92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlar yaa mervenin en son sorunlari vardi haberiniz var mi nasil

cnm bana telefon numarasını verdi tatilde oldugundann twitterdan konuşuoduk aama o vodofone olduğundan ben turkcellim mesajlaşamadk bende twitterdan mesaj attım cevap vermio 1-2 twit atmış zil sesimi bile değiştirdim falan diye ayrılmamış olsunlar bariii:26:
hata mesajda yazdım gülşah seni merak etmiş bende ediyoryum cnm die dünde yazmıştım cvp yok bugn yine nyazdım yok:26:

Son düzenleme:
tamam tatlim haber verirsen cok sewinirim

veririm tabiisi canım bnnm
bu arada yazmışsın çıkmıştım geç mesaj atsam laf edio die o benmkindede var hemen akıllarına kötü bişey gelio tartıştık hatta geçen ne bu ya falan dedim
okuldaydım grmemişim işte dedi aklıma hemen kötü şeyler gelio güvenmediğimden değil burdayım anla dikkatli ol biraz hayatm fln dedi dahada dikkat ediorm anında cvp veriorm cnm ki bıu bzm 4 senedir vr hep bn bişeylerle uğraşır geç atardım kızardı
geç mesaja kızması doğal cnm takma

ii yavrum ya cok sukur..aslinda saglik konusunda pek ii degilim.cok degisik seyler oluyor banaa
bugun anneannemle kendimi baska sehre goturdum doktora.belki bilirsiniz luleburgaz..geldik gelinimize misafir gelmis oraya gittik.orda da baska misafir olarak gelen yengemin biri bize geldi kocasi bizden alcakms bu aksam.ama cok gec gelio kocasi her zaman..cok yorgunum zor duruyorum ayakta gozum kapandi kapancak (

ayyy eda aslinda askerlik bitince bizimde sivile alismamiz baya zor olucak heralde

sabırlar taşıyor bizim artık cnm sabır ya...yorgunluktandır dinlen iyice bence sen..
biliyorum cnm Lüleburgazı..yorulmuşundur tabi:26:

ayyy eda aslinda askerlik bitince bizimde sivile alismamiz baya zor olucak heralde
Sorma canım ya...olabilir valla...gerçi telefondan önce ben onun askerde olduğuna alışmştımda şimid telde sanki istanbulda ama görüşemiorz gibi hissettim ilk başlarda aama rahatlıkk ayy gelsinlerde alışırız bebeğim ya
bu arada kıbrısta siz paketmi kullanıyorsunuz kuzenmde kıbrısa düştü kısa dönem şuan acemide ustaya geçicek 2 haftaya falan sanırım nasıl yapıosnz iletişimi canım

kızlarr nasılsınız.. çok sıkılıyorum bu günlerde. günler geçmiyorrr..
siz nasılsınız

Hoşgeldinn canımm :)
iyi işte nasıl olalım banada geçmiyor valla 200lere geçicem ama hala bir ağırlık sevinemiyorum bir kaç gündür...
sen nasılsınn? nasıl gidio cnm

canim o cift hatli telefon ve kibris telsimi aldi giderkende hattini yurtdisina actirmisti.

kibris telsimimine 350 konture yani 22,75 liraya her yone 10000 sms yapio bana ordan mesaj atio bende cevabi turkiye hattina atiyorum ama konusma paketi yok arada bi ankesorden ario canim

Sık konuşamıyormusunuz canım:26:
Hımm anladımm neyse abimin kısacık zaten gıcık oluyorum aramayı versin kimseyi hıh
gıcık oluyorum kısa dönemleree kuzenimde olsa oluyorum onada söylüyorum valla

Hoşgeldinn canımm :)
iyi işte nasıl olalım banada geçmiyor valla 200lere geçicem ama hala bir ağırlık sevinemiyorum bir kaç gündür...
sen nasılsınn? nasıl gidio cnm

valla ali aramıyor eskisi gibi geçen 4 gün aramadı sonra aradı sanki bişeyler olmusta söylemiyor gibi. şimdi yine aramıyor 2 gündür. bende ondan sıkıntılıyım yani.300 ler bitiyor ama askerlik bitmiyor sanki..

Cnmm ciddimisin :26:
Off sabır çok zor ama kötü bir durum maalesef bişey olmamıştır cnm vakti falan yoktur :26:

yok tatlim surekli mesajlasabiliyoruz ama konusamiyoruz ama haberlesmek bile yetio tabi

tatlim bulundugu yer mi sıkıntili yoksa aranizda mi sorun var nie aramioki

yok tatlim surekli mesajlasabiliyoruz ama konusamiyoruz ama haberlesmek bile yetio tabi

tatlim bulundugu yer mi sıkıntili yoksa aranizda mi sorun var nie aramioki
yok canım hiç bi sorun. daha bir tartışma yaşamadık şükür.
orda bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum. şırnak ta tam çekilme süreci. telefonda anlatmıyor pek bişey zaten dinleniyor diye

naber kamilecimm? Valla ben gece giremem sanırım kardeşim internetsizlikten çöktüçöktü hahahah
şimdi bile 1 saatliğine aldım pc yi
ama her zmnki gibi burda olucammm fırsat buldukçaa

sağol tatlımm beniiimm hepimiz öyle ya dualarla koruyoruz mehmetçiklerimizi
sen nasılsın nasıl gidiyor?

kızlarr nasılsınız.. çok sıkılıyorum bu günlerde. günler geçmiyorrr..
siz nasılsınız

iyiyim edacım nolsun işte Ankaraya döndüm yine.standart yani bildiğin gibi.sen nasılsın? eee tabi o kadar gün netsiz kaldı
sinemcim aynı tatlım bildiğin gibi sıkılmaya başladım artık..kızlar yaa bende 200 lerden sıkıldım artık bitsinde rahatlasak artık
nesill bende sıkıldım artık geçsin günlerrrrr

Allah kavustursun kızlar bende 91/3 yareniydim 5 ay önce bitti cok sükür darısı size olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…