92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın Tertolarım
Hepinizi çok umutsuz gördüm. Yaz ayılarına girdiğimizden mi yoksa her taraf cıvıl cıvıl biz değiliz. Ama biz nerelerden ne şafaklara geldik sakın unutmayın Zorda olsa allahın izniyle biticek:26:
Unutmayın her şafak tükenmeye mahkumdur

oh canim cok sevindim allaha sukur sorun yokmus bak..telefon kullaniyor muydu ali canim?ah canim rahat olsunlarda yeterki temizlik yapsinlar..
8 mayis olarak degistirildi geri cekilme canim.bende cok supheliyim cekilmede.korkuyorum acikcasi.yok termal kameralarin hepsi kapancakmis, guzergahtaki 120 karakol bosaltilcakmis.cok sessiz olcakmis askerler kademe kademe gtcekmis pkk.o kadar sessiz olunmamasi gerekiyor.nasil guvencez onlarada tum kamera vs leri kapatcaz?tamamen sessiz kalinmamali bi baska bsy bulunmasi lazim.insallah hersey cok guzel olur giderlerde kurtuluruz allahin izniyle..

gunaydin tatlimmm..
evet canim cok haklisin benide askerlikten ziyade dogu yordu
hep derim tek derdimiz hasret olsun yeter ki onun haricinde rahat saglikli olsun..yoksa bugunler oylede boylede gececek..
oohh yazi getirmissin kiz ne guzel git git temiz hava misss..denize girilmez daha ama deniz sicakligi dusuktur.yinede havasi yeter insana.
unutma bizi canim girebilirsen gir yine yaz ozelden, burdan..
face kullaniyor muydun tatlim?
kib gorusmek uzere cok opuyorum

gunaydin canim..
evet canim elbet bitecek yeter ki beden ve ruh saglikliklari iyi olsun..
gun gelecek 1 gun kalacak o gun bizim bayramimiz olacak..

k.v neresi cnm anlayamadim uykumda geldide o yuzden beynim calismiyor artik
ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..[/QUOTE]
Kayınvalidecigime yani tatlım:))
Okul gerçekten zamn geçiriyor şimdide dersteym de telefondan girdim..

Cnm hepimizn işi cok zor ama bazılarımızin(doğu yarenlerinin ) cok daha zor malesef..
Tstil umarım iyi gelir sana cnm biraz kafanı dağıt.. Olursa öyle kısalma faln topik yıkılır zaten :) mutlaka haberin olur:))
Kendine iyi bak tatlım..

Günaydın tatlim.. Aynen dedigin gibi hepimizi üzen bnce havalar düzeldi yaz geldi heryer cıvılcıvıl ama bizim içimiz yaniyo..
Amaaa geçicek.. Bitecek allahn izniyle.. Ohooo bizkiiiii 400leri demiş oralardan buraya gelmis insanlarız ...
Deli ruh halim ışte bugün iyiyimmm :)

Gunaydin tatlım çıktık yola
Evet doğu yarenleri ayrı bi bunalıma giriyor dimi
. Napalim.
Ali telefon kullanmıyor henüz ama bir iki haftaya kullanırım dedi. Daha rahat oluruz artık o zaman.face hesabım yok tatlım özelden ulaşabilirsin ama arada uğrarım zaten. Hadi öptüm şarj çok gitmesin. Iyi bak kendine

ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..

Cnm hepimizn işi cok zor ama bazılarımızin(doğu yarenlerinin ) cok daha zor malesef..
Tstil umarım iyi gelir sana cnm biraz kafanı dağıt.. Olursa öyle kısalma faln topik yıkılır zaten :) mutlaka haberin olur:))
Kendine iyi bak tatlım..[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım aman yikilsın bu yüzden yikilisın yeter ki. Hadi ben çıkıyorum öptüm çok

ne guzel okul oldugu icin zaman daha cabuk geciyordur senin icin..

Kendine iyi bak tatlım..[/QUOTE]

oh oh git bakalım açsın gelinine börekler baklavalar madem o kdr özlemiş göstersin marifetlerini
ah bee bi kısalsaaaaa...

tamam canım hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler öptüm byeee

gizeeeeem bizim yazılar karıştı sanki benim yazımı sen yazmışsın sen yazını ben yazmışım gibi görünüyor
ordan cevap yazmayalım bari yeni konu açtım o yüzden

günaydınnnn kızlarrrr

gunaydin canimm nasilsin

iyiyim canımm sen nasılsınnn :)

bende iyiyim canim nolsun.kuzenin bebisi ayagimda onu salladim uyuttum simdi isleri varmis bana biraktilar..bide luleburgaza gidcez bugun buyuk ihtimal anneannemin tomogrofi sonucunu almaya..oyle yani bugunumun nasil gececegi belli oldu simdiden..

bende iyiyim canim nolsun.kuzenin bebisi ayagimda onu salladim uyuttum simdi isleri varmis bana biraktilar..bide luleburgaza gidcez bugun buyuk ihtimal anneannemin tomogrofi sonucunu almaya..oyle yani bugunumun nasil gececegi belli oldu simdiden..

ne güzel canım bak bi gün daha geçmiş olucak grip oldum yaa koca kış durdum yaz gelıyo grıp oldum

iyiyim canımm sen nasılsınnn :)

ne güzel canım bak bi gün daha geçmiş olucak grip oldum yaa koca kış durdum yaz gelıyo grıp oldum

olursun canim havalara aldandin ince giyindin sende dimi gecmis olsun tatlim dikkat et kendine..ne kdr guzel olsada hava mayisa kadar kisa kollu yada cok ince giyip cikma disari bde terli cama balkona cikma..

olursun canim havalara aldandin ince giyindin sende dimi gecmis olsun tatlim dikkat et kendine..ne kdr guzel olsada hava mayisa kadar kisa kollu yada cok ince giyip cikma disari bde terli cama balkona cikma..

havalar tam bı düzelse ben bu sene ilkbahardan hiç bişi anlamadım

selam kızlar of hersey üst üste geliyor sanki sabrımın sonundamıyım ne bana bi türlü yaz gelmedi dokunsan patlıycam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…