92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yani bitanem gec cvp yazması telefonuna bakmaması beni huzursuz ediyo benm yanımdayken arkadaslarının attıgı msjlarada öyle yapıyo farkedebiliyorum önemsemiyo bakmıyo telefona en bastan yontulması lazımmıs demek simdi olmuyo ugrasmıycam artık smdide birsürü msj atıyo üst üste carsıdayken 1 tane bile atmadı birlkteyim melegm yazms tmm dedim seni seviyorum yanıyorum askından ölürüm sana falan dalga geciyo sanki benmle carsıdayken arayıp sorma birliğe gecince üst üste msjlar at insanın zoruna gidiyo anlatabiliyomuyum

AYNEN CNM BÜYÜK BİR YÜK KALKMIŞ OLUCAK BEN MUTLUYUM ÖYLE YADA BÖYLE BİTECEk!!!

aynen öyle yavrum şans kaderimize razıyız bizde napalım elden bişey gelmiyor buna şükür
telle bütünlüğüm çok komik zaten yaşayan bilir anlar beni en iyi anlayan sizlersiniz

Şimdi benimkine yazdım ki çarşıda kızlara bakmadın dimi
bana dediği cevap : mecnun gibi dolaşırken leylama kavuşmayı beklerken nasıl bakıyım dedi
ay yemin ederim ben bu aserliğe kurban olurum

aynen bagımlılık canım yeni dolap alamya gerek yok bak ne yap biliyomusun musait oldugun bi zaman dök dolabını baştan aşşagı giymediklerini ayır bi köşeye giydiklerini gerekli olanları katla koy dolabına ben devamlı öyle yapıyorum dolabım bombos düzenli 5 kazak 6 7 kot 10 15 tisörtüm falan kaldı devamlı yeni seyler alıyorum geçen yıl giydiklerimi daha giymiyorum hepsini kardesime yada anneme veriyorum yada ihtiyacı olan bi kisiye veriyoruz

yni canım zaten hele belli bir yaştan sonrada insan kolay kolay değişmez ki oda var:26:

boş kalınca yapcak bişey olmayınca akla gelmek seni üzüyor anlıyorum:26:

bana dediği cevap : mecnun gibi dolaşırken leylama kavuşmayı beklerken nasıl bakıyım dedi

kıyamaaaam
kız doyamıyorsanız askerliğe girsin sınavlara meslek olarak askerliği seçsin

AYNEN CNM BÜYÜK BİR YÜK KALKMIŞ OLUCAK BEN MUTLUYUM ÖYLE YADA BÖYLE BİTECEk!!!

hahah bunu büyük harflerle yazman çok doğru olmuş ne yalan söylüyüm bende sonunu düşünerek çok mutluyum şuan arada bir zor gelsede.. mutluyummm
aynen öyle yavrum şans kaderimize razıyız bizde napalım elden bişey gelmiyor buna şükür
telle bütünlüğüm çok komik zaten yaşayan bilir anlar beni en iyi anlayan sizlersiniz

anlamazmıyız tatlım ya hepimiz yaşıyoruz...

ay ay... askerliğin nimetleri vallada..

ya hani bende evde varken almaktan çok vicdan azabı duyar oluyorum bazen o yüzden kuzene anneme faln veriyorum alışverişe çıkıyorum yine eksik yerleri dolduruyorum.. çoğu zaman ama bir çoğunuda gymememe rağmen kıyamıyorum lazım olur birikim diye koyuyorum yine yerine..
6-7 nerde ceren pantalonlarım bile geçti 20 yi.. ti şörtler hele allahım yazlıkalrı çıkarttım kollarım koptu katlamaktan abartmıyorum 50 den fazladır.. en az bi 10tane şort var.. kazaklar desenn çok.. yani evde giydiklerimi saymıyorum bile.. halada alasım geliyo:44:aa ayakkabı ve çantada öyle..düşün antalyanın kışı belli benm 7 tane çizme bot tarzı ayakkabım var :26:

