selam kizlar nabersiniz?ay benim askerim cok hasta olmus bitkinmis 5 gun istirahat vermis doktor.hemde sehir icine gitmis hastaneye.seside cok kotu geliyordu.kizlar sizde dua edinde cabucacik iyilessin askerim
bizim icin hasta oldu cunku o korkunc gece yagmurlu ve cok sogukmus!ee sabahladilar bde smdide cok hasta((
selam kizlar nabersiniz?ay benim askerim cok hasta olmus bitkinmis 5 gun istirahat vermis doktor.hemde sehir icine gitmis hastaneye.seside cok kotu geliyordu.kizlar sizde dua edinde cabucacik iyilessin askerim
bizim icin hasta oldu cunku o korkunc gece yagmurlu ve cok sogukmus!ee sabahladilar bde smdide cok hasta((
Sonundaaa aranızdayım netim geldi
ama eski sohbetlerimiz yok ya telefondan hep okudum kimse girmio...herkesin işi gücü okulu var
hepinizi çok özledimm yavrularımmm
gizemm gülşen kamile gülşahh sinem cerenn mervee (tatilde zaten)
biriniz girin yahu
edacimmm canim nasilsinn
iyiyim cnm bnm çok özledim sizleri yaakonuşmayı dertleşmeyi valla..
sen nasılsınn nasıl gidio
bende seni cok ozledim canimm iyiyim walla havalar soguk usuyorummm sen napion tatlim askerinle nasilsiniz yeni evinizden memnunmusun
bitanemm hosgeldin nasilsinnBen geldimm
Selam Tertolarrr
aynen cnm burdada hala soğuk yada ben üşüyorum
bende napım aynı okul devam
askerimle iyiyiz şükür cnm telefon sokmuştu en son böyle bir rahatlık yok paso konuşuyoruz mesajlaşıyoruz gece nöbetlerde konuşuyoruz fln çok memnunum oda memnun paso haber alıyo sonuçtaöyle
evede alıştım sayılır cnmaynı mahallede diğer evimize geçtik zaten yeni yapıldı hemde daha büyük diye öyle yani...semt aynı olunca fark etmedi pek
siz nasılsınız nasıl gidio en son çarşıda tartışmıştınız çözüldü mü tatlımm ?
Ben geldimm
Selam Tertolarrr
insallah canim ya ben facebook kullanadigim icin ordanda ulasamiyorum o yuzden sordum ulasabiliyomusun diye insallah duzelmislerdirrrr
Sonundaaa aranızdayım netim geldi
ama eski sohbetlerimiz yok ya telefondan hep okudum kimse girmio...herkesin işi gücü okulu var
hepinizi çok özledimm yavrularımmm
gizemm gülşen kamile gülşahh sinem cerenn mervee (tatilde zaten)
biriniz girin yahu
Ben geldimm
Selam Tertolarrr
bitanemm hosgeldin nasilsinn
cozduk canim simdi iyiyizz yeni ev guzel olmustur ya gule gule oturun degisiklikler iyi geliyo innsana :)
bitanemm hosgeldin nasilsinn
cozduk canim simdi iyiyizz yeni ev guzel olmustur ya gule gule oturun degisiklikler iyi geliyo innsana :)
Hoşgeldin üst devrem nasılsın
haha bir adım attım topiğe tekrar takım toplanıyor yavaştan
gülşahcım mervenin face i yok benimde haberim yok ne yazık ki inşallah düzelmişlerdir ama..
sinemcimmmm çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin..dualarımız hep onlarla tatlımm..
edacımmmm hoşgeldin tekrardannnnbizde özledik seni yahu.evet kimsecikler yokmuş ortalıklarda ama bu gece sohbetin dibine vurucaz sanırım
gülşencimmmmm sende hoşgeldinnnnyoğunmuşsun sanırım ee alışabildin mi bari işine?
gülşahcım mervenin face i yok benimde haberim yok ne yazık ki inşallah düzelmişlerdir ama..
sinemcimmmm çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin..dualarımız hep onlarla tatlımm..
edacımmmm hoşgeldin tekrardannnnbizde özledik seni yahu.evet kimsecikler yokmuş ortalıklarda ama bu gece sohbetin dibine vurucaz sanırım
gülşencimmmmm sende hoşgeldinnnnyoğunmuşsun sanırım ee alışabildin mi bari işine?
İyiyim kızlar siz nasılsınız?
Oldukça yogunum 8 de evde oluyorumAlıştım sanırım
oww seninki kıskanmıyo mu kızbenimki bile daha okul bitmeden erken gelebileceğin bir iş bul ben gelene kadar dio ya
ohh zamanda geçer hemen bak 100lere ne kaldı sizinn
Kıskanmıyor canım alıştı artık valla iş hayatı zor memur ol valla onlar rahat 9 iş başı 5 çıkışı
Azaldı mı ne cidden şafaklar hızla hep birlikte yol alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?