92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam kızlar bende internetten alısveris yapıyorum devamlı az öncede topuklu ayakkabı ve dantelli tisört aldım ama kıyafet sadece, sinem bence fazla güvenme kırık cıkma ihtimalide war.

ceren telefonu naaptınız bebegımm

yaaa ayakkabının resmını koydaaa bakıyımm ben gecen sana yazdımm arma çantada bi su yeşili ayakkabı gördümm 17-18 cm topuğu vardı ama aşık olunası bı ayakkabı yani 140 tl demiştimm

Aynen saçmalık ötesi sanki mantıkmı var askerlikte külliyen saçmalıkkk!!!
İnş her hafta olur canımm sizin saatte geçe alınmıştı bizim aynı yne 5 te teslim oluyorlar...

tatlım bak bu yazı feda edicez ama bundan sonraki tüm yazlar beraberizz en büyük engelden kurtuluyoruzz bizimki azaldıgına gore sızınkıde azalıcak bebegımmm bırazz pozitif olalımm

Off off aynen gülşahcım normalde çok pozitiftim biliyosunuz beni ama bu ara bişey oldu:26:

Canım ya bence almaz ceza herkes kullanıyo diyordun

ya bilmiyorumki hepsine ceza verirlerse olurmu olur :44:
idare ediyorum balım yaa sendemi dantel hastasısın artık bıktım bütün dolabım dantel oldu her tisörtümde bluzumde dantel cok seviyorum danteli. Senin tuzun kuru valla, cenkte bana laf etmese cıkar alırım vitrinlere baka baka en güzeli o zaten ama dır dır konusuyo burnumdan getiriyo alısverisi bende mecbur evimden yapıyorum

eda bu arada merveden haber yok dimi

merveyi bende merak etmeye başladım artık okuluda var tatili bu kadar uzatabilrmi kii .. dersleride ağır sonuçta :44:

vermez bebeğim ceza bak herkese oluyor.. hatta mervelerede verip geri çekmişlerdi hatırlıyorum d.. içini ferah tut.. yada verirler göz korkutmak için sonra kaldırırlar..

dantel merakı var valla çok hoşuma g,idiyo elbisere de çok yakışıyooo..

ya burdayken karışmazdıda çokta alsam şimdi ben yokum ki neden süslenyorsun diyordu ama bende dayanamıyorum değince git al aldığını bana söyleme diyo şu askerlik dönemnce ayrıntı verme kendini suçlu hissetme bak ben diyorum gizli iş çevrmiş olmuyosun değnce bende susuyorum o yüzden sadece çarşıya çıktığımı biliyo ..
ama sende mecbur haklısın.. o kızıyo diye alışveriştende geri kalamazsınn bir alışveriş tutkunu olarakk

Son düzenleme:
noolduki acaba bu kıza yaa en son bır haftadır aramıyo felan dıyodu

Bilmiyorum cnm şuan tatilde interneti var twit atmış ama cepten girio sanırım mesajlarımı görmedi bilmiorum..İnş kötü bişey yoktur..En son dçgününü unutmuştu mervenin sonrada işte arıycam seni demiş kafamı dinleyip çocuk...bilmiorum noldu:26:

twitter a biseyler yazms 1 2 saat önce kızlar pikniğe gittiğini belirtmis nasl yazıcam ben merveye nerdesin yazsam bi bulamıyorumki

kampanyasına gore degısıo galıba canım 6.99 kargo ucretı alıolar

evet cnm 7tl alıyorlar.neyse ya biraz daha düşüneyim hem t.dağada gidicem orda da dolaşayım yarın istanbulda yapcam ama ist.da pek bakma fırsatım olur mu bilmiyorum.. 5 gün varmış o kampanyanın süresi hem stokta bitcek gibi üründe değil (umarım bitmez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…