92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

boyle yapmasi ailenin bence daha kotu cnm.ben kizlarini skan aileye kiziyorum neyseki sen kendini bilen olgun bi kizsin :) bu arada yasinda 10 degil ya cnm elbet sevgilin olacak..kacliydin tatlm?

insallah canim..imkansiz die bsy yoktur bu hayatta.ben mucizelere inanirim.ve bsyi beklemedigin an gerceklesirse bu herseye deger zaten en guzeli oyledir

aslında sıkmıyorlar sinemcim öyle ama işte bu konular hiç açılmıyor benimde sıkıntım orda başlıyor zaten en azından annem sorsa ama yok bizde bekliyoruz işte bakalım nereye kadar gidicek..93 lüyüm tatlım ben..
ayy her şeyin hayırlısı güzelim yaa ama öyle bir şey olsa (nişan) hayır demem tabi

kızlaaarrrr bu arada süprizimi alamadım ama ne olduğunu öğrendim
ömer en yakın arkadaşımla sürekli konuşuyormuş ne yapayım ne yapayım diye o da benim çok hoşuma giden bir kolye vardı onu söylemiş (kendisi çanakkalede okuyor orda görmüş ben hiç görmemiştim nette sadece fotosunu görmüştüm çok beğenmiştim) onu yaptırcakmış ama bi aksaklıklar çıkmış sanırım tam detaylı anlatmadı bekliycem anlıycanız ne zaman olur bilmiyorum artık..
işte kızlar kolyede bu

Çok şekermiş canım iyi düşünmüş

Huhuu kimse varmı * Bir bakim dedim sizeee..
sınavım çokçok güzel geçtiii.e o kadr çalışmaya olsun dimi
yarında 2 tane var pek çalışamadım evde taşınma telaşı annem deli etti sınavlarından snra taşınırız acelemiz yok dedi ama baya baya eşyamız gitti bugün...Ben girdim odamda çalıştım ama pek konsantre olamadımmm..yarın sabah okulda bakıcam artıkk

ayrıca 10 gün falan internetsiz olabilirim yeni eve nakil olması lazım giremeyebilrm ama cepten okuyor olurum kesin değil ama öpüyorum sizii...

Son düzenleme:
Bugün kızlarda yok ortalıkta

ben varımm edaaa bende bir yandan ödev yapıyorum bir yandan burdayım
sınavın iyi geçmesine çok sevindim canım darısı diğerlerin başına
taşınmanın denk gelmesi kötü olmuş canım yaa ama üstesinden gelirsin sen
özliycez desene seni

kızlarrr bende çıkıyorum artık öptüm hepinizi
iyi bakın kendinize

insallah olur canim ya.. gec olsunda guc olmasin.kiz sende kucuk degilsin ki 20 yasinda genc kizsin elbet sevgilin, gorustugun olacak..ohooo simdiki nesil ilkogretimde daha sevgili ediniyor biz yine cok iyiyiz..
bu arada suprize bayildiimm cook hoss.ama nie soluo arkadasinda ya bozmus suprizi oyle bi durumda ben haberim olmasin isterim ki iyice sasirayim ve cok sevineyim
sende fazla sorma bence cnm arkdslarina

aa cok guzel canim emeginin karsiligini aldin desene cok sevindim
bugunkilerde iyi gecer insallah tatlim..
aynen ya tasinman fena rastlamis..cok bekletme bizi kolay gelsin canim size opuyorum seni

Sessiz sessiz ağlar gibisin vay aman
Zaman geldi gideceksin vay aman
Bırak ay gitsin sen kal bu gece,
Umudumsun sen.

yasamayan bilmez heralde bu acının tarifini
''bırak ay gitsin sen kal bu gece'' ...

[video=youtube;GL98vzJSYq4]http://www.youtube.com/watch?v=GL98vzJSYq4[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…