bende memnun oldum canım bizimde 6 yıllık ılskımz var masallah nazar degmesn:))
oo ne guzel masallah masallah
nisanli fln degilsiniz dimi?ist.da nerde oturuosn cnm hangi semtte?
bende memnun oldum canım bizimde 6 yıllık ılskımz var masallah nazar degmesn:))
yyani sen çok haklısın tatlım çnkü zaten kısıtlı zamanda konuşuyorsunuz ondada devamlı özledm demek olmaz buda sizi moral olarak düşürür yani .. güzel şeylerden bahsetmek daha mantıklı..
ama hakkımızı yiyemezler( yemezler de zaten onlarda herşeyin farkında, bizim sayemizde tutunuyrlar zaman geçiriyorlar) her gün söylemiyorsak özlemediğimizden değil yine onları düşündüğümüzden onlarıı üzmemek için yanii
yok canım deilz unv den beri beraberiz zburnundayım canım ben aslende tekırdaglyımm :)
ciddi misiiiin?t.dagin neresinden cnm?geliyor musun sk sk t.daga?
yok canım deilz unv den beri beraberiz zburnundayım canım ben aslende tekırdaglyımm :)
Anneler gününde askerlik düşücek diye bir söylenti var heryerde yayılmış bakalım bu sefer düşücek mi
evet yavrum bizde onu bekliyoruz kac aydan beri.insallah duser ya..bol bol dua ediyorum dussun die
evet canım ztn trakyada okudum trakyanın heryerını gezdık tekırdagada cok gelırdık ne zmn cnmz balık ekmek cekse mangal yapalım desek ordaydık yani su aralar gelmedım ama muratlıdanım ben canım sen merkezdemı oturuyosun
İnşallah canım umut dünyası
Hep düşücek deyip duruyorlar
kızlarr selammmnasılsınız bakalım?
gülşencimmm rıza yapmış yapacağını
sinemcimm sizde bi aksiyon yaşamışsınız ama hemcecik geçmiş sanırım oluyor öyle arada yaa askerde neye takıcakları belli olmuyor
Yemin ederim beynim sulandı size bir bakim dedim kızlarr.. en az 80 almassam oturup ağlarım yani...
dinlen biraz canim..alirsin alirsin..ne zaman sinav yavrum?
bende hayraboludan canimakraba cikmayalim kiz merkezde de evimiz var ama sk giderim t.daga kumbagda da yazligimiz var..var mi h.boluda tanidigin?
Sınav yarınnnnondan sonraki günlerde hergün 2 sınav...
ooo allah yardimcin olsun canim isin zor valla..
hayraboluda yok canım ama hayraboluyada gittim cok gzl yer ztn trakyanın heryerı guzel :d
aynen cnm şu üniv bitsede bu sene kurtulsam yaa
sonrada açıktan devam ama sınavlar peşimi bırakmıcak
19.000 nufusu olan kucuk sirin bir ilceh.boluya gelen agliyor giderken daha cok agliyorlar zaten :111:
evet ya trakyam bi tane
bak bi kapin daha oldu trakyada
kızlarr selammmnasılsınız bakalım?
gülşencimmm rıza yapmış yapacağını
sinemcimm sizde bi aksiyon yaşamışsınız ama hemcecik geçmiş sanırım oluyor öyle arada yaa askerde neye takıcakları belli olmuyor
hayraboluda yok canım ama hayraboluyada gittim cok gzl yer ztn trakyanın heryerı guzel :d
aynen cnm şu üniv bitsede bu sene kurtulsam yaa
sonrada açıktan devam ama sınavlar peşimi bırakmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?