92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam kizlar nabersiniz?ay benim askerim cok hasta olmus bitkinmis 5 gun istirahat vermis doktor.hemde sehir icine gitmis hastaneye.seside cok kotu geliyordu.kizlar sizde dua edinde cabucacik iyilessin askerim
bizim icin hasta oldu cunku o korkunc gece yagmurlu ve cok sogukmus!ee sabahladilar bde smdide cok hasta ((

canım benım gecmiş olsunn 5 gun istirht alması iyi olmuş yatar dnlenir rahat olur hem canım
uzulme sen atlatir hep dua edıyorum cnm ztn butun askerlerimize

canimmm cok gecmis olsun insallah hemencik iyilesirrr

Sonundaaa aranızdayım netim geldi
ama eski sohbetlerimiz yok ya telefondan hep okudum kimse girmio...herkesin işi gücü okulu var
hepinizi çok özledimm yavrularımmm
gizemm gülşen kamile gülşahh sinem cerenn mervee (tatilde zaten )
biriniz girin yahu

Son düzenleme:

edacimmm canim nasilsinn

Geçmiş olsn sinemcim...Oluyor maalesef böyle soğuktan iyi beslenemekten vs...kısa zamanda iyileşir inş cnm

bende seni cok ozledim canimm iyiyim walla havalar soguk usuyorummm sen napion tatlim askerinle nasilsiniz yeni evinizden memnunmusun

aynen cnm burdada hala soğuk yada ben üşüyorum
bende napım aynı okul devam
askerimle iyiyiz şükür cnm telefon sokmuştu en son böyle bir rahatlık yok paso konuşuyoruz mesajlaşıyoruz gece nöbetlerde konuşuyoruz fln çok memnunum oda memnun paso haber alıyo sonuçta öyle
evede alıştım sayılır cnm aynı mahallede diğer evimize geçtik zaten yeni yapıldı hemde daha büyük diye öyle yani...semt aynı olunca fark etmedi pek

siz nasılsınız nasıl gidio en son çarşıda tartışmıştınız çözüldü mü tatlımm ?

Son düzenleme:
Ben geldimm
Selam Tertolarrr
bitanemm hosgeldin nasilsinn

cozduk canim simdi iyiyizz yeni ev guzel olmustur ya gule gule oturun degisiklikler iyi geliyo innsana :)

insallah canim ya ben facebook kullanadigim icin ordanda ulasamiyorum o yuzden sordum ulasabiliyomusun diye insallah duzelmislerdirrrr

Ben geldimm
Selam Tertolarrr

gülşahcım mervenin face i yok benimde haberim yok ne yazık ki inşallah düzelmişlerdir ama..
sinemcimmmm çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin..dualarımız hep onlarla tatlımm..
edacımmmm hoşgeldin tekrardannnn bizde özledik seni yahu.evet kimsecikler yokmuş ortalıklarda ama bu gece sohbetin dibine vurucaz sanırım
gülşencimmmmm sende hoşgeldinnnn yoğunmuşsun sanırım ee alışabildin mi bari işine?

cozduk canim simdi iyiyizz yeni ev guzel olmustur ya gule gule oturun degisiklikler iyi geliyo innsana :)

Çözmenize sevindin cnm zaten çözüceğiniz belliydii oluyor işte arada bu girmediğim dönemden bizdede sorunlar oldu biraz ama geçiyor işte..çkavga etmiyoruz dedim dedim bnmki her şeyi yanlış anlar oldu hassaslaştıı bunaltmıyo beni ama üzülüyorum...izin zamanı gelsin istiyorum çok bunaldı yoruluyo nöbet nçbet pof..

aynen cnm değişiklik güzel oluyo teşekkür ederim bu arada gülşahcım :)

Hoşgeldin üst devrem nasılsın
haha bir adım attım topiğe tekrar takım toplanıyor yavaştan

İyiyim kızlar siz nasılsınız?
Oldukça yogunum 8 de evde oluyorumAlıştım sanırım

naber kamilecimm? Valla ben gece giremem sanırım kardeşim internetsizlikten çöktüçöktü hahahah
şimdi bile 1 saatliğine aldım pc yi
ama her zmnki gibi burda olucammm fırsat buldukçaa

İyiyim kızlar siz nasılsınız?
Oldukça yogunum 8 de evde oluyorumAlıştım sanırım

oww seninki kıskanmıyo mu kız benimki bile daha okul bitmeden erken gelebileceğin bir iş bul ben gelene kadar dio ya
ohh zamanda geçer hemen bak 100lere ne kaldı sizinn

oww seninki kıskanmıyo mu kız benimki bile daha okul bitmeden erken gelebileceğin bir iş bul ben gelene kadar dio ya
ohh zamanda geçer hemen bak 100lere ne kaldı sizinn

Kıskanmıyor canım alıştı artık valla iş hayatı zor memur ol valla onlar rahat 9 iş başı 5 çıkışı
Azaldı mı ne cidden şafaklar hızla hep birlikte yol alıyoruz

Kıskanmıyor canım alıştı artık valla iş hayatı zor memur ol valla onlar rahat 9 iş başı 5 çıkışı
Azaldı mı ne cidden şafaklar hızla hep birlikte yol alıyoruz

benimkide memur ol diyo ahha kolaydı ya sanki yada baban sana rahat iş bulsun dio öyle olcak sanırım
kıskanmamasına sevindim cnm e şaka bir yana iş hayatı ekmek parası
aynen aynen sizinki uçtu gidiyorrr vallaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…