92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hee ya ep gene biz facein var mi kiz?
kamilecim dur kiz sakin ol
unutmaz tatlim..sivildeyken onem veriyor muydu?

şöyle söyliyeyim canım daha mayısta 2. yılımız dolacak bizim geçen yıl tüm özel günlerde ayrıkdık biz en çok o üzmüştü zaten o yüzden bu yıl ilk olacak amaaa sakin falan olmam canım yaa unutrsa kötü olur açıkcası çok şey istemiyorum ki iki tarihi aklında tutuversin bi zahmet

aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda

ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla

gülşencim öyle bir şey mi var haberimiz yoktu kiii :44:
eveetttt edaaa iznın en güzel yanı o olacak başbaşa 4-5 gün geçireceğizz onunla avutuyoruz işte kendimizi günler geçsin diye bekliyoruzzzz

eveetttt edaaa iznın en güzel yanı o olacak başbaşa 4-5 gün geçireceğizz onunla avutuyoruz işte kendimizi günler geçsin diye bekliyoruzzzz

olsn canım kalan günlerdede görüşürsnz birlikte dönersiniz memlekete yolculukta yapmış olursunuz oh misss

Evet canım doğu askerlerine bilet veriyorlar giderken ve gelirken devlet karşılıyor

Umarım düşer.
Açıkcası biraz umudm var çekilme olursa düşebilir diye düşünüyorum

Ben sanmıyorm ha şöyle olabilir
gündem değiştirmek amaçlı kullanablirler alttan alttan apoya söz hakkı verirlerken hükümet bunu ortaya atarlar kaynar o olaylar hep yaptıkları şey

olsn canım kalan günlerdede görüşürsnz birlikte dönersiniz memlekete yolculukta yapmış olursunuz oh misss

Evet canım doğu askerlerine bilet veriyorlar giderken ve gelirken devlet karşılıyor

birlikte yapıcağımız ilk uzun yolculuğumuz olacak canım o açıdanda önemliii evet tabi görüşrüzde işte rahat olamayız pek diye düşnüyorum sonuçda ailem bilmiyor biri göürceek korkusu var

hadi yaa gülşencim bilmiyorduk kimsede söylemeiş herhalde ömere neyse belki dönüşü bir şeyler yaparız :44:

ohh ne güzel canım bizde bu izinde kaçamak yapıp 1 gece 2 günlüğüne falan İstanbul dışına çıkmay düşünüyoruz sapanca-ağva gibi yakın yerlereee çok güzel doğa huzurr inşallah olur bir yalan uydurabilrisem bizimkilere
haklısın küçük şehirde zordur ben bile ilk seneler istanbulda korkuyordum koskocaman şehir de düşün..

Avşayıda öneririm canım

ohhh ne guzeeel ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye

Avşayıda öneririm canım

Avşa uzak kalıyor canım yaa...Ağvayıda seviyorum ben...veya sapanca zaten 1 gün kalabiliriz max deniz açısından değil daha çok böyle kafa tatili gibi olsun istiyorum huzurlu yemyeşilll göl kenarında yemek sandalla gölde gezintii gibi

ohhh ne guzeeel ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye

Canım sizin sınav için kullandığınız izinle rnormal 30 günlük izinden düşüyor dimi :26:

Ben öğretirim kolay merak etme kamilecm olmadı misket oynarsın

edaaa miskette olur romanda olur yeter ki düşşün yaniiiiiiiiii
inşallah olur canım ize ilaç gibi gelicek o kadar ay görmedikden sonra başbaşa olacağız
yaniiii tabi zor canım yaa ama şimdiye kadar idare ettik bakalım nereye kadar gidicek ama şunu itiraf edebilirm ki ilk günlerde daha çok korkuyordum ama şimdi daha rahatım olacağına varır diyorum ki ömerin aileside rahat olmadığımızı biliyor izne geldiğinde en azından annene söylesen mi ki diyor ama bilmiyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…