hedefin gayet güzel
bi 100 gün daha geçsinde bişeycik kalmıyo .. yazı bi atlatalım da
Yazıda çok severim nefret ettim/COLOR]
bebegimm unuturmuyum hic ben bitek askerlik mevzusu icin degil sizi cok sewdigim icin sohbet etmek istiyorumm konusmadigim zaman ozluyorum o yuzden hic bi yere gitmem :)anaaammm şafağa baaaakkkne güzel kız darısı başımızaaa plakalarıda saycan sen yakında
kız gelince seninki unutmayasın bizi :26:
tesekkur ederim canim supriz bi safak oldu bende hala saskinim :)Rabbim bizede göstersin ..
Az kalmış gelmesine, Allah kavuştursun
bebegimm unuturmuyum hic ben bitek askerlik mevzusu icin degil sizi cok sewdigim icin sohbet etmek istiyorumm konusmadigim zaman ozluyorum o yuzden hic bi yere gitmem :)
tesekkur ederim canim supriz bi safak oldu bende hala saskinim :)
kamile bebeğim aynen ondan iştee
senden naber mehtapa çok az kaldıı maş
günaydın kızlarrr
arada gelebiliyorum ama kimsecikler olmuyor yahu
edacımm iyiym bende canım işte sınavlarla uğraşıyorumveeeeee MEHTABA SON 10 GÜNN
bi heycanlıyım bi heycanlıyım kiiiiiii sormayın kızlarrrrr
canım benim doya doya yasa o güzel anların kıymetinicok az kalmısss kıyafetler hazırmıı karar verdinmi ilk gün ne giyceğine
ahh cerenim yaa bir gelse artık günler geçmek bilmiyor resmenikimizde çok sıkıldık artık..
canım zaten sabah 8 -8:30 gibi burda olacak havalanı uzak olduğu için ben havaalanına gitmiycem ömer servislerle kızılaya gelicek orda karşılıycam sonraaa sevgilimi alıp eve gelicemo yüzden abartmıycam elbise falan giymiycem normak bi kot üzerine gömlek giyicem canım.. sonraki günler en güzel cicilerimi giyicem
sen nasılsın tatlım?
canım benm son günler hic gecmezz bilirim izni kac gün bitanem?
Valla tam sevgilinle cıkıp el ele gezme havası var dısarda cıkın doya doya gezin düsman catlatın canım benmm
bende iyiyim braz bas agrımı saymazsak cenkle ugrasıyorum devlet hastanesine sevk ettirmis kendini doktora gitmis bademcikleri iltihap kapmstı cenkin, doktor sey demis burun kemiğin yamuk gece yatarken agzı acık yatıyomus bu yüzden ilthap kapıyomus bi yasıma daha girdimonu düzeltcekmis doktor lokal anezteziyle uyusturarak tutturdu bi ameliyat hava degisimine gelme derdine düştü ona geriliyorum doktor iyimi kötümü hemen atlıyo yaaa p.tesi ameliyat olabilirr bende sivasa yanına gidicem heralde belli olsunda bi
günaydın kızlarrrrrrrr
ŞAFAKKK 160 MEHTAP 14
AŞKIM GELİYORRRRRRRRRRRRR YEHUUUUUUUUUUUUU
anammmm benimde mehtaba 10 gün kaldı
Ahh ahhh bir geçse dimi şu günler
207 gündür görmüyorum yaa ilk karşılaşmayı düşündükce deli gibi heycanlanıyorum sanki ilk defa buluşacakmışım gibi
hemde hiç geçmiyor cerenim yaaa 24 gün falan canım izin
el ele gezmeyi memleketimde yapamam belki amaaaa burda yapıcam valla cerenhatta o sıcaklarda bile hiç bırakmıycam elini
aaa çok geçmiş olsun canım dur hemen gerilme bakayımmçok zor durumda kalmasa zaten amaliyat olmak istemezdi dimi ama canım..git tabi tatkımm moral olur cenkede..
ıııı biraz terbiyesizlik olacak ama ben göreli daha 1 ay oldu nisan 27de yanındaydım çünkü
ama olsun yinede çok özledim
son zamanlar zati geçmek bilmiyorrrrrrr
o da isyanlara girmiş bi durumda zati :18::18:
harikaymıss 24 günn kamilee cektiğiniz bütün sıkıntılara değecekk cok iyi gelicek size bu 24 gün az degil masallahmemleketnde de deglsin doya doya gez elini hic bırakma gören karısan yok ne güzel
Canım valla güvenemiyorum öyle her doktora napıyım :44: her bulduğu fırsata atlamasın istiyorum :44: oda bi an önce memleketine gelme pesnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?