92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben geldimmm yavrularııımm
Gülşah valla çok güzel yorgunluklar bunlar tam gaz deva et şekerim
Gizemim fotoğrafınızçok tatlıı şekerim

hoşgeldin tatluuuummm..
sağol canım taa 2 buçuk sene falan önceki bir resim.. bu site büyük mp olanları kabul etmiyor ya eski telefonumla eskiden çekmiş olduğum resimleri koyalbiliyorum sadece yeniler yok

ay gerçekyten mi gülşah yaa
ben evimin her köşesini kendim dizayn ediyim istiyorum yani hele mutfak eşyaları aman allahımmmm ilgi alanım
seramik tencelerr renkli setlerrr
kurabiyelikler fanuslarrr amann allahım deliriyorum galibaaa

Bence yavaş yavaş hallet işin şakası canım ya böyle gördüğünü almaya çalış beğendiğini elinden geldikçe

hoşgeldin tatluuuummm..
sağol canım taa 2 buçuk sene falan önceki bir resim.. bu site büyük mp olanları kabul etmiyor ya eski telefonumla eskiden çekmiş olduğum resimleri koyalbiliyorum sadece yeniler yok

Olsun canımm çok tatlı eski falan hatıralar işteee .
ee nasılsın cnmm

kesinlikle katılıyorum gülşah tatlım kendi zevkin olsun olurmu ya öyle o heyecanları yaşamak lazım..

bende mutfak eşyalarına aklım gidiyor resmen ne güzel şeyler var dediğin gibi rengarenk tencereler

o güzleim bardaklar kahvaltı takımları.. ya baharatlıklar çerezlikler çok enteresan farklı şeyler var artık.. ben her anını kendm yaşamak istiyorum üzerinde dura duraaa

Olsun canımm çok tatlı eski falan hatıralar işteee .
ee nasılsın cnmm

aynen hatira tabiki o günlerde çok güzeldi lise falan

iyiyim tatlım ya depresif ruh halimden sıyrılmaya kararı aldım ve pozitif bakcam yine yoksa zaman geçmicek ya.
...ALL İS WELL.. f

sen nasılsın tatlımm

Canm nolduda birden böyl bisey cıktı ortaya :26: umarım amleyata gerek kalmaz bian önce etki eder ilacların ihmal etme..

katıl canımm bence tokata gelse bende katılırdım valla cenk katıl diyoda imkan yok iste

iyi geldi ilaclar canim cok sukur..
bu aksam benimkine sordum cnm cok kizdi.kesinlikle olmaz ben disari cikmani istemiyorum bide sen tv ye cikcan ha asla bidaha duymayayim dedi :/

Canm nolduda birden böyl bisey cıktı ortaya :26: umarım amleyata gerek kalmaz bian önce etki eder ilacların ihmal etme..

katıl canımm bence tokata gelse bende katılırdım valla cenk katıl diyoda imkan yok iste

sagol bebegimmm..kiz benimki izin vermedi ki :/
yoksa ne guzel olurdu be herkes secilirsin diye gaza getiriyor bide :111:

iyi geldi ilaclar canim cok sukur..
bu aksam benimkine sordum cnm cok kizdi.kesinlikle olmaz ben disari cikmani istemiyorum bide sen tv ye cikcan ha asla bidaha duymayayim dedi :/

iyi akşmlar tatlım ya tam olarak neyin var tatlım ben anlamadım kas yırtılması demişsinde öyle aniden olan bişeymi bu..

sevgilininde tepkisine şaşırmadım canım aksi olsa şaşırırdım ama.. onlarda haklı ya bozma moralini..

aynen hatira tabiki o günlerde çok güzeldi lise falan

iyiyim tatlım ya depresif ruh halimden sıyrılmaya kararı aldım ve pozitif bakcam yine yoksa zaman geçmicek ya.
...ALL İS WELL.. f

sen nasılsın tatlımm

Aynen cnm ben lisedeyken o bitirmişti gerçi de
Aynen canım pozitif bakalım ben nasıl bakcam bilmiyorum ama sizin 100lere giriş döneminiz artık...benim yolum uzun da siz devam

ya nişanlılık bu kadar uzayınca artık insanın üstüne siinir geliyo kızlar etraftakılerın dugun ne zaman lafları belırsızlıkler acaba dugun zamanı dahada uzar mı korkusu inanın hiç heyecan bırakmıyo bu agustosta nısanlılıgımızın 4. yılı bıtıcek düşünün düğünde 5 yıllık nişanlı olucaz ama benden sonraki nesillere tavsiyem ilişki süresini bu kadar çok uzatmamak

kızlarr bende şunları çok begendım english home de varmış sitesinden buldum

Aynen cnm ben lisedeyken o bitirmişti gerçi de
Aynen canım pozitif bakalım ben nasıl bakcam bilmiyorum ama sizin 100lere giriş döneminiz artık...benim yolum uzun da siz devam

olsun sen liseliydin

canım bizde o yollardan geldik biliyorsun.. uzun ama geçiyo.. geçicek..:26:

sende toplaıcaksın kendini ben inanıyorum.. seninki olumsuz düşüne düşüne senide etkilemiş.. hıı hem bide burdan da uzak kaldın ya oda ar tabiii

