92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim canım hava berbat simsekler cakıyo sanki yer yarılcak

nerenin havasıydı o :26:
burda güneş var güzel canım ama rüzgar var.dün burda da biraz yağmur yağdı.ee nisan yağmurları uzun sürmez ama canım zaten ayın 15 nede geldik daha güzelleşir artık havalar..hep mayıs olsun ya ne sıcak ne soğuk

Şafaklar azalıyor şaka maka eda siz 200 lere biz 100 lere doğru hızla yol almaktayız

Sorma gülşencm ya sizin 330 zamanlarınızı hatırlıyorum hatta 350 bile olabilir yani baksana biz 200lere geçicez siz 100lere maşşallah beraber yiyoruz askerliği
her ne kadar benimki bitmiyceini söylesede 10 ay ona çokkk gelsede
bir gün burada yaşa kaçıcak delik ararsın diyo hep

Son düzenleme:

Ay seninki ben gibi
Banada hiç bitmiycek gibi gelior.
Rıza diyor ki bana bu öyle birşey ki dışarsını unuttum burası evim gibi diyor ama tabi can atıyor buraya gelmek için
HER ŞAFAK TÜKENMEYE MECBURDUR

Ay seninki ben gibi
Banada hiç bitmiycek gibi gelior.
Rıza diyor ki bana bu öyle birşey ki dışarsını unuttum burası evim gibi diyor ama tabi can atıyor buraya gelmek için
HER ŞAFAK TÜKENMEYE MECBURDUR

haklılar ama gülşencim yani orada yaşanmaz tanımadığın adamların içinde...ne biLym.komutanlar diyomuş ki sizin kadar iş yapan yok 1 dkkaları boş değil biliyorsun cezaevi jandarmalarının asker göndermiyorlar merkezden karakola..yorgunluktan diyor benimki :!:
e tabiki canımm çarşısıda yok seninkinin evi gibi olması doğal

Aynen bitecekkkk inşallahhh !!!!

zor olmaz mı edacım hele senin ki dinlenmiyor geçicek allahın izniyle biticek

zor olmaz mı edacım hele senin ki dinlenmiyor geçicek allahın izniyle biticek

Aynen canım geçecek elbet..Çavuş olabilse veya cezaevinin kabul bölümü var Xray cihazında duruyorlar gece gündüz o çok rahat nöbet falan yok ama bakalım kısmett

iştemisin cnm sen nasıl gidiyor ?

,Sağoll canm gördüm notebook u izledm yazmışsın harika bir filmdir o ya ne ağlamıştım
bu arada sen çalışmıyordun dimi cnmmm

hayır canım çalışmıyorum.. evdeyim işte öyle boş boş.. tüm işim asker beklemek
evet canım çok güzel filmdi sonuda çok güzel bitti aynı yatakta elele
tavsiye edeceğin film var mı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…