92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende memnun oldum canım bizimde 6 yıllık ılskımz var masallah nazar degmesn :))

yok canım deilz unv den beri beraberiz zburnundayım canım ben aslende tekırdaglyımm :)

ciddi misiiiin?t.dagin neresinden cnm?geliyor musun sk sk t.daga?

Anneler gününde askerlik düşücek diye bir söylenti var heryerde yayılmış bakalım bu sefer düşücek mi

ciddi misiiiin?t.dagin neresinden cnm?geliyor musun sk sk t.daga?

evet canım ztn trakyada okudum trakyanın heryerını gezdık tekırdagada cok gelırdık ne zmn cnmz balık ekmek cekse mangal yapalım desek ordaydık yani su aralar gelmedım ama muratlıdanım ben canım sen merkezdemı oturuyosun

yok canım deilz unv den beri beraberiz zburnundayım canım ben aslende tekırdaglyımm :)

Anneler gününde askerlik düşücek diye bir söylenti var heryerde yayılmış bakalım bu sefer düşücek mi

evet yavrum bizde onu bekliyoruz kac aydan beri.insallah duser ya..bol bol dua ediyorum dussun die

kızlarr selammm nasılsınız bakalım?

gülşencimmm rıza yapmış yapacağını

sinemcimm sizde bi aksiyon yaşamışsınız ama hemcecik geçmiş sanırım oluyor öyle arada yaa askerde neye takıcakları belli olmuyor

bende hayraboludan canim akraba cikmayalim kiz merkezde de evimiz var ama sk giderim t.daga kumbagda da yazligimiz var..var mi h.boluda tanidigin?

İnşallah canım umut dünyası
Hep düşücek deyip duruyorlar

selam bebegiimm
aynen cnm yasadik bi an gerginlik tatliya baglandi sonunda insallah yasamayiz bidaha ufakta olsa..takmasin bakalim oyle herseyi banada taktirmasin
sen nasilsin cnm?

hayraboluda yok canım ama hayraboluyada gittim cok gzl yer ztn trakyanın heryerı guzel :d

19.000 nufusu olan kucuk sirin bir ilce h.boluya gelen agliyor giderken daha cok agliyorlar zaten :111:
evet ya trakyam bi tane
bak bi kapin daha oldu trakyada

aynen cnm şu üniv bitsede bu sene kurtulsam yaa
sonrada açıktan devam ama sınavlar peşimi bırakmıcak

biter biter snra keske bitmeseydı dersin ne okuyosun canım

19.000 nufusu olan kucuk sirin bir ilce h.boluya gelen agliyor giderken daha cok agliyorlar zaten :111:
evet ya trakyam bi tane
bak bi kapin daha oldu trakyada

sagol canım benm
ayrabolu bea olcak okdr

Saol canım
17 mayıs bizim çıkma tarihimiz asıl bakım o zaman ne yapck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…