canım tam 7 ayın kalmış bugün ne güzel
ay ben ii degilim cnm benimki hala aramadi pazar olmasina ragmen((
bende nefret ediyorum ama napalim kader canim mecburiyet..ben daha cok mecbur olunan durumlardan nefret ediyorum!!
cok gecmis olsun tatlim allah acil sifalar versin..
Canlarımmm internetim yok taşındığımızdan dolayı biliyosunuz hala gelmedi :/ 3-4 güne inş
sizi çok özledim ama eskisi gbi muhabbet yok burda nedense..telden takip ediyorum da yazamıyorum :/ kuzenimdeym şuanda
Ben gelince kaynatcazz bolbol inş sınavlarımda bitti
öpüyorum sizleri geçmişi okuyamadımm bir bakim dedim
canım geçmiş olsunn yapıcak bişi yok tatlım askerlık bıtsın hep berabersınız inşallah
canımm sınavlarının bıtmesıne cok sevındımm kımse gıremıo bu aralar tatlımm
GÜLŞENNN devremmmm nerelerdesınnn
günaydın kızlarrr
sinemcimm aramış sanırım canım gözünaydınbi daha böyle sıkıntılı bir durum yaşanmaz inşallah..
edacımmmm sınavlar bitti rahatladım dimiiiibekliyoruz canm bende evde olduğum için günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum zaten giremiyorum pek..bu gecede yolculuk var benim Ankaraya dönüyorum
teşekkür ederim gülşahcım..ahh ahhh şu askerlik bi bitse
bu arada artıkkkk 6 ay yazıyor bir ayıda geride bıraktık kızlarrrrrrrrrr
benim bilgisayarımda tam yapılmadı bi acılıyo bi acılmıyo keyfine göreekranı gidiyo devamlı pufff kimselerde yokk...
ewett tatlım m bir gün kaldığı günleride görücez inşallah
kimse karşılaşamıyor sanırım yine kızlarrr havalar ısındı noldu bize böyle
bu arada ben Ankaraya geldim yine.her zamanki gibi ayrılırken içim bi tuhaf oldu ama bu sefer kendi kendime teselli ettimbir dahaki gidişimde ömerim yanımda olacak.mehtapda 40 lar bitiyor artık bugün saatler sonra MEHTAP 39 olacak inşallah
gülşahcımmmm ahhh ahhh o günler bir gelseeee
tatlim Allah kavustursun askerinin yani sira bide aile ozlemi cekiosun ama inan bunlar cok guzel gunler bence :) ama zaman gecio yaa gecmio diodum ama gecio walla
evet canım özlemekten bıktım artıkama neyse ki okulumu yarıladım 2 yıl kaldı şunun şurasında eee asskerlik desen az kaldı az geçiyor tatlımmm geçiyorrr çok şükür..
sen nasılsın gülşahcım?
bende iyiyim bitanem kizlarin bilgisayari bozuk galiba kimse ugramiyo bende bakip bakip cikiyorum oyle :)
evet bozulmuş sanırım canımedada taşınma işi nedeniyle giremiyor gülşen çok yoğunmuş.bende evdeyken akşamdan akşama girebiliyordum ama kimsecikler olmuyordu..denk gelemiyoruz bir türlü
canim sen hangi universitede okuodun memnunmusun okulundan :)
Ankara Üniversitesindeyim canım ben.ara sıra karışıklar oluyor ama seviyorum ben yaa
herkes ankarayi pek sevmiyo ama ben ankarayi cok sewiyorum yaa sivasli olmama ragmen ankara özlemi cekiyorum o derece seviyorum yani :) bu arada merveden haberin var mi son yazdiginda sorunlari vardi tatlim
bende Ankarayı pek sevmiyorum ama öyle nefret eder derecesinde değil tabiki tek sorunum özlem burda
bekleriz güzelim o zman Ankaraya
yok canım en son tatile gittiğini biliyorum ama sonra ne oldu bilmiyorum hiç.inşallah sorun hallolmuştur yaa.yoksa günler hiç öyle geçmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?