92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

limagodan canım..ne bilim bide kırık gelirse gelmez herhalde ya
al mı diyorsun tatlım?ay çatlıcam şimdi ya

ayy napım tatlım yaa çeyiz topiclerini gördükçe hevesim geldi

sinem bende şimdi baktım kabartmalı çok model yok ben tamda fıaytları bılmıyorum çok güzell o kadar indirime girmişse al tatlım

evet canım ya pişman olmakta istemiyorum fiyatı çokta geldi ama kıyabilirim parmağımın ucunda duruyor şu an..kızlar tekirdağa gidicem birazdan bikaç gün orda kalcam söyleyin bişi hemen siparişini vercem ona göre..

selam tatlım al bendende o kadar piştim yani şimdiden bronzlaşıcam bu gidişle

Anamm istanbul böyleyse antalyayı düşünemiyorum şekerimm
200lerede düştümde 0 99 sinirimi bozdu sanki 300den fazla gibi duruyo delirdim sanırım
ha birde vodofone a taşıdım sonunda 4-5 güne açılcakmışş hat çok mutluyum

limagodan canım..ne bilim bide kırık gelirse gelmez herhalde ya
al mı diyorsun tatlım?ay çatlıcam şimdi ya

gerçi öyle gelirse iade eder değiştirirsinde dediğin gibi fiyatıda iyi indrime girmiş bu tarz modelleri çokta ucuza bulmazsınki tatlım zaten.. modelde bence güzel. seninde içine sindiyse tam olarak al bence..

ama çeyiz işinde içine sinmeyeni almıcaksın sonra pişman olmamak için .. ben bir beğendiğimi bir süre sonra beğenmiyorum o huyum çok skıntı yaratabilr bana o dönemlerdde gibi geli,yor

canım walla biz beğendık son karar senın

yavrum güzelmiş ama internetten alınca ordaki gibi olmayabiliyor kuzenim aldı kırık geldi üstelik tüketici hatası dendi geri almadılar vazoydu sanırım..o kadar para verme bence :/ altı üstü 6 lı yani çok pahalı karacada bile daha ucuza bulursun

düşünme zaten düşünürken bile bunlatır insanı bende temmuzu falan düşünemiyorum

hayırlı olsun bebeğimm..dedim ya bende o 99 kısmı can sıkıyor insanın gözüne batıyoo... amma yakında o 99 da bozulcak tatlımm boşver hele 250de falan hoş geliyor kulağa

ohh hattı da hallettin iyi olmuş tatlım..

aynen ya hatta 230 olsun yarılamış olalım daha 2 ay var of!!!!!
aynen cnm iyi oLdu bnmkide taşycak hattını bakalımm
nasılsın ne var ne yok

nasılsın ne var ne yok

2 ay
ya şu yazı bir bitirsek valla baya rahatlıcazda işte..

taşısın tabi tatlım oda çarşı bu hafta mı?ay bizim çarşı kitli bu hafta denetlemeler varda..

nasılsın ne var ne yok

canım yaaa böyle içinizi karartmayınn yaa bakın havalar ne güzell edaa bak bız yarıladık 100 lere bıle ınıcez geçiyo zamann :)

2 ay
ya şu yazı bir bitirsek valla baya rahatlıcazda işte..

taşısın tabi tatlım oda çarşı bu hafta mı?ay bizim çarşı kitli bu hafta denetlemeler varda..

aynen cnm sizin kasımda teskerre ne güzel bizim şubat pofffffffffffffffffff
evet cnm bu hafta sanırım artık her hafdta geçen haftada vardı bnm internetim yoktu diye çıkmadı yarın çıkıcak
Kötü olmş cnm denetlemeler ee ankara her şey sıkı

canım yaaa böyle içinizi karartmayınn yaa bakın havalar ne güzell edaa bak bız yarıladık 100 lere bıle ınıcez geçiyo zamann :)

E havalar güzel diye içim kararıyo çnkü sevdiceğim yokkkkkkk sevdiceklerimiz yokkk:26:
aynen cnm sizin şafak aldı başını gidiyoır ne güzel..bizimkide gitseydi..

selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.

selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.

cerenn nerelerdesin yahuuu özlettin kendinii canımm
nasılsın okudum teli kaptırmışsınız herkes kullanıyosa ceza almaz bence varmı bir haber

eda sorma ya sıkı ama saçma denetlemeyi kim yapıyo biliyo musun ?? aynı binada olanlar . sen zaten devamlı o binadasın yani bir sorun olsa bilirsinn.. ayy valla bizim burdakiler yapıyo zaten kendi binasını kendi denetliyolar değince cihan güldüm hani.. gereksizz.

ama çarşı artık bizimde her hafta olucakmış gibi söylentiler var.. olma ihtmali varmış olur inş

tatlım bak bu yazı feda edicez ama bundan sonraki tüm yazlar beraberizz en büyük engelden kurtuluyoruzz bizimki azaldıgına gore sızınkıde azalıcak bebegımmm bırazz pozitif olalımm

cerenn nerelerdesin yahuuu özlettin kendinii canımm
nasılsın okudum teli kaptırmışsınız herkes kullanıyosa ceza almaz bence varmı bir haber

bi haber yok tatlım çıldırıcam alısveris yaptım ıı ıh tık yok hala moralim bozuk endiseleniyorum bi haber verse ceza alıp almadıgını rahatlycam simdi yeni uyandı atar bi iki saate msj inss yani

selam tatlım nasılsın..

ya ben internetten yapma fikrina alışamadım sadece bakıyorum fikir olarak sonra çıkıp mağaz mağaza dolaşıyorumm..o daha eğlenceli geliyo

dantelli tişörtleri çok beğeniyorum hem şık oluyo ama aşırıda durmuyo nasıl ko0mbinlersen sana kalmış.. bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…