valla dün gece 12 de aradı tekrar noldu dedim denetleme var dedi geçen ayda vardı dedim evet sansımıza eskiden hiç olmuyormus biz geldik geleli her ay oluyor dedi. süreçten dolayı merak etme dedi. boya yapmıslar. kıyafetlerini yıkamıslar temizlik falan bütün gün yorulduk dedi. botları falan temizledik terlikle dolastık hatta bütün gün iyidi dedi mutlu geliyodu sesi. askerimin adı ali canım. habaerlerde hep çekilme sürecini bahsediyo. şırnakta cizre dw bi gurup maskeli polis aracına saldırmıs o vardı bide. onun dısında bişey demedi haberlerdedi. geri çekilmede 5 veya 8 mayıs diyorlar ya bilmiyorum
kader ortaklarımm. gündüzleri pek giremediğim için konusamıyoruz. ama gece bütün yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz çok sıkıldınız farkındayım bende öyleyimm.. yorulduğumu hissetmeye basladım artık. ömrümden ömür gidiyor her bir gün sanki. askerlik değil doğu da olması beni çok yıprattı. daha önce aramıyor demiştim dün gece aradı. baya bi konustuk bi sorun yokmus denetleme için temizlik boya falan yapmıslar. komuflajlarını yıkatmıslar. yoruluyoruz çok diyo. bos yere iş çıkarıyorlar yani her ay maksat askerleri yormak..
300 lerin bitmesine bir iki gün var. ama hala mutlu değilim hala zaman geçmiyor. hala alışamadım ben bu askerliğe..
çekiliyorlarmıs. inanmıyorum her şey yalan bence cüzmece. maddeleri okudum öcalan dahil herkese özgürlük yazıyor.
ne saçma sinirlerim alt üst oldu..neyse ben 3 gün falan yokumm tatile gidiyorum sezonu açmak lazım :)
didimde olucam sizin yerinize de deniz havası çekerim içime
kendinize iyi bakın gündemi takip edin önemli br gelişmede bana özelden mesaj atın lütfen askerlik falan kısalırsa :) gerçi bizde bu şans varkenn çook zor..
hepinizi öpüyorum canlarımm üzmeyin ve üzülmeyin..
neydi bizim sıloganımız 1 gün gelecek 1 gün kalacakk..
mucukk
Günaydın Tertolarım
Hepinizi çok umutsuz gördüm. Yaz ayılarına girdiğimizden mi yoksa her taraf cıvıl cıvıl biz değiliz. Ama biz nerelerden ne şafaklara geldik sakın unutmayınZorda olsa allahın izniyle biticek:26:
Unutmayın her şafak tükenmeye mahkumdur
kendiliğinden olması gerçekten ilginçmiş tatlım ama önemli olan iyileşiyor olman
uzatmaya değmez tatlım tabi bunun için kırmaya gerek yok birbirinizi..
iyiyim canım allaha şükür.. okula git gel akşam cihanla konuş bu şeklde
cumartesi k.v ye gitcem galiba özledik gel diyolarrr
kader ortaklarımm. gündüzleri pek giremediğim için konusamıyoruz. ama gece bütün yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz çok sıkıldınız farkındayım bende öyleyimm.. yorulduğumu hissetmeye basladım artık. ömrümden ömür gidiyor her bir gün sanki. askerlik değil doğu da olması beni çok yıprattı. daha önce aramıyor demiştim dün gece aradı. baya bi konustuk bi sorun yokmus denetleme için temizlik boya falan yapmıslar. komuflajlarını yıkatmıslar. yoruluyoruz çok diyo. bos yere iş çıkarıyorlar yani her ay maksat askerleri yormak..
300 lerin bitmesine bir iki gün var. ama hala mutlu değilim hala zaman geçmiyor. hala alışamadım ben bu askerliğe..
çekiliyorlarmıs. inanmıyorum her şey yalan bence cüzmece. maddeleri okudum öcalan dahil herkese özgürlük yazıyor.
ne saçma sinirlerim alt üst oldu..neyse ben 3 gün falan yokumm tatile gidiyorum sezonu açmak lazım :)
didimde olucam sizin yerinize de deniz havası çekerim içime
kendinize iyi bakın gündemi takip edin önemli br gelişmede bana özelden mesaj atın lütfen askerlik falan kısalırsa :) gerçi bizde bu şans varkenn çook zor..
hepinizi öpüyorum canlarımm üzmeyin ve üzülmeyin..
neydi bizim sıloganımız 1 gün gelecek 1 gün kalacakk..
mucukk
Günaydın Tertolarım
Hepinizi çok umutsuz gördüm. Yaz ayılarına girdiğimizden mi yoksa her taraf cıvıl cıvıl biz değiliz. Ama biz nerelerden ne şafaklara geldik sakın unutmayınZorda olsa allahın izniyle biticek:26:
gunaydin tatlimmm..
evet canim cok haklisin benide askerlikten ziyade dogu yordu
hep derim tek derdimiz hasret olsun yeter ki onun haricinde rahat saglikli olsun..yoksa bugunler oylede boylede gececek..
oohh yazi getirmissin kiz ne guzel git git temiz hava misss..denize girilmez daha ama deniz sicakligi dusuktur.yinede havasi yeter insana.
unutma bizi canim girebilirsen gir yine yaz ozelden, burdan..
face kullaniyor muydun tatlim?
kib gorusmek uzere cok opuyorum
Kayınvalidecigime yani tatlım:))k.v neresi cnm anlayamadim uykumda geldide o yuzden beynim calismiyor artik
ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..
Kayınvalidecigime yani tatlım:))k.v neresi cnm anlayamadim uykumda geldide o yuzden beynim calismiyor artik
ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..
Gunaydin tatlım çıktık yola
Evet doğu yarenleri ayrı bi bunalıma giriyor dimi
. Napalim.
Ali telefon kullanmıyor henüz ama bir iki haftaya kullanırım dedi. Daha rahat oluruz artık o zaman.face hesabım yok tatlım özelden ulaşabilirsin ama arada uğrarım zaten. Hadi öptüm şarj çok gitmesin. Iyi bak kendine
Günaydın Tertolarım
günaydınnnn kızlarrrr
gunaydin canimm nasilsin
iyiyim canımm sen nasılsınnn :)
bende iyiyim canim nolsun.kuzenin bebisi ayagimda onu salladim uyuttum simdiisleri varmis bana biraktilar..bide luleburgaza gidcez bugun buyuk ihtimal anneannemin tomogrofi sonucunu almaya..oyle yani bugunumun nasil gececegi belli oldu simdiden..
iyiyim canımm sen nasılsınnn :)
ne güzel canım bak bi gün daha geçmiş olucak grip oldum yaa koca kış durdum yaz gelıyo grıp oldum
olursun canim havalara aldandin ince giyindin sende dimigecmis olsun tatlim dikkat et kendine..ne kdr guzel olsada hava mayisa kadar kisa kollu yada cok ince giyip cikma disari bde terli cama balkona cikma..
selam kızlar of hersey üst üste geliyor sanki sabrımın sonundamıyım ne bana bi türlü yaz gelmedi dokunsan patlıycam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?