92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

nasıl kızlaaar? kabartması çok hoşuma gitti ama samimi cevap verin nolur ona göre siparş etcem hemen yada etmicem

havanız nasıl ya burası aşırı sıcaklaştı.. pazar günü 34 dereceymiş .. of antalya of
burası yeni yeni ısınıyo canım acıkcası ben ısınmasından memnunum
Eki Görüntüle 696514
nasıl kızlaaar? kabartması çok hoşuma gitti ama samimi cevap verin nolur ona göre siparş etcem hemen yada etmicem

çok hoş bence tatlım tabiki senin begenıp begenmemende cok önemli ama ben çok beğendimm

Eki Görüntüle 696514

biraz romantik tarz mı seviyorsun tatlım kaç lı takımı ..
bide senin başka çeyiz varmıydı diğer eşyalarla da aynı tarz olsun onlarda bu şekldeyse bence güzel..ama diğerleri daha modern tarzdaysa birlikte uyumlu olmayadabilirler..

Son düzenleme:
burası yeni yeni ısınıyo canım acıkcası ben ısınmasından memnunum

çok hoş bence tatlım tabiki senin begenıp begenmemende cok önemli ama ben çok beğendimm

bende memnunum memnun olmasınada şuanki gibi kalacağını bilsemm şikayetçi olmam şimdiden böyle bu yaz daha da beter olucaz sanırım..

canım benim tarzım modern ve country.. ama modern derkende çok aşırı süslü püslü istemiyorum çünkü o zaman çabuk sıkılırım ve onların modası çok çabuk geçiyor. bu kahve fincanının geçecek gibi durmuyor..
6 lı canım takımı bu kahve fincanının..
çeyiz eşyalarım var biraz tatlım evet yavaş yavaş alıyorum artık..
yemek takımlarımı almadım ama daha yemek takımımdan sonra kristalleri alcam takıma uygun..fincanda da biçok renk var herşeye yakışır gibi geliyor..ama fikriniz benim için önemli..

tatlım bence daha indirimli takımlar olabılır cok pahalıı yaa biraz daha bak bence

170 ten mi 180 tl den mi ne düşmüş bu fiyata canım.. of ne bilim ya valla tam sipariş etcektim sizede sorayım dedim..
bidaha böylede bulabilcem mi bakalım düz sade fincanda istemiyorum bu biraz değişik geldi kabartması falan
alma mı diyorsun kuzum?

siz ne zamana nişan düşünüyosunuz bıtanem

canım şimdi benm okul 2015 de bitiyor.. ben işe girdim falan derken işte 2016 -2017yi bulur bizimki.. ama okul bitince hemen bir söz olur.. nişanı düğünden 5 ay önce falan yaparız. muhtemelen 2016 eylül falan olucak allahın iznyle..

tarzın country se bu bence uyar tatlım hem zaten daha çok almamışsın ama alıcaklarında bu tarz oluıcak bence güzel bir parça olucak ya o kabartmalarından dolayı fiyatı aslında normal..şuan başka alıcağın birşeyde yok acil olarak , zaman da çok yani bence alabilirsin

ama kırık gelmesinde hangi siteden tatlım..

Son düzenleme:
Gülşahhh maş çeyiz merakı sarmışş ohh böyle devamm
İstanbul yanıyorrr öldüm eve gelene kadar çok yoruldumm kızlaar selamlarr...

Gülşahhh maş çeyiz merakı sarmışş ohh böyle devamm
İstanbul yanıyorrr öldüm eve gelene kadar çok yoruldumm kızlaar selamlarr...

ayy napım tatlım yaa çeyiz topiclerini gördükçe hevesim geldi

sinem bende şimdi baktım kabartmalı çok model yok ben tamda fıaytları bılmıyorum çok güzell o kadar indirime girmişse al tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…