hee ya ep gene bizfacein var mi kiz?
kamilecim dur kiz sakin ol
unutmaz tatlim..sivildeyken onem veriyor muydu?
benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama) ohh super olcak
Askerlik düşerse varya o gün bizim topigin bayramıdır
aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda
ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla
Söz horon tepicem topikteeeeee:118::118::118::118:
gülşencim öyle bir şey mi var haberimiz yoktu kiii :44:
eveetttt edaaa iznın en güzel yanı o olacakbaşbaşa 4-5 gün geçireceğizz onunla avutuyoruz işte kendimizi günler geçsin diye bekliyoruzzzz
gülşencim öyle bir şey mi var haberimiz yoktu kiii :44:
eveetttt edaaa iznın en güzel yanı o olacakbaşbaşa 4-5 gün geçireceğizz onunla avutuyoruz işte kendimizi günler geçsin diye bekliyoruzzzz
Askerlik düşerse varya o gün bizim topigin bayramıdır
Söz horon tepicem topikteeeeee:118::118::118::118:
Umarım düşer.
Açıkcası biraz umudm var çekilme olursa düşebilir diye düşünüyorum
aahh ahhh o günler bir gelseeeeee
edaaa ben horon tepmesini bilmiyorum amaaaa bende bi şeyler yapmaya çalışırım söz
olsn canım kalan günlerdede görüşürsnz birlikte dönersiniz memlekete yolculukta yapmış olursunuz oh misss
Evet canım doğu askerlerine bilet veriyorlar giderken ve gelirken devlet karşılıyor
Ben sanmıyorm ha şöyle olabilir
gündem değiştirmek amaçlı kullanablirler alttan alttan apoya söz hakkı verirlerken hükümet bunu ortaya atarlar kaynar o olaylar hep yaptıkları şey
birlikte yapıcağımız ilk uzun yolculuğumuz olacak canım o açıdanda önemliiievet tabi görüşrüzde işte rahat olamayız pek diye düşnüyorum sonuçda ailem bilmiyor biri göürceek korkusu var
hadi yaa gülşencim bilmiyorduk kimsede söylemeiş herhalde ömere neyse belki dönüşü bir şeyler yaparız :44:
Benimkinde umut yok yarın umutlandırayım bariUmut dünyası bea edacım
Rıza pek umutlu beni de umutlandırıyor
ohh ne güzel canım bizde bu izinde kaçamak yapıp 1 gece 2 günlüğüne falan İstanbul dışına çıkmay düşünüyoruz sapanca-ağva gibi yakın yerlereee çok güzel doğa huzurr inşallah olur bir yalan uydurabilrisem bizimkilere
haklısın küçük şehirde zordur ben bile ilk seneler istanbulda korkuyordum koskocaman şehir de düşün..
edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçersonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama)benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz gezicez tozucaz anlıycan sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum
Avşayıda öneririm canım
ohhh ne guzeeelailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye
Ben öğretirim kolay merak etme kamilecm olmadı misket oynarsın
ohh ne güzel canım bizde bu izinde kaçamak yapıp 1 gece 2 günlüğüne falan İstanbul dışına çıkmay düşünüyoruz sapanca-ağva gibi yakın yerlereee çok güzel doğa huzurr inşallah olur bir yalan uydurabilrisem bizimkilere
haklısın küçük şehirde zordur ben bile ilk seneler istanbulda korkuyordum koskocaman şehir de düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?