günaydın kızlarrr bilgisayarım yapıldı artık hep aranızdayım iyi kaynatılmıs ben yokkenn
Eda bende hic sevinemiyorum 200lere yol o kadar uzunki ne bi heyecanım ne bi umudum kaldı,
Gülşahh benmki günden güne anlayıslı olmaya basladı sıfır kol bluz giyebilirmiyim dedim giy dedi inanamıyorum tokat gibi bi yerde bu imkansızz bseydii hemde cenk içinnara sıra kıskanclıkları tutuyoda son 1buck aydır cok iyiyiz masallah nazar degmesin
Merveye aklım takıldı tatilde oldugu için giremiyodur heralde eda ulasrsan bizede haber ver canım..
Nesil cok üzüldüm durumuna biraz sabret aradıgında sor bence neden artık aramıyosun diye üzerine gitmeden sor ama canım Allah sabır versin
Haftasonu ev tamamen benim kızlar bizimkiler annemin köyüne gidicekler 1 2 gün kalıcaklarr sivasta oh kryfime bakıcam bendee kafa dinliycem bi güzell
Günaydınn**
Canım nasılsınn ?
Cenkle aranızın çok iyi olmasına sevindim canım sonunda akıllandırdın çocuğu
ohh keyif yap bir güzelll
Bunaldım...Bunaldım bunaldım....
Artık özlemektn birbirimize sarar olduk tartışıyoruz 5-10 dk boşuna ortada bişey yokken sonrada özür dileyip birbirimze gülüyoruz..
garip garip şeyler işte...geçmiyor...sanki cm olarak ilerliyoruz.....
benimki umutsuz ola ola benide öyle yaptı...Şimdi aramış değişicem alışıcam burayatakmıcam kafaya her şeyi diyo...
Poooffffff bit askerlik biiiiittttt
hosgeldin canim nasilsin?hersey yolunda dimi :)
canım sende sivasa gel sevdiceğinle görüşsenne tatlımm
Arkadaşları iyi cnm telde kullanıyo devrecilik bile yok..Acemiden bir arkadaşıyla birlikte herkes iyiymiş.3 ay olucak ustaya gideli sinem hala nöbetler çok sıkıyo ... günde 4 saat uykuyla duruyo...tel var rahatız mesela dün gece nöbette 12den 3 e kadar konuştuk telde düşün...ama hala olumsuz düşünüo nasıl geççek diyo...özledim ölüyorum diyo artık...ben motive etmeye çalışıyorum ama bende yoruldum umutsuzluğa düştüm artık...ama bu sabah kendime gelicem böyle olmuyo aşkm dedi.kendime zarar veriyorum düşün düşün dedi.
jandarma canım cezaevi jandarma..
mahkumları hastahaneye adliyeye götürüo görüosundur hastahanelerd eonalrdanüniforması falan değişik
Başka sıkıntı olmamasına sevindim cnm ..
iyi işte aynı benimde canım..gitmedm bugn okula öyle evdeyim..
inan her gün bunları söylüyorum dağda olup çarşı izni olmayanları düşün diyorum haklısın ama burda gel 1 gün kal kaçarsın dio...asker olan herkes girer bu duruma düşünür böyle diyo...bencede tek sorun hasret olsun ama işte...
düşün günde 1 kez konuşabiliyorduk telefondan önce..ama şimdi her an her dk...şükrediyor ama umutsuzluğada düşüyor...uykusuzluk birazda onu böyle yapan günde 4 saat uyku nedemek yani...Ooff cnm of düşsede şu askerlik hükümet iyi bir şey yapsa da kırk yılda bir !!!! sevinsek
iyiyim bitanem cok sükür akıllandı ablasıı üzmüyo artık beni
geldin mi nihayet aramıza tasındınız dimi yeni eviniz nasıl memnunmusun?
Imm sorunlar varms okudum noldu size böyle hasretmi hırcınlastırdı sizi kuzum
cenkte cok umutsuz bitmeyecek bu askerlik diyo devamlı haline sükret yapma böyle diyorum millet burdan kacmak için kolunu kırıyo ceren bi gör ortamı diyonapacagımı sasırdım eda bende yaa
hosbulduk bebegim cok sükür bi sıkıntı yok sen nasılsın hastamı oldun cok gecmis olsun canım benim
gelicem canım yazın askerlik bitmeden gelicem 1 2 kez birlkte gezicez insallah istasyonda
evet cerenim ya kas yirtilmasi varmis
ilac verdi 3 gun kullan sonra gel gecmemisse ameliyat dedi(
ama ben hemen ameliyat olmam tabi ilaclarim bitsin gecmezse baska profosore cikcam canim cok sagol..