Son düzenleme:
kızlar günlük tutan var mı aranızda? ve askerlerinizde tutuyor mu günlük?
ben tutuyorum tatlım.. askerimde tutuyo o tam günü gününe tutamıyor ama fırsat bulduk ça yazıyor.. siz tutuyo musunuz..?

hatta ben günlüğümün resmini koyucam buraya ne zamandr unuttum koyayım şimdi.. askerim kendi eliyle yaptı

kıyamaaam aferin ona koy koy cnm görelim bende tutuyorum ama her gün tutmuyorum ya yaptğm bişide yokki :/ ama askerime söylüyorum sizi (muhabbetleri değil tabi) kader ortaklarımda dertleşiyoruz forumda diye oda soruyor neredeymiş onların sevgilileri die bende söylüyorum..en kötü yerde ben miyim diyor bende evet diyorum oda aferin be bde evet diosun dio gülüyor e napim ama öle diorum bende

telefondan pc ye atıyorum şimdi resimleri yüklensin koycam tatlım..
bende hani ne yaptığımdan ziyade güzel bişeyler yazıyorum duygularımdan falan bahsediyorum.. geri dönüp okuması çok hoşuma gidiyor.. bende söylüyorum foruma takıldığımı biliyor hepsi aynı tatlım soruyo sizlerin nerde yaptığını askerliğini falan genel olarak izinleri kullandılar mı falan diye soruyo yani

canım bölge olarak kötü ama allahtan huzursuz bir ortamda değil :26:

huzurunu bilemiyorum canım çnkü bana söyleyemiyor ankesörlüden konuşuyoruz ya yasak fazla bilgi veremiyor.hatta söylemediği çok şey olmuş o yüzden aklım daha çok kalıyor
allahım yarabbim yardımcısı olsun hepsinin :26: bende yazarken güzel duygularımı yazıyorum canım biraz mektup gibi oluyor her gün hiç aksatmadan yazabiliyor musun ki? bende kalıcı güzel hatıralar istiyorum ilerde birlikte okuyalım hatta çocuklarımzda görsün okusun ne güzel anı..mektup yazayım diyorum benimkine önce komutanlar falan okuyor ya o yüzden istemiyor yazmamı bende evde yazıyorum gelince vercem..bi izne gelişinde yazdım 3 kocaman sayfa mektup giderken yolda oku dedim benimki son gece evinde okumuş duygulanmış çok (bugüne kadar yaptğmz çılgınlıkları anıları ve tanışma hikayemizi anlatmıştım) gözlerim doldu ne kadar güzel yazmışsın dedi..evde bırakmış ama yanına almamış bişi olur falan die evde muhafaza ediyor..belkide böylesi daha iyi orda kaybolsa bişi olsa çok üzülürdü giderken o bana künyesini bıraktı rahmetli dedesinden kalan yadigar tespihi vardı ona vermiş oda askere giderken bana verdi hep arabasında dururdu..onun kokusu olan bi üstünü verdi.bende fotolarımızı ve kokum olan bi toka verdim biraz büyük boy kurdele şeklinde..asker oldğu içn hediyede gönderemiyorum hem çarşısıda yok bişi alsam nerde giycek ztn taburdan çıkamıyor :26: canı sağolsun morali düzgün olsunda gelsin hayırlısıyla o zaman herşey alırım ben ona onada diyorum izne geldiğinde dolu dolu güzel geçircez ben plan yapcam her gün için özel şeyler.tamam aşkım yap sen hepisini uygularız diyor.. canım beniimm yaaa

kullanmadığı kamuflajlarından biriyle yapmış ajandayı kaplamış bu şkelde tutkalla yapıstrıp.. küçük olanda not defteri önce ona yazıyordu küçük gelince ajandaya geçti..mehtaba kadarki tarihleri o yazdı şuan ben devam ediyorum arada bir dönüp onun yazdıklarını okuyorum.... görenler hazır zannediyor.. çok beceriklidirr

Eklentiler

• $DSC_0276.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…