92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım sende sivasa gel sevdiceğinle görüşsenne tatlımm

Günaydınn**

Canım nasılsınn ?
Cenkle aranızın çok iyi olmasına sevindim canım sonunda akıllandırdın çocuğu
ohh keyif yap bir güzelll

iyiyim bitanem cok sükür akıllandı ablasıı üzmüyo artık beni
geldin mi nihayet aramıza tasındınız dimi yeni eviniz nasıl memnunmusun?
Imm sorunlar varms okudum noldu size böyle hasretmi hırcınlastırdı sizi kuzum

cenkte cok umutsuz bitmeyecek bu askerlik diyo devamlı haline sükret yapma böyle diyorum millet burdan kacmak için kolunu kırıyo ceren bi gör ortamı diyo napacagımı sasırdım eda bende yaa
hosgeldin canim nasilsin?hersey yolunda dimi :)

hosbulduk bebegim cok sükür bi sıkıntı yok sen nasılsın hastamı oldun cok gecmis olsun canım benim
canım sende sivasa gel sevdiceğinle görüşsenne tatlımm

gelicem canım yazın askerlik bitmeden gelicem 1 2 kez birlkte gezicez insallah istasyonda

Başka sıkıntı olmamasına sevindim cnm ..
iyi işte aynı benimde canım..gitmedm bugn okula öyle evdeyim..

insallah canim ya suan tek duamiz bu!! bizde gunde 1 kez konusuyoruz oda yatarken..insallah en yakin zamanda bizde rahatca tel kullaniriz komutan goz yumar..baska edicek tesellisi yok cnm.batida da yapsa askerlerimiz askerlik sonucta emir altindasin her daim goz onundesin.devrecilik olmasada alt devreler geldiginde daha rahat eder tatlim.bizim simdilik tesellimiz bu..nobet oyle ya malesef..benimkinede gece 9-11 ve 3-5 yazmislardi e 6 ya dogru ztn uyaniyorlar bidaha hic uyumadi.allah guc kuvvet versin once askerlerimize sonra bizlere..ilk once insallah gercekten pkk lilarin geri cekilme gerceklesir hayirlisiylada teror biter.sonra askerligin dustu haberini alsak ucarim ya oyle boyle bi ucmak olmaz yani atlarim camdan asagi

evet cerenim ya kas yirtilmasi varmis
ilac verdi 3 gun kullan sonra gel gecmemisse ameliyat dedi (
ama ben hemen ameliyat olmam tabi ilaclarim bitsin gecmezse baska profosore cikcam canim cok sagol..

kizlaaaar.bugun ne giysemin elemeleri corluda yapiliyormus bana 1 saat otemde.tesaduf simdi tvde gordum.sizce basvurayim miiii?yarin sonmus ama yarin gidersem kabul edilir mi?26 nisana kadar yaziyor..fikir verin bana bakim..normalde giyimim arkadaslar tarafindan begenilir ama juride biraz uyuz oldugu icin tartismayayim bide

evet cerenim ya kas yirtilmasi varmis
ilac verdi 3 gun kullan sonra gel gecmemisse ameliyat dedi (
ama ben hemen ameliyat olmam tabi ilaclarim bitsin gecmezse baska profosore cikcam canim cok sagol..

Canm nolduda birden böyl bisey cıktı ortaya :26: umarım amleyata gerek kalmaz bian önce etki eder ilacların ihmal etme..

katıl canımm bence tokata gelse bende katılırdım valla cenk katıl diyoda imkan yok iste

kızlarr nasılsınız.. ceren döndünmü sende kuzum aramıza malesef benm bilgisayar hala bozuk kardeşimin bilgisayarından yazıyorum şimdide dershanede de kendisi

sinemm geçmiş olsun tatlım çok bugün ne giyseme de katıl katıl hatta haber verde izleyelim bizde.. ne giyceğini önce burdada paylaş yorum yaparız fikir veririz

Kızmazmı seninki sinem katılma bence. :S

Ceren ciddimisin git mi diyo cenk yuh :s Bnimki keser ben teklif bile etmem zaten

ceren bugun arma cantanin vitrinine su yesili bi ayakka koymuslar ama harika 17-18 cm topugu vardir platformlu tam asik olunucak ayakkabi sordum 140 tlyms :-(

sinem canim gecmis olsunn tatlimm

Kızmazmı seninki sinem katılma bence. :S

Ceren ciddimisin git mi diyo cenk yuh :s Bnimki keser ben teklif bile etmem zaten

ceren bugun arma cantanin vitrinine su yesili bi ayakka koymuslar ama harika 17-18 cm topugu vardir platformlu tam asik olunucak ayakkabi sordum 140 tlyms :-(

sinem canim gecmis olsunn tatlimm

kızlarr nasılsınız..

eda valla benmde gelmedi hiç aklıma gideyim mi diye sormak ama gitme derdi muhtemelen.. ama hep demişimdir şu çıkan kızlardan on kat hem güzelim hemde güzel giyinirim diye oda hıhııı tabi benim aşkımm tabikide en güzeli derdi ah ahh..

