92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bu basak burcu insanı ne böyle yaa bitanede bende var 10 gündür neyim oldugunu söylemiyomusum beni aldatıyosun demeye kadar getirdi işi gülsah inanamadım yaaa :50: bu benm tanıdıgım cenk olamaz ilk defa söyledi bana bu sözleri ya
ayyy iyice saçmalamışş aldatsam senın kahrını ne çekicem deseydin bilmioki sorun kendinden dolayıı Allahım yaaa sıkma canını tatlım yaa erkeklerden mı nefret edıyım yoksa basak burcu erkeklerınden mı nefret edıyım bılemedım

ismi sevdim olabilirim :111:

:1: hahahhah evet evet isim çok yakıştıı sen sinem ol benceee

Hhehe evet Gülşahcım, 59 ları da gördüm, fazla kilom vardı azcık onu da hallettim paşa askerdeyken :1: o önemsemez gerçi yemesem ona da kızar, spora gitsem ona da kızar ama hangi erkek sevmez fit hatunn :51:

Ben de iyiyimm napim iş güççç....bir yandan uçak biletleri falan araştırıyorum artık ee zaman yaklaşıyorrr :52:

İyi olun yavrularrr...
Ben de iyiym aynı devam Cerencimm..
Ana neden öle yapıyor yahu, sapıttın mı deseydin ben özlemden ne hale geliyorum ne diyon sennn :52:
Tanıdığın Cenk değil o zaten, askerdeki Cenk malesef :50:
ne diyceğimi bilemez oldum bu aksam karsı karsıya geldiğimde ne söyleyeceğimi bilmiyorum beynim karman corman :50:
siz naslsınız zaferle canım sabırsızlık basladımı:16:
merhaba canim :3: bilmem ki tanisiyor muyiz acaba :33:
sineem sensiiinnn manyaak nerdsinn dünden berii hesap ver cabk :20: korktukk hesabını donduruncaaa

ayyy iyice saçmalamışş aldatsam senın kahrını ne çekicem deseydin bilmioki sorun kendinden dolayıı Allahım yaaa sıkma canını tatlım yaa erkeklerden mı nefret edıyım yoksa basak burcu erkeklerınden mı nefret edıyım bılemedım

:1: hahahhah evet evet isim çok yakıştıı sen sinem ol benceee
basak burcu erkeklerinden nefret et canım sadece seninki degil benmkide aynı bakk off ne ceklmez cilemiz varmıs yaa gittik onca insanın içinden başak burcu insanını bulduk yaaa:14:

ne diyceğimi bilemez oldum bu aksam karsı karsıya geldiğimde ne söyleyeceğimi bilmiyorum beynim karman corman :50:
siz naslsınız zaferle canım sabırsızlık basladımı:16:

sineem sensiiinnn manyaak nerdsinn dünden berii hesap ver cabk :20: korktukk hesabını donduruncaaa

Çok fena sapıtıyorlar bazennn ama düzgünce konuş yani, bu kadar haksızlık yapmasına izin verme, aldatmak ne demek yahu neden bu kadar üzülüp bekleyesin ne saçma, ama aklı başında etmemiş belli o lafı çok takılma yavrum sen de :16:

Ah başlamaz mıı sabırsızlık en üst sınırlarda..daha da artacak gibi görünüyor, ama en azından heyecanlar planlar da güzell..1 hafta uzama ihtimali var şafağımın gerçi ama napalımm..herkes Gülşah gibi ballı mıı kısamaz uzalır bazısı da işte :33:

Çok fena sapıtıyorlar bazennn ama düzgünce konuş yani, bu kadar haksızlık yapmasına izin verme, aldatmak ne demek yahu neden bu kadar üzülüp bekleyesin ne saçma, ama aklı başında etmemiş belli o lafı çok takılma yavrum sen de :16:

Ah başlamaz mıı sabırsızlık en üst sınırlarda..daha da artacak gibi görünüyor, ama en azından heyecanlar planlar da güzell..1 hafta uzama ihtimali var şafağımın gerçi ama napalımm..herkes Gülşah gibi ballı mıı kısamaz uzalır bazısı da işte :33:
ben 1 hafta geç gell regl dönemime giricem yataktan cıkamıyorum ilk 2gün demistim onu imalayarak demiski neden acaba napmaya calısyon hayırdır gelmemide istemiyon falan yazms gercekten cok kırıldım yaa :50: hem suclu hem güclü derler ya o misall
canm neden 1 hafta uzuyo safagınız nolduki:44:
Gülsaha piyango vurdu canım piyango:27:

ben 1 hafta geç gell regl dönemime giricem yataktan cıkamıyorum ilk 2gün demistim onu imalayarak demiski neden acaba napmaya calısyon hayırdır gelmemide istemiyon falan yazms gercekten cok kırıldım yaa :50: hem suclu hem güclü derler ya o misall

:1: hahahah ayy sankı pıyango vurduda hıc sevınemıyorumkı baksanızaaa adamın sabıt fıkırlılıgı tuttuuu
Hhehe evet Gülşahcım, 59 ları da gördüm, fazla kilom vardı azcık onu da hallettim paşa askerdeyken :1: o önemsemez gerçi yemesem ona da kızar, spora gitsem ona da kızar ama hangi erkek sevmez fit hatunn :51:

dogru walla tatlımm bız bıle bakıoz fıt hatunlara :1:

Canım laflarının nereye gideceğini bile farketmiyorlar bazen, saçmalıyorlar yani resmen..aldırma sennn...
Ben de hatırlıyorum "kime güzel görünecen ki?" gibi laflarını, resmen salaklık yapıyorlar bazen, hiç takılma boşver, öbürüyle randevum vardı dersin hehehe :27:

Mazeret izni olayı var canım subaylarda ama sizde var mı bilmem..onualırsa gibisinden şafak bu alamayabilir de...

basak burcu erkeklerinden nefret et canım sadece seninki degil benmkide aynı bakk off ne ceklmez cilemiz varmıs yaa gittik onca insanın içinden başak burcu insanını bulduk yaaa:14:

cerennnnnn şu cenke sinirlenincee yazdıklarınnn bi hoşumaa gidiokii walla kendı kendıme gülüommm moralım duzelıyo :1:

Canım laflarının nereye gideceğini bile farketmiyorlar bazen, saçmalıyorlar yani resmen..aldırma sennn...
Ben de hatırlıyorum "kime güzel görünecen ki?" gibi laflarını, resmen salaklık yapıyorlar bazen, hiç takılma boşver, öbürüyle randevum vardı dersin hehehe :27:

Mazeret izni olayı var canım subaylarda ama sizde var mı bilmem..onualırsa gibisinden şafak bu alamayabilir de...

bizimde 3 gun var mazeret iznimiz şekerimm ayy ne alakası varki ben mesela çok süslüyümdür bakımlı olmayı çok severim doğuma giderken bile makyaj yapıcam :1: çağatayda nefret edıyo ıstemedıgım halde yapıyosun dıyo yıllarca ıstemıyo diye yemin ederim siyah göz kalemi bile surmedım kıymetım mı bılındı bu saatten sonra hayatta kendımden ödün veremem daha bu yaşa ne zaman gelicem benn

Malesef canım askerdeyken daha bi hassaslasıyolar bunu anladım zaten:50:
Bizde yok canm hic duymadım ama ins uzamaz yaa fazladan 1 hafta zulum gibi gelir insana valla:26:

gülsencim saka yapiorum cnm ztn :cool: :1:

gunaydin kizcelerim geri dönüş yaptim beeen profilimde biraz oynama yaptim yoksa safak düşmüyor sinir ediyor beni :D

sinemmmm gördüm fotoyu alla allah resim tanıdık gelyo bana hastorunda nerden çıktı diyordum ki kimliğini açıklamışsın diğer sayfada :1: hoşgeldn cnm..

kızlarr nasılsınız...