kizlaaaar.bugun ne giysemin elemeleri corluda yapiliyormus bana 1 saat otemde.tesaduf simdi tvde gordum.sizce basvurayim miiii?yarin sonmus ama yarin gidersem kabul edilir mi?26 nisana kadar yaziyor..fikir verin bana bakim..normalde giyimim arkadaslar tarafindan begenilir ama juride biraz uyuz oldugu icin tartismayayim bide
Kızmazmı seninki sinem katılma bence. :S
Ceren ciddimisin git mi diyo cenk yuh :s Bnimki keser ben teklif bile etmem zaten
ceren bugun arma cantanin vitrinine su yesili bi ayakka koymuslar ama harika 17-18 cm topugu vardir platformlu tam asik olunucak ayakkabi sordum 140 tlyms :-(
sinem canim gecmis olsunn tatlimm
Kızlarr hattımı vodofone a taşıycam turkcell kazık ötesi ya... vodofoneda seçtiğin bir numarayla 3000 Dk 11 TL yok böyle birucuzlukgece gündüz konuşuyoruz nöbetlerde yetmiyo..Oda ordan hat alıcak valal super çözümm
nasılsınız bu aradaa
elbettekii turcell kazık yani konuşmaya izin vermyor ben o hatadan döneli 1 kaç sene oldu .. süper kampanya bulmuşsun .. bence gayet iyi. aynısı bak aveada 9 tlye seçtiğin kişiyle 2000dk olarak vardı bende onu yapcaktım tabi bizim biliyosuyn sabiti arıyorum ya heryöne kampanyası olması lazımdı.. ama vodafondaki daha iyiymi 2 liraya 1000 dk daha fazla
aynen gizemcim ya dk yetişmiyor...bu ara abarttık konuşmayıda elimiz no ya gitmiyor dün gece nöbette 12-3 nöbetinde 3 saat konuştuk düşün kulede kamera var ama kör noktaya gidiyo kamera çekmio konuşuyoruz
en kısa zamanda vodofone a geçiciiğimmmm
diğer topikte okudum kötüyüm yazmışsın bu ara herkes kötü of ya...
bende dahil...
ee nasıl gidiyor canımmm
yetişmiyo bebeğim kör noktayı bulmuşsunuz iyi olmuş..biliyorsun beni baya bir aradım bende de elim bağlı bir yerde sabit olunca ya çnkü tek hasret giderebildiğimiz şey seslerini duymak ve yetmiyo.. bizim daha 12 günde 800 dk bitirmişiz düşün ki hep hadi uzatmayalım diye kapattığımız halde bu.. kalan 700:)
kötüyüm ne bileyim iyi olamıyorum artık .. gidelide 50 gün olcak iki güne ama sanki bana 150 gün gibi geldi ya..geçe geçe 50 geçmiş. mehtaplarımıza malum daha var.. bazen karamsarlığa kapılmamak elde değil
Sorma canım ya bizde günde baya konuşuyoruz mesajlaşıyoruz durduramıyoruz
bende olamıyorum gizem... 200lere düşücem ama umrumda değil o kadar umutsuzum ki benimki yaptı beni böle şimdide ben deişicem iyi olcam diyo
off off 50 gün oldumu cnm ya bizimde 8 mayısta 90 gün olucak...banada öyle geliyor...
Allahım şu askerlik düşsünn ve bitsinnn!!!!
Canım ama güçlü olmak zorundayız salmamalıyız kendimizi güçlü duralım...
canım telefonda elinde olunca insanın durdurmak mümkünmü ama durmayın zaten tatlım ne güzel işte ikinizde yapsanız o kampanyayı 6000 dk eder hemde 22 lira nedir ki... bide 10 tl oluyo max sms paketi tamamdr işte elimde olsa bende durdurmam inan
ya bak açıcası kendimden biliyorum bende 200e düşeceğimde pek sevinememiştim sonuçta az değil ki diye.. ha şimdi 100 olucam tmm daha mutluyum ama yinede askerliğin en sıkıntılı dönemlerine giricez en zoru şu 190 110 arası falan oluyormuş.. ama doğru çnkü sabır azalıyo hasret eklendikçe..
ya valla aklım fikrim o düşerse diye umut bağlamasamda deli gibi istiyorum düşünsene siz hiç 200 demiceksiniz direk 100 lere bizse çift hanelere
ccihanın bir arkadaşı şafağından 90 düşmüş olcak kesin biliyorum diyomuş 90 kusur diyo safağı düşün izinede gitmedi
Aynen cnm daha yolumuz uzun ama sizinki bitiyor yani 100ler ne demek ahh ahh..
düşse harika olucak cnm ya...
canım insan tatmin olmuyo bak görceksin sen 100lere geldiğindede yinede sevinememiş olucaksın son tek gün kalana kadar bu böyle
nasreddin hocanın ya tutarsa sı varya .. bizimkide öyle yani ya ''düşerse''.. umarım o fıkranın sonuna dönmez bizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?