92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yes canim yes cok sukur hersey yolunda..kıl tüy disinda hahaha
senden naber

tatlim ben asiri begendimmmmmm kapida odeme olsaymis keskee

kizlar bu arada bizim icin askerlik 29 agustosta bitio 30 u sabahi burda ameliyt isini halletmis

sinemcimmm bende iyiym canım finallerle uğraşıyorum işte
cerencimmm evet canım güzel olabilir bak aa daraltırma işi hiç aklıma gelmedi bak benim
gülşahcımmm şafağın çok çok güzel duruyor canım yaa ne güzellll
edacımmm ayyy ne güzel sevinmiştir yaaa aylar sonra kokunu duydu kötü olmuştur tabi güzel ama özlemden oluyor iişte hep

kamile bebeğim aynen ondan iştee
senden naber mehtapa çok az kaldıı maş

Off şimdi mesaj attı mahkumun biri hastalanmış hastahaneye götürüyorlarmış sabaha kadar uyku yok belkide.....ne beter askerlik bu ya...

cerencim ben çıkıyorum takma kafana güzel gömlekler ama daralttır tabiki

Son düzenleme:
anladım tatlımm gömlek güzel zaten olabilir ama terzide daralttır pens attır belden oturtmalı olsun dar yani

öyle yaptırcam bebeğim zaten tam vucuduma oturucak ikiside.

canım sıkma canını başında nöbetmi tutuyolarki tüm gece cenkte uyumuyo günlerdir hastane köşelerinde koturup duruyo Allah sabır versin gercekten iyi dayanıyolar

Canım tıklayınca haber açılmıyor mu askerlik düşmüyormuş öyle bir çalışma yokmuş o haber

sana yazdıktan sonra okudum canım.. üzüldüm ya söylemicem benimkine şimdilik bu haberi moralini bozmayayım haberlere çıktıysa gerçi belki görmüştür..:26: herşeyin hayırlısı yinede.geç olsunda güç olmasın yeterki sağ salim gelsinler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…