Ben geldimmm yavrularııımm
Gülşah valla çok güzel yorgunluklar bunlar tam gaz deva et şekerim
Gizemim fotoğrafınızçok tatlıı şekerim
eda wallaa baktıkça benım gözüm korktuuuu daha bi sürü eksik varr hiç böylesi streslere gelemem uykularım kaçar benım yaaen ıyısı annem herseyı alsın koysun guvenıyorum ben onun zevkıne bende hazıra konuyum
hoşgeldin tatluuuummm..
sağol canım taa 2 buçuk sene falan önceki bir resim.. bu site büyük mp olanları kabul etmiyor ya eski telefonumla eskiden çekmiş olduğum resimleri koyalbiliyorum sadece yeniler yok
ay gerçekyten mi gülşah yaa
ben evimin her köşesini kendim dizayn ediyim istiyorum yani hele mutfak eşyaları aman allahımmmm ilgi alanım
seramik tencelerr renkli setlerrr
kurabiyelikler fanuslarrr amann allahım deliriyorum galibaaa
Bence yavaş yavaş hallet işin şakası canım ya böyle gördüğünü almaya çalış beğendiğini elinden geldikçe
Olsun canımm çok tatlı eski falan hatıralar işteee .
ee nasılsın cnmm
Canm nolduda birden böyl bisey cıktı ortaya :26: umarım amleyata gerek kalmaz bian önce etki eder ilacların ihmal etme..
katıl canımm bence tokata gelse bende katılırdım valla cenk katıl diyoda imkan yok iste
Canm nolduda birden böyl bisey cıktı ortaya :26: umarım amleyata gerek kalmaz bian önce etki eder ilacların ihmal etme..
katıl canımm bence tokata gelse bende katılırdım valla cenk katıl diyoda imkan yok iste
kızlarr nasılsınız.. ceren döndünmü sende kuzum aramıza malesef benm bilgisayar hala bozuk kardeşimin bilgisayarından yazıyorum şimdide dershanede de kendisi
sinemm geçmiş olsun tatlım çokbugün ne giyseme de katıl katıl hatta haber verde izleyelim bizde.. ne giyceğini önce burdada paylaş yorum yaparız fikir veririz
iyi geldi ilaclar canim cok sukur..
bu aksam benimkine sordum cnm cok kizdi.kesinlikle olmaz ben disari cikmani istemiyorum bide sen tv ye cikcan ha asla bidaha duymayayim dedi :/
aynen hatira tabiki o günlerde çok güzeldi lise falan
iyiyim tatlım ya depresif ruh halimden sıyrılmaya kararı aldım ve pozitif bakcam yine yoksa zaman geçmicek ya.
...ALL İS WELL.. f
sen nasılsın tatlımm
Aynen cnm ben lisedeyken o bitirmişti gerçi de
Aynen canım pozitif bakalım ben nasıl bakcam bilmiyorum ama sizin 100lere giriş döneminiz artık...benim yolum uzun da siz devam
kızlarr nasılsınız.. ceren döndünmü sende kuzum aramıza malesef benm bilgisayar hala bozuk kardeşimin bilgisayarından yazıyorum şimdide dershanede de kendisi
sinemm geçmiş olsun tatlım çokbugün ne giyseme de katıl katıl hatta haber verde izleyelim bizde.. ne giyceğini önce burdada paylaş yorum yaparız fikir veririz
Kızmazmı seninki sinem katılma bence. :S
Ceren ciddimisin git mi diyo cenk yuh :s Bnimki keser ben teklif bile etmem zaten
ceren bugun arma cantanin vitrinine su yesili bi ayakka koymuslar ama harika 17-18 cm topugu vardir platformlu tam asik olunucak ayakkabi sordum 140 tlyms :-(
sinem canim gecmis olsunn tatlimm
ya nişanlılık bu kadar uzayınca artık insanın üstüne siinir geliyo kızlar etraftakılerın dugun ne zaman lafları belırsızlıkler acaba dugun zamanı dahada uzar mı korkusu inanın hiç heyecan bırakmıyo bu agustosta nısanlılıgımızın 4. yılı bıtıcek düşünün düğünde 5 yıllık nişanlı olucazama benden sonraki nesillere tavsiyem ilişki süresini bu kadar çok uzatmamak
kızlarr bende şunları çok begendım english home de varmış sitesinden buldum
Eki Görüntüle 695871
Eki Görüntüle 695872
Eki Görüntüle 695873
Eki Görüntüle 695874
olsun sen liseliydin
canım bizde o yollardan geldik biliyorsun.. uzun ama geçiyo.. geçicek..:26:
sende toplaıcaksın kendini ben inanıyorum.. seninki olumsuz düşüne düşüne senide etkilemiş..hıı hem bide burdan da uzak kaldın ya oda ar tabiii
haklısın cnm uzatmamak lazım ama kısmet işte..
