canım şimdi benm okul 2015 de bitiyor.. ben işe girdim falan derken işte 2016 -2017yi bulur bizimki.. ama okul bitince hemen bir söz olur.. nişanı düğünden 5 ay önce falan yaparız. muhtemelen 2016 eylül falan olucak allahın iznyle..
tarzın country se bu bence uyar tatlım hem zaten daha çok almamışsın ama alıcaklarında bu tarz oluıcak bence güzel bir parça olucak ya o kabartmalarından dolayı fiyatı aslında normal..şuan başka alıcağın birşeyde yok acil olarak , zaman da çok yani bence alabilirsin
ama kırık gelmesinde hangi siteden tatlım..
ayy napım tatlım yaa çeyiz topiclerini gördükçe hevesim geldi
sinem bende şimdi baktım kabartmalı çok model yok ben tamda fıaytları bılmıyorum çok güzell o kadar indirime girmişse al tatlım
selam tatlım al bendende o kadar piştim yani şimdiden bronzlaşıcam bu gidişle
limagodan canım..ne bilim bide kırık gelirse gelmez herhalde ya
al mı diyorsun tatlım?ay çatlıcam şimdi ya
evet canım ya pişman olmakta istemiyorum fiyatı çokta geldi ama kıyabilirim parmağımın ucunda duruyor şu an..kızlar tekirdağa gidicem birazdan bikaç gün orda kalcam söyleyin bişi hemen siparişini vercem ona göre..
evet canım ya pişman olmakta istemiyorum fiyatı çokta geldi ama kıyabilirim parmağımın ucunda duruyor şu an..kızlar tekirdağa gidicem birazdan bikaç gün orda kalcam söyleyin bişi hemen siparişini vercem ona göre..
Anamm istanbul böyleyse antalyayı düşünemiyorum şekerimm
200lerede düştümde 0 99 sinirimi bozdu sanki 300den fazla gibi duruyodelirdim sanırım
ha birde vodofone a taşıdım sonunda 4-5 güne açılcakmışş hat çok mutluyum
düşünme zaten düşünürken bile bunlatır insanı bende temmuzu falan düşünemiyorum
hayırlı olsun bebeğimm..dedim ya bende o 99 kısmı can sıkıyor insanın gözüne batıyoo... amma yakında o 99 da bozulcak tatlımm boşver hele 250de falan hoş geliyor kulağa
ohh hattı da hallettin iyi olmuş tatlım..
aynen ya hatta 230 olsun yarılamış olalım daha 2 ay var of!!!!!
aynen cnm iyi oLdu bnmkide taşycak hattını bakalımm
nasılsın ne var ne yok
aynen ya hatta 230 olsun yarılamış olalım daha 2 ay var of!!!!!
aynen cnm iyi oLdu bnmkide taşycak hattını bakalımm
nasılsın ne var ne yok
2 ay
ya şu yazı bir bitirsek valla baya rahatlıcazda işte..
taşısın tabi tatlım oda çarşı bu hafta mı?ay bizim çarşı kitli bu haftadenetlemeler varda..
canım yaaa böyle içinizi karartmayınn yaa bakın havalar ne güzell edaa bak bız yarıladık 100 lere bıle ınıcez geçiyo zamann :)
selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.
aynen cnm sizin kasımda teskerre ne güzel bizim şubat pofffffffffffffffffff
evet cnm bu hafta sanırım artık her hafdta geçen haftada vardı bnm internetim yoktu diye çıkmadı yarın çıkıcak
Kötü olmş cnm denetlemeler ee ankara her şey sıkı
E havalar güzel diye içim kararıyo çnkü sevdiceğim yokkkkkkk sevdiceklerimiz yokkk:26:
aynen cnm sizin şafak aldı başını gidiyoır ne güzel..bizimkide gitseydi..
aynen cnm sizin kasımda teskerre ne güzel bizim şubat pofffffffffffffffffff
evet cnm bu hafta sanırım artık her hafdta geçen haftada vardı bnm internetim yoktu diye çıkmadı yarın çıkıcak
Kötü olmş cnm denetlemeler ee ankara her şey sıkı
E havalar güzel diye içim kararıyo çnkü sevdiceğim yokkkkkkk sevdiceklerimiz yokkk:26:
aynen cnm sizin şafak aldı başını gidiyoır ne güzel..bizimkide gitseydi..
cerenn nerelerdesin yahuuu özlettin kendinii canımm
nasılsın okudum teli kaptırmışsınız herkes kullanıyosa ceza almaz bence varmı bir haber
bi haber yok tatlım çıldırıcam alısveris yaptım ıı ıh tık yok hala moralim bozuk endiseleniyorum bi haber verse ceza alıp almadıgını rahatlycam simdi yeni uyandı atar bi iki saate msj inss yani
selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?