Kızmazmı seninki sinem katılma bence. :S

Ceren ciddimisin git mi diyo cenk yuh :s Bnimki keser ben teklif bile etmem zaten

aynen oyle canim..
benimkine sordum cok kizdi.kesinlikle olmaz ben disari cikmani istemiyorum bide sen tv ye cikcan ha asla bidaha duymayayim dedi :/
gunduz amcalarinin dukkanina gittim yengesine sordum kiz katil ne guzel olur kesin secilirsin dio bide gaz verio.dedim benimkinin izin vercegni sanmam.aynen oylede oldu.sozumu bitiremedim bile bende ustelemedim sonra.neden izin vermiosun kiskaniyormusun beni diorm.hayr dio uyuz.bende kiskandigini dile getir bakim dedim 2 saat yalvarmamla dile getirdi zoruna bide dio solersem seni kisitlarim ama.bende diorm yum gozlerini utanma soyle :111: sonunda soylettim hahayyy cok hosuna gidiyor insanin kiskanildigini duymasi ya hele sevdigi adamdan duymak bir baska guzel oluyor

haklısın cnm uzatmamak lazım ama kısmet işte..
Çok güzeller canım sade ve şık ama şöyle bir şey var mesela mutfağın için bir konspt belirlersin renkli cıvıl cıvılmı sade asilmi ona göre alırsın.Bence çokçok hoş canımm

Mudo varmı sivasta ? mudoda da çok güzel eşyalar var biraz pahalı ama

aynen cnm geçicek..
yarın itibariyle 299 diycem..Poffffffffffffff !

Toparlanıcam canım benimkide dedi zaten bende toparlanıcam 3 ay oldu buraya alışamadım kendime gelicem zinfdan ediyorum diyo..
gecesi gündüzü ben oldum yapma bu kadar yıpratma tamam özlüyoruz ama yıpratınca geçmioki ddm ddm anladı sonunda..geçen gün ağladı telefonda dşün off gizem off....

aynen ya burdan ayrı kaldım valla dertlerim vardı o ara bunaldım hatta yazdım ya sana faceden anlattım o ara işte..

Son düzenleme:

yok malesef canım yaa ama ankara ve istanbula gıtmeyı dusunuyoruz düğünden önce ben ikea dakı seylerıde cok begenıyorum orayada bakmak lazım zaten ankarayada yıl ıcınde 4-5 kere gıdıp gelıyorum artık oralardanda tamamlarım

canım hepsi harikalar..
orası öyle canım nişanlılığı gerçekten uzatmamak lazım..

uzatmaman iyi olmuş tatlım ya çnkü kararları değişmiyor böyle konularda. hele uzaktan ikna etmek zor buda olsa ederdin belkide ..
tabiki bence kıskanılmak her kızın hoşuna gider ya abartılmadığı sürece.. yani kıskanmasa şuan ben derim beni sevmiyormu ki de kıskanmıyo diye. klasik olcak ama seven kıskanır mantığıyla bakıyorum bu konuya..

Anam istanbula gell gülşah burda herşeyii bulursun ayrıca Ikea benimde favori yerimdirr gezmektende büyük keyif alırız sevdiğimleee Koçtaş faanda var
gelinliği nerden almayı düşünüosun istanbula geliceksen burdan da bakabilirsinnn :)

o baştaki rakam 2 güzelde o devamının sil baştan 99 a gelmesi can sıkıcı oluyor özellikle..
ya sonunda anlamasıda önemli tatım yani o karamsar baktığı sürece bi süre sonra sennde modun düşüyo çok etkiliyoruz birbirimizi.. kıyamam ya ağladı mı. bu durumda senin böyle moralinin bozulmadı çok normal tatlım benm ya.. umarım dediği gibi kendine gelir. böyle oldukça kendine dahada zindan edyor zamanı:26:
evet burdan uzak kalmakta etkiliyo ya havadan sudanda konuşsak içimizi döküyoruz burda ..

tatlım çağatayın kardeşi istanbulda işe girdi 5-6 y önce oda 90 doğumlu çok modern ve cooldur kafa dengi yani düğünden önce onun yanında takılıp çeyiz eşyalarına gelinliğe felan bakmayı düşünüyorum bakalım ordan alırız büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…