92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bizde dolaşrdık hep koçtaş , bauhaus..onları bile özledim o an almıcağımızı bile bile o reyonları el ele şu güzelmiş bu çok güzel diye diye gezmeyi...

Son düzenleme:

anammm ağladımı ayyy kötü olmuş canım yaa sen pozitif olki oda olsun bıtanem yaa

QUOTE=gzmchngr;30065987]iyi akşmlar tatlım ya tam olarak neyin var tatlım ben anlamadım kas yırtılması demişsinde öyle aniden olan bişeymi bu..

sevgilininde tepkisine şaşırmadım canım aksi olsa şaşırırdım ama.. onlarda haklı ya bozma moralini..[/QUOTE]

iyi aksamlar canim..aynen oyle kendi kendine olan bsy bende ondan sasirdim.neyseki iyilesiyorum :)
yok cnm bozmuyorum moralimi ztn heves etmemistim oyle dusundum reklami gorunce size sordum sonra arayinca benimkine sordum hayir deyince konu kapanmistir
sen nasilsin?

aynen 2 güzelde 99 çok kötü
aynen cnm tabiki etkiliyoruz ya...ağladı tabi gizem ya telefonda valizlikte konuşuyoruz genelde...kimsede yokya ben ağla rahatla dedim hüngür hüngür ağlamadı ama ağladı yani ki benim yanımda rahattır ağlamışlığı vardır omzumda
İnş gelir canım aramız çok iyi çok bağlıyız dediği laflar falan ama kötü olunca o içim acıyo şimdi uyuyo gece 3-6 nöbeti var çok güzel bir mesaj attım ona inş mutlu olur bebeğim benm

aynen canım aynen valla o kadar iyi geliyorsunuz ki bana bir şeyler öğreniyoruz burda yaşadıklarımız aynı askerlerimizin psikolojileri aynı hani olaylardan ders alıyoruz.

hımm anadım cnm sevgilimle yaşıtmış aynen canım kesinikle o size gezdiriri gelinlik için kadıköy ve fatihe bak derimn eğer gelirsen

iyi aksamlar canim..aynen oyle kendi kendine olan bsy bende ondan sasirdim.neyseki iyilesiyorum :)
yok cnm bozmuyorum moralimi ztn heves etmemistim oyle dusundum reklami gorunce size sordum sonra arayinca benimkine sordum hayir deyince konu kapanmistir
sen nasilsin?[/QUOTE]

kendiliğinden olması gerçekten ilginçmiş tatlım ama önemli olan iyileşiyor olman

uzatmaya değmez tatlım tabi bunun için kırmaya gerek yok birbirinizi..

iyiyim canım allaha şükür.. okula git gel akşam cihanla konuş bu şeklde

cumartesi k.v ye gitcem galiba özledik gel diyolarrr

gitmeden sizede fikirlerinizi sorarım tatlım
tabikii canımm sorabilirsinn Çok severim böyle şeylerii
bu arad ayukarda ağladımı demişsin evet cnm ağladı özlemden kurudu yavrum
ben pozitif oluyordm şimdi negatifim o pozitif oldu garip ama elimden geleni yapıyorum canım bnm

Son düzenleme:

ya ağladığı bir yönden iyi olmuş eda çnkü rahatlamıştır dün gece ben kendimde bir patlama yaşadım ama gerçekten rahatladım.. ağla rahatlarsın diyorlar ya çok doğru. ata ata içine bi yere kadar çnkü..
aranız iyi neyseki tatlım ama işte şu askerlikte herşey 4 4 lükte olsa ilişkide o mesafeler ve hasret insanı ağlatmaya yetiyo..
okur mesajı çok mutlu olur bence..

ya canım en önemlisi yanlız olmadığımzı görüyoruz burda.. ben burayı keşfetmeden önce çok garip hissediyordum kendimi arkadaşlrımında yok hç böyle askerlik durumları çevrede de olmayınca insan çok daha kötü hissediyo..

