Allah kavustursun kızlar bende 91/3 yareniydim 5 ay önce bitti cok sükür darısı size olsun
evet cnm iyi oldu 5 gün olması..sağol bebeğim bende hep ediyorum valla.sizde durumlar nasıl?ne zmn gidiyor seninki bingöle?
iyiyim edacım nolsun işte Ankaraya döndüm yine.standart yani bildiğin gibi.sen nasılsın? eee tabi o kadar gün netsiz kaldı
sinemcim aynı tatlım bildiğin gibi sıkılmaya başladım artık..kızlar yaa bende 200 lerden sıkıldım artık bitsinde rahatlasak artık
nesill bende sıkıldım artık geçsin günlerrrrr
günaydın kızlarrr bilgisayarım yapıldı artık hep aranızdayım iyi kaynatılmıs ben yokkenn
Eda bende hic sevinemiyorum 200lere yol o kadar uzunki ne bi heyecanım ne bi umudum kaldı,
Gülşahh benmki günden güne anlayıslı olmaya basladı sıfır kol bluz giyebilirmiyim dedim giy dedi inanamıyorum tokat gibi bi yerde bu imkansızz bseydii hemde cenk içinnara sıra kıskanclıkları tutuyoda son 1buck aydır cok iyiyiz masallah nazar degmesin
Merveye aklım takıldı tatilde oldugu için giremiyodur heralde eda ulasrsan bizede haber ver canım..
Nesil cok üzüldüm durumuna biraz sabret aradıgında sor bence neden artık aramıyosun diye üzerine gitmeden sor ama canım Allah sabır versin
Haftasonu ev tamamen benim kızlar bizimkiler annemin köyüne gidicekler 1 2 gün kalıcaklarr sivasta oh kryfime bakıcam bendee kafa dinliycem bi güzell
sabırlar taşıyor bizim artık cnm sabır ya...yorgunluktandır dinlen iyice bence sen..
biliyorum cnm Lüleburgazı..yorulmuşundur tabi:26:
yorgunluktan ziyade hastalik cikti bide yasafaklar cokken daha teselli ediyorduk kendimizi azaldikca sabrimiz tukenmeye basliyor... :-[
sabırlar taşıyor bizim artık cnm sabır ya...yorgunluktandır dinlen iyice bence sen..
biliyorum cnm Lüleburgazı..yorulmuşundur tabi:26:
kızlarr nasılsınız.. çok sıkılıyorum bu günlerde. günler geçmiyorrr..
siz nasılsınız
iyiyim edacım nolsun işte Ankaraya döndüm yine.standart yani bildiğin gibi.sen nasılsın? eee tabi o kadar gün netsiz kaldı
sinemcim aynı tatlım bildiğin gibi sıkılmaya başladım artık..kızlar yaa bende 200 lerden sıkıldım artık bitsinde rahatlasak artık
nesill bende sıkıldım artık geçsin günlerrrrr
Allah kavustursun kızlar bende 91/3 yareniydim 5 ay önce bitti cok sükür darısı size olsun
İnşallah canım elbet görürsünüz 15 nasıl biter diye deli gibi aglardım simdide cabuk gecmis gibi geliyo 5 ay sonra dügünümüz var sanki o gecmiyo:)
bizde sımdılık iyi canım ctesi gidiyor yaklaştıkca huzun doluyorum wallahi
ztn hep bı tarafım buruktu bu dagtım izninde bidaha kımblr nezaman görucem
günaydın kızlarrr bilgisayarım yapıldı artık hep aranızdayım iyi kaynatılmıs ben yokkenn
Eda bende hic sevinemiyorum 200lere yol o kadar uzunki ne bi heyecanım ne bi umudum kaldı,
Gülşahh benmki günden güne anlayıslı olmaya basladı sıfır kol bluz giyebilirmiyim dedim giy dedi inanamıyorum tokat gibi bi yerde bu imkansızz bseydii hemde cenk içinnara sıra kıskanclıkları tutuyoda son 1buck aydır cok iyiyiz masallah nazar degmesin
Merveye aklım takıldı tatilde oldugu için giremiyodur heralde eda ulasrsan bizede haber ver canım..
Nesil cok üzüldüm durumuna biraz sabret aradıgında sor bence neden artık aramıyosun diye üzerine gitmeden sor ama canım Allah sabır versin
Haftasonu ev tamamen benim kızlar bizimkiler annemin köyüne gidicekler 1 2 gün kalıcaklarr sivasta oh kryfime bakıcam bendee kafa dinliycem bi güzell
anladım cnm artık zor çok zor...bu aralar anlıyorum bende.. geçmiyorrr....
nasılsın sen cnm hastalık falan dışında
Bunaldım...Bunaldım bunaldım....
Artık özlemektn birbirimize sarar olduk tartışıyoruz 5-10 dk boşuna ortada bişey yokken sonrada özür dileyip birbirimze gülüyoruz..
garip garip şeyler işte...geçmiyor...sanki cm olarak ilerliyoruz.....
benimki umutsuz ola ola benide öyle yaptı...Şimdi aramış değişicem alışıcam burayatakmıcam kafaya her şeyi diyo...
Poooffffff bit askerlik biiiiittttt
iyiyim cnm ya cok sukur yok baska sknti havalarda isindi iyice cok guzel oldu..sen nasilsin nasil gidiyor cnm?
aa daha alisamamis mi cnm?arkadaslari fln nasilmis kafa dengi bulamamis mi hic?bir an once alisir insallah ya boyle cok zor :/
ne olarak yapiodu cnm gorewi ne?
Arkadaşları iyi cnm telde kullanıyo devrecilik bile yok..Acemiden bir arkadaşıyla birlikte herkes iyiymiş.3 ay olucak ustaya gideli sinem hala nöbetler çok sıkıyo ... günde 4 saat uykuyla duruyo...tel var rahatız mesela dün gece nöbette 12den 3 e kadar konuştuk telde düşün...ama hala olumsuz düşünüo nasıl geççek diyo...özledim ölüyorum diyo artık...ben motive etmeye çalışıyorum ama bende yoruldum umutsuzluğa düştüm artık...ama bu sabah kendime gelicem böyle olmuyo aşkm dedi.kendime zarar veriyorum düşün düşün dedi.
jandarma canım cezaevi jandarma..
mahkumları hastahaneye adliyeye götürüo görüosundur hastahanelerd eonalrdanüniforması falan değişik
evet canim biliyorum.en azindan disari cikiyor bi hava degisimi olur sivil insan yuzu goruyor.hic gun yuzu gormeyen insanlari dusunsun dag baslarinda gezen askerleri..oyle teselli etsin canim kendisini.bak ne guzel telinizde var gorusuyorsunuz baskasini bilmemde bize gore durumunuz cok cok iyi..tek sorun hasret olsun yeterki sagligi rahati iyi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?