalga geciyo sanki benmle carsıdayken arayıp sorma birliğe gecince üst üste msjlar at insanın zoruna gidiyo anlatabiliyomuyumanladım canım sabahki gibi işine gelen kısmıyla ilgili cevap yazıyor..değişmeyecek diyosun tatlım sende kendini devamlı böyle strese mi sokucaksın:26:yani yapma bari sakin olmaya çalış.. kendine zarar veriyorsun bak gözlerin acıyormuş..
dediğin gibi dene brazda önemseme yazma..
Gizemm yaa
Niyett ettim telefonumu yanımdan ayırmamaya Amin
resmen bir bağımlılık tatlım..
aynen ya bugün ben gidecektim annemle ama annem sonra gidelim dedi öyle kaldı doğum gnü hediyelerimi alıcam daha alışverişe çıkıpihtiyaçta hiç bitmiyor nedense giysiler çantalar ayakkabılar sığmıyo dolaplara ya..napsam önce bir dolap mı alsam
büyüdük büyüdükkkkk
evet bırak evli olmayı bz bile nasıl zorlanıyoruz şuan ki çok sene olmasına rağmen nişan söz yok.. ona rağmen böyle.. valla başlamak bitirmenin yarısı iyikide gittiler.. geldiğinde koca bir yük kalkmış olcak hepimizin üzerinden
anladım canım sabahki gibi işine gelen kısmıyla ilgili cevap yazıyor..değişmeyecek diyosun tatlım sende kendini devamlı böyle strese mi sokucaksın:26:yani yapma bari sakin olmaya çalış.. kendine zarar veriyorsun bak gözlerin acıyormuş..
dediğin gibi dene brazda önemseme yazma..
canım sizede böylesi nasipmiş.. keşke konuşabseydiniz devamlı ama işte şans :26:
hep öyleyiz bebeğim telefonla yapıştık iyice.. napalım işte askerliğin farzlarından biride bu..telefonu yanındn ayırmayacaksın
aynen bagımlılık canım yeni dolap alamya gerek yok bak ne yap biliyomusun musait oldugun bi zaman dök dolabını baştan aşşagı giymediklerini ayır bi köşeye giydiklerini gerekli olanları katla koy dolabına ben devamlı öyle yapıyorum dolabım bombos düzenli 5 kazak 6 7 kot 10 15 tisörtüm falan kaldıresmen bir bağımlılık tatlım..
aynen ya bugün ben gidecektim annemle ama annem sonra gidelim dedi öyle kaldı doğum gnü hediyelerimi alıcam daha alışverişe çıkıpihtiyaçta hiç bitmiyor nedense giysiler çantalar ayakkabılar sığmıyo dolaplara ya..napsam önce bir dolap mı alsam
Gizemm yaa
Niyett ettim telefonumu yanımdan ayırmamaya Amin
yani bitanem gec cvp yazması telefonuna bakmaması beni huzursuz ediyo benm yanımdayken arkadaslarının attıgı msjlarada öyle yapıyo farkedebiliyorum önemsemiyo bakmıyo telefona en bastan yontulması lazımmıs demek simdi olmuyo ugrasmıycam artık smdide birsürü msj atıyo üst üste carsıdayken 1 tane bile atmadı birlkteyim melegm yazms tmm dedim seni seviyorum yanıyorum askından ölürüm sana falan dalga geciyo sanki benmle carsıdayken arayıp sorma birliğe gecince üst üste msjlar at insanın zoruna gidiyo anlatabiliyomuyum
Şimdi benimkine yazdım ki çarşıda kızlara bakmadın dimi
bana dediği cevap : mecnun gibi dolaşırken leylama kavuşmayı beklerken nasıl bakıyım dedi
ay yemin ederim ben bu aserliğe kurban olurum
kıyamaaaam
kız doyamıyorsanız askerliğe girsin sınavlara meslek olarak askerliği seçsin
AYNEN CNM BÜYÜK BİR YÜK KALKMIŞ OLUCAK BEN MUTLUYUM ÖYLE YADA BÖYLE BİTECEk!!!
aynen öyle yavrum şans kaderimize razıyız bizde napalım elden bişey gelmiyor buna şükür
telle bütünlüğüm çok komik zaten yaşayan bilir anlar beni en iyi anlayan sizlersiniz
Şimdi benimkine yazdım ki çarşıda kızlara bakmadın dimi
bana dediği cevap : mecnun gibi dolaşırken leylama kavuşmayı beklerken nasıl bakıyım dedi
ay yemin ederim ben bu aserliğe kurban olurum
aynen bagımlılık canım yeni dolap alamya gerek yok bak ne yap biliyomusun musait oldugun bi zaman dök dolabını baştan aşşagı giymediklerini ayır bi köşeye giydiklerini gerekli olanları katla koy dolabına ben devamlı öyle yapıyorum dolabım bombos düzenli 5 kazak 6 7 kot 10 15 tisörtüm falan kaldıdevamlı yeni seyler alıyorum geçen yıl giydiklerimi daha giymiyorum hepsini kardesime yada anneme veriyorum yada ihtiyacı olan bi kisiye veriyoruz
.Ben kaçıyorum kızlar yemek yiycem
öpüyorum hepinizi
ceren fazla trip yapma relax kuzum
cerencim yıpratma kendini nolur..elimde degilki edacan sıcak davranmak gelmiyo içimden
bende cıkıyorum kızlar yemek yicem öpüyorum sizleri grsrz
ben tutuyorum tatlım.. askerimde tutuyo o tam günü gününe tutamıyor ama fırsat bulduk ça yazıyor.. siz tutuyo musunuz..?kızlar günlük tutan var mı aranızda? ve askerlerinizde tutuyor mu günlük?
ben tutuyorum tatlım.. askerimde tutuyo o tam günü gününe tutamıyor ama fırsat bulduk ça yazıyor.. siz tutuyo musunuz..?
hatta ben günlüğümün resmini koyucam buraya ne zamandr unuttum koyayım şimdi.. askerim kendi eliyle yaptı
telefondan pc ye atıyorum şimdi resimleri yüklensin koycam tatlım..kıyamaaam aferin onakoy koy cnm görelim bende tutuyorum ama her gün tutmuyorum ya yaptğm bişide yokki :/ ama askerime söylüyorum sizi (muhabbetleri değil tabi) kader ortaklarımda dertleşiyoruz forumda diye oda soruyor neredeymiş onların sevgilileri die bende söylüyorum..en kötü yerde ben miyim diyor bende evet diyorum oda aferin be bde evet diosun dio gülüyor e napim ama öle diorum bende
telefondan pc ye atıyorum şimdi resimleri yüklensin koycam tatlım..
bende hani ne yaptığımdan ziyade güzel bişeyler yazıyorum duygularımdan falan bahsediyorum.. geri dönüp okuması çok hoşuma gidiyor.. bende söylüyorum foruma takıldığımı biliyor hepsi aynı tatlım soruyo sizlerin nerde yaptığını askerliğini falan genel olarak izinleri kullandılar mı falan diye soruyo yani
canım bölge olarak kötü ama allahtan huzursuz bir ortamda değil :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?