selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.
sinemmm annemede gösterdimm çok beğendii
eda sorma ya sıkı ama saçma denetlemeyi kim yapıyo biliyo musun ?? aynı binada olanlar . sen zaten devamlı o binadasın yani bir sorun olsa bilirsinn.. ayy valla bizim burdakiler yapıyo zaten kendi binasını kendi denetliyolar değince cihan güldüm hani.. gereksizz.
ama çarşı artık bizimde her hafta olucakmış gibi söylentiler var.. olma ihtmali varmış olur inş
tatlım bak bu yazı feda edicez ama bundan sonraki tüm yazlar beraberizz en büyük engelden kurtuluyoruzz bizimki azaldıgına gore sızınkıde azalıcak bebegımmm bırazz pozitif olalımm
Anamm herkes burda Gülşen Kamile ve Merve eksikkk
eda bu arada merveden haber yok dimi
Canım ya bence almaz ceza herkes kullanıyo diyordun
idare ediyorum balım yaa sendemi dantel hastasısın artık bıktım bütün dolabım dantel oldu her tisörtümde bluzumde dantelselam tatlım nasılsın..
ya ben internetten yapma fikrina alışamadım sadece bakıyorum fikir olarak sonra çıkıp mağaz mağaza dolaşıyorumm..o daha eğlenceli geliyo
dantelli tişörtleri çok beğeniyorum hem şık oluyo ama aşırıda durmuyo nasıl ko0mbinlersen sana kalmış.. bende de var
Aynen saçmalık ötesi sanki mantıkmı var askerlikte külliyen saçmalıkkk!!!
İnş her hafta olur canımm sizin saatte geçe alınmıştı bizim aynı yne 5 te teslim oluyorlar...
aynen hiç bir mantık yok zaten o nedenle düşmesi hakkındaki inancım zayıf..
hımm sizin neden değişmemiş ki saat ben genel herkese olur diye düşünmüştüm..:44:
Off off aynen gülşahcım normalde çok pozitiftim biliyosunuz beni ama bu ara bişey oldu:26:
eda bu arada merveden haber yok dimi
ayyyyy kızlarrrr siz 300 den düşmüşsünüz yaaa hayırlı olsunnn şimdi farkettimmmm
ciddi misin canım çok sevindiiimmkargo ücreti alıyorlar ya niyeyse kaç tl ye kadar alıyor limango bilgisi olan varmı acaba kızlar :44:
ayyyyy kızlarrrr siz 300 den düşmüşsünüz yaaa hayırlı olsunnn şimdi farkettimmmm
ya bilmiyorumki hepsine ceza verirlerse olurmu olur :44:
Yok canım olsa yazardım ki twitterımı kapattım bende yazsada göremem ama dün kapattım yani düne kadar haber yoktu :26:
merveyi bende merak etmeye başladım artık okuluda var tatili bu kadar uzatabilrmi kii .. dersleride ağır sonuçta :44:
gercektende yaa..
Edam benm aklımdan cıkmıs o hayırlı ugurlu olsun hosgeldi 200ler canım gülsah söylemese hic fark etmiycem bile
ya bilmiyorumki hepsine ceza verirlerse olurmu olur :44:
idare ediyorum balım yaa sendemi dantel hastasısın artık bıktım bütün dolabım dantel oldu her tisörtümde bluzumde dantelcok seviyorum danteli. Senin tuzun kuru valla, cenkte bana laf etmese cıkar alırım vitrinlere baka baka en güzeli o zaten ama dır dır konusuyo burnumdan getiriyo alısverisi bende mecbur evimden yapıyorum
noolduki acaba bu kıza yaa en son bır haftadır aramıyo felan dıyodu
kampanyasına gore degısıo galıba canım 6.99 kargo ucretı alıolar
gercektende yaa..
Edam benm aklımdan cıkmıs o hayırlı ugurlu olsun hosgeldi 200ler canım gülsah söylemese hic fark etmiycem bile
noolduki acaba bu kıza yaa en son bır haftadır aramıyo felan dıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?