iyiyim bende tatlım öyle bakınıyorum
Eki Görüntüle 696514
nasıl kızlaaar? kabartması çok hoşuma gitti ama samimi cevap verin nolur ona göre siparş etcem hemen yada etmicem
burası yeni yeni ısınıyo canım acıkcası ben ısınmasından memnunumhavanız nasıl ya burası aşırı sıcaklaştı.. pazar günü 34 dereceymiş .. of antalya of
Eki Görüntüle 696514
nasıl kızlaaar? kabartması çok hoşuma gitti ama samimi cevap verin nolur ona göre siparş etcem hemen yada etmicem
fiyatıda 100 tl eder mi sizce? o yüzden fikrinizi soruyorum..kolay kolay bişey beğenmem ben..
Eki Görüntüle 696514
burası yeni yeni ısınıyo canım acıkcası ben ısınmasından memnunum
çok hoş bence tatlım tabiki senin begenıp begenmemende cok önemli ama ben çok beğendimm
bende memnunum memnun olmasınada şuanki gibi kalacağını bilsemm şikayetçi olmam şimdiden böyle bu yaz daha da beter olucaz sanırım..
evet bbu yaz baya sıcak olucakmış haberlerde duymuştum son yılların en sıcak yazı olucak dıyolar
ay ya zaten gitgide her yıl sıcaklıklarda artıyo nolucak sonu bilmiyorum..
şu yaz bi geçsinde en zoru bu bizim için
ayyy biraz pahalımı sanki
evet canım sonra başlasın düğün hazırlığı
6 lı canım takımı.. biraz pahalı ya oda kabartmalı diyedir.. napim sence?
bende o yok ama olsun ya yanımda olsunda yeter..
sizin o telaşlar olucak tatlı telaşlar...
biraz romantik tarz mı seviyorsun tatlım kaç lı takımı ..
bide senin başka çeyiz varmıydı diğer eşyalarla da aynı tarz olsun onlarda bu şekldeyse bence güzel..ama diğerleri daha modern tarzdaysa birlikte uyumlu olmayadabilirler..
tatlım bence daha indirimli takımlar olabılır cok pahalıı yaa biraz daha bak bence
siz ne zamana nişan düşünüyosunuz bıtanem
canım benim tarzım modern ve country.. ama modern derkende çok aşırı süslü püslü istemiyorum çünkü o zaman çabuk sıkılırım ve onların modası çok çabuk geçiyor. bu kahve fincanının geçecek gibi durmuyor..
6 lı canım takımı bu kahve fincanının..
çeyiz eşyalarım var biraz tatlım evet yavaş yavaş alıyorum artık..
yemek takımlarımı almadım ama daha yemek takımımdan sonra kristalleri alcam takıma uygun..fincanda da biçok renk var herşeye yakışır gibi geliyor..ama fikriniz benim için önemli..
Gülşahhh maş çeyiz merakı sarmışş ohh böyle devamm
İstanbul yanıyorrr öldüm eve gelene kadar çok yoruldumm kızlaar selamlarr...
Gülşahhh maş çeyiz merakı sarmışş ohh böyle devamm
İstanbul yanıyorrr öldüm eve gelene kadar çok yoruldumm kızlaar selamlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?