92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacim tatlimm gecmis olsunn ama neyseki geri almissiniz telefonu diger topicte okudum nie iptal ettirdigini biliomusun canim daha girmicekmiymis

Evett canım okuyorum 2 sınıftayım yoksa sen de mii??????:1: ayy nasl sevındım şuannn gel bi sarılalım:1:

Ben mezunum kızıııaaammm :51::1: :7: heheheh ben de sevindim, Ankara Hukuk bitirdim şimdi İstanbul'da staj yapıyorum, sen nerdensin bakim, askerin falan nerde anlat anlattt...:70:

Naber kızlarrr :3:

gülsencim saka yapiorum cnm ztn :cool: :1:

gunaydin kizcelerim geri dönüş yaptim beeen profilimde biraz oynama yaptim yoksa safak düşmüyor sinir ediyor beni :D

o atıyoda ben cevap vermıyorum canım mesaj atsa bıle her zamankı gıbı sabıt fıkırlı dogru zannettıgı yanlısları savunmakta aşırı ısrarcı bende sınır oluyorummmm :1:
Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaa :50: bu benm tanıdıgım cenk olamaz ilk defa söyledi bana bu sözleri ya

iyiyim bebegımmm sen nasılsınnn ohhh 59 larda görülmüşşş :1:

Ben de iyiyimm napim iş güççç....bir yandan uçak biletleri falan araştırıyorum artık ee zaman yaklaşıyorrr :52:

naslsın canım bi sorun yasanmıs seninkiyle suan iyimisiniz attmı msj

hosgeldin bebeğim iyiyim sn nasılsın:ssz:

Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaa :50: bu benm tanıdıgım cenk olamaz ilk defa söyledi bana bu sözleri ya

İyi olun yavrularrr...
Ben de iyiym aynı devam Cerencimm..
Ana neden öle yapıyor yahu, sapıttın mı deseydin ben özlemden ne hale geliyorum ne diyon sennn :52:
Tanıdığın Cenk değil o zaten, askerdeki Cenk malesef :50:

nie bu erkekler boyle ya!! tmm anladik asker dedik psklji dedik ama bunlarin hicbiri bize iftira atmalarina sebep degil!! (bende yok bu durum cok sukurd yapan erkekler icin soyluyorm)

Back
X