92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben yoğun olmayan işleri sevmiyorumÖncekinden sırf ondan ayrıldım birde biriyle anlaşamıyordum ikisi birleşti hemen bıraktım.Azaldı valla inanamıyacagım şafaklara ulaştık sizde arkamızdan geliyorsunuz hızla

İyiyim kızlar siz nasılsınız?
Oldukça yogunum 8 de evde oluyorumAlıştım sanırım

Kıskanmıyor canım alıştı artık valla iş hayatı zor memur ol valla onlar rahat 9 iş başı 5 çıkışı
Azaldı mı ne cidden şafaklar hızla hep birlikte yol alıyoruz

iyiyim bende canim

benimkinin nasil kiskanc oldugunu biliosunuz kizlar daha beter kiskanclasti yaa

anladım cnm sen memuriyeti yapamassın yani ve sıkıntıya gelemiyorsun bizim sektrler benzio insanlarla anlaşmak zor...
evet cnm sizinkiler maş
ben bu aralar pek depresifim...benmkinden bulaştıı valla çok umutsuz geçmio nasıl geççek diyip duruyo şimdi geçmio son 90 da şafak sıkıştırcak nolcak bizim halimiz şu askerlik bitsin bunaldım yaaaaaaaaa
ben 200lere düşeceğim 2 güne ama hiç heyecanlı bile değlim gülşencim...çok uzun yolumuz...şu askerlik düşse hiç sanmıyorumda...bir nebze rahatlıcaz..

iyiyim bende canim

benimkinin nasil kiskanc oldugunu biliosunuz kizlar daha beter kiskanclasti yaa

ay ciddimisin gülşahcım nasıl başediyorsun ya...fazlası çok bunaltıyor..benimlide fazlalaştı ama kararında yine yani..askerde olmasına bağlıyorum onuda yanımda değil ya...kötü oluyor
seninkide ondan fazlalşmıştır tabiki gelince düzelir esk, dozuna gelir

Ah edacım ben karamsar vakayım ben 30 kalsa uzun derim o haldeyimO kadar uzun ki ne kadar gidersen git hep yol var

Benimki de bir ara çoştu canım kızdım aklı başına geldi

hakkaten fazlasi o kadar bunaltiyoki iki dakka gec cevap versem napion neyle ugrasion diyo gunde on kere neyle ugrasion nie gec cevap verion dio halbuki aninda cevap veriyorum

canım benım gecmiş olsunn 5 gun istirht alması iyi olmuş yatar dnlenir rahat olur hem canım
uzulme sen atlatir hep dua edıyorum cnm ztn butun askerlerimize

evet cnm iyi oldu 5 gün olması..sağol bebeğim bende hep ediyorum valla.sizde durumlar nasıl?ne zmn gidiyor seninki bingöle?

bir daha hiç gitmemek üzere hoşgeldiinn kuzuuumm
nasılsın tatlım?nasıl gidiyor?

sağol tatlımm beniiimm hepimiz öyle ya dualarla koruyoruz mehmetçiklerimizi
sen nasılsın nasıl gidiyor?

Amanınnnn hoşgeldin bebeğim... Ya pc yi tamire verdim dün aldim ama hiç değişiklik yok bağlanmıyo internete.. Telefondan giriyiorum anca.
Amaa böyle giripte birikmiş 3-5 sayfa görmek bni mutlu etti kızlar. Ama Neden bn yoktum diyede içim gitti azıcık :))
en büyük temennim şuan şu bilgisayarın kendine gelmesi

bir daha hiç gitmemek üzere hoşgeldiinn kuzuuumm
nasılsın tatlım?nasıl gidiyor?

iyiyim cnm sen nasısınn hoşbulduk ayrıca

Hoşbulduk bebeğim yaa var bizim topikte bir nazar cereninkide bozuk sanırım okudumda geçmiştenn
yaa ben gelince canlandı topic işte huhhh
aynen aynen yapılsında gell ya zor telden yazmak
nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…