92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen cnm super olucak
bende babama söylemeyi düşünüyordum ama izinden sonraya kalıcak sanırım birde izinde beni yazlığa sürüklerse naparım bilmiyoryum bir yolunu bulup gitmem tabiki o ayrıca...
benced en azından annene söyle cnm ...Ben bir dahaki yaza veya sonbahara isteme olacağı için söylicem en geç eylül ekim

ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla

benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama ) ohh super olcak

aynen canim cok haklisin..kotu olmus o zmn ya.bu yilda sevgilisiniz ama uzaksiniz kiz seneye belki evlenmis olursunuz ilk birlikteki yildonumunuzu evli yda nisanli kutlarsiniz ne guzel olur kiz

http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum

Şafaklar attı ben kaçar kızlarrrrr yarın malum sınav
Öpüyorum hepiniziiiiiİyi geceler tatlı rüyalarrrrr

ohhh ne guzeeel ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye

yok sinmcim yaa bilmiyorlar
daha küçüğüm diye düşünüyorlar birde okulum var yaa her şeyin zamanı var diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki iki yıldır ben ikisinide birlikte götürebiliyorum..aslında annem bir şeyler seziyor kesin ama birbirimize itiraf edemiyoruz

ohhh ne guzeeel ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye

aynen canim cok haklisin..kotu olmus o zmn ya.bu yilda sevgilisiniz ama uzaksiniz kiz seneye belki evlenmis olursunuz ilk birlikteki yildonumunuzu evli yda nisanli kutlarsiniz ne guzel olur kiz

edacımm inan bilmiyorum canım yaa nasıl karşılıycaklar diye korkuyorum açıkcası birde şimdi asker yaa bir şeyler der ben ömere söyleyemem aklı kalmasın diye kötü olur..her anımda yanımda olsun istiyorumm..ama bakalım hayırlısı..

sinemmmmmm ağzından bal damlıyor kız senin düşncesi bile çok güzel canım ama imkansızzz keşke nişan falan olsa..

iyi geceler edacımmmm başarılar yarın

edaam naptin sen ya gol sandal of of of smdi intih

edaam naptin sen ya göl sandal of of of smdi intihar edecegim

Canım sizin sınav için kullandığınız izinle rnormal 30 günlük izinden düşüyor dimi :26:

http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum

ağvada bunların ağaç olan evleri var çok güzellll
evet buda güzelmiş cnm siz gittiniz mi rızayla ?

Yok canım buraya gitmedik.
Ama aklımda birgün inşallah gdrz

İnş canım hepimiz hayallerimizi gerçekleştirirz..
İnş beklediğimize değer..
İnşallah her şey güzel olurrr

Haydi iyi geceler yavrularrr

boyle yapmasi ailenin bence daha kotu cnm.ben kizlarini skan aileye kiziyorum neyseki sen kendini bilen olgun bi kizsin :) bu arada yasinda 10 degil ya cnm elbet sevgilin olacak..kacliydin tatlm?

insallah canim..imkansiz die bsy yoktur bu hayatta.ben mucizelere inanirim.ve bsyi beklemedigin an gerceklesirse bu herseye deger zaten en guzeli oyledir

trakyadan selaaam canlarım ciğerleriiimmm
naparsınız beaa ay ne nadir girerdim buraya şimdi ise çıkamıyorum
alışkanlık yaptınız bana ayol :126: :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…