cenk telefonu yakalatms arama olms bölükte, bilgisayarım düzelmems gene aynı sorun acılmıyo sansa actım bugün böyle idare ederim de yarın öbür gün naparım bilmiyorum.. Ya sabah kalkamıyorum gece uyuyamıyorum en sevdiğim seyleri yapmaktan zevk alamıyorum. Gücsüzüm yazı yazarken bile asırı yoruluyorum gücüm bitiyo sanki inadına gidiyorum bu ruh halinden cıkmak için ama olmuyo birde anneler günü umuduna kapılan arkadaslarımız var stres yapıyorum hayal kırıklıgına ugrayacak cenkk ve bicok asker cok üzgünümnooldu canım ya
cenk telefonu yakalatms arama olms bölükte, bilgisayarım düzelmems gene aynı sorun acılmıyo sansa actım bugün böyle idare ederim de yarın öbür gün naparım bilmiyorum.. Ya sabah kalkamıyorum gece uyuyamıyorum en sevdiğim seyleri yapmaktan zevk alamıyorum. Gücsüzüm yazı yazarken bile asırı yoruluyorum gücüm bitiyo sanki inadına gidiyorum bu ruh halinden cıkmak için ama olmuyo birde anneler günü umuduna kapılan arkadaslarımız var stres yapıyorum hayal kırıklıgına ugrayacak cenkk ve bicok asker cok üzgünüm
havalar tam bı düzelse ben bu sene ilkbahardan hiç bişi anlamadım
canım yaa bozma moralını hersey duzelırr gunler elbet gecıcek askerlık kısalmasada gecıcek bıtıcek canım telefon konusunu naapmıs bıtanem almıslarmı telefonu ceza felan var mı
hicbirsey bilmiyorum insallah askerliği uzamaz ceza falan olmaz bundan cok korkuyorum cok gerginim yaa bi msj atmıs o kadar aksam konusurz insallahh off o kadar zorkii hersey ben böyleysem bu haldeysem siz ne haldesiniz kim bilir sükrediyorum ama sabrımın sonuna geldiğim günlerde oluyor napıyım bende insanım :105:
tabıkı tatlım arada yarım saat mesafe olsa bıle askerlık yanı hepımız aynı duyguları yasıyoruz üzülme canım benım almaz ceza yaa bozma moralını bak gör hersey ıyıye gıdıcek herseyın cok kotu oldugunu dusundugun anlarda aslında güzel gunlerın ne kdar yakın oldugunu dusun bence :) bak ben iki gündür çeyiz bakma derdine düştüm çeyiz topiclerine bakıyorum gel kız çeyiz düzelim beraber
hicbirsey bilmiyorum insallah askerliği uzamaz ceza falan olmaz bundan cok korkuyorum cok gerginim yaa bi msj atmıs o kadar aksam konusurz insallahh off o kadar zorkii hersey ben böyleysem bu haldeysem siz ne haldesiniz kim bilir sükrediyorum ama sabrımın sonuna geldiğim günlerde oluyor napıyım bende insanım :105:
tabıkı tatlım arada yarım saat mesafe olsa bıle askerlık yanı hepımız aynı duyguları yasıyoruz üzülme canım benım almaz ceza yaa bozma moralını bak gör hersey ıyıye gıdıcek herseyın cok kotu oldugunu dusundugun anlarda aslında güzel gunlerın ne kdar yakın oldugunu dusun bence :) bak ben iki gündür çeyiz bakma derdine düştüm çeyiz topiclerine bakıyorum gel kız çeyiz düzelim beraber
Gel kiz beraber bakalimbnde bikac bsy aldim ceyizlik..
bi toparliyimda bende resimlerini koyuyum diyorum canimama baya zor olucak kolileri ac geri yerlestir annem geberticek beni
bi toparliyimda bende resimlerini koyuyum diyorum canimama baya zor olucak kolileri ac geri yerlestir annem geberticek beni
:111: benimkilerde t.dagdaki evde cnm bazilari anneannemde..netten bulabilirsem anca fotolarini buraya koyabilirim.cok guzel bi yatak ortusu aldm ama nette bulamiyorum niyeyse :/ bi tencere takimim var ama facete..english home danda pike takimimi aldim.nevresimde sarevde bitane begendim onu alabilirim..annemde almis bsyler.ama ben istiyorum herseyimi ben begenip alayim.mudoda bi yemek takimi vardi gunluk belki onlari alabilirim..
Hahaha bi tencere takimim var ama facete yazmisim.face ne alaka ya annemlerle konusurken yanlislikla buraya face yazmisim :111:
Nette dicektim cnm face yanlis oldu
hahahah ayy güldürdün kız beniibenımde yarısı babannemlerde oraya gıdıp resımlerını cekıcem artık :)
Aynen oyle oldu valla bende guldum farkedince canim
bekliorum fotolarini
Iyi yapmissin tatlım karışmış baya :))gizeeeeem bizim yazılar karıştı sanki benim yazımı sen yazmışsın sen yazını ben yazmışım gibi görünüyor
ordan cevap yazmayalım bari yeni konu açtım o yüzden
hahahah ayy güldürdün kız beniibenımde yarısı babannemlerde oraya gıdıp resımlerını cekıcem artık :)
Iyi yapmissin tatlım karışmış baya :))
Koykoy bebeğim hem açmak iyi olur neyin var yok eksikleri görürsun unutur isdan gormedikce
Ceren?! Tatlım moralini bozma lütfen bak burda hemn hemn herkes yakalattı telefon ceza almaz korkma bnce..
Hem bir süre öyle idare edersnz takma kafana bizde kullanmyoruz onu gectim bak sinemler bi kez konuşabiliyo.. Sadece gecici bir sure zaten yine sokarsinz sonra.. Üzme kendini..
Evet canim bende oyle diyorum..
kizlar netten cok guzel bi fincan takimi begendim almayi dusunuyorum fotosunu yukliim sizde bana bi fikir verin bakalim begencekmisinz..nasil yuklicem ki fotoyuda?
gizemm bebeğimm nasılsın
iyiyim tatlım okuldan geldim kardeşimin bilgisayarına damladım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?