92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım cnmmm
aşk filmi mi ? bence izleme ben izlemiyorum aşk filmii
ama number 23 diye bir film var o güzeldir
truman show çok eğlenceliiiii

evim sensini izlemediysende onuda izleyebilirsin

Şimdilik kaçıyorum bebeğim ben ders çalışcam malumm öpüyorummm

Son düzenleme:

evim sensini askerim gitmeden önce sinemada izlemiştik canım
aşk korku komedi hiç farketmez canım ne tür olduğu ama komedi olabilir azcık gülelim dimi ama
tavsiyelerin için merci şekerim şimdi olmasada mutlaka izleyeceğim..
öptüm canım iyi çalışmalar sana :116:

ay cok kotu bsy oldu..
benim askerim bana kizdiiii allahtan kusmedi..ama cok kirildiii
ben tv pek izlemiyorum haberleride rastlarsam izliyorum ama netten hep arastiriyorum bu askerlikle ilgli ve imrali mektubuyla ilgli silahlarn durmasiyla ilgli bsyi.en son 2. mektup yoldaydi henuz okunmamisti.benimki bana sordu noldu izliomsn die.bende utanarak nette arastiryorum surekli tv hic izledgm yok dedm.durust oldm yani..oda kizdi nette hersey olmuyor ndn izlemiosun haberleri tunceli ile ilglide haber war ama solemicem kesnlikle kendn izle ogren.ben sana guveniyorum senden haber alaym die sende ilgilenmiyorsun izlemiyorsun die trip yapmaya basladi sesinide yukseltti.ay sok oldum resmen sasirdim kaldim.nsl birden bu duruma geldk die.bende cok naz cekemem malesef huyum degil.sole dedm bikac kere haberi solemicem dedi.bende ii soyleme o zmn dedim.teli kapatcakti ii geceler demeye basladi.bende hyr bu sekilde kapatmicaksin dedim.oda hayatim canim fln demeye basladi cok fenayim dimi :111:
ama cocuk hakli ya..
surda kesnlikle hakli degil.ben onunla ilgilenmiyormusum ya neyle sucluyor beni bakarmsnz!bende kizdim nsl suclarsin beni boyle ya sesinide kis guzel konus benimle dedim.snra kisti.bende o sozune kizdim.hakliyken haksiz duruma dusuruyor kendisini..

ah canım kıyamam olsn gecmiş buyumemiş en azından tuncelıyle ılgılı duymadım ama pkknın cekılme tarihi verildi 1 2 gun icerisinde deniliyor bende tv ızlemem hep netten arastırırm

ah canım kıyamam olsn gecmiş buyumemiş en azından tuncelıyle ılgılı duymadım ama pkknın cekılme tarihi verildi 1 2 gun icerisinde deniliyor bende tv ızlemem hep netten arastırırm

hosgeldin canim topigimize
tatliya baglandi sonunda ama olay aynen oyle oldu :/
1-2 gun icnde oda dedi cnm ama ozellikle tunceliyi gosterms tunceli icn bsyler solemis ama solemio uyuz ya

Canım askerde nazlı oluyorlar böyle alıngan oluyorlar

hosgeldin canim topigimize
tatliya baglandi sonunda ama olay aynen oyle oldu :/
1-2 gun icnde oda dedi cnm ama ozellikle tunceliyi gosterms tunceli icn bsyler solemis ama solemio uyuz ya

hosbulduk canım
nette bulunur tatlim o ama bıraz ugrastırır ay inş cekılırler gerckten

Canım askerde nazlı oluyorlar böyle alıngan oluyorlar

valla canim ya ne guzel gidiodu hersey simdi buna takti.ee tartiscak bsy bulamio tabi monoton geldi herhalde bu ii gunler.renk mi katio kendince ne bende fazla naz cekmem bilir umarim uzatmaz askerdeki nazlarini..

hosbulduk canım

insallah canim ya.ztn once cekilsinler su silahlar dursun istiyorum sonrada askerlik kisalsin istiyorum tum dualarimiz bunlar icin kuzum..ya cnm biz senle tam tanismadik bilmem farkinda misin
adin ne nerelisin yasin kac calisiyormusun okuyormsn vs.vs :111:

selam kızlar nasılsınız...

sinemcim uzatmadığınız iyi olmuş tatlım.. evet o haklı izlemeni istiyor ama burda hiç birisi de bizim ilgisizliğimizle suçlayamazlar bizi bizde neler çekiyoruz yani.... iyi yapmışsın tepkini ortaya koyarak ve neyseki de uzamamış

amin canım amin bende hep dua edıyorumm..
evet canım tanısalımm :) sena ben cnm okul bitti calısıyodum kısa bı sureye kadar
ayrıldım sımdı iş arıyorum tatlım
23 yasındayım istanbuldayımm sen pekii

hosbulduk canım

aynen gizemim biz birbrmzi biliorz en azindan onlar icn hep paraliyoruz kendimizi ne planlar yapiyoruz izinlerini guzel degerlendirmek icin.onlara yanlis yaparmiyz hic.bu yaptklarimizin hepsi ilgi arzu ozlem..onlara her daim dile getiremiyoruz ki ztn kisitli konusuyoruz anck hal hatir ve gunun raporuyla geciyor..ztn ben sk sk ozledgmi dile getirmiyorum canim ya daha cok uzulmesin diye

bende sinem 23 yasinda tekirdagliyim canim.gecen haftada ist.daydim
calismiyorum tatlim izin wermio benimki askerdeyken akli kalirmis.asker beklioruz iste..askerimde 25 yasinda ve 7 yillik bir iliskimiz var..cok memnun oldum canim

yyani sen çok haklısın tatlım çnkü zaten kısıtlı zamanda konuşuyorsunuz ondada devamlı özledm demek olmaz buda sizi moral olarak düşürür yani .. güzel şeylerden bahsetmek daha mantıklı..
ama hakkımızı yiyemezler( yemezler de zaten onlarda herşeyin farkında, bizim sayemizde tutunuyrlar zaman geçiriyorlar) her gün söylemiyorsak özlemediğimizden değil yine onları düşündüğümüzden onlarıı üzmemek için yanii

bende sinem 23 yasinda tekirdagliyim canim.gecen haftada ist.daydim
calismiyorum tatlim izin wermio benimki askerdeyken akli kalirmis.asker beklioruz iste..askerimde 25 yasinda ve 7 yillik bir iliskimiz var..cok memnun oldum canim

bende memnun oldum canım bizimde 6 yıllık ılskımz var masallah nazar degmesn :))

evet canim herseyi onu dusundugum icin yapiyorum oda farkindadirda kapris olsun iste..bende izliim bari bdaha haberleri firsat vermicem ona hic bana kizmasi icin :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…