Anam istanbula gell gülşah burda herşeyii bulursun ayrıca Ikea benimde favori yerimdirr gezmektende büyük keyif alırız sevdiğimleeeKoçtaş faanda var
gelinliği nerden almayı düşünüosun istanbula geliceksen burdan da bakabilirsinnn :)
aynen cnm geçicek..
yarın itibariyle 299 diycem..Poffffffffffffff !
Toparlanıcam canım benimkide dedi zaten bende toparlanıcam 3 ay oldu buraya alışamadım kendime gelicem zinfdan ediyorum diyo..
gecesi gündüzü ben oldum yapma bu kadar yıpratma tamam özlüyoruz ama yıpratınca geçmioki ddm ddm anladı sonunda..geçen gün ağladı telefonda dşün off gizem off....
aynen ya burdan ayrı kaldım valla dertlerim vardı o ara bunaldım hatta yazdım ya sana faceden anlattım o ara işte..
o baştaki rakam 2 güzelde o devamının sil baştan 99 a gelmesi can sıkıcı oluyor özellikle..
ya sonunda anlamasıda önemli tatım yani o karamsar baktığı sürece bi süre sonra sennde modun düşüyo çok etkiliyoruz birbirimizi.. kıyamam ya ağladı mı. bu durumda senin böyle moralinin bozulmadı çok normal tatlım benm ya.. umarım dediği gibi kendine gelir. böyle oldukça kendine dahada zindan edyor zamanı:26:
evet burdan uzak kalmakta etkiliyo ya havadan sudanda konuşsak içimizi döküyoruz burda ..
tatlım çağatayın kardeşi istanbulda işe girdi 5-6 y önce oda 90 doğumlu çok modern ve cooldurkafa dengi yani düğünden önce onun yanında takılıp çeyiz eşyalarına gelinliğe felan bakmayı düşünüyorum bakalım ordan alırız büyük ihtimalle
QUOTE=gzmchngr;30065987]iyi akşmlar tatlım ya tam olarak neyin var tatlım ben anlamadım kas yırtılması demişsinde öyle aniden olan bişeymi bu..
sevgilininde tepkisine şaşırmadım canım aksi olsa şaşırırdım ama.. onlarda haklı ya bozma moralini..
hımm anadım cnm sevgilimle yaşıtmışaynen canım kesinikle o size gezdiriri gelinlik için kadıköy ve fatihe bak derimn eğer gelirsen
tabikii canımm sorabilirsinngitmeden sizede fikirlerinizi sorarım tatlım
aynen 2 güzelde 99 çok kötü
aynen cnm tabiki etkiliyoruz ya...ağladı tabi gizem ya telefonda valizlikte konuşuyoruz genelde...kimsede yokya ben ağla rahatla dedim hüngür hüngür ağlamadı ama ağladı yani ki benim yanımda rahattır ağlamışlığı vardır omzumda
İnş gelir canım aramız çok iyi çok bağlıyız dediği laflar falan ama kötü olunca o içim acıyo şimdi uyuyo gece 3-6 nöbeti var çok güzel bir mesaj attım ona inş mutlu olur bebeğim benm
aynen canım aynen valla o kadar iyi geliyorsunuz ki bana bir şeyler öğreniyoruz burda yaşadıklarımız aynı askerlerimizin psikolojileri aynı hani olaylardan ders alıyoruz.
ya ağladığı bir yönden iyi olmuş eda çnkü rahatlamıştır dün gece ben kendimde bir patlama yaşadım ama gerçekten rahatladım.. ağla rahatlarsın diyorlar ya çok doğru. ata ata içine bi yere kadar çnkü..
aranız iyi neyseki tatlım ama işte şu askerlikte herşey 4 4 lükte olsa ilişkide o mesafeler ve hasret insanı ağlatmaya yetiyo..
okur mesajı çok mutlu olur bence..
ya canım en önemlisi yanlız olmadığımzı görüyoruz burda.. ben burayı keşfetmeden önce çok garip hissediyordum kendimi arkadaşlrımında yok hç böyle askerlik durumları çevrede de olmayınca insan çok daha kötü hissediyo..
canım hepsi harikalar..
orası öyle canım nişanlılığı gerçekten uzatmamak lazım..
uzatmaman iyi olmuş tatlım ya çnkü kararları değişmiyor böyle konularda. hele uzaktan ikna etmek zor buda olsa ederdin belkide ..
tabiki bence kıskanılmak her kızın hoşuna gider ya abartılmadığı sürece.. yani kıskanmasa şuan ben derim beni sevmiyormu ki de kıskanmıyo diye. klasik olcak ama seven kıskanır mantığıyla bakıyorum bu konuya..
canım hepsi harikalar..
orası öyle canım nişanlılığı gerçekten uzatmamak lazım..
uzatmaman iyi olmuş tatlım ya çnkü kararları değişmiyor böyle konularda. hele uzaktan ikna etmek zor buda olsa ederdin belkide ..
tabiki bence kıskanılmak her kızın hoşuna gider ya abartılmadığı sürece.. yani kıskanmasa şuan ben derim beni sevmiyormu ki de kıskanmıyo diye. klasik olcak ama seven kıskanır mantığıyla bakıyorum bu konuya..
aynen 2 güzelde 99 çok kötü
aynen cnm tabiki etkiliyoruz ya...ağladı tabi gizem ya telefonda valizlikte konuşuyoruz genelde...kimsede yokya ben ağla rahatla dedim hüngür hüngür ağlamadı ama ağladı yani ki benim yanımda rahattır ağlamışlığı vardır omzumda
İnş gelir canım aramız çok iyi çok bağlıyız dediği laflar falan ama kötü olunca o içim acıyo şimdi uyuyo gece 3-6 nöbeti var çok güzel bir mesaj attım ona inş mutlu olur bebeğim benm
aynen canım aynen valla o kadar iyi geliyorsunuz ki bana bir şeyler öğreniyoruz burda yaşadıklarımız aynı askerlerimizin psikolojileri aynı hani olaylardan ders alıyoruz.
iyi aksamlar canim..aynen oyle kendi kendine olan bsy bende ondan sasirdim.neyseki iyilesiyorum :)
yok cnm bozmuyorum moralimi ztn heves etmemistim oyle dusundum reklami gorunce size sordum sonra arayinca benimkine sordum hayir deyince konu kapanmistir
sen nasilsin?
Kızlar ergen kardeşim yine pc yi alıyor benden(((
Öpüyorm sizi çıkmak istemiyorum ama yapcak bişey yok öpüyorumm
gülşahh gizem ve sinemm
canlarımm sevdiceğimm arıyor.. kısa sürerse dönücemm geri..öpüyorum sizi..
gunaydin tatlim.iyi diyelim iyi olalim bugunumuze sukur canim..sen nasilsin?aramis bak o arada askerin ne dedi peki hersey yolunda mi dedi?pek bilgi veremezler ki telefondan..sende cok sorma cnm anlat die cocugun basi yanmasin sonra.. :/
2 gundur yine aramamaya baslamis ya allahim sabir versin,yardimciniz ve yardimcimiz olsun..dogu askeri ve yareni olmak sanirim 3-5 kat daha zor( ben gtmeden once hic boyle olacagini dusunmemistim..dun haberleri izleyemedim hic cnm bugun geri cekilme basliyor sanirim biliyorsan banada bilgi verir misin biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?