Kızlarr hattımı vodofone a taşıycam turkcell kazık ötesi ya... vodofoneda seçtiğin bir numarayla 3000 Dk 11 TL yok böyle birucuzluk gece gündüz konuşuyoruz nöbetlerde yetmiyo..Oda ordan hat alıcak valal super çözümm

nasılsınız bu aradaa

elbettekii turcell kazık yani konuşmaya izin vermyor ben o hatadan döneli 1 kaç sene oldu .. süper kampanya bulmuşsun .. bence gayet iyi. aynısı bak aveada 9 tlye seçtiğin kişiyle 2000dk olarak vardı bende onu yapcaktım tabi bizim biliyosuyn sabiti arıyorum ya heryöne kampanyası olması lazımdı.. ama vodafondaki daha iyiymi 2 liraya 1000 dk daha fazla

aynen gizemcim ya dk yetişmiyor...bu ara abarttık konuşmayıda elimiz no ya gitmiyor dün gece nöbette 12-3 nöbetinde 3 saat konuştuk düşün kulede kamera var ama kör noktaya gidiyo kamera çekmio konuşuyoruz
en kısa zamanda vodofone a geçiciiğimmmm
sabit hatlaa görwede kampanyalar var baktım ben baya iyi yani turkcell en kötüsü ya
diğer topikte okudum kötüyüm yazmışsın bu ara herkes kötü of ya...
bende dahil...
ee nasıl gidiyor canımmm

Son düzenleme:

yetişmiyo bebeğim kör noktayı bulmuşsunuz iyi olmuş..biliyorsun beni baya bir aradım bende de elim bağlı bir yerde sabit oluncaya çnkü tek hasret giderebildiğimiz şey seslerini duymak ve yetmiyo.. bizim daha 12 günde 800 dk bitirmişiz düşün ki hep hadi uzatmayalım diye kapattığımız halde bu.. kalan 700:)

kötüyüm ne bileyim iyi olamıyorum artık .. gidelide 50 gün olcak iki güne ama sanki bana 150 gün gibi geldi ya..geçe geçe 50 geçmiş. mehtaplarımıza malum daha var.. bazen karamsarlığa kapılmamak elde değil

Son düzenleme:

Sorma canım ya bizde günde baya konuşuyoruz mesajlaşıyoruz durduramıyoruz
bende olamıyorum gizem... 200lere düşücem ama umrumda değil o kadar umutsuzum ki benimki yaptı beni böle şimdide ben deişicem iyi olcam diyo
off off 50 gün oldumu cnm ya bizimde 8 mayısta 90 gün olucak...banada öyle geliyor...
Allahım şu askerlik düşsünn ve bitsinnn!!!!

Canım ama güçlü olmak zorundayız salmamalıyız kendimizi güçlü duralım...

canım telefonda elinde olunca insanın durdurmak mümkünmü ama durmayın zaten tatlım ne güzel işte ikinizde yapsanız o kampanyayı 6000 dk eder hemde 22 lira nedir ki... bide 10 tl oluyo max sms paketi tamamdr işte elimde olsa bende durdurmam inan

ya bak açıcası kendimden biliyorum bende 200e düşeceğimde pek sevinememiştim sonuçta az değil ki diye.. ha şimdi 100 olucam tmm daha mutluyum ama yinede askerliğin en sıkıntılı dönemlerine giricez en zoru şu 190 110 arası falan oluyormuş.. ama doğru çnkü sabır azalıyo hasret eklendikçe..

ya valla aklım fikrim o düşerse diye umut bağlamasamda deli gibi istiyorum düşünsene siz hiç 200 demiceksiniz direk 100 lere bizse çift hanelere
ccihanın bir arkadaşı şafağından 90 düşmüş olcak kesin biliyorum diyomuş 90 kusur diyo safağı düşün izinede gitmedi

Aynen cnm daha yolumuz uzun ama sizinki bitiyor yani 100ler ne demek ahh ahh..
düşse harika olucak cnm ya...

Aynen cnm daha yolumuz uzun ama sizinki bitiyor yani 100ler ne demek ahh ahh..
düşse harika olucak cnm ya...

canım insan tatmin olmuyo bak görceksin sen 100lere geldiğindede yinede sevinememiş olucaksın son tek gün kalana kadar bu böyle

nasreddin hocanın ya tutarsa sı varya .. bizimkide öyle yani ya ''düşerse''.. umarım o fıkranın sonuna dönmez bizimkide

aynen orasıda doğru 01 Adana diyelimmmmmm
Artık aynen ya tutarsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…