Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızın mehtap ne zaman canım
selam kızlarbenide aranıza alır mısınııızz has torunlarım
![]()
![]()
Merveeee hukuk mu yoksaaa meslektaş mıyızzz haaa???![]()
Evett canım okuyorum 2 sınıftayım yoksa sen de mii??????ayy nasl sevındım şuannn gel bi sarılalım
![]()
Gülsahcım burdamısın
Ben mezunum kızıııaaammm![]()
heheheh ben de sevindim, Ankara Hukuk bitirdim şimdi İstanbul'da staj yapıyorum, sen nerdensin bakim, askerin falan nerde anlat anlattt...
Naber kızlarrr![]()
naslsın canım bi sorun yasanmıs seninkiyle suan iyimisiniz attmı msjburdayım tatlımm
hosgeldin bebeğim iyiyim sn nasılsınNaber kızlarrr
o atıyoda ben cevap vermıyorum canım mesaj atsa bıle her zamankı gıbı sabıt fıkırlı dogru zannettıgı yanlısları savunmakta aşırı ısrarcı bende sınır oluyorummmmnaslsın canım bi sorun yasanmıs seninkiyle suan iyimisiniz attmı msj
hosgeldin bebeğim iyiyim sn nasılsın![]()
mrb cnm tanısıyomuyuz ben cerengülsencim saka yapiorum cnm ztn![]()
gunaydin kizcelerim geri dönüş yaptim beeen profilimde biraz oynama yaptim yoksa safak düşmüyor sinir ediyor beni![]()
gülsencim saka yapiorum cnm ztn![]()
gunaydin kizcelerim geri dönüş yaptim beeen profilimde biraz oynama yaptim yoksa safak düşmüyor sinir ediyor beni![]()
Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaao atıyoda ben cevap vermıyorum canım mesaj atsa bıle her zamankı gıbı sabıt fıkırlı dogru zannettıgı yanlısları savunmakta aşırı ısrarcı bende sınır oluyorummmm![]()
mrb cnm tanısıyomuyuz ben ceren![]()
anamm sinemm senmisinnnn
iyiyim bebegımmm sen nasılsınnn ohhh 59 larda görülmüşşş![]()
naslsın canım bi sorun yasanmıs seninkiyle suan iyimisiniz attmı msj
hosgeldin bebeğim iyiyim sn nasılsın![]()
Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaabu benm tanıdıgım cenk olamaz ilk defa söyledi bana bu sözleri ya
Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaabu benm tanıdıgım cenk olamaz ilk defa söyledi bana bu sözleri ya