92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben kendi paramı kazanmak istiyorum ama gülşennnn
Okulda sıkıcı 2 senede baydı valla üni beni sabırsızlanıyorum bitmesi için

İşte çalışmanın en güzel yanı hatta tek güzel yanı para kazanmak.
Okula canın ister gidersin istemez gitmezsin
Erken eve gelirsin
Hafta sonun ve haftada bir gün daha tatilin olur ah bea özledim sanki

selam bebegiimm
aynen cnm yasadik bi an gerginlik tatliya baglandi sonunda insallah yasamayiz bidaha ufakta olsa..takmasin bakalim oyle herseyi banada taktirmasin
sen nasilsin cnm?

Saol canım
17 mayıs bizim çıkma tarihimiz asıl bakım o zaman ne yapck

iyiyim sinemcim nasıl olsun tatil yapıyorum işte
edacımmmm benim sınavlarım bitti kurutldum darısı başana tatlımmmmm
gülşencimmm şimdi böyleyse o zaman daha güzel bi şeyler olabilir ama şimdi asker ya çok şeyde yapamayabilir canım yaa neysemmm bakalım bekleyip görücez
bizimde 19 mayıs ama ne yalan söyliyeyim ben bi şey beklemiyorum ama gerçi ömerim hiç beklemediğim anlarda bi şeyler yapıyor ama haziranda gelicek yaa o zaman yaparız bir şeyler diye düşünüyorum ama bakalım

yapar canım yapmaz mı rıza belki gelince yapar beklentim yok benim de hatırlasın yetr

İşte çalışmanın en güzel yanı hatta tek güzel yanı para kazanmak.
Okula canın ister gidersin istemez gitmezsin
Erken eve gelirsin
Hafta sonun ve haftada bir gün daha tatilin olur ah bea özledim sanki

Zaten çalışmaktaki tek amaç para olduğu için canım tabi güzeldir
aynen öyle ama okulda para kazanmıyorsun para veriosn birde
en güzeli sevdiğin mesleği yapıyosan çalışmak arkadaş!!!

Off amin canımm ya başlasın ve bitsin en acilinden

biter biter snra keske bitmeseydı dersin ne okuyosun canım

sagol canım benm
ayrabolu bea olcak okdr

oh oh ne guzel benimkide haziranda sinav icin geleck 10 gun kalir herhalde 1 hafta arayla yapiliyor ya sinaw.bizim yildonumude 19 temmuz.kizlar izinde neler yapcaksinz paylasin burda da bende listeme ekleyeyim

yapar canım yapmaz mı rıza belki gelince yapar beklentim yok benim de hatırlasın yetr

bakalım canım her zmanki gibi bekliycez
ayy evet hatırlamazsa kötü olur yaa çok tavır yaparım açıkcası 1 doğum günümü 2 yıl dönümümüzü unursa neler olur bilemiyorum yaniiiiiii

hahahaha biz trakyalıyız ep gene trakyalıyız

bakalım canım her zmanki gibi bekliycez
ayy evet hatırlamazsa kötü olur yaa çok tavır yaparım açıkcası 1 doğum günümü 2 yıl dönümümüzü unursa neler olur bilemiyorum yaniiiiiii

hee ya ep gene biz facein var mi kiz?
kamilecim dur kiz sakin ol
unutmaz tatlim..sivildeyken onem veriyor muydu?

oh oh ne guzel benimkide haziranda sinav icin geleck 10 gun kalir herhalde 1 hafta arayla yapiliyor ya sinaw.bizim yildonumude 19 temmuz.kizlar izinde neler yapcaksinz paylasin burda da bende listeme ekleyeyim

Kamileee Gülşen sizin mehtaplar ne alemde baya azaldııı dimi kaç gün var bakim ?

edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçer sonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama )benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz gezicez tozucaz anlıycan sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum

biliyorum cnm haziranda olduğunu kamile gün sayıyoduda onlar biletlerini almıştı sizin belli değil demek ama azcık kalmışşş

aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda

ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla

aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda

benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama ) ohh super olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…