benimkide memur ol diyo ahha kolaydı ya sankiyada baban sana rahat iş bulsun dio öyle olcak sanırım
kıskanmamasına sevindim cnm e şaka bir yana iş hayatı ekmek parası
aynen aynen sizinki uçtu gidiyorrr vallaaa
İyiyim kızlar siz nasılsınız?
Oldukça yogunum 8 de evde oluyorumAlıştım sanırım
Kıskanmıyor canım alıştı artık valla iş hayatı zor memur ol valla onlar rahat 9 iş başı 5 çıkışı
Azaldı mı ne cidden şafaklar hızla hep birlikte yol alıyoruz
Ben yoğun olmayan işleri sevmiyorumÖncekinden sırf ondan ayrıldım birde biriyle anlaşamıyordum ikisi birleşti hemen bıraktım.Azaldı valla inanamıyacagım şafaklara ulaştık sizde arkamızdan geliyorsunuz hızla
iyiyim bende canim
benimkinin nasil kiskanc oldugunu biliosunuz kizlar daha beter kiskanclasti yaa
iyiyim bende canim
benimkinin nasil kiskanc oldugunu biliosunuz kizlar daha beter kiskanclasti yaa
anladım cnm sen memuriyeti yapamassın yanive sıkıntıya gelemiyorsun bizim sektrler benzio insanlarla anlaşmak zor...
evet cnm sizinkiler maş
ben bu aralar pek depresifim...benmkinden bulaştıı valla çok umutsuz geçmio nasıl geççek diyip duruyo şimdi geçmio son 90 da şafak sıkıştırcak nolcak bizim halimiz şu askerlik bitsin bunaldım yaaaaaaaaa
ben 200lere düşeceğim 2 güne ama hiç heyecanlı bile değlim gülşencim...çok uzun yolumuz...şu askerlik düşse hiç sanmıyorumda...bir nebze rahatlıcaz..
Ah edacım ben karamsar vakayım ben 30 kalsa uzun derim o haldeyimO kadar uzun ki ne kadar gidersen git hep yol var
bitsede kurtulsak...sabır sizin az kaldı canım bnm ya..
Benimki de bir ara çoştu canım kızdım aklı başına geldi
ay ciddimisin gülşahcım nasıl başediyorsun ya...fazlası çok bunaltıyor..benimlide fazlalaştı ama kararında yine yani..askerde olmasına bağlıyorum onuda yanımda değil ya...kötü oluyor
seninkide ondan fazlalşmıştır tabiki gelince düzelir esk, dozuna gelir
Kızlar şimdilik çıkmam gerkeiyor...Ama her daim burdayım öpüyorum sizleri
canım benım gecmiş olsunn5 gun istirht alması iyi olmuş yatar dnlenir rahat olur hem canım
uzulme sen atlatir hep dua edıyorum cnm ztn butun askerlerimize
canimmm cok gecmis olsun insallah hemencik iyilesirrr
Sonundaaa aranızdayım netim geldi
ama eski sohbetlerimiz yok ya telefondan hep okudum kimse girmio...herkesin işi gücü okulu var
hepinizi çok özledimm yavrularımmm
gizemm gülşen kamile gülşahh sinem cerenn mervee (tatilde zaten)
biriniz girin yahu
Geçmiş olsn sinemcim...Oluyor maalesef böyle soğuktan iyi beslenemekten vs...kısa zamanda iyileşir inş cnm
gülşahcım mervenin face i yok benimde haberim yok ne yazık ki inşallah düzelmişlerdir ama..
sinemcimmmm çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin..dualarımız hep onlarla tatlımm..
edacımmmm hoşgeldin tekrardannnnbizde özledik seni yahu.evet kimsecikler yokmuş ortalıklarda ama bu gece sohbetin dibine vurucaz sanırım
gülşencimmmmm sende hoşgeldinnnnyoğunmuşsun sanırım ee alışabildin mi bari işine?
Sonundaaa aranızdayım netim geldi
ama eski sohbetlerimiz yok ya telefondan hep okudum kimse girmio...herkesin işi gücü okulu var
hepinizi çok özledimm yavrularımmm
gizemm gülşen kamile gülşahh sinem cerenn mervee (tatilde zaten)
biriniz girin yahu
bir daha hiç gitmemek üzere hoşgeldiinn kuzuuumm
nasılsın tatlım?nasıl gidiyor?
Amanınnnn hoşgeldin bebeğim... Ya pc yi tamire verdim dün aldim ama hiç değişiklik yok bağlanmıyo internete.. Telefondan giriyiorum anca.
Amaa böyle giripte birikmiş 3-5 sayfa görmek bni mutlu etti kızlar. Ama Neden bn yoktum diyede içim gitti azıcık :))
en büyük temennim şuan şu bilgisayarın kendine gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?