Çok güzeller canım sade ve şık ama şöyle bir şey var mesela mutfağın için bir konspt belirlersin renkli cıvıl cıvılmı sade asilmi ona göre alırsın.Bence çokçok hoş canımm
Mudo varmı sivasta ? mudoda da çok güzel eşyalar var biraz pahalı ama
canım hepsi harikalar..ya nişanlılık bu kadar uzayınca artık insanın üstüne siinir geliyo kızlar etraftakılerın dugun ne zaman lafları belırsızlıkler acaba dugun zamanı dahada uzar mı korkusu inanın hiç heyecan bırakmıyo bu agustosta nısanlılıgımızın 4. yılı bıtıcek düşünün düğünde 5 yıllık nişanlı olucazama benden sonraki nesillere tavsiyem ilişki süresini bu kadar çok uzatmamak
kızlarr bende şunları çok begendım english home de varmış sitesinden buldum
Eki Görüntüle 695871
Eki Görüntüle 695872
Eki Görüntüle 695873
Eki Görüntüle 695874
uzatmaman iyi olmuş tatlım ya çnkü kararları değişmiyor böyle konularda. hele uzaktan ikna etmek zor buda olsa ederdin belkide ..aynen oyle canim..
benimkine sordum cok kizdi.kesinlikle olmaz ben disari cikmani istemiyorum bide sen tv ye cikcan ha asla bidaha duymayayim dedi :/
gunduz amcalarinin dukkanina gittim yengesine sordum kiz katil ne guzel olur kesin secilirsin dio bide gaz verio.dedim benimkinin izin vercegni sanmam.aynen oylede oldu.sozumu bitiremedim bile bende ustelemedim sonra.neden izin vermiosun kiskaniyormusun beni diorm.hayr dio uyuz.bende kiskandigini dile getir bakim dedim 2 saat yalvarmamla dile getirdi zorunabide dio solersem seni kisitlarim ama.bende diorm yum gozlerini utanma soyle :111: sonunda soylettim hahayyy cok hosuna gidiyor insanin kiskanildigini duymasi ya hele sevdigi adamdan duymak bir baska guzel oluyor
yok malesef canım yaa ama ankara ve istanbula gıtmeyı dusunuyoruz düğünden önce ben ikea dakı seylerıde cok begenıyorum orayada bakmak lazım zaten ankarayada yıl ıcınde 4-5 kere gıdıp gelıyorum artık oralardanda tamamlarım
aynen cnm geçicek..
yarın itibariyle 299 diycem..Poffffffffffffff !
Toparlanıcam canım benimkide dedi zaten bende toparlanıcam 3 ay oldu buraya alışamadım kendime gelicem zinfdan ediyorum diyo..
gecesi gündüzü ben oldum yapma bu kadar yıpratma tamam özlüyoruz ama yıpratınca geçmioki ddm ddm anladı sonunda..geçen gün ağladı telefonda dşün off gizem off....
aynen ya burdan ayrı kaldım valla dertlerim vardı o ara bunaldım hatta yazdım ya sana faceden anlattım o ara işte..
Anam istanbula gell gülşah burda herşeyii bulursun ayrıca Ikea benimde favori yerimdirr gezmektende büyük keyif alırız sevdiğimleeeKoçtaş faanda var
gelinliği nerden almayı düşünüosun istanbula geliceksen burdan da bakabilirsinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?