Ben mezunum kızıııaaammm :51::1: :7: heheheh ben de sevindim, Ankara Hukuk bitirdim şimdi İstanbul'da staj yapıyorum, sen nerdensin bakim, askerin falan nerde anlat anlattt...:70:

Naber kızlarrr :3:

Vayy beeee bende mezun olablcek miymm acabaaa?:1: canım ben trabzondayım Karadeniz Teknikte hukuk okuyorum biraz abes gelebilir ama durum bu:1: ilk tercihmdi ve geldi bakalım hayırlısı artık şimdi de sınava gidiyorum bu hafta final haftamızz, ayrıntılı anlatcam akşam gelincee.:34:

iyiyim canımm sen nasılsın sınavı naaptın

bitirdim sınavlarımı geldimmmm:1:

ama ben bide açıktan okuyorum ya ikinci üniverste olarak ..haftasonuda halledince bitiyo bu seneliktee:1: ama aöf ye çalışmadığım için kasmıyorummm

siz nasılsınz varmı gelişme?

bitirdim sınavlarımı geldimmmm:1:

ama ben bide açıktan okuyorum ya ikinci üniverste olarak ..haftasonuda halledince bitiyo bu seneliktee:1: ama aöf ye çalışmadığım için kasmıyorummm

siz nasılsınz varmı gelişme?

ohhh bıttı sınavlar rahatladınn :1: mesaj atıoda ben cevap vermıyorum canımmm bakalımm artık zamana bıraktım ben

:27::27: cenkte cok güler ben sinirlenince hatta devamlı bilerek sinirlendirir karsıma gecip kahkaha atmak için :27:
ayy evet bide demez mi sinirliyken çok güzel oluyosun bıdır bıdır konnuşyosun diye .. aklınca yumuşatcak:1:

nasılsın bu arada senin cenk saçmalamış okudumda tatlım mantıklı düşünemiyolar..:emir_bebek:

:1: hahahah ayy sankı pıyango vurduda hıc sevınemıyorumkı baksanızaaa adamın sabıt fıkırlılıgı tuttuuu
dogru walla tatlımm bız bıle bakıoz fıt hatunlara :1:

Aynen canikomm fit ve sağlık güzel şeyy, bir de tabii her giydiğinin yakışması :33::1:

bizimde 3 gun var mazeret iznimiz şekerimm ayy ne alakası varki ben mesela çok süslüyümdür bakımlı olmayı çok severim doğuma giderken bile makyaj yapıcam :1: çağatayda nefret edıyo ıstemedıgım halde yapıyosun dıyo yıllarca ıstemıyo diye yemin ederim siyah göz kalemi bile surmedım kıymetım mı bılındı bu saatten sonra hayatta kendımden ödün veremem daha bu yaşa ne zaman gelicem benn

Tabi canımmm..taviz vermemeli çokk..ya benim gözlerim çok alerjik zaten çok makyaj yapamıyorum daa..yani çok eskiden hatırlıyorum öyle laflar, bakımı çok severim yaniii çok makyaj yapamasam da kıyafete takıya bayılırımm :31:

Malesef canım askerdeyken daha bi hassaslasıyolar bunu anladım zaten:50:
Bizde yok canm hic duymadım ama ins uzamaz yaa fazladan 1 hafta zulum gibi gelir insana valla:26:

O kadar geçsin de o 1 haftadan nolcak kızzz :1:
Askerde çok fena oluyorlar çokk :50: az da bizi anlasalarr..

Vayy beeee bende mezun olablcek miymm acabaaa?:1: canım ben trabzondayım Karadeniz Teknikte hukuk okuyorum biraz abes gelebilir ama durum bu:1: ilk tercihmdi ve geldi bakalım hayırlısı artık şimdi de sınava gidiyorum bu hafta final haftamızz, ayrıntılı anlatcam akşam gelincee.:34:

Abim de ktü de müh okuduuu,ama hukuk yeni açılanlardan sanırımm...biter canım biterrr hiç merak etmeee..
Başarılar sanaa,konuşuruz yine :54:

Back
X