92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yazıda çok severim nefret ettim/COLOR]

valla aynen öyle ya.. bende normalde oh yaz geliyo evdeym cihan deniz kum güneş okul yok derken şimdi tatil olucak sıkıntıdan napıcam diye düşünyorum köskös..
yani onlarsız hiçç bir mevsimin hatta hayatın tadı tuzu olmuyo..

anaaammm şafağa baaaakkk ne güzel kız darısı başımızaaa plakalarıda saycan sen yakında
kız gelince seninki unutmayasın bizi :26:
bebegimm unuturmuyum hic ben bitek askerlik mevzusu icin degil sizi cok sewdigim icin sohbet etmek istiyorumm konusmadigim zaman ozluyorum o yuzden hic bi yere gitmem :)
Rabbim bizede göstersin ..
Az kalmış gelmesine, Allah kavuştursun
tesekkur ederim canim supriz bi safak oldu bende hala saskinim :)

bebegimm unuturmuyum hic ben bitek askerlik mevzusu icin degil sizi cok sewdigim icin sohbet etmek istiyorumm konusmadigim zaman ozluyorum o yuzden hic bi yere gitmem :)

tesekkur ederim canim supriz bi safak oldu bende hala saskinim :)

evet cnm aynen oyle bende cok alistim buraya, sohbetinizi cok seviyorum o yuzden hep burdayim cepte, pcde :1
senin yerin burasi degil kizim 92/2 topigine git sen

kamile bebeğim aynen ondan iştee
senden naber mehtapa çok az kaldıı maş

günaydın kızlarrr
arada gelebiliyorum ama kimsecikler olmuyor yahu

edacımm iyiym bende canım işte sınavlarla uğraşıyorum veeeeee MEHTABA SON 10 GÜNN
bi heycanlıyım bi heycanlıyım kiiiiiii sormayın kızlarrrrr

canım benim doya doya yasa o güzel anların kıymetini cok az kalmısss kıyafetler hazırmıı karar verdinmi ilk gün ne giyceğine

canım benim doya doya yasa o güzel anların kıymetini cok az kalmısss kıyafetler hazırmıı karar verdinmi ilk gün ne giyceğine

ahh cerenim yaa bir gelse artık günler geçmek bilmiyor resmen ikimizde çok sıkıldık artık..
canım zaten sabah 8 -8:30 gibi burda olacak havalanı uzak olduğu için ben havaalanına gitmiycem ömer servislerle kızılaya gelicek orda karşılıycam sonraaa sevgilimi alıp eve gelicem o yüzden abartmıycam elbise falan giymiycem normak bi kot üzerine gömlek giyicem canım.. sonraki günler en güzel cicilerimi giyicem

sen nasılsın tatlım?

canım benm son günler hic gecmezz bilirim izni kac gün bitanem?
Valla tam sevgilinle cıkıp el ele gezme havası var dısarda cıkın doya doya gezin düsman catlatın canım benmm
bende iyiyim braz bas agrımı saymazsak cenkle ugrasıyorum devlet hastanesine sevk ettirmis kendini doktora gitmis bademcikleri iltihap kapmstı cenkin, doktor sey demis burun kemiğin yamuk gece yatarken agzı acık yatıyomus bu yüzden ilthap kapıyomus bi yasıma daha girdim onu düzeltcekmis doktor lokal anezteziyle uyusturarak tutturdu bi ameliyat hava degisimine gelme derdine düştü ona geriliyorum doktor iyimi kötümü hemen atlıyo yaaa p.tesi ameliyat olabilirr bende sivasa yanına gidicem heralde belli olsunda bi

hemde hiç geçmiyor cerenim yaaa 24 gün falan canım izin
el ele gezmeyi memleketimde yapamam belki amaaaa burda yapıcam valla ceren hatta o sıcaklarda bile hiç bırakmıycam elini
aaa çok geçmiş olsun canım dur hemen gerilme bakayımm çok zor durumda kalmasa zaten amaliyat olmak istemezdi dimi ama canım..git tabi tatkımm moral olur cenkede..

günaydın kızlarrrrrrrr
ŞAFAKKK 160 MEHTAP 14
AŞKIM GELİYORRRRRRRRRRRRR YEHUUUUUUUUUUUUU

Anammmm benimde mehtaba 10 gün kaldı
ahh ahhh bir geçse dimi şu günler
207 gündür görmüyorum yaa ilk karşılaşmayı düşündükce deli gibi heycanlanıyorum sanki ilk defa buluşacakmışım gibi

ıııı biraz terbiyesizlik olacak ama ben göreli daha 1 ay oldu nisan 27de yanındaydım çünkü
ama olsun yinede çok özledim
son zamanlar zati geçmek bilmiyorrrrrrr
o da isyanlara girmiş bi durumda zati :18::18:

harikaymıss 24 günn kamilee cektiğiniz bütün sıkıntılara değecekk cok iyi gelicek size bu 24 gün az degil masallah memleketnde de deglsin doya doya gez elini hic bırakma gören karısan yok ne güzel
Canım valla güvenemiyorum öyle her doktora napıyım :44: her bulduğu fırsata atlamasın istiyorum :44: oda bi an önce memleketine gelme pesnde

yanından gider gitmez özlüyor insan ama sizede maşallah canım yaa her ay nasıl görüşüyosunuz böyle :44:

cerencim valla değecek sanırım nerdeyse 1 ay bize nasıl iyi gelicek.. yalnızca 5 gün kalıcaz ceren burda ama olsun o bile yeter memlekettede görücem tabiki ama rahatca dolaşamıycaz tabi ama neyseeee ben şu 5 günü düşünüyorum şu an
anladım güzelimm ama belki cidden çok rahatsız ediyordur.bir an önce kurtulmak istiyordur :44: eee ne olursa olsun sıkılıyor tabii nsan ceren ama yaaa

kızlarrr benim şimdi çıkmam gerekiyor malum gidip ders çalışıcam final haftasındayım
gelirim yine ara ara kendinize iyi bakın

kamileee bizimde mehtaba 18 gun kaldiiii benimkide ameliyat olup 1 ay yada 45 gun kalabilir.eger olmazsa 10 gun falan sanirim.hepsini dolu dolu gecirmek istiyorum her dakikayiii
ne guzel sanslisiniz ya 5 gun beraber olcaksiniz biz ilk gun beraber olalim diyoruz ama ben izin alamam ki ayarlayablrsem olcak ama cok kucuk bi ihtima..

cereeen gecmis olsun tatlim.endiselenmekte haklisin bende her doktora guvenemiyorum.benimkide gelince ozelde ameliyat olablr korkuyorum bende ama aci o cekiyor die bsy diyemiyorum kendi yapsin secimini..

tugbaa bize nispet mi yapiyorsun kiz ne demek safak 160 bizim kafamizi bozma benim safak gene taaa nerde uyuz oluyorum zaten
mehtap sayarak avutuyoruz iste kendimizi.sen nasil sk sk gorusuyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…