kızlar nasılsınızzz
Ben olmasam kimse yokk kiiii
iyi cnm evdeydm bugün sıkıldım yaaaa
senden naber
çeyiz topiclerine bakıom tatlım neeler neler almışlarrbenım hiç çeyiz merakım yok yaaa
bak cnm bende baktım bir kaç kere içim gidio valla ama daha minimum 2 sene vargerçi sözden sonra başlamayı düşünüyorum gördüğümü almak
sende evlencen 1 sene var almıyomusun hiç bişey valla al benceee çok güzel şeyler var ya
canim aslinda sandik ceyizi olarak hersey tamam mutfak esyalarininda birazi alindi sayilir ama annem dugun zamani gider aliriz hepsini dioda ivir zivir bitmioki yaa bi anda alinicak gibi diil kizlae neler neler almiss
çeyiz topiclerine bakıom tatlım neeler neler almışlarrbenım hiç çeyiz merakım yok yaaa
naber tatlım..
ya valla bende burda kimse olmayınca hep o çeyiz topiklerindeyim hepsine baktım nerdeyse .. çok güzel şeyler almışlar. çok özeniyorum ama benm için erken şuan alırsam iki gün sonra beğenmeyebilirim yada fazla fazla alırım gerek yok..
ama senin tarih yakın aslında alabilirsin eda da demiş o beyaz eşyalar mobilyalar neysede tencere tabak falan el oyalar baslamak lazım bnde söz nişan sonrası başlıcam.. cok hevesliyim(tabi o dantele el işine değil de:))
english home de cok guzel şeyler var yaa aslında kolilerin yeri zor olmasa bende aldıklarımı koyabılırdım amaa neysee catal bıcak takımımla tencere tkımımda alınsında onlarıda cıkarıp eklıyım resımlerı kızlar aşırı ayrıntılı seyler almıslar benımkıler daha o kadar ayrıntılı degıll
ewet canım yaa her yer koli oluyo koli ye koymazsakta kırılır dıye korkuyorum ben sandık eşyasına degılde suslu puslu ev esyalarına daha cok heveslenıyorumevet ya english home de gerçekten var güzel şeyler .. oda doğru demi bir süre sonra ev koli dolucak.. sende biraz daha biriktirince koy tatlım ya bakarız bizde ne güzell
ewet canım yaa her yer koli oluyo koli ye koymazsakta kırılır dıye korkuyorum ben sandık eşyasına degılde suslu puslu ev esyalarına daha cok heveslenıyorum
tabi canım kırılır iyi muhafaza etmek lazım..
ay yok bebeğim zaten çeyiz mi kaldı o sandık çeyizi yani dantel falan kimsde yok artık. ki zaten benm sandığımda yok olmayacakta zaten.. dantelimde yok el işi sadece 5-10 havlu var heralde ananemin zorla yaptığı o kadar dahada birşeyim yok henüz.
biz aldık canım ya gittik ne gerekıyosa toptan aldık annemınden elınden her iş gelir modern şık şeyler sectık inşallah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder Allahım ama varya kız evının işi çok zor sırf uc parca mutfak salon bıde masa örtüsü takımı 1000 lira tuttu erkek aılesı gıt al gel yapıo ama kız aılesı ıvır zıvır herseyı alıyo dahada pahalı tutuyo walla
inş canım allah çok güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
ya bencede kız evinin işi zor yani erkek tarafı büyük gözle görünürleri alıyor ..ama allah aşkına mutfak başlı başına bir olay zaten..
o tencere setleri falan ne pahalılar..onu geçtim ayrıntı çok .. al al bitmiyo.. küçük küçük birike birikede bi sürü para ediyo
ewet canım yaa ucuz gözüyle baktıgın herşey toparlanınca aşırı pahalı oluyo bıde ayrıntı cok dusun yanı yenı bı ev kuruyosun ihtiyaçlar hiç bitmiyoki
Aynen valla zor iş sıfırdan ev kurmak.. ya hem heves ediyorum hemde gözümde büyüyo.. ama sevdiceklerimiz gelsinde bence onlarla almak falan çok güzel olucak..
küçük şeyleri bence annemızle yada kendımız felan alalım çocuklar evlılıkten kaçabılırlerher ne kadar evlılıge cok heveslı olsalarda bu hazırlık ısı hiç hoslarına gıtmıyo bence tatlım
ahahah aslında tabi haklısında tatlım çok küçük şeyleri öyle yapmak lazımda biz konuştuğumuzda hep aşkım para biriktirelim sen şimdi bişey alma sonra birlikte alırız hepsini diyoo istiyor sanki oda..
ama ayrıntıları düşünmeyerek söylüyo bence bunu içine girince gözü korkabilir1:1
hahahah emın ol silikon fırça yumurta fırçası alacagını tahmın ederek söylemıyodur erkekler zannedıyokı koltuk takımı beyaz eşya alıyım bıttııama malesef iş hiç öyle değill
Ben geldimmm yavrularııımm
Gülşah valla çok güzel yorgunluklar bunlar tam gaz deva et şekerim
Gizemim fotoğrafınızçok tatlıı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?