edaaa miskette olur romanda oluryeter ki düşşün yaniiiiiiiiii
inşallah olur canım ize ilaç gibi gelicek o kadar ay görmedikden sonra başbaşa olacağız
yaniiii tabi zor canım yaa ama şimdiye kadar idare ettik bakalım nereye kadar gidicek ama şunu itiraf edebilirm ki ilk günlerde daha çok korkuyordum ama şimdi daha rahatım olacağına varır diyorumki ömerin aileside rahat olmadığımızı biliyor izne geldiğinde en azından annene söylesen mi ki diyor ama bilmiyorum ben yaaa
edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçersonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama)benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz gezicez tozucaz anlıycan sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum
ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla
benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama) ohh super olcak
şöyle söyliyeyim canım daha mayısta 2. yılımız dolacak bizimgeçen yıl tüm özel günlerde ayrıkdık biz en çok o üzmüştü zaten o yüzden bu yıl ilk olacak amaaa sakin falan olmam canım yaa unutrsa kötü olur açıkcası çok şey istemiyorum ki iki tarihi aklında tutuversin bi zahmet
Avşa uzak kalıyor canım yaa...Ağvayıda seviyorum ben...veya sapanca zaten 1 gün kalabiliriz max deniz açısından değil daha çok böyle kafa tatili gibi olsun istiyorum huzurlu yemyeşilllgöl kenarında yemek sandalla gölde gezintii gibi
ohhh ne guzeeelailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye
http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum
ağvada bunların ağaç olan evleri var çok güzellll
evet buda güzelmiş cnm siz gittiniz mi rızayla ?
Yok canım buraya gitmedik.
Ama aklımda birgün inşallah gdrz
ohhh ne guzeeelailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye
Aynen cnm super olucak
bende babama söylemeyi düşünüyordum ama izinden sonraya kalıcak sanırım birde izinde beni yazlığa sürüklerse naparım bilmiyoryum bir yolunu bulup gitmem tabiki o ayrıca...
benced en azından annene söyle cnm ...Ben bir dahaki yaza veya sonbahara isteme olacağı için söylicem en geç eylül ekim
aynen canim cok haklisin..kotu olmus o zmn ya.bu yilda sevgilisiniz ama uzaksinizkiz seneye belki evlenmis olursunuz ilk birlikteki yildonumunuzu evli yda nisanli kutlarsiniz ne guzel olur kiz
Şafaklar attı ben kaçar kızlarrrrr yarın malum sınav
Öpüyorum hepiniziiiiiİyi geceler tatlı rüyalarrrrr
02:00-04:00
Sevdiceğimin nöbeti var bende mi uyumasam 2 ye kadar
Avşa uzak kalıyor canım yaa...Ağvayıda seviyorum ben...veya sapanca zaten 1 gün kalabiliriz max deniz açısından değil daha çok böyle kafa tatili gibi olsun istiyorum huzurlu yemyeşilllgöl kenarında yemek sandalla gölde gezintii gibi
ar edcem :111:
Canım sizin sınav için kullandığınız izinle rnormal 30 günlük izinden düşüyor dimi :26:
Canım sizin sınav için kullandığınız izinle rnormal 30 günlük izinden düşüyor dimi :26:
http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum
Şafaklar attı ben kaçar kızlarrrrr yarın malum sınav
Öpüyorum hepiniziiiiiİyi geceler tatlı rüyalarrrrr
ağvada bunların ağaç olan evleri var çok güzellll
evet buda güzelmiş cnm siz gittiniz mi rızayla ?
Yok canım buraya gitmedik.
Ama aklımda birgün inşallah gdrz
İnş canım hepimiz hayallerimizi gerçekleştirirz..
İnş beklediğimize değer..
İnşallah her şey güzel olurrr
Haydi iyi geceler yavrularrr
edacımm inan bilmiyorum canım yaa nasıl karşılıycaklar diye korkuyorum açıkcası birde şimdi asker yaa bir şeyler der ben ömere söyleyemem aklı kalmasın diye kötü olur..her anımda yanımda olsun istiyorumm..ama bakalım hayırlısı..
sinemmmmmm ağzından bal damlıyor kız senin düşncesi bile çok güzel canım ama imkansızzzkeşke nişan falan olsa..
iyi geceler edacımmmmbaşarılar yarın
yok sinmcim yaa bilmiyorlar
daha küçüğüm diye düşünüyorlar birde okulum var yaa her şeyin zamanı var diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki iki yıldır ben ikisinide birlikte götürebiliyorum..aslında annem bir şeyler seziyor kesin ama birbirimize itiraf edemiyoruz
edacımm inan bilmiyorum canım yaa nasıl karşılıycaklar diye korkuyorum açıkcası birde şimdi asker yaa bir şeyler der ben ömere söyleyemem aklı kalmasın diye kötü olur..her anımda yanımda olsun istiyorumm..ama bakalım hayırlısı..
sinemmmmmm ağzından bal damlıyor kız senin düşncesi bile çok güzel canım ama imkansızzzkeşke nişan falan olsa..
iyi geceler edacımmmmbaşarılar yarın
kizlarr oglu askerde olanlara 250 tl maas vericeklermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?