92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ay ben ii degilim cnm benimki hala aramadi pazar olmasina ragmen((
bende nefret ediyorum ama napalim kader canim mecburiyet..ben daha cok mecbur olunan durumlardan nefret ediyorum!!
cok gecmis olsun tatlim allah acil sifalar versin..

günaydın kızlarrr

sinemcimm aramış sanırım canım gözünaydın bi daha böyle sıkıntılı bir durum yaşanmaz inşallah..
edacımmmm sınavlar bitti rahatladım dimiiii bekliyoruz canm bende evde olduğum için günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum zaten giremiyorum pek..bu gecede yolculuk var benim Ankaraya dönüyorum
teşekkür ederim gülşahcım..ahh ahhh şu askerlik bi bitse
bu arada artıkkkk 6 ay yazıyor bir ayıda geride bıraktık kızlarrrrrrrrrr

ewett tatlım m bir gün kaldığı günleride görücez inşallah

sessiz topiğimizin sessiz sakinleriiiiiii... kimse yok muhtemelen ama iyi akşamlar hepinizeee..

bilgisayarım lafta yapıldı ama hala sıkıntılar geçmemeiş gibi yine geri götürmek zorunda kalıcam sanırım...

benim bilgisayarımda tam yapılmadı bi acılıyo bi acılmıyo keyfine göre ekranı gidiyo devamlı pufff kimselerde yokk...

benim bilgisayarımda tam yapılmadı bi acılıyo bi acılmıyo keyfine göre ekranı gidiyo devamlı pufff kimselerde yokk...

benmkide yapılmamış gerçekten sinir oluyorum bağlanmıyo internete kafasına göre....

gerçekten kimse yok , böyle açtığımda geçmişte okuyamayacağım kadar çok sayfa konuşma birikirdi o günleri özledim yaa

kızlaaar selaaaamm nasılsınız canlarım? harbiden kimse yok.. özledim sohbetinizi ya ne bu iletişim kopukluğu :26:

ewett tatlım m bir gün kaldığı günleride görücez inşallah

kimse karşılaşamıyor sanırım yine kızlarrr havalar ısındı noldu bize böyle
bu arada ben Ankaraya geldim yine.her zamanki gibi ayrılırken içim bi tuhaf oldu ama bu sefer kendi kendime teselli ettim bir dahaki gidişimde ömerim yanımda olacak.mehtapda 40 lar bitiyor artık bugün saatler sonra MEHTAP 39 olacak inşallah

gülşahcımmmm ahhh ahhh o günler bir gelseeee

tatlim Allah kavustursun askerinin yani sira bide aile ozlemi cekiosun ama inan bunlar cok guzel gunler bence :) ama zaman gecio yaa gecmio diodum ama gecio walla

tatlim Allah kavustursun askerinin yani sira bide aile ozlemi cekiosun ama inan bunlar cok guzel gunler bence :) ama zaman gecio yaa gecmio diodum ama gecio walla

evet canım özlemekten bıktım artık ama neyse ki okulumu yarıladım 2 yıl kaldı şunun şurasında eee asskerlik desen az kaldı az geçiyor tatlımmm geçiyorrr çok şükür..
sen nasılsın gülşahcım?

bende iyiyim bitanem kizlarin bilgisayari bozuk galiba kimse ugramiyo bende bakip bakip cikiyorum oyle :)

bende iyiyim bitanem kizlarin bilgisayari bozuk galiba kimse ugramiyo bende bakip bakip cikiyorum oyle :)

evet bozulmuş sanırım canım edada taşınma işi nedeniyle giremiyor gülşen çok yoğunmuş.bende evdeyken akşamdan akşama girebiliyordum ama kimsecikler olmuyordu..denk gelemiyoruz bir türlü

evet bozulmuş sanırım canım edada taşınma işi nedeniyle giremiyor gülşen çok yoğunmuş.bende evdeyken akşamdan akşama girebiliyordum ama kimsecikler olmuyordu..denk gelemiyoruz bir türlü

canim sen hangi universitede okuodun memnunmusun okulundan :)

Ankara Üniversitesindeyim canım ben.ara sıra karışıklar oluyor ama seviyorum ben yaa

herkes ankarayi pek sevmiyo ama ben ankarayi cok sewiyorum yaa sivasli olmama ragmen ankara özlemi cekiyorum o derece seviyorum yani :) bu arada merveden haberin var mi son yazdiginda sorunlari vardi tatlim

herkes ankarayi pek sevmiyo ama ben ankarayi cok sewiyorum yaa sivasli olmama ragmen ankara özlemi cekiyorum o derece seviyorum yani :) bu arada merveden haberin var mi son yazdiginda sorunlari vardi tatlim

bende Ankarayı pek sevmiyorum ama öyle nefret eder derecesinde değil tabiki tek sorunum özlem burda
bekleriz güzelim o zman Ankaraya
yok canım en son tatile gittiğini biliyorum ama sonra ne oldu bilmiyorum hiç.inşallah sorun hallolmuştur yaa.yoksa günler hiç öyle geçmez ..

insallah canim ya ben facebook kullanadigim icin ordanda ulasamiyorum o yuzden sordum ulasabiliyomusun diye insallah duzelmislerdirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…