İyi yapmışsın sende canım haklısın insan bir rahatlıyor...
aynen canm hasret bu denli hasret bambaşka çok zormuş yıpratıyor çok insanı...

aynen aynen benm çevremdede hiç yok zaten uzun ilişkisi olanlar kısıtlı kuzenimin gitti geldi şimdi evleniyorlar anlatmıştım diper kuzenimin ağustosta gitcek oda tecilliydi artık yetti canıma dedi gönderiyo çocuğu
öyle işte zaten asker beklemeyen hiçbir şekilde anlamıyor bende anlatmıyorum..Onlara çok basit geliyor
aa zaman geçiyor aa az kalmış ayy eda nolcak gel takılalm falan canım istemiyo diyorum anlamıyorlar anlamazlar...

Kızlar ergen kardeşim yine pc yi alıyor benden (((
Öpüyorm sizi çıkmak istemiyorum ama yapcak bişey yok öpüyorumm
gülşahh gizem ve sinemm

evet canim gercekten abartilmadigi surece cok hos bsy..dogru cnm seven,sahiplenen erkek kiskanir.odun olmasin iyice

canim seninki 3 saat mi nobet tutuyor :/

kendiliğinden olması gerçekten ilginçmiş tatlım ama önemli olan iyileşiyor olman

uzatmaya değmez tatlım tabi bunun için kırmaya gerek yok birbirinizi..

iyiyim canım allaha şükür.. okula git gel akşam cihanla konuş bu şeklde

cumartesi k.v ye gitcem galiba özledik gel diyolarrr[/QUOTE]

k.v neresi cnm anlayamadim uykumda geldide o yuzden beynim calismiyor artik
ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..

valla dün gece 12 de aradı tekrar noldu dedim denetleme var dedi geçen ayda vardı dedim evet sansımıza eskiden hiç olmuyormus biz geldik geleli her ay oluyor dedi. süreçten dolayı merak etme dedi. boya yapmıslar. kıyafetlerini yıkamıslar temizlik falan bütün gün yorulduk dedi. botları falan temizledik terlikle dolastık hatta bütün gün iyidi dedi mutlu geliyodu sesi. askerimin adı ali canım. habaerlerde hep çekilme sürecini bahsediyo. şırnakta cizre dw bi gurup maskeli polis aracına saldırmıs o vardı bide. onun dısında bişey demedi haberlerdedi. geri çekilmede 5 veya 8 mayıs diyorlar ya bilmiyorum

kader ortaklarımm. gündüzleri pek giremediğim için konusamıyoruz. ama gece bütün yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz çok sıkıldınız farkındayım bende öyleyimm.. yorulduğumu hissetmeye basladım artık. ömrümden ömür gidiyor her bir gün sanki. askerlik değil doğu da olması beni çok yıprattı. daha önce aramıyor demiştim dün gece aradı. baya bi konustuk bi sorun yokmus denetleme için temizlik boya falan yapmıslar. komuflajlarını yıkatmıslar. yoruluyoruz çok diyo. bos yere iş çıkarıyorlar yani her ay maksat askerleri yormak..
300 lerin bitmesine bir iki gün var. ama hala mutlu değilim hala zaman geçmiyor. hala alışamadım ben bu askerliğe..
çekiliyorlarmıs. inanmıyorum her şey yalan bence cüzmece. maddeleri okudum öcalan dahil herkese özgürlük yazıyor.
ne saçma sinirlerim alt üst oldu..neyse ben 3 gün falan yokumm tatile gidiyorum sezonu açmak lazım :)
didimde olucam sizin yerinize de deniz havası çekerim içime
kendinize iyi bakın gündemi takip edin önemli br gelişmede bana özelden mesaj atın lütfen askerlik falan kısalırsa :) gerçi bizde bu şans varkenn çook zor..

hepinizi öpüyorum canlarımm üzmeyin ve üzülmeyin..
neydi bizim sıloganımız 1 gün gelecek 1 gün kalacakk..
mucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…